UFO

Tsjeljabinsk-meteoriet neergeschoten door UFO?

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meteoriet die boven Rusland tot ontploffing kwam werd geraakt door een ongeïdentificeerd vliegend object, zo wordt gesteld. Dat meldt The Siberian Times.

De controversiële theorie is gebaseerd op beelden van de ruimtesteen die zouden laten zien dat een klein ‘object’ in botsing komt met de meteoriet.

Vlak na de meteorietinslag werd gespeculeerd dat de meteoriet was geraakt door een Russische raket, maar de autoriteiten hebben dit volgens de Britse Daily Mail nooit bevestigd.

Gered

Op internet wordt een fel debat gevoerd over het onderwerp. Werden we gered door een UFO die de meteoriet vlak voor de inslag liet exploderen?

“Eerst dachten we dat de Tsjeljabinsk-meteoriet een gewone meteoriet was,” zei Alexander Komanev van de Russische UFO-gemeenschap in Jekaterinenburg. “Maar er kwamen nieuwe feiten aan het licht. Op internet verschenen video’s waarin je kunt zien hoe de meteoriet wordt onderschept door een object.”

Het object ‘vliegt door de meteoriet heen, waarop het hemellichaam omlaag valt’. De vele video’s die vanuit verschillende richtingen zijn gemaakt doen ons geloven dat de meteoriet is opgeblazen, benadrukte Komanev.

Kraters

Voor het ongetrainde oog is het moeilijk te bepalen wat er gebeurde, maar Komanev merkte op dat vlak voor de meteorietinslag een toename van het aantal UFO-waarnemingen is gemeten.

Tijdens een persconferentie in Jekaterinenburg toonde Komanev twee video’s. Eén van de video’s zou twee oplichtende bollen laten zien die door de lucht vliegen. De tweede video is om 10 uur ’s morgens gefilmd vanuit Tsjeljabinsk en toont soortgelijke bollen die langzaam door de lucht bewegen en verdwijnen.

Na de explosie van de meteoriet kregen Komanev en zijn collega’s geen UFO-meldingen binnen uit het gebied. Ondertussen troffen duikers in het Tsjerbarkoel-meer kraters aan in een drie meter dikke laag slib waar brokstukken van de meteoriet naar verluidt zijn neergekomen.

De autoriteiten van Tsjerbarkoel lieten bij monde van perschef Loebov Roedometova weten dat een speciaal team is aangesteld om naar fragmenten van de meteoriet te zoeken.

Bron: Siberiantimes.com Foto: The Siberian Times

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Diederik
Diederik
9 jaren geleden

Volgens ingewijden komt die ufo uit de binnenaarde:

http://www.hollowearthnetwork.com/page/432197618

Harry
Harry
9 jaren geleden

Indrukwekkend, het zou zomaar waar kunnen zijn…

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Was het één meteoriet??Voor hetzelfde waren het er meerdere waarvan sommigen een nog hogere snelheid had, dan de neergestorte, en dan heb je gelijk verklaard waarom HET LIJKT alsof een raket of Ufo, Dwars door de meteoriet schiet.Leuk stukje optisch bedrog,want het kan ook nog zo zijn dat de snelheid plus het losschieten door de wrijving deze beelden laten zien.Ik dacht een filmpje te zien te krijgen vanuit allerlei hoeken, maar zie maar één beeld uit één hoek.Juist dit beeld bevat het optische bedrog!!Dus die discussie op het internet is een loze!!!

J. Selten
J. Selten
9 jaren geleden

heftig…

Geeft me wel een goed gevoel, het licht beschermt de aarde en al haar bewoners. Als dit daadwerkelijk is, zoals je het hier ziet, dan zijn onze broeders en zusters hier in opdracht van het licht, mede om ons te beschermen…

Ik kan niet wachten tot ik ze (persoonlijk) kan bedanken.

Voor ALLES!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x