Homepagina » Buitenaards » China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken
China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken

China en Rusland worden geholpen door aliens. Tijdschriftredacteur doet in dit artikel opzienbarende uitspraken

China en Rusland zullen westerse machten voorbijstreven omdat ze beschikken over technologie die ze hebben gekregen van aliens, zo is geclaimd.

Supermacht China werkt samen met aliens die op aarde verblijven, zegt de redacteur van een Australisch tijdschrift.

Ducan Roads van Nexus Magazine deed deze opvallende bewering in een redactioneel artikel in het nieuwste nummer, meldt de Daily Express.

Samenwerken

“In het Oosten ontstaat een nieuwe macht,” zei hij. “De Chinezen hebben een technologische voorsprong op het Westen en onderhouden daarnaast relaties met aliens.”

“China heeft zich ten opzichte van westerse leiders superieur getoond en nu is het alleen nog wachten op de overgang,” voegde hij toe. “Dat is wat er nu gebeurt.”

Veel complottheoretici claimen al jaren dat aliens in het geheim op aarde leven en samenwerken met overheden.

Wereldregering

Roads meent dat de Chinese leiders vanwege hun samenwerking met de aliens toegang hebben tot meer technologische ontwikkelingen dan het Westen.

Hij zei dat het Westen weet dat haar tijd erop zit en wanhopig probeert de olievoorraden in het Midden-Oosten vast te houden om zo de petrodollar te redden.

Roads gelooft ook in een theorie die stelt dat geheime genootschappen van achter de schermen streven naar een wereldregering.

Bloedlijnen

Aan de ene kant heb je de bloedlijnen, de families die het bankwezen, de wapenhandel en mediawereld domineren, zei hij.

Die zijn volgens hem vooral actief in de VS, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, Denemarken, Noorwegen, Japan, Zuid-Korea, enzovoorts.

Aan de andere kant heb je een groep onder leiding van China, die bestaat uit landen als Rusland, Maleisië en een reeks andere Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen, aldus Roads.

Wereldvrede

Hij is ervan overtuigd dat mensen duizenden jaren geleden zijn gecreëerd door een hoogontwikkeld buitenaards ras.

In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.

Hij claimt echter dat zij op het punt staan iets te doen wat hopelijk zal leiden tot wereldvrede.

[Express]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Het zijn niet Aliens, het zijn Extra Dimensionalen die in de Darkworld, een parallelle wereld aan die van ons leven, drijvend op het onderbewustzijn van al het leven.

  7 likes
 2. Hitler kreeg ook hulp…

  Zelfde vijand. Ik ga er vanuit dat de joden dit keer niet winnen.

  14 likes
  • Waar maak je je druk om.
   Er zijn nu On-aardse Officieren aan zet, zie topic ”Man breekt in in computers van NASA.”
   Misschien zijn het Maitreya en Jezus wel, en/of Salusa, en/of Ashtar.
   Hoewel ik Jezus niet zo sne als menselijke gedaante terug zie komen, al die poeha, niets voor Hem.
   Maar hoe dan ook gaat het duister het verliezen, hoe jij ze ook met een beperkt bewustzijn noemt.
   Het is de eindtijd, Hogere Machten gaan nu oordelen vellen.

   7 likes
  • man toch, misschien moet de mossad u eens een bezoekje brengen, onnozelaar.

   4 likes
  • Wereld Verkeerd Veroveren?!!

   1 likes
 3. Kom eens met iets van bewijs , verhalen vertellen kan iedereen .

  18 likes
 4. Stealth technologie hebben de Chinezen gestolen van de VS.
  Ze hebben een oude destroyer gekocht van de Russen en omgebouwd naar een vliegdekschip die een schans heeft , hun eerste vliegdekschip anno 2017.
  Chinezen hebben ooit een treinlocomotief gekocht van Siemens in Duitsland, ze haalden het hele ding uit elkaar zodat ze hem zelf konden nabouwen, vervolgens kreeg siemens de trein terug maar ze hadden in de gaten wat ze hadden gedaan.
  China kopieert werkelijk alles maar dan ook alles , als ik zaken deed met aliens en allerlei technologie kan kopen waarom dan alles namaken ??
  Maar de persoon van dit artikel gelooft en heeft theorieën en gelooft vervolgens ook weer andere theorieën, tja, wat moeten we hiermee.
  Maar ik kon deze theorie nog niet , aliens die zaken doen met een voormalig en huidig communistisch land, tja, wellicht is het waar , maar het blijft een theorie.

  8 likes
  • Goede analyse. Sinds mensenheugenis kopieert men dingen van elkaar inclusief oorlogstuig. Het is nooit anders geweest. Zo leek de Russische spaceshuttle, de Buran, verdacht veel op de Amerikaanse versie. Sommigen menen dat de NASA de bouwtekeningen van de Russen hadden gestolen omdat zij eerder en verder waren in de ruimtevaart maar de Amerikanen voerde de meeste missies uit.

   Of neem de F-117 Nighthawk. Het eerste vliegtuig met stealth technologie die jaren 70/80 in het diepste geheim werd getest en pas publiekelijk bekend werd met de Golfoorlogen in de jaren negentig. Aangenomen word dat het idee van de vliegende vleugel was overgenomen van de nazi’s die in het diepste geheim aan allerlei superwapens werkten. De Amerikanen zouden de F-117 afgeleid hebben van de Horton HO 229 die einde tweede wereldoorlog door Amerikaanse soldaten ontdekt werden en in het diepste geheim verscheept naar Amerika.

   https://www.google.nl/search?hl=nl&biw=1536&bih=748&tbm=isch&sa=1&q=horten+229&oq=horten+229&gs_l=psy-ab.12…0.0.0.795085.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0….0…1..64.psy-ab..0.0.0.pXhdkh2pmkg

   Toen de Russen en geallieerden de nazi’s insloten en in Berlijn de oorlog eindigde. Vond er een heksenjacht plaats op nazi wetenschappers die zich bezig hadden gehouden met het ontwikkelen van superwapens. Zowel de Russen als Amerikanen wisten vliegtuig ingenieurs voor zicht te winnen, werktuigbouwkundigen raket- en atoomgeleerden enzovoort.

   Meest bekende persoon is Werner von Braun. Hij behoorde tot de eerste groep die via het geheime CIA project ‘Operation Paperclip’ werd overgevlogen naar Amerika waar hij voor NASA kwam te werken. Velen zien hem als de peetvader van de ruimtevaart en is deels terecht omdat hij nooit zo ver was gekomen zonder zijn Duitse collega wetenschappers die met hem in Amerika verder werkten. Ernst Stuhlinger was daar één van.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Stuhlinger#/media/File:Saturn_V_Dedication_9904850.jpg

   De nazi’s waren dermate ver in hun ontwikkeling dat westerse inlichtingendiensten inzagen dat men oorlogen kon winnen met dergelijk superwapens. Verrassingswapens met als doel om de tegenstander te overrompelen. Zo werd Stuhlinger in eerste instantie geplaatst op Fort Bliss, en waar de grootste raketbasis ter wereld op poten werd gezet, de White Sands Missile Range. Daarnaast opende de CIA een basis in Nevada die later bekend zou worden als Groom Lake, Area 51.

   Michael Schratt houdt zich al wat jaren bezig met onderzoek wat er op en rond Area 51 aan black budjet projecten word getest. Voor zover hij het aan het rechte einde heeft?

   https://www.youtube.com/watch?v=pFWza6LTMrY

   Verder geloof ik niet dat Amerika, China, of Rusland, worden geholpen door aliens. Landen als China zullen ongetwijfeld pogen informatie te ontfutselen om bij te blijven. Aan de andere kant is China met een giga inhaalrace bezig. Financieel is het een wereldmacht in wording die mogelijk het westen overstijgt naast dat het een groot potentieel heeft aan mensen. Het bezit een populatie die richting 1,4 miljard mensen gaat. De kweekvijver is groot. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat China zijn eigen Area 51 op poten zet voor zover ze daar waarschijnlijk al meerderen van hebben gebouwd.

   7 likes
 5. Inderdaad, bewijs zal op den duur wel eens komen.
  De Russische Vice President beweerde al een tijd terug,dat betaalde onderdelen van het Russische leger samenwerkten met aliens.
  Misschien is dit de reden ,dat Putin zilch niet druk maakt om alle bedrijgingen tegen hem.
  Wie zal het zeggen.

  11 likes
 6. vanaf de zijlijn hebben wij allemaal onze waarheden en theorieën te vertellen , maar wij weten totaal niets van wat er werkelijk in het veld af speelt

  6 likes
 7. “In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.”

  OK, en hoe dienen we onze ‘scheppers’ dan?

  3 likes
 8. Helpen Frans Timmermans en Mark Rutte nu ineens ook China en Rusland??

  2 likes
 9. De gezelligste reacties ooit komen deze maal wel écht aan hun trekken ! Anderzijds, zouden er premies uitbetaald worden aan de journalisten om de grootst mogelijke kwakkels te laten/doen publiceren ?

  2 likes
 10. Wat een fantasie toch allemaal, laat eerst eens wat bewijs zien voordat er van alles beweerd wordt.
  China is inderdaad een copycat in van alles en nog wat dat in het westen wordt geproduceerd………
  Oo nou schiet me iets te binnen! wij zijn de aliens!!

  2 likes
 11. In het artikel suggereert hij dat we niets meer zijn dan ‘vee’ dat onze buitenaardse scheppers dient.

  OK, en hoe dienen we onze ‘scheppers’ dan?

  1 likes
 12. Van de Nazi’s naar de Russen!

  1 likes
 13. Gelukkig doen de chinezen het niet voor het geld………..toch?

  1 likes
 14. Oppermachtige Aliens willen de hele Wereld Verkeerd Veroveren!

  1 likes
 15. Wat is het toch een mooi woord WERELDVREDE 🙂 🙂 🙂 iets dat streeld je ooren en geeft een fijn gevoel 🙂 🙂 🙂
  Er zou geen mooier KADO voor de mensheid zijn als WERELDVREDE 🙂 🙂 🙂 en het is iets dat ieder mens met het hart op de goede plaats wil,WERELDVREDE IS VOOR IEDEREEN 🙂 🙂 🙂
  Laten we het hopen denken en onze volle energie er op losslaten dat dat op zeer korte termein mag gebeuren 🙂 🙂 🙂
  Veel leifs en vooral een goede gezondhied gewenst,al is dat met die klere Chemtrails niet makelijk 🙂 🙂 🙂

  1 likes
 16. Voor de mensen die echt serieus lezen en genoeg kennis en inzicht bevatten om de waarheid van fictie te onderscheiden.

  (Veel complottheoretici claimen al jaren dat aliens in het geheim op aarde leven en samenwerken met overheden.)

  Als er aliens in het geheim op aarde leven al jaren zouden dat dan niet dan de gevallen engelen zijn ? die hier al door de eeuwen heen zijn en nu de tijd van openbaring waar we in leven de mens in opdracht van de Satan nogmaals te misleiden tot het aanzetten van oorlog voeren en verderf zaaien?

  Een schepper die liefdevol is en het leven geeft en waarborgt van mensen die hem gehoorzamen en volgen zou nooit mensen toe zetten tot het maken van wapens en andere middelen om mensen uit roeien of tot oorlog voering te zetten laat staan tot slaaf of veevoer te zijn .

  Wat hadden Mozes ,Ambrham,Jozef en de rest van zijn uitgezonden een staf een stok en die deden wonderen als de schepper zijn bevel gaf.

  Als Jezus is opgestegen naar de hemel naar de levende god zijn vader waar hij regeert over de hemel en aarde met zijn engelen leger/legioen en de schrift luid dat in de laatste dagen eeuwen waar we nu in leven hij terug zal keren naar de aarde met zijn legioen….wie zijn er dan hier op aarde ?

  1+2= 3 maak het verhaal maar af wat mensen vergeten is Jezus kwam om onze zielen te redden en niet de aarde de aarde is nog steeds onder de heerschappij van de Satan en zijn kornuiten die zich in elke vorm en gedaante kunnen veranderen.

  Word wakker mensen en leer eens begrijpend te lezen!!!

  1 likes
 17. Wereld vrede is alleen haalbaar als alle mensen die gezegend zijn met gave’s/talenten/paranormale krachten samen gaan werken en samen gaan staan niet voor hun eigen belang maar in belang van andere en voor de verbetering van moeder aarde …..we hebben ze gekregen om de aarde beter te maken en mensen te helpen zonder daar voordeel uit te halen of er zelf beter van te worden.

  Jezus genas mensen en jaagde demonen en boze geesten weg en uit mensen hij vroeg ze ook gen geld daarvoor…..hij deed dat uit liefde …..die liefde wat de meeste mensen vandaag niet bezitten en zei die het bezitten zijn zeldzaam en in dienst van de levende schepper.

  1 likes
 18. Sinds de komst van internet werken mensen al wereldwijd samen.
  Hoe dacht je anders dat die achterbakse minkukels die denken dat ze boven de mensheid staan, onderuit gehaald konden worden?
  De arrogantie ten top, met hun bekrompen mindset, heeft inmiddels geen poot meer om op te staan.
  Ze hebben de tijd tegen en zijn heel oogklepperig blijven steken in hun ontwikkeling.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.