Homepagina » UFO » Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’
gevechtspiloot
Foto: United States Navy CC0

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, zal hem nog lang heugen. Voor de kust van Californië zag hij een object dat een ongekend hoge snelheid bereikte en dat hij niet kon thuisbrengen. Hij sprak erover met MIT-onderzoeker Lex Fridman.

Fridman noemt Fravor één van de meest geloofwaardige getuigen uit de geschiedenis van UFO-onderzoek. De voormalige gevechtspiloot zei dat het object manoeuvres uitvoerde waar aardse vliegtuigen niet toe in staat zijn.

“Het was niet iets wat voorbij schoot en het waren ook geen lichtjes in de lucht. Vier getrainde waarnemers zagen dit ding minutenlang,” zei Fravor.

Hij zei dat hij naar een gebied werd gestuurd waar het leger vreemde stippen waarnam op het radarscherm. Op het moment dat het object op het radarsysteem van zijn straaljager verscheen, kwam hij tot de ontdekking dat het vaartuig niet beschikte over een aandrijfsysteem of vleugels. “Dit is het vreemdste wat ik ooit in mijn leven heb gezien.”

Oorlogsdaad

In de pocast vertelt hij dat hij een aantal manoeuvres uitvoerde waardoor hij tot op enkele honderden meters van de UFO wist te komen, maar het ding verdween op dat moment in het niets. “Ik begreep er niks van.”

Als klap op de vuurpijl bleek de UFO ook de werking van zijn radar te verstoren. “Technisch gesproken is dat een oorlogsdaad.”

Fravor denkt niet dat het vaartuig afkomstig is van de aarde, omdat het dingen deed waar geen enkel gevechtstoestel toe in staat is. “Ik heb het niet graag over kleine groene mannetjes, maar ik denk niet dat wij het hebben ontwikkeld. Je kunt bepaalde dingen een tijdje verborgen houden, maar dit is een enorme technologische sprong voorwaarts.”

Ga er maar goed voor zitten, want de aflevering duurt bijna 4 uur:

[Zero Hedge via RT]
1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trix
Trix
8 maanden geleden

Hahahaha in plaats van deze corona scam die aan de gang is, had ik eerder een fake alien invasion verwacht… Misschien later dit jaar, ze brengen steeds meer en meer uit. Silence disclosure . perfecte timing tho. Iedereen is zo afgeleid door corona etc.

Sina
Sina
Reactie op  Trix
8 maanden geleden

De fake alien invasion komt nog. Check deze link…
https://www.youtube.com/watch?v=Wo-PcYjgRig&t=21s&ab_channel=VXVictory

Kramer
Kramer
Reactie op  Sina
8 maanden geleden

@ Sina, Werner v Braun heeft ook nog een boodschap op zijn grafsteen achtergelaten voor de mensheid.

WERNHER VON BRAUN (PSALMS 19:1)
https://www.youtube.com/watch?v=O4jnwtVQsaA

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Trix
8 maanden geleden

Lijkt me dat de ‘scampower’ van de media behoorlijk is afgenomen. Mensen zijn een stuk wakkerder ook al dansen de meest nog rustig met de coronashow mee. Disclosure is altijd zaak van de sterkste partij. Aliens control disclosure not humans.

PREDATOR
PREDATOR
8 maanden geleden

16 jaar later geloven er nog steeds mensen dat we alleen zijn..Wij noemen ze alleen geen goden meer , maar ze bestaan nog steeds..Niet meer dan een intellegenter ras dan dat wij zijn…En dat is voor de meeste ONGELOOFELIJK!!!
Beetje egoistisch vind ikzelf…

Remco
Remco
Reactie op  PREDATOR
8 maanden geleden

16 Jaar later? 6000 Jaar later geloven mensen nog steeds dat we alleen zijn!! De Sumerische kleitabletten beschrijven hoe wij gekloond zijn. 40 Jaar lang heeft Zecharia Sitchin zich bezig gehouden met de vertaling ervan. En dan zijn er van die wetenschappers die zich enkele jaren verdiepen in de vertaling van de kleitabletten en hem dan belachelijk maken. Wij zijn 20% aap (verbaast me niets) en 80% Annunaki (letterlijk: zij die van boven komen). Jezus kwam uit de maagd Maria? Geloof je dat werkelijk? Uit een maagd? Ooit van kunstmatige inseminatie gehoord? Het is allemaal zo overduidelijk dat ze hier verschillende keren op aarde zijn geweest!

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Remco
8 maanden geleden

Helemaal waar !!!!!!!!!!!!, dat is ook het grote probleem van tegenwoordig iemand onderzoekt iets grondig en dan staat er altijd een jong broekje te popelen om het belachelijk te maken. We zitten eigenlijk op het greta thunberg niveau waarop sociale media presents meer betekend dan echt onderzoek. Denk dat er veel bezoek is geweest maar denk ook dat ‘ze’ denken dat de mensheid contact niet (meer) waard is. Heb zelf ooit iets gezien , en dan zul je het weten ook. Vrienden kennissen wie dan ook maakt je belachelijk. Ja iedereen is zo open vrij en kunstmatig blij als het maar binnen de 2030 agenda past. Ja ze zijn hier, maar daar houd het verhaal ook mee op en dat vind ik jammer!

Remco
Remco
Reactie op  PREDATOR
8 maanden geleden

Hier een documentaire over de Annunaki:
https://www.youtube.com/watch?v=AB0IE0P-kuM

Mart Donk
Mart Donk
Reactie op  PREDATOR
8 maanden geleden

Als de aliens zo intelligent zijn wat doen ze dan hier in deze chaos

RayOfLight
RayOfLight
8 maanden geleden

“Fravor denkt niet dat het vaartuig afkomstig is van de aarde, omdat het dingen deed waar geen enkel gevechtstoestel toe in staat is. ”

Heel gauw wordt deze in mijn ogen incorrecte conclusie getrokken. Laat me uitleggen.

Ufo’s en Uso zouden best wel eens van aarde afkomstig zijn.
Wat weten we eigenlijk van onze aarde ? Te veel dingen inzake antarctica het binnenste van de aarde en het verleden zijn inconsistent. MSM wetenschap geeft altijd dezelfde antwoorden. Dat alle foto’s die NASA van onze aarde maakt bewerkt zijn behoeft geen betoog. NASA zelf is ook niet helemaal te vertrouwen.

Cosmologie

En dan hebben we nog cosmologie die ons gek maakt met grote getallen zwarte gaten en wat niet meer. Neutronensterren bestaan terwijl Neutronen volgens diezelfde wetenschap in 10 minuten uiteen vallen. Darkmatter nog nooit ontdekt. De quasars draaien met een snelheid rond hun as die theoretisch onmogelijk is. Lijkt me dat er grote zwarte gaten in de huidige voor het publiek toegankelijke theoretische natuurkunde en zitten.

Hollywood sci-fi

Hollywood wil maar wat graag de standaard theorie van een groot ontoegankelijk en door vijandige aliens bevolkt universum propageren. Functie van hollywood in deze is het ‘omhoog te kijken’ terwijl alles kan in sci-fi worden er weinig scripts/films gemaakt die van deze doctrine afwijken.
Idee word altijd gegeven dat alles al op aarde bekend is en iedereen alle informatie heeft. Sci-fi moet mijnsinziens het huidige beeld van ons universum/aarde nog versterken.

Universum/aarde kan helemaal anders zijn.

Eigenlijk lijkt het erop dat alle wetenschappelijke theorieen een soort ijktheorieen zijn. wordt iets nieuws gevonden moet dit altijd in de bestaande context worden ingepast. een paradigma verschuiving lijkt hierdoor onmogelijk.

Conspiracy

Voert te ver om alles uit te leggen maar er zijn sterke aanwijzingen dat de basis van de natuurkundige fenomenen zoals zwaartekracht volledig anders kunnen zijn. De mentale doos waarin de wetenschap mijnsinziens zit is een kunstmatige. Al lang geleden is men er achter gekomen dat ‘er meer is’. Wie er het fijne van wil weten moet eens zoeken op ‘birkland currents antarctica’. Wat ik veronderstel is dat

1 of de aarde andere geometrie heeft
2 of de aarde groter is dan aangenomen

Geen platte Aarde want dat is google manipulation.

Een aantal jaren geleden kwam er heel veel informatie vrij op internet omtrent geometrie van de aarde. Inmiddels is alles verwijderd. Veel daarvan was slechts conjecture. Maar de strekking was duidelijk dat er iets niet klopt i.v.m. het officieele narrative omtrend onze arme planeet. Daarna ging Bigtech? in de aanval. Fake theorieen werden op internet gezet zoals platte aarde en mandela. Het doel was simpel : maak mensen die vragen belachelijk. Tegenwoordig is het onmogelijk om een discussie omtrend geometrie van aarde te beginnen. Mijnsinziens sterke indicator dat ‘iets niet’ klopt als het gaat omtrend de omvang van de aarde.

Conclusie :

My conslusie is dan ook dat net zoals 100000 jaar geleden er meerdere mensensoorten op aarde zijn. Deze soorten hebben hun eigen cultuur en zijn niet echt geinterreseerd in ons (could you blame them). Aarde is groter. Mogelijk zelfs leven deze soorten onderaards. Een extreem hoge beschaving. Patrouileren de aarde en hebben al lang contact met de rest van het universum gehad.

Ufo’s

Ufo’s willen dus niet echt contact maar hebben mijsinziens meer een controlerende taak op

1 Radioactiviteit controleren
2 Genetische manipulatie controleren.

IMHO

Andere soorten zijn er namelijk op gericht om vooral zichzelf te beschermen. In de nabije toekomst kan er interventie/disclosure plaatshebben

ben
ben
Reactie op  RayOfLight
8 maanden geleden

@RayOfLight,

“Tegenwoordig is het onmogelijk om een discussie omtrent geometrie van aarde te beginnen.”

m.i. zit het wel goed hoor, met die geometrie.
1; hoe kan je anders op de centimeter nauwkeurig gps metingen doen ?
2; als ik met de auto naar china rij dan kloppen de aangegeven kilometers op mijn kilometerteller exact met de aangegeven kilometers van mijn navigatie systeem.

en wat betreft of er aliens bestaan ? dat weet ik wel zeker ! we zijn niet de enige mensen in het onmetelijke universum, dat zou wel heel naïef en arrogant zijn om dat te denken.
wel denk ik dat er nog nooit contact geweest is met aliens, want als die er zou zijn, zou dat contact m.i. zeer vijandig zijn, want je gaat niet om een zinloze reden de kosmos afschuimen.
waarschijnlijk zijn ze dan op zoek naar een betere leefomgeving/planeet….

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  ben
8 maanden geleden

Thanks voor je reactie. Je echt zeker weet je nooit of ET and friends op onze planeet geweest zijn. Maar de cosmos onderzoeken kun je ook zonder vijandige intensies lijkt mij. Hollywood maakt van elke ET een monster en dat is ook de consensus die er is en dat is jammer want zo bevooroordeeld. Lijkt me dat deze mensheid eerst zijn eigen problemen moet oplossen voordat ET ook maar aan disclosure kan denken.

Greetings

Kramer
Kramer
Reactie op  RayOfLight
8 maanden geleden

@ RayOflight, Admiral Bird heeft een stuk land ontdekt ten zuiden van Little America wat groter is dan de Verenigde staten waar nog nooit een mens is geweest, misschien komen de aliens van lineaire richting wat me logischer lijkt.
Richard E. Byrd – South Pole Interview
https://www.youtube.com/watch?v=t7jfUajCesU

Gladiator
Gladiator
Reactie op  RayOfLight
8 maanden geleden

@RayOfLight,

Beste,

Eigenlijk wilde ik niet reageren op dit artikel, eigenlijk helemaal nooit op zulk soort onzinnige artikelen echter u brengt hier een paar zaken naar voren welke mij toch een paar vragen voor u doen opgooien en wel de navolgende.

Wat is uw mening inzake `satelieten`……
Wat is uw mening inzake het `ISS`…….
Wat is uw mening inzake `maanlandingen`….
Wat is uw mening inzake `de dampkring`……

Ik zou er nog wel een paar kunnen bedenken echter ik hoop dat u zo vriendelijk wilt zijn om mij hier in elk geval antwoord op te geven en dus al bij voorbaat dank!

Gegroet,

Gladiator

Kramer
Kramer
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

@ Gladiator, het licht is uit bij Ray.
Vandaar dat je goede vragen stelt.
Realiteit ontdekken, is niet voor iedereen weggelegd.
De echte realiteit bedoel ik, niet Walt Disney realiteit die iedereen nog steeds voor waarheid aan neemt.

Dino
Dino
Reactie op  Kramer
8 maanden geleden

Jullie zijn serieus ofniet?

Kramer
Kramer
Reactie op  RayOfLight
8 maanden geleden

Een Conspiracy is geen conspiracy meer als je het bewijs hebt .
Als de mensen nu meer gebruik zouden maken van hun eigen zintuigen ipv van aan te nemen wat een ander je verteld heeft en dat voor waarheid aan te nemen.
kijk gewoon hoe de zon en de maan over je heen draaien, Polaris staat altijd in het Noorden , duhhh ..
Kwestie van perspective dat je denkt dat hij onder de horizon verdwijnt, hij verdwijnt gewoon uit het zicht net als lantarenpalen kleiner lijken te worden hoe verder weg ze gaan die eindigen ook in de horizon.
Gewoon simpel en logisch na blijven denken.

Hier kun je zien waar de zon er de maan zich boven de aarde begeven.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flatearthsun&hl=nl

Leuke app die de zon in real time aangeeft als hij hij over de aarde heen draait en de maan gaat 15 graden per dag langzamer.

Zal nog een Corona nemen dat smaakt Echt lekker ..

g van Peet
g van Peet
8 maanden geleden

Eenvoudig eens een oud boek lezen…kom je erachter dat we in de oertijd niet het enige soort op aarde waren. Google eens paracas museum… En vind een download van het boek henoch…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Waarschijnlijk was het Venus?

Teun
Teun
8 maanden geleden

Dat kunnen ook objecten van het kwaad zijn. Zij kunnen deze objecten inzetten om een wereldregering sneller tot stand te laten komen. Benjamin Fulford heeft dit verleden maand ook beschreven.

Jets
Jets
8 maanden geleden

Dit is oud nieuws :-((

Trouwens, ik geloof al sinds kleins af in UFO’s.

x

Check Also

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x