Homepagina » Buitenaards » China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken
China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken

China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken

China en Rusland zullen westerse machten voorbijstreven omdat ze beschikken over technologie die ze hebben gekregen van aliens, zo is geclaimd.

Supermacht China werkt samen met aliens die op aarde verblijven, zegt de redacteur van een Australisch tijdschrift.

Ducan Roads van Nexus Magazine deed deze opvallende bewering in een redactioneel artikel in het nieuwste nummer, meldt de Daily Express.

Samenwerken

“In het Oosten ontstaat een nieuwe macht,” zei hij. “De Chinezen hebben een technologische voorsprong op het Westen en onderhouden daarnaast relaties met aliens.”

“China heeft zich ten opzichte van westerse leiders superieur getoond en nu is het alleen nog wachten op de overgang,” voegde hij toe. “Dat is wat er nu gebeurt.”

Veel complottheoretici claimen al jaren dat aliens in het geheim op aarde leven en samenwerken met overheden.

Wereldregering

Roads meent dat de Chinese leiders vanwege hun samenwerking met de aliens toegang hebben tot meer technologische ontwikkelingen dan het Westen.

Hij zei dat het Westen weet dat haar tijd erop zit en wanhopig probeert de olievoorraden in het Midden-Oosten vast te houden om zo de petrodollar te redden.

Roads gelooft ook in een theorie die stelt dat geheime genootschappen van achter de schermen streven naar een wereldregering.

Bloedlijnen

Aan de ene kant heb je de bloedlijnen, de families die het bankwezen, de wapenhandel en mediawereld domineren, zei hij.

Die zijn volgens hem vooral actief in de VS, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, Denemarken, Noorwegen, Japan, Zuid-Korea, enzovoorts.

Aan de andere kant heb je een groep onder leiding van China, die bestaat uit landen als Rusland, Maleisië en een reeks andere Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen, aldus Roads.

Wereldvrede

Hij is ervan overtuigd dat mensen duizenden jaren geleden zijn gecreëerd door een hoogontwikkeld buitenaards ras.

In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.

Hij claimt echter dat zij op het punt staan iets te doen wat hopelijk zal leiden tot wereldvrede.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Hitler kreeg ook hulp…

Zelfde vijand. Ik ga er vanuit dat de joden dit keer niet winnen.

Faya
Faya
Reactie op  Henk
3 jaren geleden

Waar maak je je druk om.
Er zijn nu On-aardse Officieren aan zet, zie topic ”Man breekt in in computers van NASA.”
Misschien zijn het Maitreya en Jezus wel, en/of Salusa, en/of Ashtar.
Hoewel ik Jezus niet zo sne als menselijke gedaante terug zie komen, al die poeha, niets voor Hem.
Maar hoe dan ook gaat het duister het verliezen, hoe jij ze ook met een beperkt bewustzijn noemt.
Het is de eindtijd, Hogere Machten gaan nu oordelen vellen.

koendevriendt
koendevriendt
Reactie op  Henk
3 jaren geleden

man toch, misschien moet de mossad u eens een bezoekje brengen, onnozelaar.

Arend Nijon
Arend Nijon
Reactie op  Henk
3 jaren geleden

Wereld Verkeerd Veroveren?!!

arthur
arthur
3 jaren geleden

“In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.”

OK, en hoe dienen we onze ‘scheppers’ dan?

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Helpen Frans Timmermans en Mark Rutte nu ineens ook China en Rusland??

Emile
Emile
3 jaren geleden

Stealth technologie hebben de Chinezen gestolen van de VS.
Ze hebben een oude destroyer gekocht van de Russen en omgebouwd naar een vliegdekschip die een schans heeft , hun eerste vliegdekschip anno 2017.
Chinezen hebben ooit een treinlocomotief gekocht van Siemens in Duitsland, ze haalden het hele ding uit elkaar zodat ze hem zelf konden nabouwen, vervolgens kreeg siemens de trein terug maar ze hadden in de gaten wat ze hadden gedaan.
China kopieert werkelijk alles maar dan ook alles , als ik zaken deed met aliens en allerlei technologie kan kopen waarom dan alles namaken ??
Maar de persoon van dit artikel gelooft en heeft theorieën en gelooft vervolgens ook weer andere theorieën, tja, wat moeten we hiermee.
Maar ik kon deze theorie nog niet , aliens die zaken doen met een voormalig en huidig communistisch land, tja, wellicht is het waar , maar het blijft een theorie.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Emile
3 jaren geleden

Goede analyse. Sinds mensenheugenis kopieert men dingen van elkaar inclusief oorlogstuig. Het is nooit anders geweest. Zo leek de Russische spaceshuttle, de Buran, verdacht veel op de Amerikaanse versie. Sommigen menen dat de NASA de bouwtekeningen van de Russen hadden gestolen omdat zij eerder en verder waren in de ruimtevaart maar de Amerikanen voerde de meeste missies uit.

Of neem de F-117 Nighthawk. Het eerste vliegtuig met stealth technologie die jaren 70/80 in het diepste geheim werd getest en pas publiekelijk bekend werd met de Golfoorlogen in de jaren negentig. Aangenomen word dat het idee van de vliegende vleugel was overgenomen van de nazi’s die in het diepste geheim aan allerlei superwapens werkten. De Amerikanen zouden de F-117 afgeleid hebben van de Horton HO 229 die einde tweede wereldoorlog door Amerikaanse soldaten ontdekt werden en in het diepste geheim verscheept naar Amerika.

https://www.google.nl/search?hl=nl&biw=1536&bih=748&tbm=isch&sa=1&q=horten+229&oq=horten+229&gs_l=psy-ab.12…0.0.0.795085.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0….0…1..64.psy-ab..0.0.0.pXhdkh2pmkg

Toen de Russen en geallieerden de nazi’s insloten en in Berlijn de oorlog eindigde. Vond er een heksenjacht plaats op nazi wetenschappers die zich bezig hadden gehouden met het ontwikkelen van superwapens. Zowel de Russen als Amerikanen wisten vliegtuig ingenieurs voor zicht te winnen, werktuigbouwkundigen raket- en atoomgeleerden enzovoort.

Meest bekende persoon is Werner von Braun. Hij behoorde tot de eerste groep die via het geheime CIA project ‘Operation Paperclip’ werd overgevlogen naar Amerika waar hij voor NASA kwam te werken. Velen zien hem als de peetvader van de ruimtevaart en is deels terecht omdat hij nooit zo ver was gekomen zonder zijn Duitse collega wetenschappers die met hem in Amerika verder werkten. Ernst Stuhlinger was daar één van.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Stuhlinger#/media/File:Saturn_V_Dedication_9904850.jpg

De nazi’s waren dermate ver in hun ontwikkeling dat westerse inlichtingendiensten inzagen dat men oorlogen kon winnen met dergelijk superwapens. Verrassingswapens met als doel om de tegenstander te overrompelen. Zo werd Stuhlinger in eerste instantie geplaatst op Fort Bliss, en waar de grootste raketbasis ter wereld op poten werd gezet, de White Sands Missile Range. Daarnaast opende de CIA een basis in Nevada die later bekend zou worden als Groom Lake, Area 51.

Michael Schratt houdt zich al wat jaren bezig met onderzoek wat er op en rond Area 51 aan black budjet projecten word getest. Voor zover hij het aan het rechte einde heeft?

https://www.youtube.com/watch?v=pFWza6LTMrY

Verder geloof ik niet dat Amerika, China, of Rusland, worden geholpen door aliens. Landen als China zullen ongetwijfeld pogen informatie te ontfutselen om bij te blijven. Aan de andere kant is China met een giga inhaalrace bezig. Financieel is het een wereldmacht in wording die mogelijk het westen overstijgt naast dat het een groot potentieel heeft aan mensen. Het bezit een populatie die richting 1,4 miljard mensen gaat. De kweekvijver is groot. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat China zijn eigen Area 51 op poten zet voor zover ze daar waarschijnlijk al meerderen van hebben gebouwd.

arthur
arthur
3 jaren geleden

In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.

OK, en hoe dienen we onze ‘scheppers’ dan?

Peter
Peter
3 jaren geleden

Kom eens met iets van bewijs , verhalen vertellen kan iedereen .

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Het zijn niet Aliens, het zijn Extra Dimensionalen die in de Darkworld, een parallelle wereld aan die van ons leven, drijvend op het onderbewustzijn van al het leven.

Ikke
Ikke
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Al drijvende op de onzin van jouw fantasie zal je bedoelen

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Ikke
3 jaren geleden

Right back at ya…

Ikke
Ikke
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Come at me bro…

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Ikke
3 jaren geleden

You can’t handle me bro!

Tim
Tim
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

teveel lsd gehad dat je je realiteit en hallucinatie niet meer kan onderscheiden? Ga jezelf eens checken, want je klinkt als een halve mongool al tegenover de normale, rationele bevolking..

Dirk
Dirk
Reactie op  Tim
3 jaren geleden

Whatever one’s opinion is, it’s not your right to insult them.

Het syndroom van down is erg ongelukkig en in mijn perspectief daardoor niet een juiste vergelijking om te stellen. Dit maakt jou laf en minderwaardig.

suske
suske
3 jaren geleden

vanaf de zijlijn hebben wij allemaal onze waarheden en theorieën te vertellen , maar wij weten totaal niets van wat er werkelijk in het veld af speelt

Peter
Peter
3 jaren geleden

Inderdaad, bewijs zal op den duur wel eens komen.
De Russische Vice President beweerde al een tijd terug,dat betaalde onderdelen van het Russische leger samenwerkten met aliens.
Misschien is dit de reden ,dat Putin zilch niet druk maakt om alle bedrijgingen tegen hem.
Wie zal het zeggen.

Derek
Derek
3 jaren geleden

Van de Nazi’s naar de Russen!

x

Check Also

cyber polygon

Cyber Polygon 2021: globalisten simuleren ‘cyberpandemie’ ter voorbereiding op Economische Reset

De globalisten zijn druk bezig met de ...

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x