BuitenlandCorona

Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Chinese viroloog die naar de Verenigde Staten is gevlucht omdat ze vreest voor haar leven, heeft beweerd dat het coronavirus uit een militair lab komt. Dr. Li Meng-Yan van de Universiteit van Hongkong heeft ‘duidelijk vastgesteld’ dat Covid-19 uit een lab komt dat gelinkt is aan het Chinese Volksbevrijdingsleger.

Ze heeft het militaire lab naar eigen zeggen ontdekt toen ze onderzoek deed naar de manier waarop het virus wordt overgedragen van mens op mens. In een interview met Lude Press claimde ze dat ze niet serieus werd genomen toen ze haar bevindingen deelde met haar baas, schrijft Taiwan News.

“De voedselmarkt in Wuhan is gebruikt om de aandacht af te leiden. Het virus kwam uit een militair lab van de Chinese Communistische Partij,” benadrukte ze. Dr. Li was bang dat ze opgepakt zou worden door de autoriteiten en besloot in april van Hongkong naar de VS te vluchten.

“Ik wist dat ik elk moment kon verdwijnen als ik me zou uitspreken,” zei ze. “Zelfs mijn naam zou dan niet langer bestaan.”

‘Geheim’ onderzoek

De Universiteit van Hongkong ontkende eerder dat dr. Li onderzoek deed naar de manier waarop het virus zich verspreidt onder mensen.

Onlangs beweerde ze in een interview met Fox News dat ze één van de eerste mensen was die onderzoek deed naar het nieuwe virus. “De reden dat ik naar de VS ben gekomen, is dat ik de waarheid wil vertellen over Covid.”

Dr. Li zei dat haar bazen haar op 31 december vorig jaar vroegen een ‘geheim’ onderzoek te doen naar een nieuw ‘Sars-achtig’ virus in Wuhan.

[Taiwan News, Telegraaf]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Houvol
Houvol
2 jaren geleden

Hier roepen vakbonden, notabene zelf vazallen van de staat nu op om agenten in burger (stille) in te zetten op openbaar vervoer om boetes te schrijven wanneer mensen hun muilkorf niet de neus bedekt. Veel gekker moet het niet meer worden.

Als je dan de manipulatie ziet in de media over de aantallen dan merk je dat er uiterst oneerlijke berichtgeving is. Wat ze trouwens al vanaf hun ontstaan doen.

Govern ment= beheers de geest. Geen wonder dat ze er alles aan doen om de macht niet te verliezen. Verdeel en heers spelletje raakt uit gespeeld en problem reaction solution eveneens.

Media, banken, farma, corporaties, overheid.
1 pot nat.

jenne
jenne
2 jaren geleden

Dit verhaal is oud, het door de USA geleide Labaratorium in Wuhan, daar gebeurde het, nu met deze gemanipuleerde dame schuift de USA op nieuw alles in de Chinese schoenen, het grootste kwaad op deze planeet zijn de Media in handen van de misdadigers die de aarde beheersen, geen vrede op aarde, en in de mensen een welbehagen, NEE oorlog en uitmoorden van de mense kinderen is hun opzet ! en de leugens zijn zo groot dat het wel de waarheid moet zijn, in de ogen van de blinde samenleving, Jetten zijn sperma zaad is het meest gevraagde staat in de Telegraaf, er staat niet bij door wie, maar goed knijp hem maar leeg, tot het laatste zaadje Kissinger weet hier wel weg mee, die wil de wereld ontdoen van de mensen, zo dat er alleen wat onmenselijke debiele soorten overblijven, zo als de Zionistische zwarte hoeden soort, je moet maar durfen !

exegese
exegese
2 jaren geleden

De vraag blijft : Is er bewijs dat een virus een levend iets is met een overlevingsstrategie ? Is er ooit bewezen dat een mens of dier in een volledig geïsoleerde omgeving vrij omgevingsfactoren opzettelijk te besmetten is met een virus ?

Alex
Alex
2 jaren geleden

Not sure what to think of this. This statement from Dr. Li Meng-Yan could also be an easy way for her to get asylum in America. After all, the asylum requires two basic requirements: First, asylum applicants must establish that they fear persecution in their home country. Second, applicants must prove that they would be persecuted on account of at least one of five protected grounds: race, religion, nationality, political opinion, or particular social group.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x