UFO

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, zal hem nog lang heugen. Voor de kust van Californië zag hij een object dat een ongekend hoge snelheid bereikte en dat hij niet kon thuisbrengen. Hij sprak erover met MIT-onderzoeker Lex Fridman.

Fridman noemt Fravor één van de meest geloofwaardige getuigen uit de geschiedenis van UFO-onderzoek. De voormalige gevechtspiloot zei dat het object manoeuvres uitvoerde waar aardse vliegtuigen niet toe in staat zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het was niet iets wat voorbij schoot en het waren ook geen lichtjes in de lucht. Vier getrainde waarnemers zagen dit ding minutenlang,” zei Fravor.

Hij zei dat hij naar een gebied werd gestuurd waar het leger vreemde stippen waarnam op het radarscherm. Op het moment dat het object op het radarsysteem van zijn straaljager verscheen, kwam hij tot de ontdekking dat het vaartuig niet beschikte over een aandrijfsysteem of vleugels. “Dit is het vreemdste wat ik ooit in mijn leven heb gezien.”

Oorlogsdaad

In de pocast vertelt hij dat hij een aantal manoeuvres uitvoerde waardoor hij tot op enkele honderden meters van de UFO wist te komen, maar het ding verdween op dat moment in het niets. “Ik begreep er niks van.”

Als klap op de vuurpijl bleek de UFO ook de werking van zijn radar te verstoren. “Technisch gesproken is dat een oorlogsdaad.”

Fravor denkt niet dat het vaartuig afkomstig is van de aarde, omdat het dingen deed waar geen enkel gevechtstoestel toe in staat is. “Ik heb het niet graag over kleine groene mannetjes, maar ik denk niet dat wij het hebben ontwikkeld. Je kunt bepaalde dingen een tijdje verborgen houden, maar dit is een enorme technologische sprong voorwaarts.”

Ga er maar goed voor zitten, want de aflevering duurt bijna 4 uur:

[Zero Hedge via RT]

3.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trix
Trix
3 jaren geleden

Hahahaha in plaats van deze corona scam die aan de gang is, had ik eerder een fake alien invasion verwacht… Misschien later dit jaar, ze brengen steeds meer en meer uit. Silence disclosure . perfecte timing tho. Iedereen is zo afgeleid door corona etc.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

16 jaar later geloven er nog steeds mensen dat we alleen zijn..Wij noemen ze alleen geen goden meer , maar ze bestaan nog steeds..Niet meer dan een intellegenter ras dan dat wij zijn…En dat is voor de meeste ONGELOOFELIJK!!!
Beetje egoistisch vind ikzelf…

RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

“Fravor denkt niet dat het vaartuig afkomstig is van de aarde, omdat het dingen deed waar geen enkel gevechtstoestel toe in staat is. ”

Heel gauw wordt deze in mijn ogen incorrecte conclusie getrokken. Laat me uitleggen.

Ufo’s en Uso zouden best wel eens van aarde afkomstig zijn.
Wat weten we eigenlijk van onze aarde ? Te veel dingen inzake antarctica het binnenste van de aarde en het verleden zijn inconsistent. MSM wetenschap geeft altijd dezelfde antwoorden. Dat alle foto’s die NASA van onze aarde maakt bewerkt zijn behoeft geen betoog. NASA zelf is ook niet helemaal te vertrouwen.

Cosmologie

En dan hebben we nog cosmologie die ons gek maakt met grote getallen zwarte gaten en wat niet meer. Neutronensterren bestaan terwijl Neutronen volgens diezelfde wetenschap in 10 minuten uiteen vallen. Darkmatter nog nooit ontdekt. De quasars draaien met een snelheid rond hun as die theoretisch onmogelijk is. Lijkt me dat er grote zwarte gaten in de huidige voor het publiek toegankelijke theoretische natuurkunde en zitten.

Hollywood sci-fi

Hollywood wil maar wat graag de standaard theorie van een groot ontoegankelijk en door vijandige aliens bevolkt universum propageren. Functie van hollywood in deze is het ‘omhoog te kijken’ terwijl alles kan in sci-fi worden er weinig scripts/films gemaakt die van deze doctrine afwijken.
Idee word altijd gegeven dat alles al op aarde bekend is en iedereen alle informatie heeft. Sci-fi moet mijnsinziens het huidige beeld van ons universum/aarde nog versterken.

Universum/aarde kan helemaal anders zijn.

Eigenlijk lijkt het erop dat alle wetenschappelijke theorieen een soort ijktheorieen zijn. wordt iets nieuws gevonden moet dit altijd in de bestaande context worden ingepast. een paradigma verschuiving lijkt hierdoor onmogelijk.

Conspiracy

Voert te ver om alles uit te leggen maar er zijn sterke aanwijzingen dat de basis van de natuurkundige fenomenen zoals zwaartekracht volledig anders kunnen zijn. De mentale doos waarin de wetenschap mijnsinziens zit is een kunstmatige. Al lang geleden is men er achter gekomen dat ‘er meer is’. Wie er het fijne van wil weten moet eens zoeken op ‘birkland currents antarctica’. Wat ik veronderstel is dat

1 of de aarde andere geometrie heeft
2 of de aarde groter is dan aangenomen

Geen platte Aarde want dat is google manipulation.

Een aantal jaren geleden kwam er heel veel informatie vrij op internet omtrent geometrie van de aarde. Inmiddels is alles verwijderd. Veel daarvan was slechts conjecture. Maar de strekking was duidelijk dat er iets niet klopt i.v.m. het officieele narrative omtrend onze arme planeet. Daarna ging Bigtech? in de aanval. Fake theorieen werden op internet gezet zoals platte aarde en mandela. Het doel was simpel : maak mensen die vragen belachelijk. Tegenwoordig is het onmogelijk om een discussie omtrend geometrie van aarde te beginnen. Mijnsinziens sterke indicator dat ‘iets niet’ klopt als het gaat omtrend de omvang van de aarde.

Conclusie :

My conslusie is dan ook dat net zoals 100000 jaar geleden er meerdere mensensoorten op aarde zijn. Deze soorten hebben hun eigen cultuur en zijn niet echt geinterreseerd in ons (could you blame them). Aarde is groter. Mogelijk zelfs leven deze soorten onderaards. Een extreem hoge beschaving. Patrouileren de aarde en hebben al lang contact met de rest van het universum gehad.

Ufo’s

Ufo’s willen dus niet echt contact maar hebben mijsinziens meer een controlerende taak op

1 Radioactiviteit controleren
2 Genetische manipulatie controleren.

IMHO

Andere soorten zijn er namelijk op gericht om vooral zichzelf te beschermen. In de nabije toekomst kan er interventie/disclosure plaatshebben

g van Peet
g van Peet
3 jaren geleden

Eenvoudig eens een oud boek lezen…kom je erachter dat we in de oertijd niet het enige soort op aarde waren. Google eens paracas museum… En vind een download van het boek henoch…

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x