Homepagina » Chemtrails » VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails
VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails

VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails

De inwoners van Shasta County in de Amerikaanse staat Californië eisen dat het bestuur van hun county de federale regering oproept te stoppen met het sproeien van chemtrails. In juli organiseerde het bestuur een bijeenkomst over chemtrails, waar meer dan 400 mensen bij aanwezig waren.

Piloten, artsen en wetenschappers kwamen aan het woord om hun mening te geven over het controversiële onderwerp. Aan het eind van de bijeenkomst zei het bestuur onderzoek te zullen doen naar chemtrails. We bespreken enkele belangrijke punten die tijdens de bijeenkomst naar voren kwamen.

De eerste spreker was Dane Wigington, die stelde dat ‘chemtrails’ geen wetenschappelijke term is. ‘Geo-engineering’ is de term die wordt gebruikt om opzettelijke en grootschalige ingrepen in de natuurlijke systemen op aarde te omschrijven. Hij stelde verder dat blootstelling aan aluminium in chemtrails kan bijdragen aan de toename van het aantal gevallen van alzheimer, dementie en autisme.

Militair-industrieel complex

Wiskundeleraar Iraja Sivadas van het Shasta College zei tijdens de bijeenkomst dat chemtrails aluminium, strontium, barium en mangaan bevatten. Wildbioloog en oud-meteoroloog Allan Buckman zei dat chemtrails een groot gevaar vormen voor het milieu. Hij voegde toe dat we zijn misleid door het militair-industrieel complex, dat volgens hem verantwoordelijk is voor de chemtrails. Het gaat om zogeheten dark operations, daarom horen we er niets over in de media, aldus Buckman.

Francis Mangles, een gepensioneerde wetenschapper, stelde dat het aluminiumgehalte in de bodem drastisch blijft stijgen, waardoor insecten op grote schaal verdwijnen. Oud-piloot Jeff Nelson zei dat chemtrails niet natuurlijk en niet normaal zijn.

Stratosfeer

Dr. Hamid Rabiee, een neuroloog, gaf aan dat nanodeeltjes in chemtrails hersenaandoeningen als alzheimer kunnen veroorzaken. Hij constateerde dat het aantal alzheimergevallen in de afgelopen vijf jaar bijna is verviervoudigd. Luchtvaartexpert en piloot Russ Lazuka liet weten dat aerosolen in chemtrails doelbewust in de stratosfeer worden gesproeid.

Arts en piloot dr. Frank Livolsi zei dat aluminium gevaarlijk is en verantwoordelijk kan worden gehouden voor het toenemende aantal alzheimergevallen. Mark McCandish, voormalig adviseur van ruimtevaartbedrijven, zei dat ons immuunsysteem wordt aangetast door deeltjes die in chemtrails worden gevonden. Chiropractor dr. Steve Davis stelde tot besluit dat aluminium alzheimer, autisme en ADHD veroorzaakt.

Bekijk hier de oorspronkelijke videobeelden.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Verontrustend en met o.a. de verhoogde kans op Alzheimer.

Henk001
Henk001
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Het grappige is dat het aantal gevallen van Alzheimer in Nederland weliswaar stijgt, maar minder hard dan het aantal mensen op oudere leeftijd (door de vergrijzing). De kans op het krijgen van Alzheimer is dus kleiner geworden.

josie
josie
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Denk je echt dat ze de leeftijd enz niet in hun berekening hebben meegenomen?

Henk001
Henk001
Reactie op  josie
6 jaren geleden
rietje
rietje
Reactie op  Henk001
5 jaren geleden

Henk alzheimer vind al op jongere leeftijd plaats. Er zijn nu al dertigers met alzheimer…

Roy
Roy
Reactie op  josie
6 jaren geleden

Dat weet ik wel zeker Josie, ze zijn niet zo secuur met bewijzen..

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

die dingen zijn echt

Roswell Grey
Roswell Grey
6 jaren geleden

Begin jaren ’90, toen ik nog een jonge knul was, was ik nogal geïnteresseerd in astronomie en keek ik dus ‘beroepshalve’ regelmatig naar boven. Neem maar van mij aan dat je toen echt niet die rare strepen in de lucht zag of dat heiige, dat het officieel onbewolkt is maar er toch een dunne wolkenlaag lijkt te liggen. Dat zou mij echt wel zijn opgevallen. Die chemtrails begonnen volgens mij zo vanaf 2000 te komen, blijkbaar hadden ze toen de technieken geperfectioneerd. En wat het ook is, het kan onmogelijk goed zijn.

archimedes
archimedes
Reactie op  Roswell Grey
6 jaren geleden

chemtrails?

och laat ze toch doen de aardse geschiedenis is het liedje van de sukkelaar

blotepotepeter
blotepotepeter
Reactie op  Roswell Grey
6 jaren geleden

Woensdag 18 april 2007 was de eerste chemtrail aanslag op ons land. Ik werd die ochtend wakker met totaal verlamde onderbenen terwijl ik geen zwaar werk had gedaan. Ik moest uit mijn bed kruipen, over de vloer naar mijn burostoel toe. Ik wist niet wat er was maar toen ik de gordijnen open deed zat de hele lucht vol met die rotzooi. Ik had het tot dan toe nog nooit ‘live’ gezien en er vaag iets over gelezen, over het fenomeen in Amerika. Maar ik ben van die dag af dus overtuigd van de slechtheid van chemtrails, en dat dat géén normale vliegtuigstrepen zijn. Opvallend is dat het journaal altijd maar weer over ‘sluierbewolking’ praat, als die rotzooi er weer hangt. Dat zegt genoeg.

Henk001
Henk001
Reactie op  blotepotepeter
6 jaren geleden

Sluierbewolking is een normaal wolkenverschijnsel. Treedt vaak op ongeveer een dag voor een frontensysteem.
Overigens: waren er die dag nog meer mensen met jouw benenprobleem?

Henk001
Henk001
Reactie op  Roswell Grey
6 jaren geleden

Begin jaren ’70, toen ik regelmatig met mijn telescoop bezig was en ook met meteorologie, keek ik ook vaak omhoog. In de boekjes die ik had over weerkunde werden deze vliegtuigwolken al beschreven. Daarna zag ik ze ook regelmatig. Ondertussen is het vliegverkeer vertienvoudigd, dus het aantal is nogal toegenomen, maar ze waren er altijd al, zijn volstrekt natuurlijk en goed verklaarbaar als je de moeite neemt je even te verdiepen in de natuurkunde van wolkenvorming op grote hoogte. Dat heiige wordt in de boeken over weerkunde ook al heel lang beschreven, het heet cirrostratus.

josie
josie
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Wie wil je hier nu voor de gek houden?

Henk001
Henk001
Reactie op  josie
6 jaren geleden

Ik heb mijn eigen boekje van 40 jaar geleden niet meer, maar in dit filmpje zie je een hele reeks populair wetenschappelijke boeken over weerkunde meer dan 50 jaar terug, waarin over persisterende vliegtuigwolken verteld.
http://www.youtube.com/watch?v=X72uACIN_00
Hier een linkje over cirrostratus:
http://www.weeronline.nl/cirrostratus/3110/0
Ik hoop niet dat je wilt beweren dat ik lieg over dat ik ze 40 jaar geleden al heb gezien.
Als er al mensen zijn die anderen voor de gek houden, dan zijn het de verspreiders van die chemtrail-onzin. Zij maken mensen die goedgelovig zijn, niet in staat, of te lui om het zogenaamde bewijsmateriaal zelf te onderzoeken angstig. En die kun je dan niet echt kwalijk nemen dat ze ongerust worden en op zo’n bijeenkomst als hierboven beschreven hun hart luchten.

Roy
Roy
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Hier in een boek uit 1963.

https://archive.org/stream/AColourGuideToClouds/ScorerWexler-AColourGuideToClouds#page/n25/mode/2up

Pagina 44, puntje 36

Even een huis tuin en keuken vertaling voor degene die niet van plan zijn om de link te bekijken..

Contrails kunnen zich verspreiden, een laag vormen van kunstmatige cirrus bewolking en uren blijven hangen..

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  josie
6 jaren geleden

Josie hij wil gewoon een beetje klieren met allerlei onzin en (een baaierd van verwarring zaaiende feitjes). Ik heb het chemtrailfenomeen onderzocht en ben helaas tot de conclusie gekomen dat chemtrails bestaan.

HELAAS CHEMTRAILS BESTAAN WEL !

Ik verwacht wel weer een reactie van een of andere debunker die op deze reactie duikt (mogelijk in opdracht van).

Henk001
Henk001
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Ben ik benieuwd hoe je dat hebt onderzocht en waarop je conclusie is gebaseerd

Roy
Roy
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

In opdracht van wie heb je nu gereageerd Henk 😉

Zoutoplossing
Zoutoplossing
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Ook ik kijk sinds de jaren 70 naar boven vanwege mijn interesse in astronomie en kan jouw waarneming onderstrepen.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Zoutoplossing
6 jaren geleden

onderstepen met chemtrails ?? zoutoplossing ?

Dennis
Dennis
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Henk001, wat weet jij veel zeg…..en zo fanatiek!
Dan heb je vast ook goede verklaringen voor toename van nano aluminium, barium, stontium en mangaan in de lucht, evenals de bodemvervuiling, evenals de toename van o.a. Alzheimer, ADHD, ALS, het verdwijnen van bijen en andere insecten, en weet je vast ook waarom piloten de klok luiden. Of komt dat dan weer doordat die piloten dement zijn geworden doordat ze door condensstrepen heen vliegen maar door het placebo effect van chemtrails worden ze toch dement en seniel en gaan ze uit hun nek kletsen, en is er zelfs een heuse pilotenziekte momenteel.

Henk001
Henk001
Reactie op  Dennis
6 jaren geleden

Het is niet echt klokkenluiden wat die piloten hier doen; ze herhalen wat door chemtrailsites e.d. wordt beweerd. En waarom zouden piloten (van lagervliegende propellorvliegtuigen, niet van grote straalvliegtuigen) niet kunnen zijn misleid?. De meeste piloten verklaren desgevraagd dat ze het belachelijke onzin vinden. Een enkeling neemt de moeite om er tegenin te gaan (http://soonyata.home.xs4all.nl/chemtrails.htm)(https://www.metabunk.org/threads/debunked-pilots-doctors-and-scientists-tell-truth-about-chemtrails.4695/)
Voor de rest vind ik je discussietechniek een beetje vreemd. Als ik niet zou kunnen uitleggen waardoor bijv. bijen verdwijnen, dan zou dat volgens jou het bestaan van chemtrails bewijzen? Dat is iets te veel eer, maar ook een drogredenering. Op die manier kun je het bestaan van aardmannetjes ook “bewijzen”.
Afgezien daarvan ben wel nieuwsgierig naar de bron voor je bewering dat de genoemde stoffen in de lucht toenemen. (wat is overigens het probleem met strontium?) Dan kom je ook weer met de toename van Alzheimer: de Alzheimervereniging Nederland vermeld dat de incidentie (de kans om Alzheimer te krijgen) aan het dalen is (http://www.alzheimer-nederland.nl/actueel/onderzoek/2014/februari/aantal-mensen-met-dementie.aspx). In de volgende link van de gezondheidsraad staat dat de afgelopen 20 jaar het aantal kinderen met ADHD niet is toegenomen. En welke bron heb je voor de toename van ALS?
En dan de bijen: • Vervuiling • Bestrijdingsmiddelen • Mijten • Virussen (Bijen AIDS) • Weersomstandigheden • Roofdieren • Straling • GenTech-gewassen
Kies maar uit, een combinatie mag ook.

Roy
Roy
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Vergeet niet de pilotenziekte Henk, maar die pak ik wel even op..

Dennis bedoeld het aerotoxic syndrome Ook dit heeft niet met chemtrails te maken, maar met de giftige oliedampen die in de cabine lekken via de airconditioning. Bijna alle vliegtuigen halen de verse lucht voor de airco uit de motoren.

De olie die gebruikt wordt voor de smering van de motoren bevatten o.a. TCP (een zenuwgas). Een ieder kan bedenken dat een langdurige blootstelling aan deze stoffen nooit goed voor de gezondheid kan zijn.

Hier is er wat meer informatie over te vinden.

http://www.safetyanalyse.nl/wp-content/uploads/2013/05/Luchtkwaliteit-van-vliegtuigcabine-schadelijk-voor-de-gezondheid.pdf

Dennis
Dennis
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Overigens Henk….. Ik hoop dat je wel gelijk hebt!
Kom ik je een bloemetje brengen.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Roswell Grey
6 jaren geleden

De Chemtrails boven steden begonnen voor het eerst wereld wijd in de zomer van 95.
De langdurige aanhoudende chemtrails begonnen vanaf zomer 2001 (ra ra waarom).

Het valt me wel op dat het laatste jaar ineens niet meer dagelijks gesproeid word. Een prettige verandering van sproeischema. Ik hoop dat het nog minder gaat worden nadat Ebola de wereld rond is geweest.

Hier nog even heel wat anders. Een geweldige nieuwe Documantaire van de makers van Esoteric Agenda en Kinematica: Ungrip

youtube.com/watch?v=uliLfykURYo

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Arwijn
6 jaren geleden

*Kymatica niet Kynematica, sorry…

vladi
vladi
6 jaren geleden

nu mis ik toch wel een reactie van Roy.
al deze mensen en alle onderzoeken vallen in het niet bij wat Roy denkt.
het is allemaal maar om een boek te promoten en wat aandacht.

je hebt gelijk Roy,it’s not a freeride on our grandchildren’s back.
it is mass genocide.

er kleeft misschien ook wel bloed aan jou handen Roy.

fff

Roy
Roy
Reactie op  vladi
6 jaren geleden

Wat wil je van me horen Vladi, Al deze onderzoeken???? Welke onderzoeken?? Laat mij maar 1 betrouwbaar onderzoek zien en overtuig me. Ik weet zeker dat deze er niet zijn namelijk.. Geen van deze mensen komen met bewijzen dat chemtrails daadwerkelijk bestaan… Of kan jij mij deze bewijzen laten zien? Of kom je dan weer met de documentaires van Michael J. Murphy aanzetten?

Ik weet ondertussen wel al hoe jij deze onderzoeken en documentaires bekijkt en het valt me tegen dat mensen zich zo makkelijk over laten halen… Al die mensen over vroeger was alles anders, tuurlijk was het vroeger ander. Vroeger vlogen er veeeeeelll minder vliegtuigen, maar sinds vliegtuigen er zijn, zijn er contrails en zelfs vroeger waaierde deze uit, dat is ook niets nieuws.. Staat in boeken uit de jaren 60 zelfs beschreven..

Valt me een beetje tegen dat dit nu pas gepubliceerd wordt dit filmpje zwerft al vanaf juli op het internet..
De alternatieve molen was een beetje traag waarschijnlijk

Roy
Roy
Reactie op  vladi
6 jaren geleden

Nu moet ik eerst mezelf corrigeren anders krijg ik daar commentaar op..

Ik zei..
“Geen van deze mensen komen met bewijzen dat chemtrails daadwerkelijk bestaan… ”

Dat het “begrip” chemtrails niet bestaat is natuurlijk niet waar. Dat het boven onze hoofden gesproeid wordt daarentegen is het gene wat nog niet bewezen is. Het is natuurlijk ook lastig iets te bewijzen wat niet gebeurt..

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  vladi
6 jaren geleden

Roy zit effe na te denken hoe het chemtrailfenomeen pogen te debunken. Dat vraagt nogal door (mogelijk door) chemtrails aangetaste hersengymnastiek. Misschien is roy niet zo lenig meer als Epke Zonderland. Een beetje gespartel van roy zal het zijn en mogelijk aanvallen op de persoon die in de gaten heeft gekregen dat chemtrails helaas bestaan. Een taktiek om mensen die op de hoogte zijn van het bestaan van chemtrails als complotters neer te zetten of zo. Een soort standaardreactie.

Maar kom maar op roy en henk 001 !

Roy
Roy
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Aardebewoner en weer toon je aan dat leest wat je wilt lezen (verrassing). Het bericht van Vladi was van 14 oktober 18:02 (toen het artikel geplaatst werd). Het moment dat ik op hem reageerde was 14 oktober 22:12 (het moment dat ik het artikel las) oftewel, dat ik tijd nodig had om na te denken is natuurlijk de grootste onzin…

Dit vind ik ook wel een leuke van je..

“Een beetje gespartel van roy zal het zijn en mogelijk aanvallen op de persoon die in de gaten heeft gekregen dat chemtrails helaas bestaan.”

Het aanvallen op de persoon is toch echt een dingetje waar o.a. jij, Vladi en Faith zich schuldig aan maken, dat ik daar dan op reageer, so be it..

En dan zeg je dit??

“Maar kom maar op roy en henk 001! ”

Kom maar op met wat, zeg dat eens?

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Met de verwachte reactie om eindeloos te blijven te proberen te debunken dat chemtrails bestaan wat voor bewijs er ook voor je neus wordt gelegd op een presenteerblaadje maar als een verwend kind sla jij dat presenteerblaadje uit de handen in het kader van lekker vervelend dom doen. Dom en kwezelig.

Kom maar weer op met een debunkreactie meneer de papegaai. Je stel met teleur wanneer je niet reageert.

Haunebu
Haunebu
6 jaren geleden

We leven in het “HD-Tijdperk”, toch is de resolutie van de satellietfoto’s op de diverse weersites drastisch achteruit gegaan in vergelijk met een aantal jaren geleden toen je de chemtrails nog goed kon zien.

FredvdSanden
FredvdSanden
6 jaren geleden

Erg lang heb ik gedacht dat het allemaal wel meeviel met die chemtrails. Maar sinds een aantal jaren vallen de kruispatronen boven mijn dak niet meer te ontkennen, en wat mij volledig duidelijk maakte dat het toch echt wel bewust wordt gesproeid, is het volgende.

Ergens in augustus lag ik in mijn hangmat in de tuin van het zonnetje te genieten. Op een gegeven moment werd de strakblauwe hemel weer voorzien van enkele vette witte strepen, die uitwaaierden tot grote mistige wolken. Ik had mijn verrekijker erbij gepakt, mijn laptop met flightradar24, en ging eens wat “boosdoeners” proberen te identificeren. Al snel was het raak, en goed ook; er kwam een vleigtuig over, volgens flightradar24 van een duitse maatschappij. Dat vliegtuig liet vier strepen na, maar volgens internet zou het een tweemotorig toestel zijn.

Dus de verrekijker op mijn neus, en inderdaad, twee motoren! Waar de 2 extra trails vandaan kwamen, kon ik niet zien of die afstand. Maar het allervreemdste gebeurde daarna. Binnen 10 minuten waren 2 van de 4 strepen verdwenen! De andere 2 bleven, waaierden uit, en vormden uiteindelijk een grote mistige deken over ons gebied. Duidelijker konden ze het niet maken…..

Henk001
Henk001
Reactie op  FredvdSanden
6 jaren geleden

Afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen aan de vleugeltippen ook condensatiesporen ontstaan. Een eind verderop waren de omstandigheden kennelijk een beetje anders.

josie
josie
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Ja ja hoor die condens strepen zouden dan snel weg trekken net als die twee andere strepen.
Overal op het net is hier onrust erover en wat hoor je op deTV en radio enz hierover niks. Maar als er dan iemand komt een minister uit Duitsland die verteld vrolijk dat wij inderdaad vergiftigt worden zwijgen de media lekker verder en ook de Deeense minister zei dit en weer zweeg de media hierover. Google maar eens hier na

Henk001
Henk001
Reactie op  josie
6 jaren geleden

Lees hier over het gedrag van dit soort contrails: http://contrailscience.com/hybrid-contrails-a-new-classification/

vladi
vladi
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

condensatiestrepen???
nu snap ik waarom de wereld in brand staat.
man man man.

ik hoop dat je alleen bent en niet met 6.8 miljard.

god houd van dwazen,daarom heeft hij er zoveel gemaakt.

fff

Henk001
Henk001
Reactie op  vladi
6 jaren geleden

Lees hier wat de natuurkunde achter uitlaatcontrails, aerodynamische contrails en een combinatie van de twee (hybride) is:
http://contrailscience.com/hybrid-contrails-a-new-classification/

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

Het is kinderachtig dat deze rommel nog steeds verspreid wordt. Vaak op mooie heldere dagen worden er veel chemtrails verspreid. De volgende dag is het dan vaak bewolkt. Het lijkt naast allerlei andere doelstellingen ook wel de bedoeling op het weer te “verpesten” en daarmee het humeur van mensen te verpesten. Op heldere dagen zijn mensen over het algemeen vrolijker en gaan graag naar buiten (mooi weer is leuk). De zon is ook goed voor ons.

Henk001
Henk001
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Vliegtuigwolken zien we naar schatting tien tot twintig procent van de tijd. Ze treden vooral op in een zone direct voor het gebied van de hogere bewolking van een warmtefront. Niet zo vreemd dus als je waarneemt dat het een dag later bewolkt is. Daarnaast doen ze zich voor aan de zuidzijde van de zogeheten straalstroom en zo nu en dan tevens in heldere lucht ver weg van depressies.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Ik hoef geen college om mij proberen uit te leggen dat chemtrails zogenaamd niet bestaan. Helaas bestaan chemtrails wel en ik heb dat heel goed uitgezocht. En nee ik ga dat bewijs niet voorkauwen met links want dan heb ik het bewijs van het bestaan van chemtrails op een presenteerblaadje aangereikt en dat wordt dan met woorden min of meer uit mijn handen geslagen en ik wordt dan belachelijk gemaakt. Die lol gun ik de bekrompenen die denken dat chemtrails niet bestaan niet. Ga lekker zelf je huiswerk maken en dan kom je er wel achter dat chemtrails helaas bestaan.

Roy
Roy
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Dat is een moeilijke manier om te zeggen dat je eigenlijk geen bewijzen hebt.. Echte bewijzen zullen niet belachelijk gemaakt worden. Wat wel kan gebeuren (en daar ben je misschien bang voor) dat er aangetoond zal worden dat de “bewijzen” toch niet zo solide zijn als dat je misschien zou denken..

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

@ roy en @ Henk001

Nou vooruit dan

http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

https://www.google.nl/search?q=chemtrails+bewijs&sa=X&rlz=1C1GGGE_nlNL476NL476&es_sm=122&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=Sl8-VLP6J8H0Ou69gfgH&ved=0CDMQsAQ

Ik weet zeker dat je dit bewijs afdoet als niet solide of zo.

Zo’n plaat voor de kop heb je wel. Of niet ?

Dus kom maar op met je pogen dit bewijs “uit elkaar te trekken”. Stel me niet teleur.

Roy
Roy
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Oké, jij zegt dat je het heel goed hebt uitgezocht en geeft een link naar een site die vol staat met speculaties.

Even wat quotes..

“Omdat het volgens het Goddelijke Plan niet toegestaan is dat de mensheid te maken krijgt met globale rampen, heeft de Galactische Federatie toestemming om in te grijpen waar het nodig is.”

“Maar de buitenaardse interventie is niet de enige reden van het falende chemtrails-programma. ”

Ziet er uit als een site die echt goed uitzoekt hoe het zit.
Maar ja, wie heeft er tegenwoordig nog goede bronnen nodig.

Vervolgens geef je een link met honderden fotos, wil je dat we die stuk voor stuk onder de loep nemen? Ik zie daar overigens niet “The Smoking Gun” tussen staan..

Maar ja is goed, jij zegt..
“Dus kom maar op met je pogen dit bewijs “uit elkaar te trekken”. Stel me niet teleur. ”

Over welk bewijs wil je het hebben.. Ik zie alleen een verzameling van informatie.. Laten we het overzichtelijk houden..

Henk001
Henk001
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Ik ben zelf een beetje teleurgesteld.
Link1: een soort geloofsbelijdenis zonder ENIG bewijs. Er wordt alleen herhaald: * dat gewone uitlaatgassen meteen weer zouden moeten verdwijnen. er wordt niet verteld waarom dat zo zou moeten zijn, dus er valt niks te weerleggen: de bewering klopt niet. * dat ze pas sinds ca 1995 te zien zijn. makkelijk te weerleggen. het wemelt op het internet van de foto’s met breed uitgewaaierde vliegtuigwolken van ver voor 1995, (enkele foto’s zijn bijv te zien in je tweede link). * dat ze in dunbevolkte gebieden waar het veel kouder is nooit gezien worden. aantoonbaar onjuist. er zijn foto’s van vliegtuigen boven Antarctica die op geringe hoogte vliegtuigwolken produceren. de temperatuur van de lucht moet onder de -40°C liggen voor de vorming van vliegtuigwolken. boven dunbevolkte gebieden zul je om voor de hand liggende redenen wel minder zien, want daar is meestal minder druk vliegverkeer. er zullen ook minder foto’s van zijn, want er wonen nou eenmaal minder mensen. * dat er allerlei vreemde patronen te zien zijn: voor elk patroon is wel een verklaring; om er twee te noemen: een ruitjespatroon ontstaat wanneer twee corridors elkaar kruisen en er sprake is van zijwind – een spiraalpatroon ontstaat wanneer een vliegtuig in een wachtrondje cirkelt en er ook weer sprake is van zijwind.
over het ascensieproces en babyverbrandingen wil ik het liever niet hebben, dat is niet mijn tak van sport.
link2: een gewone google-afbeeldingen pagina met een heeeeleboel vliegtuigwolken… en dat was het? je verwacht hopelijk niet dat ik iedere foto apart ga bespreken. Dat is grotendeels al gedaan op allerlei websites. de beste is deze: http://contrailscience.com/contrails-are-condensation-but-not-like-your-breath/

Harry de hengst
Harry de hengst
6 jaren geleden

Alle aluhoedjes verzamelen!

Simon
Simon
Reactie op  Harry de hengst
6 jaren geleden

Hmm Harry, waar las ik die kreet nou eerder? Was het op de site van ‘Klopt dat wel’ of op die van Skepsis?
Je bent toch zeker niet verdwaald?

Pieter
Pieter
6 jaren geleden

Wanneer en hoe gaan wij nu eens actie ondernemen tegen die massa moordenaars wereldwijd! galoeiende #@#&%&@@

josie
josie
Reactie op  Pieter
6 jaren geleden

Dit vraag ik me al jaren af waneer staat men eens op met fakkels en hooivorken
Maar het volk is lam en geloofd nog steeds die Rutte met zijn valse grijns

densie
densie
6 jaren geleden

wat wordt hier veel onzin uitgekraamd!
met geen pen te beschrijven!
Doe eens allemaal moeite om YT’s te beluisteren van David Wilcock, David Icke, Greg Braden, Nassim Haramein etc.
In de zijlijn kom je zo verder…als je werkelijk geinteresseerd bent in wat gaande is….
Namasté

x

Check Also

gates

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren

Miljardair Bill Gates wil mensen niet alleen ...

pastoor

Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’

Gezonde mensen hebben geen vaccinatie nodig, zei ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

148
0
We lezen graag je reactie!x