Buitenaards

Astronomen stuiten op vreemde signalen uit de ruimte. Proberen 234 buitenaardse soorten contact met ons op te nemen?

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee astronomen van de Laval-universiteit in het Canadese Québec hebben in de afgelopen jaren 2,5 miljoen sterren geobserveerd.

Bij de overgrote meerderheid daarvan hebben ze niets abnormaals kunnen vaststellen, maar bij 234 sterren hoorden ze dusdanig vreemde boodschappen dat ze vermoeden dat het weleens om buitenaards leven zou kunnen gaan.

Wetenschappers Ermanno Borra en Eric Trottier voerden een studie uit naar de sterrenhemel. Een fractie van de sterren vertoonde vreemd gedrag, waar niet gelijk een verklaring voor is.

Buitenaards signaal

Dat leidt de wetenschappers tot de conclusie dat het weleens zou kunnen gaan om aliens die ons op de hoogte willen brengen van hun bestaan.

“We hebben ontdekt dat de signalen exact de vorm hebben van een buitenaards signaal dat in een eerdere publicatie voorspeld werd en ze liggen dan ook in lijn met deze hypothese,” klonk het.

Bevestigen

“Het feit dat ze enkel gevonden werden in een kleine fractie van de sterren in een nauw spectrum vlak bij de zon, komt ook overeen met de hypothese van buitenaards leven,” aldus de onderzoekers.

De studie is gepubliceerd in het vakblad Publications of the Astronomical Society of the Pacific onder de titel ‘Signals probably from Extraterrestrial Intelligence’.

De wetenschappers benadrukken dat meer onderzoek nodig zal zijn om te kunnen bevestigen of het daadwerkelijk gaat om aliens.

[Futurism]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
4 jaren geleden

Wat men toch al niet doet om het nieuws te halen.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ach ja de naïve mens….. leuke zin ,,conclusie van de wetenschappers het zou wel eens kunnen gaan om Aliens die ons op de hoogte willen brengen van hun bestaan…… Zij zijn zich bewust dat wij er zijn en als ze de behoefte voelen om ons te bezoeken zullen ze dat zeker doen….Bovendien zijn er mensen die op energetisch niveau dat contact al hebben.. Eerst maar eens naar een groter bewustzijn groeien dan gaan die onderzoeken ook wat sneller….. In principe kan er misschien nog ergens een klein bolletje zijn met net zulke primaten als de mens, wie weet..

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

van de week op netf… de docu gezien van secrets of the moon. Wat mij opviel, was het feit, dat ze vooral bezig waren met debunken, maar het vooral trachten te plaatsen onder de noemer… bedreiging voor de aarde. de pijpen, die gezien zijn; vooral uitgelegd als wapens tegen de mensheid. Mijn reactie erop was, waarom worden de pijpen niet gewoon als industrie gezien en waarom kiest zo’n debunk docu voor de kant van het militaire complex? Als we ons ergens zorgen over moeten maken is wie en waarom? Mijn vraag, waarom zouden we ons zorgen maken? Wat kome, komt toch wel. Deze docu, vond ik derhalve dan ook misstatemend. Zo jammer, want de wetenschappelijke benadering was prima. De mening opdringen naar het publiek was haast verwerpelijk… om maar is met termen te smijten. Mijn mening; als je iets niet weet, benader het dan niet als bedreiging; want als je het omdraait, kan je ook zeggen… al het onbekende verrijkt mijn kennis en verruimt mijn blik. Berichten van boven zijn dan niet alleen gearriveerd, maar ook geaccepteerd.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

234 beschavingen in 2.5 miljoen sterren. er zijn meer dan 100 triljard sterren (100000000000000000000000)
dat is dus 100 triljard / 2.5 miljoen x 234 = 9360000000000000000 beschavingen in het universum.
Dat zijn er nogal wat…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x