Homepagina » Buitenland » Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’
chinese
Foto: zhizhou deng CC BY 2.0

Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

Een Chinese viroloog die naar de Verenigde Staten is gevlucht omdat ze vreest voor haar leven, heeft beweerd dat het coronavirus uit een militair lab komt. Dr. Li Meng-Yan van de Universiteit van Hongkong heeft ‘duidelijk vastgesteld’ dat Covid-19 uit een lab komt dat gelinkt is aan het Chinese Volksbevrijdingsleger.

Ze heeft het militaire lab naar eigen zeggen ontdekt toen ze onderzoek deed naar de manier waarop het virus wordt overgedragen van mens op mens. In een interview met Lude Press claimde ze dat ze niet serieus werd genomen toen ze haar bevindingen deelde met haar baas, schrijft Taiwan News.

“De voedselmarkt in Wuhan is gebruikt om de aandacht af te leiden. Het virus kwam uit een militair lab van de Chinese Communistische Partij,” benadrukte ze. Dr. Li was bang dat ze opgepakt zou worden door de autoriteiten en besloot in april van Hongkong naar de VS te vluchten.

“Ik wist dat ik elk moment kon verdwijnen als ik me zou uitspreken,” zei ze. “Zelfs mijn naam zou dan niet langer bestaan.”

‘Geheim’ onderzoek

De Universiteit van Hongkong ontkende eerder dat dr. Li onderzoek deed naar de manier waarop het virus zich verspreidt onder mensen.

Onlangs beweerde ze in een interview met Fox News dat ze één van de eerste mensen was die onderzoek deed naar het nieuwe virus. “De reden dat ik naar de VS ben gekomen, is dat ik de waarheid wil vertellen over Covid.”

Dr. Li zei dat haar bazen haar op 31 december vorig jaar vroegen een ‘geheim’ onderzoek te doen naar een nieuw ‘Sars-achtig’ virus in Wuhan.

[Taiwan News, Telegraaf]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Houvol
Houvol
5 maanden geleden

Hier roepen vakbonden, notabene zelf vazallen van de staat nu op om agenten in burger (stille) in te zetten op openbaar vervoer om boetes te schrijven wanneer mensen hun muilkorf niet de neus bedekt. Veel gekker moet het niet meer worden.

Als je dan de manipulatie ziet in de media over de aantallen dan merk je dat er uiterst oneerlijke berichtgeving is. Wat ze trouwens al vanaf hun ontstaan doen.

Govern ment= beheers de geest. Geen wonder dat ze er alles aan doen om de macht niet te verliezen. Verdeel en heers spelletje raakt uit gespeeld en problem reaction solution eveneens.

Media, banken, farma, corporaties, overheid.
1 pot nat.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  Houvol
5 maanden geleden

In goed en duidelijk Nederlands kort gezegd:
We worden verneukt waar we bij staan!

jenne
jenne
5 maanden geleden

Dit verhaal is oud, het door de USA geleide Labaratorium in Wuhan, daar gebeurde het, nu met deze gemanipuleerde dame schuift de USA op nieuw alles in de Chinese schoenen, het grootste kwaad op deze planeet zijn de Media in handen van de misdadigers die de aarde beheersen, geen vrede op aarde, en in de mensen een welbehagen, NEE oorlog en uitmoorden van de mense kinderen is hun opzet ! en de leugens zijn zo groot dat het wel de waarheid moet zijn, in de ogen van de blinde samenleving, Jetten zijn sperma zaad is het meest gevraagde staat in de Telegraaf, er staat niet bij door wie, maar goed knijp hem maar leeg, tot het laatste zaadje Kissinger weet hier wel weg mee, die wil de wereld ontdoen van de mensen, zo dat er alleen wat onmenselijke debiele soorten overblijven, zo als de Zionistische zwarte hoeden soort, je moet maar durfen !

exegese
exegese
5 maanden geleden

De vraag blijft : Is er bewijs dat een virus een levend iets is met een overlevingsstrategie ? Is er ooit bewezen dat een mens of dier in een volledig geïsoleerde omgeving vrij omgevingsfactoren opzettelijk te besmetten is met een virus ?

Christgalaxy
Christgalaxy
Reactie op  exegese
5 maanden geleden

Exegese; het virus is gegenereerd in een labo North Carolina in 2006, daarna bewapend in 2013 in Georgië en vandaar uit getransporteerd naar Wuhan!! Het peer review bewijs staat te lezen op de militaire website van veterans today. Dus beide landen zitten er tussen. Volgens mij is het een samenhang factoren nl; pollutie van water (fluoride), pollutie van de lucht (chemtrails waar allerlei zaken in zitten), wifi (met de uitrol van 5G) glyfosaat, genetisch gemanipuleerd voedsel en vaccinaties. Het enige wat we kunnen doen is ons individuele immuniteit verhogen zodoende groepsimmuniteit te bewerken. Verder vele zaken los te laten en stoppen met overal in mee te gaan.

Alex
Alex
5 maanden geleden

Not sure what to think of this. This statement from Dr. Li Meng-Yan could also be an easy way for her to get asylum in America. After all, the asylum requires two basic requirements: First, asylum applicants must establish that they fear persecution in their home country. Second, applicants must prove that they would be persecuted on account of at least one of five protected grounds: race, religion, nationality, political opinion, or particular social group.

Piet
Piet
5 maanden geleden

En dan vluchten naar Deep State land Verenigde Staten.

Tis net alsof ze nu gevlucht is naar ‘de goede kant’. En dat ze nu ‘veilig’ is. En US helemaal clean is, ik hoef alleen maar te denken aan WTC.

Ik heb mijn twijfels bij deze dame.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

En de telegraaf link geeft alweer een error. Kwam perongeluk misschien toch te dicht bij een waarheid. Niet dat ik die Chinese Dr. helemaal geloof hoor. Maar geeft in ieder geval het beeld weer dat het niet helemaal natuurlijk is. En dat wil de NL media natuurlijk niet want we moeten voor ALLES en IEDEREEN altijd bang zijn en blijven dat is beter voor de machthebbers en de valse profeten van de media.

Jack Burton
Jack Burton
5 maanden geleden

Wordt hoog tijd dat er ook op dit kanaal gesproken gaat worden over de andere thesis mbt virussen, ook de fraude van Louis Pasteur (germ-theory)…typisch dat iedereen te horen “mag” krijgen hoe het mogelijk een chinees product is…terwijl de relatie van exosomen mbt de huidige testmethode compleet overgeslagen wordt en er ook nooit gesproken wordt over de destijds onoverdraagbaarheid van de “spaanse griep” waar de medische wetenschap tegenaan liep inclusief het eerste modiale vaccinatie programma…wat hier aan vooraf ging…hetgeen de boel allemaal behoorlijk kan verduidelijken…

Alex
Alex
5 maanden geleden

The reason why I doubt her (Dr. Li Meng-Yan) is because of the fact that the Corona virus exists for quite some time now. And, it’s also a fact that viruses are mutating.

Coronaviruses were first discovered in the 1930s when an acute respiratory infection of domesticated chickens was shown to be caused by infectious bronchitis virus (IBV).

Human coronaviruses were discovered in the 1960s.

Source: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coronavirus

VanKessel
VanKessel
5 maanden geleden

Ik ben van mening dat Covid-19 GEEN corona virus is. Het is een exosome. Een exosome wordt aangemaakt door ons eigen imuunsysteem. Voornamelijk bij mensen die griep of longproblemen hebben.
Dr. Andrew Kaufman legt het helder uit: https://www.bitchute.com/video/VK7gYYJ7iSwv/
Deze hele histerie houdt de mensen bang zodat ze al de bijkomende regels en beperkingen op de koop toe nemen.
https://banned.video/watch?id=5f19fff068370e02f296c69d

x

Check Also

huisarts

Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’

In diverse Nederlandse steden zijn gisteravond ongeregeldheden ...

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x