Buitenland

Jay Francis spreekt zich uit over Oekraïneoorlog: ‘Ik vind dit heel spannend om te delen’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Het debat over de Oekraïneoorlog polariseert steeds verder. Je moet de militaire operatie veroordelen, anders ben je een verrader of Poetin-Versteher. In de Tweede Kamer worden FVD en PVV ervan verdacht onder invloed te staan van Rusland omdat ze tegen sancties zijn. De tweedeling die is ontstaan tijdens de coronacrisis wordt verder aangewakkerd.

Toch zijn er nog mensen die zich openlijk durven uit te spreken over het conflict, waaronder ook influencers. Eén van hen is Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay. “Ik vind dit heel spannend om te delen. Mijn bedoeling is niet om iemand te kwetsen, maar ik wil wel graag eerlijk zijn over mijn zienswijze,” schrijft hij op social media. “Ik moet mezelf zijn, ook al vind ik dit behoorlijk eng.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vals alibi

Jay merkt op dat het door de emotionele reactie moeilijker is om uit te zoomen. “Als je de oorlogen van de afgelopen decennia bekijkt, zie je een patroon. Er wordt een probleem gecreëerd. Hier volgt een reactie op en vervolgens wordt de oplossing geboden,” schrijft de influencer.

Er werd gezegd dat er massavernietigingswapens in Irak waren. “Zo verschafte Amerika een vals alibi om Irak binnen te vallen. Vervolgens is Irak geplunderd, uitgemoord en beroofd van hun goud en olie,” aldus Jay.

“Als je de oorlogen van de afgelopen decennia bekijkt, kun je een patroon zien. Problem-reaction-solution,” zegt hij, verwijzende naar een theorie van David Icke.

Minder rechten, meer betalen

“Oorlog is echt, het lijden is echt. Alleen de oplossing is altijd hetzelfde. De burger lijdt, fysiek of mentaal. Krijgt minder rechten en gaat meer betalen. Meer voor de rijken, minder voor de armen. Als je dit patroon ziet, moet je je afvragen wie er baat bij een oorlog heeft en waarom ze er zijn,” benadrukt hij.

Jay zegt te houden van zowel de mensen in Oekraïne als de mensen in Rusland. “Ik ben alleen geen fan van wereldleiders.”

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louter
Louter
2 jaren geleden

Dat is ook zo, maar ze willen allemaal meer macht en de wereld heersen. De elite zijn mentaal ziek

Thamara
Thamara
2 jaren geleden

Jay heeft zijn hele uitleg over hoe hij hier tegen aan kijkt heel goed omschreven en ik kan mij hier ook voor 100 procent in vinden!

René Muileman
René Muileman
2 jaren geleden

geweldig gesproken… graag zou ik meer wakkere mensen zien … FVD en PVV verwijderen !! dat zouden ze graag zien … ze schijten in hun broek, voor deze mensen die het duidelijk zien

Telvanni
Telvanni
2 jaren geleden

Wat zijn die WEF-imperium ratten toch des duivels en dat is nog zacht uitgedrukt. De natie landen gebruiken die zij beheren via illegale, geïnfiltreerde en gefraudeerde wegen, die zij ook nog eens willen vernietigen, om die New World Order agenda te willen realiseren. En dan vervolgens die natie landen de mensen te gebruiken/bombarderen met propaganda (Media) met solidariteit voor Oekraine en tegen Rusland, om zoveel mogelijk vernietiging aan te richten om hun doelen te behalen en hun eindgame, echt geen woorden meer voor wat een leed allemaal, afschuwelijk..

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x