Chemtrails

Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In zijn nieuwe boek Hemel onder Vuur doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent, aldus Teunissen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken, stelt hij.

Zappen

Zoals Teunissen aantoont is het ‘sprayen’ maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer.

Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit, legt de journalist uit.

Teunissen pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt.

Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.

Zonsverduisterende koepel

Op 6 augustus 2015 zat hij op een rustige zomernamiddag op een bankje en zag hij tot zijn stijgende verbazing hoe het hele luchtruim, van horizon tot horizon, door een paar brullende jets werd gevuld met uitdijende vliegtuigstrepen.

“Het heldere donkerblauwe firmament veranderde langzaam in een melkwitte zonsverduisterende koepel,” schrijft Teunissen.

“Terwijl ik dit zag gebeuren, begon ergens diep in mij het besef door te dringen dat deze vliegtuigen iets zeer ingrijpends met mijn wereld aan het doen waren,” vervolgt hij. “Noem het een voorgevoel van onheil.”

De journalist dacht eerst dat de theorie rond chemtrails een indianenverhaal was, maar op grond van deze nieuwe indrukken nam hij zich voor om zich grondig in het onderwerp te verdiepen. Hemel onder Vuur is het resultaat.

Het gebeurt echt
Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen
Fred Teunissen (Twitter)

Teunissen heeft naar eigen zeggen vooral veel steun gehad van Catherine Austin Fitts, een voormalig onderminister in de Bush-regering.

Tijdens een bijeenkomst in Amsterdam met abonnees van haar kennisplatform trok hij de stoute schoenen aan. “Wat is uw kijk op chemtrails?” vroeg hij haar.

Haar compacte antwoord kwam direct: “Het gebeurt echt, het is eng en zelfs de overheid weet niet wie erachter zit.”

Realiteit

Voor Teunissen staat dan ook vast: chemtrails zijn een realiteit en ze vormen een bedreiging.

Vorige week donderdag presenteerde hij zijn boek tijdens een bijeenkomst in boerderij Op de Voshaer in Dwingeloo.

Boekentip: Hemel onder Vuur

[Transitieweb]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Nou dat de overheid niet weet wie er achter zit lijkt me stug , maar ik woon niet zo ver van de kust en ik moet eerlijk zeggen het valt wel mee, in de zomer is het wat meer. , maar vaak is het toch strakblauw ……Vanmorgen zag ik op angel-wings.nl een filmpje van een orb die een chemtrail opruimt , leuk gezicht , ik heb geen verstand van foto’s en filmpjes maken……

Mike
Mike
6 jaren geleden

Het lijkt erop dat Chemtrails hier minder voorkomen dan enkele jaren geleden. Ze schijnen ook minder schadelijk te zijn voor onze gezondheid dan het ggo-voedsel dat wij in de supermarkten kopen. Dit zou komen doordat de hoeveelheid chemische stoffen per volumedeel sterk verdunt raakt in onze grote atmosfeer.

Er schijnt ook een vorm van “cosmische chemtrails” te zijn onder de naam “Operation Stardust 2”. De Pleiadians schijnen de cabal-leden en hun gevolg hiermee direct geinjecteerd te hebben. Er schijnt op aarde geen technologie voorhanden te zijn waarmee deze nanodeeltjes kunnen worden verwijderd.

Zodra het Event van start gaat zullen de nanodeeltjes geactiveerd worden, waardoor het centraal zenuwstelsel van de criminelen wordt lam gelegd en ze niet meer kunnen bewegen. Dit doet men om te voorkomen dat ze op het laatste moment toch nog rottigheid zullen uithalen. Als het niet anders kan kunnen de cabal-leden er ook geheel mee worden uitgeschakeld.

Men gaat ervan uit dat dit laatste niet nodig is en dat de positieve militairen en de politie de Cabal zelf zullen arresteren. Operation Stadust 2 zou vooral dienen om het arrestatie proces wat soepeler te laten verlopen.

bron: http://2012portal.blogspot.nl/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_21.html#comment-form

rob
rob
6 jaren geleden

Zo langzamerhand is alles een Bedreiging,en het mooiste ervan ze worden nog versterkt via vele meditatieve bronnen,
Als het een negatief tintje krijgt word het ook negatief.
Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging],
Niet echt positief ,
Misschien wel de bedoeling van dit artikel
Kijken hoe men erop reageert
Bekijk het zo Eens
Noch negatief noch Positief,
Als je dat lukt vul je Niks in ..

Dries
Dries
6 jaren geleden

Deze strepen vielen mij al op begin 2000 en ik begon mij meer en meer af te vragen ,of dat vroeger ook zo was. Ware het niet dat ik een computer kocht om muziek productie’s te maken en dus nooit de toegang tot internet (2008) had gehad,dan had ik nog steeds met die vraag rond gelopen. Dank aan alle klokkenluiders,maar daar licht het probleem niet. Er is overstelpend veel bewijs geleverd ook door MSM erkende mensen,er zit een slot op.Waarmee ik bedoel,verspil geen tijd en energie aan iets wat of genegeerd dan wel gedebunkt word door zgn deskundigen van de overheid ,of de weerman. dat schiet niet op. Het volgende heb ik als eens eerder voorgesteld,op een andere site.Organiseer een nationale aangifte dag wegens het vergiftigen van de bevolking,dieren en gewassen. Nogmaals genoeg bewijs,maar we moeten iets verzinnen waar de media niet omheen kunnen.En niet via Facebook.
Trouwens ,ik woon in Deventer,ik heb het afgelopen jaar en ook 2016 een duidelijke verandering waargenomen. Ik krijg een beetje de indruk dat men minder sproeit.Dit was tot de verkiezingen in de USA in 2016 tot een bijna incidenteel maar heel heftig in het afgelopen jaar.Of dit goed nieuws is weet ik niet,want je zou ook kunnen concluderen dat de vliegtuigen ergens anders nodig zijn.Dit ook gezien de grote materieel verhuizing van de NATO in 2016..

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x