Homepagina » Buitenaards » Astronomen stuiten op vreemde signalen uit de ruimte. Proberen 234 buitenaardse soorten contact met ons op te nemen?
Astronomen stuiten op vreemde signalen uit de ruimte. Proberen 234 buitenaardse soorten contact met ons op te nemen?

Astronomen stuiten op vreemde signalen uit de ruimte. Proberen 234 buitenaardse soorten contact met ons op te nemen?

Twee astronomen van de Laval-universiteit in het Canadese Québec hebben in de afgelopen jaren 2,5 miljoen sterren geobserveerd.

Bij de overgrote meerderheid daarvan hebben ze niets abnormaals kunnen vaststellen, maar bij 234 sterren hoorden ze dusdanig vreemde boodschappen dat ze vermoeden dat het weleens om buitenaards leven zou kunnen gaan.

Wetenschappers Ermanno Borra en Eric Trottier voerden een studie uit naar de sterrenhemel. Een fractie van de sterren vertoonde vreemd gedrag, waar niet gelijk een verklaring voor is.

Buitenaards signaal

Dat leidt de wetenschappers tot de conclusie dat het weleens zou kunnen gaan om aliens die ons op de hoogte willen brengen van hun bestaan.

“We hebben ontdekt dat de signalen exact de vorm hebben van een buitenaards signaal dat in een eerdere publicatie voorspeld werd en ze liggen dan ook in lijn met deze hypothese,” klonk het.

Bevestigen

“Het feit dat ze enkel gevonden werden in een kleine fractie van de sterren in een nauw spectrum vlak bij de zon, komt ook overeen met de hypothese van buitenaards leven,” aldus de onderzoekers.

De studie is gepubliceerd in het vakblad Publications of the Astronomical Society of the Pacific onder de titel ‘Signals probably from Extraterrestrial Intelligence’.

De wetenschappers benadrukken dat meer onderzoek nodig zal zijn om te kunnen bevestigen of het daadwerkelijk gaat om aliens.

[Futurism]


Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Ik vraag mij altijd af wat mensen denken als zij zich een Alien voorstellen. Heeft het massa? Is het van ‘vlees en bloed?’ Misschien een vloeistof? Of misschien puur energetisch van vorm of misschien zelfs zonder vorm? Ik heb veel Science fiction boeken gelezen en films bekeken waar Aliens in voorkwamen, Maar alle voorstellingen beperken zich tot ons aardse voorstellingsvermogen. En daarin schiet volgens mij elke voorstelling te kort.

  9 likes
  • Richard , helemaal mee eens ! Logischer is dat elke levens form zijn eigen “vlees en bloed” heeft en zijn eigen dimensie ,de in de verste verte misschien niet eens lijkt op die van ons .

   7 likes
  • mee eens, maar op zich is het niet zo raar dat we dat doen volgens ons eigen voorstellingsvermogen. dwz, zolang dat daar dan ook bij blijft… het invullen van bedoelingen of zelf intelligentievermogen gaat mij wat dat betreft te ver. Als je kijkt naar onze intelligentiegroei, dan is dat ook ten koste gegaan van instinct en derhalve gevoelsleven. Als zoals men suggereert, dat het intelligentiepijl “daar” zoveel hoger ligt, is dat ook ten koste gegaan van iets. Dit gezegd hebben, uiteraard naar “mijn” voorstellingsvermogen. Hoe je dat ook wil interpreteren, daar ontkom je niet aan; al kan die bij jouw natuurlijk anders zijn, als bij mij. Maar van mens op mens, kruist dat elkaar ook ergens.

   1 likes
  • Of zoeken wij buitenaardse lotgenoten? Dat wil zeggen: Energetische wezens, die net als wij gevangen zitten in materie?

   0 likes
 2. Ach ja de naïve mens….. leuke zin ,,conclusie van de wetenschappers het zou wel eens kunnen gaan om Aliens die ons op de hoogte willen brengen van hun bestaan…… Zij zijn zich bewust dat wij er zijn en als ze de behoefte voelen om ons te bezoeken zullen ze dat zeker doen….Bovendien zijn er mensen die op energetisch niveau dat contact al hebben.. Eerst maar eens naar een groter bewustzijn groeien dan gaan die onderzoeken ook wat sneller….. In principe kan er misschien nog ergens een klein bolletje zijn met net zulke primaten als de mens, wie weet..

  13 likes
 3. Als ik die Aliens was zou ik ver weg blijven van het destructieve domme aardse ras…

  Hoe kun je massa’s mensen die in een doorzichtig opperwezen geloven nu serieus nemen???

  8 likes
 4. Er zijn zoveel beschavingen ! Ook nog ze zoeken contact met ons maar mede de k*t Amerikaanse regering lukt dat niet !! Die houden alles tegen !!! Bang voor alles en bang om de control te verliezen !

  5 likes
  • “Er zijn zoveel beschavingen” Eens, als in een mathematische aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

   Maar dat van contact wíllen en zich dan door de en US regering (of welke dan ook) laten tegenhouden? Die logica ontgaat mij. Want als dat kúnnen en vervolgens ook wíllen, wie of wat zou ze dan in hemelsnaam kunnen tegenhouden? Welk pressie of machtsmiddel, of welke tegenprestatie zou iemand uit het stenen tijdperk hebben, om te voorkomen dat de moderne mens zou doen zoals hij goeddunkt?

   3 likes
 5. van de week op netf… de docu gezien van secrets of the moon. Wat mij opviel, was het feit, dat ze vooral bezig waren met debunken, maar het vooral trachten te plaatsen onder de noemer… bedreiging voor de aarde. de pijpen, die gezien zijn; vooral uitgelegd als wapens tegen de mensheid. Mijn reactie erop was, waarom worden de pijpen niet gewoon als industrie gezien en waarom kiest zo’n debunk docu voor de kant van het militaire complex? Als we ons ergens zorgen over moeten maken is wie en waarom? Mijn vraag, waarom zouden we ons zorgen maken? Wat kome, komt toch wel. Deze docu, vond ik derhalve dan ook misstatemend. Zo jammer, want de wetenschappelijke benadering was prima. De mening opdringen naar het publiek was haast verwerpelijk… om maar is met termen te smijten. Mijn mening; als je iets niet weet, benader het dan niet als bedreiging; want als je het omdraait, kan je ook zeggen… al het onbekende verrijkt mijn kennis en verruimt mijn blik. Berichten van boven zijn dan niet alleen gearriveerd, maar ook geaccepteerd.

  4 likes
 6. Richard je laatste stelling klopt, het is de ziel ( lees energie ) die bij overlijden het aardse lichaam verlaat ( ik heb het zelf gezien bij het overlijden van m’n vader) ik zag zo de energie bal uit z’n maagstreek ( plexus solaris) dwars door de kamer en raam verdwijnen …… Voor mij een mooi kado omdat ik het zelf nog nooit ervaren had…….op dat moment ben je los van de aarde en ga je op in het grote geheel ….Het grote probleem is dat je als mens een groter bewustzijn moet hebben om dergelijke dingen waar te nemen en tijdens het aardse leven contact houden met de bron…..is ook heel lastig want je moet ook je aardse leven leven..daarom zeg ik weleens ik leef in twee werelden………je kunt dus dingen waarnemen, behalve overledenen, zie ik heel veel soorten van entiteiten en engelen en leermeesters , ligt aan de situatie . bijvoorbeeld ,,ik kan een aantal aardse levens terugzien,voorbeeld ; ik weet al heel lang dat ik heb geleefd in het oude China, ik lag een paar maanden geleden bij m’n acupunctuur dokter en vriend ontspannen voor behandeling …..zag ik ineens 3 Chinese mannen in prachtige kledij die notabene in het chinees tegen me praten ik verstond er niks van , maar m’nvriend vertaalde het voor mij……ik vond deze ontmoeting ook weer een kado…. Overigens voor Chinezen is dit helemaal niet vreemd…….. zo kan ik talloze voorbeelden geven van ervaringen die allemaal in m’n ziel zitten….. je ziet dus zoveel mogelijk heden om met je ziels energie iets te doen….. mijn bron( thuis) is op een planeet verweg, waar energetische Aliens wonen, zoals je weet zijn Aliens androgeen , geen man/ vrouw toch is er een mannelijk en vrouwelijke energie ,daar ziet het er heel klinisch uit maar van een ongelofelijke liefdevolle warmte, Nou weet ik dat er andere Aliens zijn op andere planeten, van een andere samenstelling , alleen weet ik niet welke, persoonlijk geloof ik niet zo in veel buitenaards leven,maar goed ik heb het natuurlijk gevraagd maar krijg steeds te horen dat ik op aarde ben en hier moet leven en dat is ook zo ……..hoop dat het niet te warrig is allemaal ,maar het meest eerlijke is m’n eigen ervaring………

  4 likes
 7. Wat men toch al niet doet om het nieuws te halen.

  2 likes
 8. de buitenaardsen, zij willen niets met de aardebewoners te maken hebben, anders hadden ze zich allang geopenbaard! en gelijk hebben ze!

  1 likes
  • Waarom zouden aliens verder zijn dan wij ? Wij stuurden in de jaren 70 liedjes de ruimte in van Mieke Telkamp.
   Tevens denk ik dat er geen leven mogelijk is vlak bij de zon. Beetje te warm zegt mijn boerenverstand.

   1 likes
 9. 234 beschavingen in 2.5 miljoen sterren. er zijn meer dan 100 triljard sterren (100000000000000000000000)
  dat is dus 100 triljard / 2.5 miljoen x 234 = 9360000000000000000 beschavingen in het universum.
  Dat zijn er nogal wat…….

  1 likes
 10. Iets te simpel,louise.

  1 likes
  • Ik krijg ook het idee Louise, dat je goed leest/luistert naar andermans ervaringen en ze af doet als zijnde jouw ervaringen.
   Bij welke clubregel hoorde dat ook alweer? Albert Pike? Protocollen van Zion?
   Want voor iemand die laatst nog dacht dat de ziel dood kon gaan, gaat het idd wel ver ja….

   0 likes
  • Simpel deduceren, maar het is ook wel iets te kort door de bocht. Ik bedoel hiermee alleen maar te zeggen, dat er zoveel sterren zijn en dus zoveel mogelijke beschavingen, dat het statistisch ONMOGELIJK is, dat wij de enige beschaving zijn in het universum. Het is in ieder geval al één en mogelijk twee keer gebeurd in ons kleine zonnestelseltje (Aarde en Mars), dus ZAL het ook elders zijn gebeurd. En wanneer een beschaving 100 of 1000 of 10000 jaar verder in zijn ontwikkeling is, zal het de problemen van ruimtereizen ook al lang hebben opgelost.

   0 likes
 11. Wat verder naar Extraterrestrial civilisaties gaan zoeken, als met hun twee voeten op de ego-planetaire Aards grond al jaren en dagen rondlopen ufocoverups

  1 likes
 12. “Het feit dat ze enkel gevonden werden in een kleine fractie van de sterren in een nauw spectrum vlak bij de zon, komt ook overeen met de hypothese van buitenaards leven,” aldus de onderzoekers.

  Een half jaar later eens de andere kant opkijken!
  Nu lijkt het erop dat de zon grote invloed heeft op die signalen.
  Me dunkt dat aliens die kontakt zoeken wel betere manieren kunnen bedenken dan wat (voor ons) onduidelijke signalen.

  1 likes
 13. zouden ze een soort van netflix hebben ? kunnen we naar hun soaps kijken. Ze hebben misschien ook films over aliens… ik kan niet wachten LoL

  1 likes
 14. En zij staan natuurlijk allemaal in de rij om een blik op ons te mogen werpen.
  U kunt hier uw nummer trekken.

  0 likes
 15. En Mochten Aliens puur energetisch zijn, zijn zij dan verbonden aan een bepaalde planeet?
  Stel, de mens is in de verre toekomst eindelijk in staat haar vaste vorm achter zich te laten en de mensheid gaat op tot een hogere vorm van bestaan op energetisch niveau. Heeft de mens dan de vaste vorm van de Aarde dan nog nodig? Zij is er toch enkel om ons aan de vaste vorm te binden? In puur energetische vorm zouden wij in theorie de Aarde dus kunnen loslaten en deel uitmaken van het universum?

  0 likes
 16. We moeten ons heel stil houden. Tussen de miljoenen soorten aliens zullen veel rovende soorten zitten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

ceta

CETA holt onze democratie uit. Kijken: In 1,5 uur sloopt Baudet dit verdrag vakkundig

Woensdag debatteerde de Tweede Kamer de hele ...