CoronaBuitenland

Kijk: Europarlementariër stelt coronacommissie Europees Parlement lastige vragen over de prik

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

We bevinden ons in het derde jaar van de ‘pandemie’. Sinds 2021 wordt er gevaccineerd tegen corona. Er is nu sprake van oversterfte en er lijkt een correlatie te zijn tussen de vaccinatiegraad en oversterfte, zei Europarlementariër Christine Anderson. Ze voegde toe dat er ook sprake is van een daling van het geboortecijfer.

Anderson vroeg aan de nieuwe coronacommissie van het Europees Parlement of zij nog steeds van mening is dat deze vaccins veilig en effectief zijn, niet verantwoordelijk zijn voor oversterfte en een daling van het geboortecijfer, en niet kunnen worden gelinkt aan vreemde aandoeningen zoals het Sudden Adult Death Syndrome.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Absoluut effectief en veilig’

Commissielid Sandra Gallina antwoordde dat de vaccins ‘absoluut effectief en veilig zijn’. Ze vervolgde dat de coronavaccins volgens The Economist minstens 20 miljoen levens hebben gered. “We blijven bij de feiten.”

Gallina zei alles in het werk te zullen stellen om ervoor te zorgen dat EU-lidstaten beschikken over voldoende vaccins. Ze riep mensen vervolgens op om zich te laten vaccineren, ‘als je niet ernstig ziek wilt worden door corona’. “Maar je kunt er ook voor kiezen om je niet te laten vaccineren.”

Anderson schrijft op Telegram dat het Europees Parlement ‘het grootste gekkenhuis ter wereld is’.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
1 jaar geleden

We do anything to kill the people!!

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

de injecties zijn veilig, omdat de kranten het zeggen en de kranten zeggen dat de injecties veilig zijn, omdat de wetenschappers het zeggen.

de wetenschappelijke kliek , die in de kranten mogen schrijven en de journaals mogen besmeuren, zijn in Nederland, Ab en Marion, Marion en Ab, wij zijn twee vriendjes, Ab en ik…twee dikke vriendjes, want we worden samen heel erg rijk aan de prikjes en de testjes tralala

Tom Poes
Tom Poes
1 jaar geleden

Wij van WC -Eend /EU, prijzen aan WC-EEND /DE GIFPRIK. Slager keurt eigen vlees.

jopie
jopie
1 jaar geleden

Die Gallina kletst uit haar nek. 20 miljoen levens gered. Ik ben gered zonder die gifprik. Heb een zeer milde corona , zeg maar griepje gehad en jawel ik ben gered.
En…. Gallina hoeveel mensen zijn er gedood door de gifprik. Hoeveel mensen zijn invalide door de gifprik, hoeveel baby’s zijn doodgeboren door de gifprik van de moeders.
Wees eerlijk KOM EENS MET DIE CIJFERS. Maar nee, dat wordt onder het tapijt geveegd. De gifprikken is EEN GROTE GENOCIDE.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x