Homepagina » Mens en Dier » Duitse Jaap van Dissel verdient goud geld aan coronatest: ‘Belangenverstrengeling’
duitse
Foto: CC0

Duitse Jaap van Dissel verdient goud geld aan coronatest: ‘Belangenverstrengeling’

Christian Drosten wordt in de media vaak opgevoerd als topviroloog. Deze Duitse Jaap van Dissel is een belangrijke adviseur van de Duitse regering. Wat niet veel mensen weten, is dat hij de PCR-test heeft ontwikkeld. Die test wordt gebruikt om vast te stellen of iemand het nieuwe coronavirus heeft. De test is overigens zeer onbetrouwbaar, maar dat terzijde.

Het Duitse magazine Rubikon onthult dat er een smerig spelletje wordt gespeeld. Drosten ontwikkelde de test onder werktijd met het bedrijfje TIB Molbiol Syntheselabor. Eigenlijk is de test dus eigendom van zijn werkgever, het Charité-ziekenhuis in Berlijn. Hij leverde de blauwdruk van de test aan bij de WHO en het ziekenhuis moet gewoon betalen voor de PCR-test.

In de afgelopen 17 jaar slaagden Drosten en directeur van TIB Olfert Landt er vaker in om als eerste een test te ontwikkelen. Zij deden dat onder andere bij de vogel- en varkensgriep, Mers en het zikavirus, schrijft website Viruswaanzin.

Belangenverstrengeling

De auteurs van het artikel in Rubikon maken zich ernstig zorgen over deze belangenverstrengeling. TIB zal naar verwachting ook profiteren van de tweede coronagolf in de herfst waar Drosten voor waarschuwt. “Als alle alarmbellen nu niet afgaan, denk ik dat we over twee maanden een probleem hebben,” waarschuwde de adviseur van bondskanselier Merkel in een podcast van NDR.

Saillant detail: bij de ontwikkeling van de PCR-test was ook Marion Koopmans, hoogleraar en hoofd virologie aan het Erasmus MC, betrokken, blijkt uit een publicatie in Eurosurveillance. Zij is lid van het OMT en adviseert dus de Nederlandse overheid.

Maar Nederlandse virologen zouden zoiets nooit doen.

Flink gecasht, maar we houden de data geheim

Een soortgelijk spel wordt gespeeld bij het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna, dat momenteel werkt aan de ontwikkeling van een coronavaccin. Het kandidaatvaccin van het bedrijft ligt voorop, met als gevolg dat de koers van Moderna stevig in de lift zit.

De topman van het bedrijf, Stephane Bancel, heeft met de verkoop van Moderna-aandelen goede zaken gedaan. Er werd 21 miljoen dollar bijgeschreven op zijn rekening. Ook andere kopstukken hebben flink gecasht.

Dat terwijl wetenschappers twijfels hebben over de onderzoeksresultaten van het vaccin van Moderna. Het biotechbedrijf zegt dat alle 45 deelnemers antistoffen ontwikkelden, maar toonde data van slechts 8 mensen. De uitslagen van de overige 37 mensen zijn dus niet bekend. We weten in ieder geval wel dat één van de vrijwilligers die het coronavaccin testte ernstig ziek werd.

Het gaat nog dieper:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
1 jaar geleden

Och ja,

Dat de Nederlandse “adviseur van de regering” Ab Flapperhaus geen eigenbelang of natuurlijk belangenverstrengeling heeft is natuurlijk ook zo. Deze zeer “onafhankelijke” heeft aandelen in de 4 grootste Pharmabedrijven in NL en verdient ook nog eens per vaccin welk HIJ aan de man brengt.

In 2009 waren dat er 34 miljoen welke hij aan naamgenoot, ook zo corrupt als de neten, Ab Klink verkocht.

Hiervan werden er als ik me niet heel erg vergis een kleine 26 miljoen bij het chemisch ziekenhuisafval gezet welke net als de vaccins ook van Nederlands belastinggeld werden betaald.

Nu doet Hugootje precies hetzelfde en wij ook, want we doen er lekker he le maal niets aan.

Stop om mee te werken aan het systeem!!! Stop ermee en alles wordt in no time EINDE VERHAAL.

Dit kan geheel zonder risico en er is maar een heel klein beetje nadenken voor nodig…

Gladiator

Lab
Lab
1 jaar geleden

“The new vaccine does NOT contain the virus that triggers covid-19, as a conventinal vaccine might….”
Dat kunnen ze niet omdat het covid-19-virus gewoonweg nooit is geïsoleerd in een lab.

Andrew Kaufman, legt de zogenaamde wetenschappelijke papers op de rooster:
Dr Andrew Kaufman | Koch’s Postulates… Have They Been Proven For Viruses?

https://www.youtube.com/watch?v=z7ibaXq3iUA

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

Heel duidelijk dat de mensen die verdienen aan de coronashow onderdeel van NWO zijn. Deze mensen zijn niets anders dan pionnen op het ganzebord en lijkt mij dat ze op een gegeven moment niet meer nuttig zijn.

‘Key’ in het bestrijden van deze individuen is het om ze in te laten zien dat er voor hen geen toekomst is en hun ook te laten voelen dat ze binnen de NWO agenda vervangbaar zijn.

Sjazon
Sjazon
1 jaar geleden

In India is een kruidentablet gemaakt dat de immuniteit flink verhoogd. Het heet Coronil.
Bij testen op een paar honderd mensen bleek hun immuunsysteem beter te zijn geworden na inname van deze pil.

x

Check Also

europ

Europarlementariër vraagt: wanneer worden de vaccinatiedoden eindelijk geteld?

Nu willen we dus de hele wereld ...

voetballer

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x