Chemtrails

VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De inwoners van Shasta County in de Amerikaanse staat Californië eisen dat het bestuur van hun county de federale regering oproept te stoppen met het sproeien van chemtrails. In juli organiseerde het bestuur een bijeenkomst over chemtrails, waar meer dan 400 mensen bij aanwezig waren.

Piloten, artsen en wetenschappers kwamen aan het woord om hun mening te geven over het controversiële onderwerp. Aan het eind van de bijeenkomst zei het bestuur onderzoek te zullen doen naar chemtrails. We bespreken enkele belangrijke punten die tijdens de bijeenkomst naar voren kwamen.

De eerste spreker was Dane Wigington, die stelde dat ‘chemtrails’ geen wetenschappelijke term is. ‘Geo-engineering’ is de term die wordt gebruikt om opzettelijke en grootschalige ingrepen in de natuurlijke systemen op aarde te omschrijven. Hij stelde verder dat blootstelling aan aluminium in chemtrails kan bijdragen aan de toename van het aantal gevallen van alzheimer, dementie en autisme.

Militair-industrieel complex

Wiskundeleraar Iraja Sivadas van het Shasta College zei tijdens de bijeenkomst dat chemtrails aluminium, strontium, barium en mangaan bevatten. Wildbioloog en oud-meteoroloog Allan Buckman zei dat chemtrails een groot gevaar vormen voor het milieu. Hij voegde toe dat we zijn misleid door het militair-industrieel complex, dat volgens hem verantwoordelijk is voor de chemtrails. Het gaat om zogeheten dark operations, daarom horen we er niets over in de media, aldus Buckman.

Francis Mangles, een gepensioneerde wetenschapper, stelde dat het aluminiumgehalte in de bodem drastisch blijft stijgen, waardoor insecten op grote schaal verdwijnen. Oud-piloot Jeff Nelson zei dat chemtrails niet natuurlijk en niet normaal zijn.

Stratosfeer

Dr. Hamid Rabiee, een neuroloog, gaf aan dat nanodeeltjes in chemtrails hersenaandoeningen als alzheimer kunnen veroorzaken. Hij constateerde dat het aantal alzheimergevallen in de afgelopen vijf jaar bijna is verviervoudigd. Luchtvaartexpert en piloot Russ Lazuka liet weten dat aerosolen in chemtrails doelbewust in de stratosfeer worden gesproeid.

Arts en piloot dr. Frank Livolsi zei dat aluminium gevaarlijk is en verantwoordelijk kan worden gehouden voor het toenemende aantal alzheimergevallen. Mark McCandish, voormalig adviseur van ruimtevaartbedrijven, zei dat ons immuunsysteem wordt aangetast door deeltjes die in chemtrails worden gevonden. Chiropractor dr. Steve Davis stelde tot besluit dat aluminium alzheimer, autisme en ADHD veroorzaakt.

Bekijk hier de oorspronkelijke videobeelden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Verontrustend en met o.a. de verhoogde kans op Alzheimer.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

die dingen zijn echt

Roswell Grey
Roswell Grey
8 jaren geleden

Begin jaren ’90, toen ik nog een jonge knul was, was ik nogal geïnteresseerd in astronomie en keek ik dus ‘beroepshalve’ regelmatig naar boven. Neem maar van mij aan dat je toen echt niet die rare strepen in de lucht zag of dat heiige, dat het officieel onbewolkt is maar er toch een dunne wolkenlaag lijkt te liggen. Dat zou mij echt wel zijn opgevallen. Die chemtrails begonnen volgens mij zo vanaf 2000 te komen, blijkbaar hadden ze toen de technieken geperfectioneerd. En wat het ook is, het kan onmogelijk goed zijn.

vladi
vladi
8 jaren geleden

nu mis ik toch wel een reactie van Roy.
al deze mensen en alle onderzoeken vallen in het niet bij wat Roy denkt.
het is allemaal maar om een boek te promoten en wat aandacht.

je hebt gelijk Roy,it’s not a freeride on our grandchildren’s back.
it is mass genocide.

er kleeft misschien ook wel bloed aan jou handen Roy.

fff

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x