Homepagina » UFO » Mysterieuze beelden ISS. Verdoezelen ruimteagentschappen bewijs van buitenaards leven?
Mysterieuze beelden ISS. Verdoezelen ruimteagentschappen bewijs van buitenaards leven?

Mysterieuze beelden ISS. Verdoezelen ruimteagentschappen bewijs van buitenaards leven?

Toen een bemanningslid van het internationale ruimtestation ISS een mysterieus object vastlegde dat de dampkring van de aarde binnenkwam, concludeerden complottheoretici dat het om beelden van een UFO ging.

Het Europese ruimteagentschap ESA claimt dat het object een meteoor is.

De Italiaanse astronaut Paolo Nespoli legde op 5 november een lichtbol vast die de atmosfeer van de aarde naderde.

Verdoezelt

Tyler Glockner van YouTube-kanaal SecureTeam10 is ervan overtuigd dat de vreemde waarneming bewijst dat de overheid het bestaan van buitenaards leven verdoezelt, schrijft het Russische persbureau Sputnik.

“Ik denk dat het helemaal geen meteoriet is,” zegt hij in een video.

In een verklaring schrijft de ESA dat het object volgens onderzoekers van de ruimtevaartorganisatie een vuurbal is.

Zo snel

“Een vuurbal is in feite een zeer heldere meteoroïde – een klein stuk ruimterots – die de atmosfeer van de aarde binnengaat en helderder is dan de sterren,” klonk het.

“Deze specifieke meteoroïde bewoog zich voort met een snelheid van zo’n 136.000 kilometer per uur,” aldus de ESA.

SecureTeam10 vindt het ook verdacht dat het ruimteagentschap al zo snel na de sighting met een verklaring kwam. “Ze hebben nog nooit zo snel op een bericht gereageerd.”

Versnelde beelden

“Waarom claimen ze dat het een meteoor is terwijl ze het niet zeker weten?” vraagt Glockner. “Waarom gaan ze niet naar de locatie waar het object is neergekomen?”

“Waarom lijkt het in niets op een meteoor? Waarom laten ze ons versnelde beelden zien en doen ze alsof ze op de normale snelheid worden afgespeeld?” vervolgt hij.

Hij toont een foto van een meteoor die in 2011 is gemaakt tijdens de Perseïden-meteorenzwerm en concludeert dat het object dat bij het ISS is vastgelegd er heel anders uitziet.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. En waarom claimt deze kerel dat het absoluut een ufo moet zijn en geen ordinaire meteoriet?
  Zijn de wetenschappers hun ervaringen minder waard dan de verbeelding van een amateur?

  Meteorieten komen bijna dagelijks in onze dampkring terecht. Dus het lijkt mij waarschijnlijker dat het om een meteoriet gaat.

  Oh het “ding” zou volgens zijn bevindingen trager zich verplaatsen dan een meteoriet. Heeft hij de afstand van de camera tot het object weten te achterhalen en wist hij de grootte van het object zodat hij die berekening kon maken? Objecten van ver af lijken trager te gaan dan van dichtbij en er zijn geen referentiepunten van andere bekende objecten in de nabijheid van dat ding. Dus het blijft giswerk wat deze goedgelovige man doet.

  (Waarom zouden buitenaardsen “zichtbare” ufo’s gebruiken om zich te verplaatsen? Technologisch zouden ze waarschijnlijk veel verder staan om een soort stealth-schepen te sturen die we niet zouden kunnen waarnemen).

  7 likes
 2. Als je graag wil dat het een bepaalde intelligentie is, dan doe je er alles aan om dat ook zo te laten lijken. Ik kan me niet voorstellen dat een bepaalde intelligentie zichzelf met een dusdanige snelheid onze atmosfeer in laat “vallen” dat er een km’s lang lichtspoor van vuur verschijnt. Zelfs onze eigen spaceshuttle heeft niet zo’n vuurspoor. Kortom, gewoon een meteoor! Geen discussie mogelijk!

  3 likes
  • @ KLaasvaak…je hebt niet eens gekeken klaas… maar hebt wel meteen een (voor)oordeel.. de clou zit hem namelijk nu net in het feit dat dit ding GEEN staart of vuurspoor had en idd veeeel te langzaam ging voor een “gewone meteoriet !

   3 likes
 3. De doofpotten op ufo-disclosure zijn misdaden jegens de mensheid.

  5 likes
 4. Nasa Kan verdoezelen wat ze wil.
  We zijn ons allang bewust van buitenaardse wezens die gewoon onder ons zijn,
  Verder zwermt er een complete wolk van goedgezinde ruimtevaartuigen om onze planeet die vrede wil
  Jij toch ook?/
  Je kunt hier honderden links neer zetten over hoe de duistere garde ons beliegt.
  Wij weten al lang beter!1
  .

  4 likes
 5. Ik ben nu in de video clip op 8 min. waar er gezegd wordt dat de meteoriet geen staart heeft wat klopt omdat het de dampkring nog niet in gegaan is .
  pas nadat iets de dampkring in gaat krijgt het een staart doordat de lucht vochtigheid langs de romp gaat waardoor een soort vlam ontstaat ( deze ijs druppels zijn vele malen grote dan dichter op de aarde. ) dit wordt in de clip niet mee berekent wat het heel dubieus maakt.
  ik kijk verder om te zien waar DIT verhaal mij verder brengt.
  even voor de duidelijkheid ik geloof 100% in buitenaardse wezens en weet zeker dat de “staat, in welk land dan ook” allang contact heeft gelegd jaren! geleden .

  1 likes
 6. Trouwens zal elk voorwerp wat door een dampkring heen gaat ( of het nou gaat landen of anders ) een”vuur”lijn achter zich laten door de waterdamp/ijs in onze atmosfeer.
  neem de onze spaceshuttles die terug kwamen idem dito !!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...