CoronaBuitenland

Patholoog haalt uit naar Gates: als het echt ging om wereldgezondheid zou hij geen kinderen doden bij vaccintests

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Bill Gates investeerde 10 miljard dollar in vaccins en kreeg er 20 keer zoveel voor terug. De Bill & Melinda Gates Foundation is een stichting die draait om het verdienen van geld, zei patholoog Ryan Cole in een interview met Bright Light News.

De Gates Foundation heeft volgens Cole veel te veel invloed op de ‘wereldgezondheid’. “Als het echt ging om wereldgezondheid, zou hij geen jonge vrouwen doden in India bij vaccintests, zou hij geen kinderen doden in Afrika bij vaccintests en zou hij geen Amerikaanse en Canadese kinderen doden met een vaccin dat lipide nanodeeltjes bevat,” zei de patholoog.

Zo hoort het niet te gaan

Hij wees erop dat de Amerikaanse infectieziektenexpert Anthony Fauci in de bestuursraad van de Gates Foundation heeft gezeten. Daarnaast had Moderna nog nooit eerder een product op de markt gebracht omdat de mRNA-technologie ‘niet geschikt is voor mensen’.

“Fauci wist dat het niet zou werken, maar wilde het toch uitproberen op mensen om te kijken wat er zou gebeuren. Zo hoort het niet te gaan. Dit zijn criminele activiteiten waaraan de mensheid wordt onderworpen,” zei Cole.

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

WAAROM komt Ryan Cole NU pas met dit verhaal naar buiten? Het lijkt een beetje op het spreekwoord: Als het kalf verdronken is, dempt men de put.

Maar…. misschien is Ryan Cole OOK één van de artsen, die al eerder aan de bel hebben getrokken. Dat zou kunnen en dan is mijn statement niet terecht.

Bill Gates “verdient” natuurlijk hier op Aarde al een zeer passende straf, maar, mocht dit tóch niet gebeuren, dan zal dat vast wel in het Hiernamaals gebeuren. Hoe dan ook zal hij zijn gepaste straf krijgen.

Trouwens…. WAT voor straf zou je in Gods naam moeten geven aan iemand, die zo vreselijk veel leed over de wereldbevolking heeft uitgestort?

Bill Gates is daar natuurlijk niet alléén in. Er zijn honderdduizenden anonieme moordenaars, die dezelfde straf verdienen.

In feite kun je stellen, dat ALLE artsen, verpleegkundigen, virologen (HALLO Marion Koopmans) hebben meegewerkt (en NOG doen) aan het doelbewust vernietigen van de gehele mensheid.

Even off topic:

Vanochtend las ik toevallig een berichtje van ene Wim Voerman van de Universiteit Leiden.

Hij vindt Raisa Blommesteijn o.a. een mislukking en een schandvlek voor de universiteit.

Dat wordt louter gebaseerd op het hebben van een andere mening.

Dit stond in een twitterbericht en ik heb met veel plezier de vele reacties gezien van mensen, die het NIET eens waren met deze Wim.

Overduidelijk is in ieder geval, dat alleen al het hebben van een andere mening dan die van die gekke woke figuren voldoende is om je te demoniseren.

OOIT was de Universiteit in Leiden zéér beroemd vanwege een groot gehalte aan kennis. Helaas verdwijnt dat nu in rap tempo in het WOKE riool.

Maar ja….. DAT wisten wij natuurlijk al.

Henk
Henk
9 maanden geleden

Als Bill Gates vindt dat er teveel mensen op de deze wereld rondlopen, waarom heeft hij dan zelf kinderen ????
Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

koddebeier
koddebeier
9 maanden geleden

Dat soort tuig hoort in de gevangenis..

Christien
Christien
9 maanden geleden

Gates behoord met het verdiende geld alle schades te vergoeden die de mensheid is aangedaan.

Met hem alle mededaders aansprakelijk stellen, elke wereldleider kabinetslid, alle persoonlijke winsten teruggeven.

Zelf gemaakte regels en wetten worden ongedelig verklaard.

ZEG STOP TEGEN DEZE WAANZIN.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x