Homepagina » Chemtrails » Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen
Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen

Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In zijn nieuwe boek Hemel onder Vuur doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent, aldus Teunissen.

Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken, stelt hij.

Zappen

Zoals Teunissen aantoont is het ‘sprayen’ maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer.

Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit, legt de journalist uit.

Teunissen pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt.

Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.

Zonsverduisterende koepel

Op 6 augustus 2015 zat hij op een rustige zomernamiddag op een bankje en zag hij tot zijn stijgende verbazing hoe het hele luchtruim, van horizon tot horizon, door een paar brullende jets werd gevuld met uitdijende vliegtuigstrepen.

“Het heldere donkerblauwe firmament veranderde langzaam in een melkwitte zonsverduisterende koepel,” schrijft Teunissen.

“Terwijl ik dit zag gebeuren, begon ergens diep in mij het besef door te dringen dat deze vliegtuigen iets zeer ingrijpends met mijn wereld aan het doen waren,” vervolgt hij. “Noem het een voorgevoel van onheil.”

De journalist dacht eerst dat de theorie rond chemtrails een indianenverhaal was, maar op grond van deze nieuwe indrukken nam hij zich voor om zich grondig in het onderwerp te verdiepen. Hemel onder Vuur is het resultaat.

Het gebeurt echt
Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging. Het nieuwe boek van deze journalist mag je niet missen

Fred Teunissen (Twitter)

Teunissen heeft naar eigen zeggen vooral veel steun gehad van Catherine Austin Fitts, een voormalig onderminister in de Bush-regering.

Tijdens een bijeenkomst in Amsterdam met abonnees van haar kennisplatform trok hij de stoute schoenen aan. “Wat is uw kijk op chemtrails?” vroeg hij haar.

Haar compacte antwoord kwam direct: “Het gebeurt echt, het is eng en zelfs de overheid weet niet wie erachter zit.”

Realiteit

Voor Teunissen staat dan ook vast: chemtrails zijn een realiteit en ze vormen een bedreiging.

Vorige week donderdag presenteerde hij zijn boek tijdens een bijeenkomst in boerderij Op de Voshaer in Dwingeloo.

Boekentip: Hemel onder Vuur

[Transitieweb]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Frans2 schreef:

  Als Teunissen nu met de opbrengst van zijn boek nu eens gaat meten wat er in de lucht hangt in de stad, op het platteland en op de hoogste bergen, dan kunnen we zien welk deel op de grond veroorzaakt wordt en wat op ons komt neerdalen.

  Ten slotte nog met een vliegtuig door alle contrails gaan vliegen en meten wat je tegenkomt vergeleken met vliegen ver buiten de contrails.

  Neem altijd een onafhankelijke notaris en journalist met camera mee n verzegel de samples anders zullen ze je testresultaten als manipulatie afdoen.

  13 likes
  • Hawks schreef:

   Mag ik hier iets aan toevoegen? Of twee ietsen?

   Vind klokkenluiders die vertellen welke chemicalien zij stiekem toevoegen aan de brandstof van specifieke toestellen op specifieke vluchten. Vind klokkenluiderpiloten die vertellen waar het aan/uit knopje voor spuiten zich precies bevindt

   6 likes
   • Frans2 schreef:

    Ik denk niet dat je die gaat vinden, na al die jaren van sproeien sinds WO2 is er niet één met gewetenswroeging opgestaan.
    En een piloot die hier aan meewerkt moet een soort kamikazepiloot zijn want ze vliegen immers allemaal in dezelfde corridors achter elkaar aan, dus in de contrail van je voorganger. De piloot is dus zelf de grootste ontvanger van die chemicaliën.

    13 likes
   • Waarheid schreef:

    Blijkbaar zien mensen alleen contrails/chemtrails bij helder weer.
    Vreemd is dat ik dat ook zie bij zwaar bewolkt weer, als er toevallig een kleine opening is in het wolkendek, en dat komt toch vaak genoeg voor.

    8 likes
  • Fred Teunissen schreef:

   @Frans 2: inderdaad, er moeten nu vooral goede metingen komen. In mijn boek pleit ik voor een ‘SkyLab’, een klein clubje deskundige mensen die dat gaan doen met geavanceerde apparatuur. En ik ben zeker bereid daarin te investeren. In tijd en in geld.

   2 likes
   • Frans2 schreef:

    Er zijn tientallen, zo niet honderden boeken over chemtrails, dus er wordt dik verdiend en er is genoeg cash voorhanden om dat onderzoek uit te voeren. Maar ik voorspel je dat de meesten liever op hun geld blijven zitten, het zijn gewoon broodschrijvers.

    En ik voorspel dat je een hoop stofjes gaat vinden, maar niet wat je zoekt en al helemaal niet in de contrails van vliegtuigen.

    9 likes
  • Totalcontrol schreef:

   MIJN OGEN ZIJN SINDS KORT GEOPEND . ik kijk heel anders naar de mooie luchten – DIT GEBEURT MET ONS GELD ! – MET GELD VAN DE BEVOLKING ! weg met MERENDEEL van deze regering – Hoe ze de Groningers behandelen Zo doen ze dat met alle Nederlanders ! DE BEVOLKING BETAALD DEZE REGERING !!!! ER MOET EEN ANDER SYSTEEM KOMEN IN NEDERLAND – REFERENDUM – HET VOLK MOET WEER EEN STEM KRIJGEN – WE MOETEN TERUG NAAR DEMOCRATIE – NAAR RESPECT VOOR IEDER LEVEN – HOEVEEL TIJD MOET DAAROVER HEEN GAAN ? WAT VOOR PRIJS GAAT DAARVOOR BETAALD WORDEN ? KIJK NAAR Deborah Tavares – Silentwarefare

   0 likes
  • Totalcontrol schreef:

   DEBORAH TAVARES – SILENTWAREFARE < NU NOG TE ZIEN OP YOUTUBE – na de Filter van Brussel niet meer ….?

   0 likes
  • Totalcontrol schreef:

   Targeted to Die – Worlds Population Poisoned By Chemtrails & Radiation – Anthony J Hilder

   Wat als het waar is …!? IEMAND ONDERSCHATTEN, IS JEZELF OVERSCHATTEN

   Chemtrails Haarp & The Full Spectrum Dominance of Planet Earth – Elana Freeland
   Anthony Hilder
   31K weergaven

   Most People Don’t Even Realize What’s Coming
   Truthstream Media
   Aanbevolen voor jou

   HUMANS into ROBOTS with Chem Trails, Smart Meters, HAARP, Reproducing in CANDIDA see Description
   Bill Otinger
   163K weergaven

   What Chemtrails Are Doing To Your Brain – Neurosurgeon Dr. Russell Blaylock Reveals Shocking Facts.
   Russell Blaylock M.D
   1,1 mln. weergaven

   Horror Kane Len Horowitz & Sheri Kane – True Ott & Anthony J Hilder Conspiracy Con
   Anthony Hilder
   674 weergaven

   Clear all Negative Energy and Entity Removal (Cleansing/Healing Frequency)
   Sapien Medicine
   Aanbevolen voor jou

   “Chemtrails” — How They Affect You and What You Can Do
   THRIVE Movement
   1,1 mln. weergaven

   Relaxing Jazz & Bossa Nova Music Radio – 24/7 Chill Out Piano & Guitar Music Live Stream
   Cafe Music BGM channel
   8,4K kijker(s)
   NU LIVE

   0 likes
 • Louise schreef:

  Nou dat de overheid niet weet wie er achter zit lijkt me stug , maar ik woon niet zo ver van de kust en ik moet eerlijk zeggen het valt wel mee, in de zomer is het wat meer. , maar vaak is het toch strakblauw ……Vanmorgen zag ik op angel-wings.nl een filmpje van een orb die een chemtrail opruimt , leuk gezicht , ik heb geen verstand van foto’s en filmpjes maken……

  5 likes
  • Marie schreef:

   Hier (in Noord Nederland) valt het helemaal niet mee. Ze zijn wekelijks zichtbaar. Bovendien is de lucht bijna nooit meer echt blauw, zelfs in de zomer niet. Nooit eerder heb ik zoveel regen meegemaakt als het afgelopen jaar, het is al sinds juli bijna geen dag droog geweest. Een doodenge ontwikkeling.

   31 likes
  • mikkie schreef:

   In de periode van OCCUPY, een jaar of 5 geleden, was er boven Oost Groningen ook een net van strepen in de lucht. Het zat helemaal vol. Ze dachten zeker dat die Oost-Groninger boeren in opstand zouden komen…..

   Je zou natuurlijk ook gratis AXE -deo kunnen uitdelen. Zeer populair bij de testosterongroep. Zit ook al vol met aluminium…

   1 likes
 • rob schreef:

  Zo langzamerhand is alles een Bedreiging,en het mooiste ervan ze worden nog versterkt via vele meditatieve bronnen,
  Als het een negatief tintje krijgt word het ook negatief.
  Chemtrails zijn een realiteit en vormen een bedreiging],
  Niet echt positief ,
  Misschien wel de bedoeling van dit artikel
  Kijken hoe men erop reageert
  Bekijk het zo Eens
  Noch negatief noch Positief,
  Als je dat lukt vul je Niks in ..

  4 likes
  • densie schreef:

   God almighty
   beste Rob, kijk eens op YT en luister naar Dane Wigington!

   niet voor watjes!!!

   namaste

   12 likes
   • luna schreef:

    goed gezegd Densie ! Het is afgelopen zomer BONT EN BLAUW geweest hier in de Randstad, het jaar er voor was het nog erger.. Witte vliegtuigen, zonder label, nope letters of wat dan ook.. Het nummer Dreamer van Prince zegt alles..
    Hij is niet voor niets om zeep geholpen, wist dit al eerder als wij hier NU sinds een paar jaar weten dat er bewust gesproeid wordt en het wordt alleen maar erger, zelfs piloten van de klm komen nu naar buiten over a : de gifstoffen IN hun vliegtuigen e n de gifstoffen BUITEN hun werktuigen, maar die worden allemaal niet gehoord door de overheid, die echt wel weet wat er speelt ( een enkele dan, die wakker is, want er zijn maar 3 a 4 politici die w e t e n wat er boven ons hoofd uitgespookt wordt!

    3 likes
  • Saartje schreef:

   Dat heet je kop in het zand steken..

   7 likes
 • AlbertV schreef:

  Ik hoop dat Fred Teunissen zich voldoende heeft verdiept in de luchtvaart en meteorologie. Kunnen nanodeeltjes ook via onze voeding binnenkomen?

  2 likes
  • densie schreef:

   wat denk je…………
   denk zelf……..

   mooie dag!

   2 likes
   • AlbertV schreef:

    @ Wat denk je… denk zelf?
    Ik denk dus ik ben.
    Zou ik met meer dan veertig jaar werken aan grote verkeersvliegtuigen en behoorlijk uitgebreide kennis van de opbouw en werking van vliegtuigmotoren een mening over dit onderwerp mogen hebben?
    Ik vraag mij, naar mijn mening oprecht, af hoeveel kennis er is op dit forum over de complexe wereld van luchtvaart en meteorologie.

    3 likes
    • Fred Teunissen schreef:

     Uiteraard krijgen we ook nanodeeltjes binnen via onze voeding. En in de buitenlucht door het wegverkeer en op nog tal van andere manieren, zoals het gebruik van sommige deodorants.
     Maar dat maakt het chemtrail-aandeel in de totale nanosoep niet kleiner of minder giftig.

     1 likes
     • Peter schreef:

      Fred, die stoptrails waar jij het over hebt zijn vrij gemakkelijk te verklaren mits je beschikt over kennis van zaken. Als een vliegtuig bijv daalt of stijgt naar een ander flight level kan het zomaar zijn dat hij vrij abrupt (met ca 900 km/u gaat dat hard) in warmere lucht terecht komt. Dan stopt de contrail voor het oog vanaf de grond vrij plotseling. Dat heeft niets met sproeien te maken het is gewoon bovenbouw natuurkunde.

      Ook langzaam uitwaaierende contrails laten zich gemakkelijk verklaren. Op 10 km hoogte kan het naast hard waaien zoals in jetstreams ook windstil zijn waardoor een contrail desnoods uren kan blijven hangen.

      Dit zijn zomaar twee van je punten die ik als ingenieur lucht- en ruimtevaart techniek met twee vingers in de neus kan debunken. Voorst sluit ik me grotendeels aan bij AlbertV: Van alle verkeersvliegtuigen bestaan er metersdikke manuals waarin ieder onderdeeltje, ieder systeem tot de laatste snik uitvoerig staat beschreven. Die vliegtuigen worden door tienduizenden mensen gebouwd en dagelijks sleutelen er ook nog een tienduizenden aan. Zouden er geheime ruimtes en/of installaties zijn dan was dat allang bekend geweest. Ik ben dan ook nog nooit ook maar één foto of filmpje tegengekomen op de bekende chemtrail sites wat ik met mijn kennis en kunde niet kon thuisbrengen. Ik vrees dat het met je boek niet anders is.

      Daarnaast zijn die verhalen van toevoegingen van bijv aluminium aan brandstof ook super onwaarschijnlijk. In het binnenste van een vliegtuigmotor is het ca 1700 graden. Aluminium smelt bij 660 graden. Wat dacht je wat er met zo’n peperdure delicate zwaarbelaste vliegtuigmotor zou gebeuren als er aluminium deeltjes doorheen zou jagen? Die motor zou binnen de kortste keren rijp zijn voor de sloop omdat gesmolten aluminium zich zou afzetten op de turbine bladen.

      En dan heb ik er nog ééntje: wil je enig effect sorteren door te gaan sproeien op 10 km hoogte dan zouden daar wereldwijd vele honderden tonnen zwaar giftige chemicaliën per dag voor nodig zijn. Die moeten worden gemaakt, besteld, betaald, vervoerd (met honderden tankwagens), in vliegtuigen worden gepompt etc etc. Logistiek gezien een gigantische operatie die dagelijks in het diepste geheim zou moeten plaatsvinden. Los van alle andere feiten: het is statistisch gezien hyper onwaarschijnlijk dat er nooit iemand zou vragen “goh waar gaan al die tankwagens toch iedere dag naartoe?”, “goh wie besteld er toch iedere dag van die enorme hoeveelheden giftige chemicaliën?” of “goh wat doen die mannetjes in die witte pakken met die gasmaskers op daar toch bij voortdurend die vliegtuigen?” etc Het is gewoon allemaal veel te onwaarschijnlijk (dat laat zich zelfs wiskundig onderbouwen) om ooit waar te kunnen zijn!

      Dat wil niet zeggen dat je het weer niet kan beïnvloeden vanuit vliegtuigen. Dat is zelfs weleens op kleine schaal gedaan bij de Olympische spelen van ik meen Bejing. Alleen moet je dan wel vlak boven een regenwolk gaan vliegen en precies op het juiste moment een behoorlijk partij zout op die wolk flikkeren wil je ooit enig resultaat bereiken. En dus niet op 10 km hoogte want daarmee bereik je niets.

      6 likes
     • AlbertV schreef:

      Het is geen geheim dat men met ego-engineering bezig is. Als man-made-climatechange een realiteit is moet men iets gaan doen, kennelijk is de gedachte dat gedragsverandering moeilijker door te voeren is dan het klimaat kunstmatig te gaan aanpassen aan ons (wan-)gedrag.
      Vliegtuigmotoren slijten en verbruiken (syntetische) olie, die stoffen zitten ook in de contrails die voor het allergrootste deel uit CO2 en waterdamp bestaan. In die zin kun je ze chemtrails noemen.
      Wat wij boven ons hoofd zien aan strepen is een normaal natuurlijk gevolg van ons onnatuurlijke gebracht hoog in de atmosfeer. Kijk eens op flightradar24.com hoeveel vliegtuigen er rondvliegen en waterdamp de ijskoude lucht inblazen.
      Ik ben het met Frans2 eens: meten is weten.

      3 likes
     • AlbertV schreef:

      Fred, allereerst mijn waardering voor je durf om als journalist een onderwerp aan te pakken waar de meeste van jou collega’s met een grote boog omheen lopen.
      Ik beloof dat ik je boek zal kopen en lezen.
      Toch wat wijsneuzerigheid van mijn kant: Een valkuil waarin een wetenschapper of onderzoeker kan vallen is te weinig kennis van relevante zaken. Hoeveel weet je van de luchtvaart, de burger luchtvaart in bijzonder? Ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat het onmogelijk is ongezien apparatuur in burgerluchtvaartvliegtuigen in te bouwen en dit geheim te houden. (Ik heb bijna 47 jaar in het onderhoud aan grote vliegtuigen gewerkt.) Vrijwel alle strepentrekkende vliegtuigen boven ons hoofd behoren tot de burgerluchtvaart, zie flightradar24.com.

      3 likes
     • Fred Teunissen schreef:

      @AlbertV: U schrijft: “Wat wij boven ons hoofd zien aan strepen is een normaal natuurlijk gevolg van ons onnatuurlijke gedrag hoog in de atmosfeer.”
      Mijn reactie daarop: er zijn verschillende soorten strepen. Sommige lossen na enkele seconden weer op (een normaal condensatiespoor) en anderen lossen niet op, maar blijven heel lang hangen en waaieren langzaam uit. Dat zijn de chemtrails.
      Lees daarover mijn boek op de pagina’s 14, 15 en 104.
      En dan zijn er nog wat ik de ‘stoptrails’ noem. Strepen die er in the middle of nowhere mee ophouden. Dat rijmt niet. Een condensatiespoor houdt er niet ineens mee op. Dit zijn onderbroken chemtrails. Tank leeg. Back to base.
      Zie daarvoor: http://www.transitieweb.nl/stoptrails
      Maar Albert, lees ajb eerst mijn boek, voordat je verder reageert.

      1 likes
     • AlbertV schreef:

      Correctie: gebracht is gedrag. (Verdomde autocorrectie).

      0 likes
    • Fred Teunissen schreef:

     Dag Peter,
     Dank voor je uitvoerige reactie. Er staan behartenswaardige zaken in.
     Ik wil vooraf nog eens benadrkken: lees ajb mijn boek, want dat praat een stuk gemakkelijker. Ik heb het niet geschreven om het er niet over te hebben…
     Maar ik wil hier toch wel op je tegenwerpingen reageren en ik volg daarbij de alinea’s in jouw tekst:
     1. Dat abrupte stijgen of dalen kan een verklaring zijn voor een onderbreking, maar dan zou de trail ergens anders toch weer door moeten gaan (uitzonderingen daargelaten). Als iets ‘verspringt’ zou het in de regel elders weer verder moeten gaan. In the middle of nowhere verdwijnen, wat je redelijk vaak kunt waarnemen, is echt een ander verhaal.
     2 (langzaam uitwaieren) Het punt is juist dat ze uren blijven hangen. In dat geval zijn het geen condenstrails, maar chemtrails.
     3.(metersdikke manuals) Lees hoofdstuk 1 in het boek, daarin wordt hiervoor een verklaring gegeven.
     4. (aluminium in jetmotoren) Hier heb ik geen verstand van. Ik zal dit argument aan een andere expoert voorleggen. Overigens kan er natuurlijk ook gesproeid worden buiten de motor om.
     5. En in hoofdstuk 5 van mijn boek (pag 149 t/m 156) ga ik uitgebreid in op de benodigde logistieke infrastructuur en de chemische toeleveringsketen waar jij op wijst.
     Ik stel het op prijs als je wat betreft punt 3 en punt 5 op mijn boek wilt reageren. Je kunt dat doen door me een mail te sturen als je het gelezen hebt. Mijn contactgegevens vind je op mijn blog transitieweb.nl.
     Er is ook een mogelijkheid om mij bericht te sturen via een beveiligde verbinding, zie daarvoor http://www.transitieweb.nl/overzicht (onderaan de pagina).
     Groet,
     Fred

     0 likes
     • Mevrouw Stemband schreef:

      “1. Dat abrupte stijgen of dalen…”

      Nee, atmosferische omstandigheden zijn een prima verklaring voor de meeste verschijnselen die je omschrijft. De lucht is geen algehele homogene massa. Kijk bijvoorbeeld naar dit plaatje:
      http://globenederland.nl/wp-content/uploads/cloud-4-1024×768.jpg

      Op de ene plek hangt een wolk, vlak daarnaast geen (strak blauwe lucht). Zijn dit nou ook chemtrails? Hoe is het mogelijk dat er zo’n lucht zich vormt; volgens jou beweringen is dit bijna onmogelijk.

      “2 (langzaam uitwaieren) Het punt is juist dat ze uren blijven hangen.”

      Dat is net zo goed het geval met contrails/sluierbewolking; eigenlijk beweer je dat wolken slechts enkele seconden kunnen blijven bestaan; Daarnaast worden contrails al zo lang als er ongeveer vliegtuigen vliegen waargenomen, en sinds de jaren 50 ook onderzocht in de wetenschap.

      1 likes
    • Fred Teunissen schreef:

     Dag Albert, dank voor je waarderende woorden. En fijn dat je aanvoelt dat dit onderzoek geen gemakelijke weg is geweest.
     Fijn ook dat je het boek gaat lezen. Dat is fair. En het is de clou. Het boek begint namelijk uitgerekend met het voorbeeld dat jij noemt: inbouw en onderhoud van sproei-apparatuur. Hoofdstuk 1 bevat de getuigenis van een onderhoudsmonteur, die daarna bevestigd wordt door een tweede getuigenis van iemand uit de top van een luchtvaartmaatschappij.
     De technische details die daarbij worden genoemd en de hele procesgang kun jij met jouw achtergrond als geen ander (of zeer weinig anderen) beoordelen. Ik ben dus zeer benieuwd naar je reactie op hoofdfstuk 1. Wil je me die mailen? Mijn contactgegevens staan in het boek. Groet, Fred.

     0 likes
 • Advies schreef:

  Het valt niet mee want het vernietigings proces van mens en natuur gaat iedere dag door . Wat is het slechtste voor de mens? Zware metalen . Dit kan het lichaam bijna niet kwijtraken en het lichaam slant het dus op . De lever oa kan zijn werk niet meer goed doen en je krijgt allerlei ziektes , allergies en afwijkingen in het imuun systeem . Vandaar dat allergien en kanker gevallen in hoge maten voorkomen . Zeker aan te raden is lichaams ontgifting en lever Detox .

  5 likes
 • Dries schreef:

  Deze strepen vielen mij al op begin 2000 en ik begon mij meer en meer af te vragen ,of dat vroeger ook zo was. Ware het niet dat ik een computer kocht om muziek productie’s te maken en dus nooit de toegang tot internet (2008) had gehad,dan had ik nog steeds met die vraag rond gelopen. Dank aan alle klokkenluiders,maar daar licht het probleem niet. Er is overstelpend veel bewijs geleverd ook door MSM erkende mensen,er zit een slot op.Waarmee ik bedoel,verspil geen tijd en energie aan iets wat of genegeerd dan wel gedebunkt word door zgn deskundigen van de overheid ,of de weerman. dat schiet niet op. Het volgende heb ik als eens eerder voorgesteld,op een andere site.Organiseer een nationale aangifte dag wegens het vergiftigen van de bevolking,dieren en gewassen. Nogmaals genoeg bewijs,maar we moeten iets verzinnen waar de media niet omheen kunnen.En niet via Facebook.
  Trouwens ,ik woon in Deventer,ik heb het afgelopen jaar en ook 2016 een duidelijke verandering waargenomen. Ik krijg een beetje de indruk dat men minder sproeit.Dit was tot de verkiezingen in de USA in 2016 tot een bijna incidenteel maar heel heftig in het afgelopen jaar.Of dit goed nieuws is weet ik niet,want je zou ook kunnen concluderen dat de vliegtuigen ergens anders nodig zijn.Dit ook gezien de grote materieel verhuizing van de NATO in 2016..

  6 likes
 • Audrey schreef:

  Ik denk dat die Chemtrails er zijn om ons weer in het gareel te krijgen. Want de mensen gaan mondiger worden en dat willen ze niet. Ze willen weer zombies van ons maken en we moeten gewillig alles toestaan en dat zij uitmaken wat er gebeurt en willen geen tegenspraak. Want zij bepalen wat we in de krant lezen en op de tv zien. En dan kan je wel raden dat het allemaal nepnieuws is.

  5 likes
 • Peter schreef:

  Ik ben toch wel razend benieuwd hoeveel meteorologen, luchtverkeersleiders, ingenieurs lucht- en ruimtevaarttechniek (mijn beroep), toxicologen, logistiek experts etc Teunissen heeft geraadpleegd voor zijn boek. Ik vermoed bijzonder weinig want dan had zijn boek anders geheten: ‘Chemtrails de mythe ontmaskerd’.

  Chemtrails zijn zoals zoveel complottheorieën een broodje aap wat is ontsproten aan de breinen van bange mensen die niet gehinderd worden door serieuze kennis van zaken.

  5 likes
 • Snoekje schreef:

  Ach ja chemtrails in de lucht en Fukushima vervuilt de Oceanen, alles gaat volgens planning. Zelfs de datum van de Tsunami op de Core Reactor en de leeftijd na opening van het gebouw lopen synchroon.
  Een Y met rook eruit en dan hou je 3-11-2011 over…. echt wonderbaarlijk.

  Nee dat is allemaal geen toeval de wereld moet kapot en de mensen boeit het toch niet, geloof dat er wel meer werelden zijn in het universum en het hiernamaals. Ik gok op een beter plekje na mijn dood het enige wat eraan oplossingen overblijft 🙂

  2 likes
  • Fred Teunissen schreef:

   @Snoekje:
   We kunnen heel veel doen. We zijn absoluut niet machteloos.
   In mijn boek noem ik acht actie-gebieden:
   1. Onze mentale weerbaarheid versterken
   2. De kwaliteit van onze leefomgeving permanent monitoren
   3. De atmosfeer van onze binnen- en buitenruimten transformeren
   4. Onze fysieke en emotionele weerbaarheid versterken, onze lichamen ontgiften en onze levens energetisch in balans brengen
   5. Zelf organisch voedsel verbouwen (kiemen, eetbare planten, fruit en groenten)
   6. Nieuwe, duurzame leef- en woonvormen ontwikkelen
   7. Kennis van helingtechnieken en gezonde voeding overdragen op anderen
   8. Politieke en juridische actie ondernemen
   Punt 1 en 2 hebben op dit moment prioriteit, naar mijn idee.

   2 likes
 • Mike schreef:

  Het lijkt erop dat Chemtrails hier minder voorkomen dan enkele jaren geleden. Ze schijnen ook minder schadelijk te zijn voor onze gezondheid dan het ggo-voedsel dat wij in de supermarkten kopen. Dit zou komen doordat de hoeveelheid chemische stoffen per volumedeel sterk verdunt raakt in onze grote atmosfeer.

  Er schijnt ook een vorm van “cosmische chemtrails” te zijn onder de naam “Operation Stardust 2”. De Pleiadians schijnen de cabal-leden en hun gevolg hiermee direct geinjecteerd te hebben. Er schijnt op aarde geen technologie voorhanden te zijn waarmee deze nanodeeltjes kunnen worden verwijderd.

  Zodra het Event van start gaat zullen de nanodeeltjes geactiveerd worden, waardoor het centraal zenuwstelsel van de criminelen wordt lam gelegd en ze niet meer kunnen bewegen. Dit doet men om te voorkomen dat ze op het laatste moment toch nog rottigheid zullen uithalen. Als het niet anders kan kunnen de cabal-leden er ook geheel mee worden uitgeschakeld.

  Men gaat ervan uit dat dit laatste niet nodig is en dat de positieve militairen en de politie de Cabal zelf zullen arresteren. Operation Stadust 2 zou vooral dienen om het arrestatie proces wat soepeler te laten verlopen.

  bron: http://2012portal.blogspot.nl/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_21.html#comment-form

  3 likes
 • R. van de merwe schreef:

  Het is nu al zo dat ik bijna geen vogels en insecten meer zie in onze tuin zowel in de achterhoek als in de alblasserwaard. deze gaan als eerste dood de volgende zijn wij.

  3 likes
 • rob schreef:

  De enigste bedreiging voor de mens is dat ie zelf z,n grootste eigen bedreiging is ,ze komen voor in oordelen beoordelen en veroordelen .luister naar ieder kritiek, maar behoud uw eigen oordeel,

  2 likes
 • Tijn schreef:

  De alluminium/barium/strontium resistente plantjes zijn al gepatenteerd; nu nog even resistente mensen ontwikkelen…

  Ik heb een aardig idee van wat er speelt en er is in veel gevallen niet eens zozeer sprake van kwade opzet maar eerder van grote nalatigheid. Een beetje zoals bij de eerste kernproef waarbij ze niet zeker wisten of de reactie wel zou stoppen.

  2 likes
 • pjoter schreef:

  @Tijn,
  He he, eindelijk iemand die het ziet.
  Straks is zelfs de cannabis gepatenteerd.
  Nu de rest nog!

  Namasté

  1 likes
 • Bas2 schreef:

  Chemtrails zijn zeer schadelijk voor onze gezondheid. Sylphs ruimen chemtrails weer op. Het zijn lucht-elementen met een hogere intelligentie, die in staat zijn om de giftige stoffen uit de chemtrails om te zetten naar basisgrondstoffen die onschadelijk zijn voor de omgeving. Vaak hebben ze de vorm van draken, dolfijnen en walvissen.

  http://chemtrailalert.nl/overig/sylphs/

  1 likes
 • Willem schreef:

  Nasa is de meest voor de handliggende opdrachtgever aangaande chemtrails en al die nepruimtevluchten waar ze 52 miljoen per dag voor krijgen gebruiken ze om die chemtrailing te bekostigen. Dat doen ze om een ander mensenras te maken, een sexloos (vandaar al die transgenders tegenwoordig) robotachtig soort mens. Omdat wij te veel zelf zijn gaan denken en onszelf voort kunnen planten zijn we waardeloos voor ze, (ze zijn onze “makers”, niet menselijk) Mensen bij de Nasa horen bij dezelfde club dus liegen en bedriegen ze makkelijk en komen er mee weg omdat ze weten hoe weinig wij er aan kunnen doen. Nasa, zet er een T tussen en je hebt Satan, net als Santa, om de kinderen te laten geloven in iets anders dan Jezus wat vroeger belangrijk was in het dagelijks leven om de boel in het gareel te houden. Daarom sproeien ze zoveel en is er overal straling wat het versterkt zodat ons Dna en dan vooral dat van de voortplanting blijft veranderen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  intimidatie

  Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

  Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

  huisarts

  Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

  Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde ...

  >