CoronaBuitenland

Kijk: Europarlementariër stelt coronacommissie Europees Parlement lastige vragen over de prik

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

We bevinden ons in het derde jaar van de ‘pandemie’. Sinds 2021 wordt er gevaccineerd tegen corona. Er is nu sprake van oversterfte en er lijkt een correlatie te zijn tussen de vaccinatiegraad en oversterfte, zei Europarlementariër Christine Anderson. Ze voegde toe dat er ook sprake is van een daling van het geboortecijfer.

Anderson vroeg aan de nieuwe coronacommissie van het Europees Parlement of zij nog steeds van mening is dat deze vaccins veilig en effectief zijn, niet verantwoordelijk zijn voor oversterfte en een daling van het geboortecijfer, en niet kunnen worden gelinkt aan vreemde aandoeningen zoals het Sudden Adult Death Syndrome.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Absoluut effectief en veilig’

Commissielid Sandra Gallina antwoordde dat de vaccins ‘absoluut effectief en veilig zijn’. Ze vervolgde dat de coronavaccins volgens The Economist minstens 20 miljoen levens hebben gered. “We blijven bij de feiten.”

Gallina zei alles in het werk te zullen stellen om ervoor te zorgen dat EU-lidstaten beschikken over voldoende vaccins. Ze riep mensen vervolgens op om zich te laten vaccineren, ‘als je niet ernstig ziek wilt worden door corona’. “Maar je kunt er ook voor kiezen om je niet te laten vaccineren.”

Anderson schrijft op Telegram dat het Europees Parlement ‘het grootste gekkenhuis ter wereld is’.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
6 maanden geleden

We do anything to kill the people!!

Marianna
Marianna
6 maanden geleden

de injecties zijn veilig, omdat de kranten het zeggen en de kranten zeggen dat de injecties veilig zijn, omdat de wetenschappers het zeggen.

de wetenschappelijke kliek , die in de kranten mogen schrijven en de journaals mogen besmeuren, zijn in Nederland, Ab en Marion, Marion en Ab, wij zijn twee vriendjes, Ab en ik…twee dikke vriendjes, want we worden samen heel erg rijk aan de prikjes en de testjes tralala

Tom Poes
Tom Poes
6 maanden geleden

Wij van WC -Eend /EU, prijzen aan WC-EEND /DE GIFPRIK. Slager keurt eigen vlees.

jopie
jopie
6 maanden geleden

Die Gallina kletst uit haar nek. 20 miljoen levens gered. Ik ben gered zonder die gifprik. Heb een zeer milde corona , zeg maar griepje gehad en jawel ik ben gered.
En…. Gallina hoeveel mensen zijn er gedood door de gifprik. Hoeveel mensen zijn invalide door de gifprik, hoeveel baby’s zijn doodgeboren door de gifprik van de moeders.
Wees eerlijk KOM EENS MET DIE CIJFERS. Maar nee, dat wordt onder het tapijt geveegd. De gifprikken is EEN GROTE GENOCIDE.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x