Homepagina » Chemtrails » VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails
VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails

VIDEO: Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails

De inwoners van Shasta County in de Amerikaanse staat Californië eisen dat het bestuur van hun county de federale regering oproept te stoppen met het sproeien van chemtrails. In juli organiseerde het bestuur een bijeenkomst over chemtrails, waar meer dan 400 mensen bij aanwezig waren.

Piloten, artsen en wetenschappers kwamen aan het woord om hun mening te geven over het controversiële onderwerp. Aan het eind van de bijeenkomst zei het bestuur onderzoek te zullen doen naar chemtrails. We bespreken enkele belangrijke punten die tijdens de bijeenkomst naar voren kwamen.

De eerste spreker was Dane Wigington, die stelde dat ‘chemtrails’ geen wetenschappelijke term is. ‘Geo-engineering’ is de term die wordt gebruikt om opzettelijke en grootschalige ingrepen in de natuurlijke systemen op aarde te omschrijven. Hij stelde verder dat blootstelling aan aluminium in chemtrails kan bijdragen aan de toename van het aantal gevallen van alzheimer, dementie en autisme.

Militair-industrieel complex

Wiskundeleraar Iraja Sivadas van het Shasta College zei tijdens de bijeenkomst dat chemtrails aluminium, strontium, barium en mangaan bevatten. Wildbioloog en oud-meteoroloog Allan Buckman zei dat chemtrails een groot gevaar vormen voor het milieu. Hij voegde toe dat we zijn misleid door het militair-industrieel complex, dat volgens hem verantwoordelijk is voor de chemtrails. Het gaat om zogeheten dark operations, daarom horen we er niets over in de media, aldus Buckman.

Francis Mangles, een gepensioneerde wetenschapper, stelde dat het aluminiumgehalte in de bodem drastisch blijft stijgen, waardoor insecten op grote schaal verdwijnen. Oud-piloot Jeff Nelson zei dat chemtrails niet natuurlijk en niet normaal zijn.

Stratosfeer

Dr. Hamid Rabiee, een neuroloog, gaf aan dat nanodeeltjes in chemtrails hersenaandoeningen als alzheimer kunnen veroorzaken. Hij constateerde dat het aantal alzheimergevallen in de afgelopen vijf jaar bijna is verviervoudigd. Luchtvaartexpert en piloot Russ Lazuka liet weten dat aerosolen in chemtrails doelbewust in de stratosfeer worden gesproeid.

Arts en piloot dr. Frank Livolsi zei dat aluminium gevaarlijk is en verantwoordelijk kan worden gehouden voor het toenemende aantal alzheimergevallen. Mark McCandish, voormalig adviseur van ruimtevaartbedrijven, zei dat ons immuunsysteem wordt aangetast door deeltjes die in chemtrails worden gevonden. Chiropractor dr. Steve Davis stelde tot besluit dat aluminium alzheimer, autisme en ADHD veroorzaakt.

Bekijk hier de oorspronkelijke videobeelden.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Roswell Grey schreef:

  Begin jaren ’90, toen ik nog een jonge knul was, was ik nogal geïnteresseerd in astronomie en keek ik dus ‘beroepshalve’ regelmatig naar boven. Neem maar van mij aan dat je toen echt niet die rare strepen in de lucht zag of dat heiige, dat het officieel onbewolkt is maar er toch een dunne wolkenlaag lijkt te liggen. Dat zou mij echt wel zijn opgevallen. Die chemtrails begonnen volgens mij zo vanaf 2000 te komen, blijkbaar hadden ze toen de technieken geperfectioneerd. En wat het ook is, het kan onmogelijk goed zijn.

  43 likes
  • Henk001 schreef:

   Begin jaren ’70, toen ik regelmatig met mijn telescoop bezig was en ook met meteorologie, keek ik ook vaak omhoog. In de boekjes die ik had over weerkunde werden deze vliegtuigwolken al beschreven. Daarna zag ik ze ook regelmatig. Ondertussen is het vliegverkeer vertienvoudigd, dus het aantal is nogal toegenomen, maar ze waren er altijd al, zijn volstrekt natuurlijk en goed verklaarbaar als je de moeite neemt je even te verdiepen in de natuurkunde van wolkenvorming op grote hoogte. Dat heiige wordt in de boeken over weerkunde ook al heel lang beschreven, het heet cirrostratus.

   22 likes
  • blotepotepeter schreef:

   Woensdag 18 april 2007 was de eerste chemtrail aanslag op ons land. Ik werd die ochtend wakker met totaal verlamde onderbenen terwijl ik geen zwaar werk had gedaan. Ik moest uit mijn bed kruipen, over de vloer naar mijn burostoel toe. Ik wist niet wat er was maar toen ik de gordijnen open deed zat de hele lucht vol met die rotzooi. Ik had het tot dan toe nog nooit ‘live’ gezien en er vaag iets over gelezen, over het fenomeen in Amerika. Maar ik ben van die dag af dus overtuigd van de slechtheid van chemtrails, en dat dat géén normale vliegtuigstrepen zijn. Opvallend is dat het journaal altijd maar weer over ‘sluierbewolking’ praat, als die rotzooi er weer hangt. Dat zegt genoeg.

   7 likes
   • Henk001 schreef:

    Sluierbewolking is een normaal wolkenverschijnsel. Treedt vaak op ongeveer een dag voor een frontensysteem.
    Overigens: waren er die dag nog meer mensen met jouw benenprobleem?

    6 likes
  • archimedes schreef:

   chemtrails?

   och laat ze toch doen de aardse geschiedenis is het liedje van de sukkelaar

   1 likes
  • Arwijn schreef:

   De Chemtrails boven steden begonnen voor het eerst wereld wijd in de zomer van 95.
   De langdurige aanhoudende chemtrails begonnen vanaf zomer 2001 (ra ra waarom).

   Het valt me wel op dat het laatste jaar ineens niet meer dagelijks gesproeid word. Een prettige verandering van sproeischema. Ik hoop dat het nog minder gaat worden nadat Ebola de wereld rond is geweest.

   Hier nog even heel wat anders. Een geweldige nieuwe Documantaire van de makers van Esoteric Agenda en Kinematica: Ungrip

   youtube.com/watch?v=uliLfykURYo

   0 likes
 • Dwee schreef:

  Beste mensen,

  Vroeger op school (ong. 1968) werd ons al bijgebracht dat vliegtuigen, voordat ze gingen landen op Schiphol, hun overtollige brandstof (wellicht nog wel meer dan dat) loosden boven het IJsselmeer…….
  Vond het toen al een vreemde gang van zaken. Hieronder een paar sites met interessante foto’s van de binnenkant van zo’n sproeivliegtuig. Beelden zeggen genoeg dunkt mij.

  http://nl.forwallpaper.com/wallpaper/inside-chemtrail-plane-633025.html
  http://www.airliners.net/photo/0958946/
  http://nl.forwallpaper.com/wallpaper/nasa-chemtrail-airplaine-nasa-633042.html

  Wat een wereld…..

  11 likes
  • Henk001 schreef:

   Beelden zeggen jou kennelijk wat anderen vertellen dat je er in moet zien. Neem de eerste twee foto’s. We zien het interieur van een vliegtuig met een heleboel vaten er in. Meer vertellen de beelden niet. Jij gelooft dat er chemicaliën in zitten om uit te strooien. Al eens over een andere verklaring nagedacht? Onder de tweede foto staat zelfs een commentaar dat precies vertelt wat er werkelijk aan de hand is: “The upper deck of the A380, clearly not quite ready for usage yet! A few seats here or there, but mainly ballast tanks to give weight to the aircraft.” Precies hetzelfde is era an de hand bij de eerste foto, al gaat het hier om een testvlucht van een 777LR (de foto is in 1994 vrijgegeven door Boeing). De vaten bevatten water, dat rondgepompt kan worden om het vleiggedrag bij verschillende belastingen te testen. De derde foto vertelt ook precies wat er aan de hand is: B747 Vortex Study: op 6 plaatsen worden zogenaamde research smoke trails gemaakt om de wervelingen te onderzoeken.
   Maar daar lees je kennelijk overheen, klakkeloos de chemtrailsites overnemend.

   7 likes
   • Dwee schreef:

    Henk en Roy,

    Zoals ik van jullie niet mag geloven wat mijn ogen zien, moet ik zeker wel geloven wat er staat beschreven bij een foto. We worden met z’n allen voor de gek gehouden. Alles wat geschreven wordt is ook niet altijd waar. “Testten over het vlieggedrag als de passagiers aan de wandel gaan?” Laat me niet lachen, komt bij mij niet geloofwaardig over. Droom maar lekker verder.

    11 likes
    • Roy schreef:

     Hier kan je er nog een stukje over lezen Dwee

     Een kijkje aan de binnenzijde van een 747 testvliegtuig..

     http://www.wired.com/2010/02/peek-inside-boeing-747-8/

     Wat Henk ook al zegt, het is helemaal geen geheim dat dit gebeurt en er wordt ook geen geheim van gemaakt, dus waarom zou je iets spannender maken dat dat het is.

     Vraag het desnoods na bij Boeing.

     http://active.boeing.com/contactus.cfm

     5 likes
     • Dwee schreef:

      Haha Roy, “vraag het aan Boeing”. En wat Boeing zegt is de waarheid zeker?
      Kom op zeg, je wilt me het IQ van een kleuter in de schoenen schuiven. Geloof wat je wilt, dan doe ik dat ook. Net zo goed alsof jij niet er niet zeker van kunt zijn dat er water inzit ben ik er niet zeker van dat er chemische troep inzit. Alleen………ik vind mijn verklaring logischer als de jouwe. En velen met mij. Want we weten toch allemaal dat chemtrails WEL bestaan.

      9 likes
     • Roy schreef:

      “Alleen………ik vind mijn verklaring logischer als de jouwe. En velen met mij.”

      En hier maak ik me dan weer zorgen over, maar dat ligt wss aan mij 🙂

      Waarschijnlijk zou jij en een type als Aardebewoner het nog niet geloven als jullie bij zo’n testvlucht mee zouden mogen vliegen..
      Dan hebben ze waarschijnlijk speciaal voor jullie een heel duur toneelstukje opgevoerd.. Al worden jullie met de neus op de feiten gedrukt, gewoon oren en ogen dicht houden en blijven volhouden.

      Het is misschien niet het IQ van een kleuter, maar wel het gedrag van een kleuter…

      8 likes
    • Henk001 schreef:

     Dus als ik het goed begrijp geven volgens jou de vliegtuigfabrieken foto’s vrij van vliegtuigen, volgestouwd met vaten en ze zeggen erbij dat het bedoeld is voor testvluchten van nieuwe modellen waarbij vaten met water de belasting van passagiers moeten nabootsen, maar in werkelijkheid zijn ze gevuld met chemicaliën voor chemtrails — iets wat in het geheim zou moeten gebeuren daar geef je toch geen foto’s van vrij?? Vind je dat zelf ook niet een beetje vreemd?

     5 likes
     • Dwee schreef:

      Nee Henk, dat is helemaal niet vreemd. Zo leiden ze je om de tuin en zelfs jij trap er in lees ik. Vindt jij het dan geloofwaardig dat ze de belasting van passagiers met zulke grote vaten moeten nabootsen? Eén passagier zal waarschijnlijk 80 kilo wegen. Dat is gelijk aan 8 emmers water. Moet je kijken wat voor een grote vaten dat zijn. En tegenwoordig heb je simulators voor dat soort onderzoeken.

      7 likes
     • Roy schreef:

      Je hebt de link niet gelezen hè Dwee..

      “These tanks are filled with water and engineers can transfer water between the tanks during flight to shift the weight of simulated cargo or passengers.”

      Er wordt niet alleen over passagiers gesproken, zoals je kan lezen..

      De vliegtuigen die ze testen worden ook niet alleen gebruikt voor het vervoeren van passagiers. De 777 wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door FedEx als vrachtvliegtuig en het lijkt me dan ook wel belangrijk dat het zwaartepunt goed bepaald is.. De zwaardere lading wordt zo dicht mogelijk bij het zwaartepunt geplaatst en de lichtere lading verder weg..

      http://www.insidesocal.com/aviation/files/2013/10/final-2.jpg

      http://www.alaskawings.com/images/747_cargo_01.jpg

      http://www.adn.com/sites/default/files/styles/ad_slideshow_normal/public/alaska-aviation-gathering-02.jpg?itok=PJPrsQrh

      Maar ja, wat ik al zei, als je er meer over wilt weten vraag het na bij bijvoorbeeld boeing en oordeel niet voordat je iets meer over het onderwerp weet..

      4 likes
    • Henk001 schreef:

     En oh ja. Jou ogen en mijn ogen zien precies hetzelfde: een vliegtuiginterieur met vaten er in en zo. Waar we in verschillen is wat daarna komt: wat je er bij denkt. Ik denk dat die vaten bedoeld zijn voor wat de vliegtuigfabriek (die deze foto heeft gepubliceerd) zegt waar ze voor bedoeld zijn. Jij denkt dat er chemtrailtroep in zit. Mag je denken. Maar dat kun je niet zien.

     2 likes
  • Roy schreef:

   Dwee,
   Bij de link die je plaats van airliners.net staat al wat die tonnen zijn. Je moet niet alleen naar het plaatje kijken maar ook naar de remarks.

   HIer is ook te lezen waar de tonnen voor gebruikt worden. Moet je even naar pagina 76 toe

   http://dch360.com/read/a74d36f

   Bij een testvlucht zit er water in de tonnen, dit wordt van voor naar achter gepompt om het lopen van passagiers te simuleren.

   Ook bij de link van de Nasa Chemtrail plane foto is het een kwestie van even verder kijken.
   Onder het beeld staat wat het daadwerkelijk is.
   er staat onder de foto “1974 B747 vortex study”

   Als je daar even op zoekt kom je hier uit.

   http://www.dfrc.nasa.gov/Gallery/Photo/B-747/HTML/ECN-4242.html

   daar staat precies omschreven wat het echt is, heeft dus helemaal niets met chemtrails te maken..

   5 likes
 • Henk001 schreef:

  Zo’n bijeenkomst als hier boven beschreven bewijst niets.
  de verspreiders van die chemtrail-onzin maken mensen die goedgelovig zijn, niet in staat, of te lui om het zogenaamde bewijsmateriaal zelf te onderzoeken angstig. En die kun je dan niet echt kwalijk nemen dat ze ongerust worden en op zo’n bijeenkomst als hierboven beschreven hun hart luchten. Dat er “wetenschappers” aan het woord komen die hierin geloven pleit niet voor hun wetenschappelijke instelling. Een wiskundeleraar, een bioloog. Dat zijn geen natuurkundigen laat staan meteorologen. Mark McCandlish was een kunstenaar die werkte voor defensie en luchtvaartindustrie, maar “adviseur” klinkt alsof hij misschien wel verstand heeft van techniek (niet dus).
  En dan de piloten. Van beide is bekend dat ze geen straalvliegtuigen, maar lager vliegende propellor (turbo-props) hebben gevlogen. Wie toch waarde hecht aan wat een piloot hierover te zeggen heeft is de volgende website verhelderend. Let vooral op al die foto”s die in het verleden als “bewijs” zijn aangevoerd op het internet:
  http://soonyata.home.xs4all.nl/chemtrails.htm

  9 likes
  • Aardebewoner schreef:

   U bent te bekrompen om te kunnen inzien dat chemtrails helaas bestaan.

   2 likes
   • Henk001 schreef:

    Even de feiten op een rij.
    Uitgangspunt van het chemtrailgeloof is dat vliegtuigwolken (contrails die uren blijven hangen) niet kunnen bestaan. Dit is gewoon niet waar. Dan wordt beweerd dat je ze vroeger niet zag. Is ook niet waar. Waarom zou iemand dan nog geloven dat ze bestaan? Zogenaamd bewijsmateriaal (foto’s en filmpjes op internet) kun je bijna stuk voor stuk verklaren als je even doorzoekt zonder dat daar chemtrails aan te pas moeten komen. “Getuigenverklaringen” gaan òf niet over chemtrails, maar over cloud-seeding (en dat is wat anders dan “wolken maken”) of het gebruik van chemicaliën op militaire bases o.i.d., òf zijn afkomstig van mensen die van alles beweren, maar dat niet met bewijzen kunnen onderbouwen (helaas “liften sommige mensen op een golf van goedgelovigheid mee” dol op de aandacht die ze op die manier krijgen). Patenten over geo-engineering o.i.d. zijn niet meer dan dat: patenten. Zo zijn er ook patenten voor tijdmachines en perpetuum mobiles. Het idee dat je met het maken van hoge wolken de opwarming zou kunnen remmen is al jaren achterhaald – ze bereiken het tegenovergestelde effect. Bodem- of regenwater-monsters die verhoogde concentraties geven van metalen zijn meestal slecht uitgevoerd (vaak wordt vergeten dat de bodem sowieso al voor 7% uit aluminium bestaat en dat bodemstof in een regenmeter dus een schijnmeting oplevert. Bovendien zijn ze niet consistent: op de ene plek meent men dit op de andere plek dat te hebben gemeten – alsof de chemtrails van plaats tot plaats weer iets anders rondstrooien. En als je al een verhoogde concentratie meet, zoals inderdaad aluminium in het westen van de VS, dan zegt dat nog steeds niets over waardoor dat komt. Het is een constatering, waar diverse verklaringen voor mogelijk zijn, bijv. dat bij verbranding van kolen in China fijnstof met aluminium en zwavelverbindingen in de stratosfeer terechtkomt en over de pacific en west-VS neerkomt.

    9 likes
    • Aardebewoner schreef:

     Je geeft het zelf al toe we worden besproeid. Wegens werk ben ik er achter gekomen dat dit klopt. Wie mijn werkgever is vertel ik lekker niet maar reken er maar op dat ik dicht bij het vuur zit.

     2 likes
     • Roy schreef:

      Als jij je zogenaamde bewijs “onderzoekt” net als dat je deze reactie van Henk leest snap ik wel waarom jij wel denkt dat er iets aan de hand is. Jij leest gewoon wat je wilt lezen..

      En de kinderachtige manier van reageren over je “zogenaamde werkgever” maakt je niet echt geloofwaardiger

      10 likes
  • Roy schreef:

   Dit vat het allemaal wel ongeveer samen 🙂 Deze bijeenkomst is niets meer geweest dan hardop herhalen wat men allemaal op het internet heeft gelezen..

   6 likes
   • Aardebewoner schreef:

    De keuze is wil je onwetend blijven of wakker worden ??

    Wil je een papegaai nakakel mens zijn of een zelfdenkend mens ?

    Vertel mij maar !

    3 likes
    • Roy schreef:

     Aardebewoner, het feit dat jij niet inziet dat je een papegaai en nakakel mens van de alternatieve media bent zegt me alweer genoeg..

     1 likes
     • Aardebewoner schreef:

      Nou roy ik denk dat je carriere als shill spoedig ten einde komt want je baas leest ook mee en ziet dat je niemand weet te overtuigen van jouw overtuiging dat chemtrails niet bestaan. sterker nog je wordt zelfs terecht weg gezet als iemand die halsstarrig de de kop in het zand steekt. Oftewel vele mensen die weten dat chemtrails bestaan vinden je riedeltjes een beetje hetzefde liedje. Zo van och ja Roy weer.

      Maar weet je wat Roy als jij mij nou 200 euro geeft dan zeg ik ook dat chemtrails niet bestaan en kun jij je baan als shill houden.

      4 likes
     • Roy schreef:

      Ik krijg aan het einde van mn maand gewoon mn salaris daar hoef ik niet bang voor te zijn.. Eerder heb ik al een keer gezegd wat voor werk ik doe en dat heeft niets met de overheid te maken. Daar hoef ik verder ook niet over te liegen, zoals sommige hier (lees Aardebewoner)..

      “IK zit dicht bij het vuur zegt ie, maar waar ik werk zeg ik lekker niet” .. Het lijkt wel een kind die aan het praten is.. Aan de andere kant zijn zelfs kinderen niet zo koppig als dat jij bent..

      Je hebt het over bewijs op een presenteerblaadje. Het gene wat wij op een presenteerblaadje krijgen heeft niets met bewijs te maken.

      Sterker nog, ik zou het helemaal niet erg vinden om jou gelijk te geven als je met goed bewijs zou komen. Ik zie dit echter niet zo snel gebeuren..

      4 likes
  • Sathos schreef:

   Henk001, bedankt voor het tegenwicht bieden in deze discussie. Ik ben zelf een twijfelaar, en omdat je in je antwoorden met ruim bronmateriaal komt kan ik hier zelf een mening over vormen.
   Ik hoop dat jouw manier van discussiëren een inspiratie is voor anderen.

   11 likes
 • Faith schreef:

  Jij bent in elk geval een harde werker Roy, petje af! Good boy! Maar je hebt er zodoende zelf geen benul van hoe naief je bent. Ik vraag me af of je per woord, per regel of per reactie betaald krijgt om je naiviteit hier ten toon te spreiden. Een beetje intelligent mens weet wel beter.

  3 likes
  • Roy schreef:

   Dank je wel (ik ben zo dom dat ik sarcasme niet begrijp)
   Een beetje intelligent mens weet wel beter dan zomaar iets te geloven wat men voorgeschoteld krijgt… Ik vraag me dan ook daadwerkelijk af wie er hier echt naief is..

   Maar nee hoor, ik wordt niet betaald, of jij moet me willen betalen om niet te reageren?

   6 likes
   • Faith schreef:

    Ik in combinatie met jou gaan betalen om niet te reageren? hahaha het idee alleen al dat ik mee zou werken aan het vrije woord om zeep helpen. Ik vind je stukjes juist leerzaam, net als die van Padja. Juist daar door word mij steeds duidelijker dat dit oogkleppen denken gewoon de echte realiteit van jullie types is. Ze kunnen niet verder denken. Met geen mogeljkheid is zijn ze te overtuigen dat we massaal op alle fronten in de maling genomen worden. En wie de daders zijn gaat er al helemaal niet in. Daarom geven ze ook zo af op mensen die dat wel inzien. Het is een gevalletje cognitieve resonantie. Het kan gewoon niet zo zijn. Punt. En ze gaan weer naar Zalando surfen, mtv kijken, hun gewone echte realitit. Het zijn duidelijk twee verschillende realiteiten, zoveel is wel duidelijk. Ze zullen het zelf wel gaan ontdekken, op hun eigen tijd. Of niet en dan zit ik er ook niet mee.

    1 likes
    • Padja schreef:

     @faith
     Wie is toch die “ze” en “jullie types”?
     Ik weet niet eens wat zalando is..je weet er blijkbaar meer van dan ik -:)
     Ik schreef “ik weet het niet” …raak je daar ook al overstuur van?
     Ik geef niet af op jou of anderen, ik raak wel geïrriteerd door de “ik ben wakker en de rest is imbeciel” statements.
     Gelukkig zijn er mensen die de moeite willen nemen een aantal feiten op tafel te leggen waar we over na kunnen denken. Ik lees van jou geen enkel feit…alleen heel veel boosheid naar “ze”. Je haalt er zoveel bij dat ik niet eens meer snap wie “ze” zijn …het lijkt erop dat zo ongeveer iedereen behalve jijzelf tot de gemene “ze” club hoort.
     Nu kom ik zelf ook niet met feiten…ik weet het nu eenmaal niet zeker.
     Ik wil graag van je leren Faith…maar wat heb je te bieden?…een opsomming van alle imbecielen..omdat je MTV kijkt of wetenschapper bent of D66 of overheid an sich of werkt of ..de lijst gaat maar door.
     Denk je werkelijk dat ik meer opensta om ook wakker te worden als je me in denigrerende hokjes stopt?
     Het werkt niet. Misschien ben je bereid om een andere insteek te kiezen.
     Hartelijke groet

     4 likes
     • Roy schreef:

      “Ik ben lang niet zo into jouw reacties zoals jij je tanden in de mijne zet. ‘t Is goed met je meid.”

      De vier reacties die je nodig hebt om op 1 reactie van Padja te reageren vertellen een ander verhaal 🙂

      3 likes
     • days of our lives schreef:

      Faith toch… Met zulke reacties ben je net zo als die mensen die je verdenkt “ons” in de maling te nemen.

      Verschil is wel dat jij voor jezelf volop met bewijzen strooit, en bij die anderen?? Tja, dat blijkt lastig te vinden.

      3 likes
     • Padja schreef:

      Hi Faith,
      “Als je niet tegen discussie kunt wat doe je dan op een forum”
      Ik heb blijkbaar een ander idee over discussie voeren.
      Ik, en mijn lage denkvermogen laten dit rusten.
      Hartelijke groet,

      2 likes
     • Faith schreef:

      Welke ‘ze’ en ‘jullie’ bedoel je? In welke zin en welke reactie van mij ben je dat tegen gekomen Padja? Datum, tijd en topic graag. Dan pas kan ik je het nader uitleggen. Nu weet ik niet waar jij het over hebt.
      Groet terug.

      1 likes
     • Faith schreef:

      Je kan niets aanroeren of weer ziet Padja me graag boos. Wat is dat toch? Het lijkt wel of je zelf in alle staten verkeerd en het mij in de schoenen wil schuiven. Of zouden het die twee verschillende realiteiten zijn waar we in verkeren? Het dan heeft het wel weer iets komisch.

      1 likes
     • Faith schreef:

      Als je niet tegen discussies kunt waarom zit je dan op een forum? Ik snap zoveel niet van jou. Maar dat kan mij verder niet zoveel schelen. Ik snap ook niet dat je zo bozig maar mij overkomt. Groetjes weer.

      1 likes
     • Faith schreef:

      ”Raak je daar ook al overstuur van”….ja hoor, daar gaat ze weer, hahaha!! ‘t is duidelijk dat je me dermate graag overstuur ziet dat je het alvast maar aanneemt dat dat zo is. Woest moet ik kennelijk worden. Je hebt het er altijd over. Meid wat laat jij je kennen, wat laat jij je in de kaarten kijken, valt h e l e m a a l niet op hoor! Maar Padja, nogmaals, ik zit prima in mijn vel. Vind je het gek? Dit foute systeem staat op instorten! Weet je hoe gelukkig dat mij maakt? Vast niet anders zou je me al die bozigheid en woestheid niet aanrekenen. Weet je dat nu nog steeds niet? Het is wel jammer voor je want je wil het zo graag. Beetje simpel zuigertje begin je nu op te lijken. Ik ben best verbaast. Ik ben lang niet zo into jouw reacties zoals jij je tanden in de mijne zet. ‘t Is goed met je meid. Ik zie het zo: we zijn elkaars types absoluut niet. Groetjes weer.

      1 likes
     • jannie schreef:

      Dit is nu net waarop onze geachte overheden op hopen! Dat wij, brave burgers, elkaar in de haren vliegen. Dat haalt de druk van de chemtrails af.

      Als ik op hetzelfde moment wanneer er een vliegtuig chemtrails sproeit een tweede vliegtuig daar in de buurt normale contrails geeft, weet ik wel hoe laat het is!!
      Dat komt door het onderlinge hoogte verschil?? Am me hoela!!!

      In de jaren vijftig, zestig en begin zeventig zijn mij nooit chemtrails opgevallen, terwijl ik toen ook al altijd naar de lucht keek.

      Overigens valt het mij op dat er de laatste tijd minder heftig gesproeid wordt.

      0 likes
    • Roy schreef:

     Ik hou het graag een beetje realistisch en wetenschappelijk i.p.v. te gaan fantaseren over hogere machten die de “zogenaamde” chemtrails onschadelijk maken..

     Als je dat eerder gelooft dan het feit dat het gewoonweg onzin is zegt dat genoeg over jou en je fantasiewereld..

     Maar Henk heeft gelijk, laten we het alleen over feiten en goede tegenargumenten hebben..

     7 likes
     • Roy schreef:

      Faith, ik bewonder jouw fantasievolle werkelijkheid, echt waar..
      Eigenlijk best wel schattig dat je daar in bent blijven hangen, heel aandoenlijk..

      4 likes
     • Faith schreef:

      Daar gaan de darkies ook blind van uit Roy, dat jij het graag realistisch en wetenschappelijk wil houden en je hebt heel braaf totaal geen argwaan. Je snapt nog niet dat die realiteit die jij ziet niet de echte realiteit is. Je wordt belazerd. En bij het woord wetenschap krijg ik meteen al argwaan maar jij gelukkig niet. Houen zo.

      1 likes
    • days of our lives schreef:

     Cognitieve dissonantie bedoel je. Hoop dat je dat niet gaat betwisten.

     Je wordt inderdaad behoorlijk in de maling genomen. Door die mensen die religie verspreiden, chemtrail-onzin verkondigen en allerlei ernstige, veelal aangeboren aandoeningen verbinden aan vaccinaties. Je lijkt me zeer gevoelig voor angstzaaierij en hebt niet de vaardigheden om daar tegen in te gaan. Alles wat angst verkondigt, buig je diep voor. Net als een gelovige.

     Hou je wel eens de optie open dat je er helemaal naast kan zitten?

     10 likes
    • Faith schreef:

     Naar zalando surfen en mtv kijken moet je niet letterlijk nemen Padja. Het staat voor 3D misleidinging in zijn totaliteit. Ene Mark had deze metafoor hier in een van de topic’s rondom gebruikt en ik vond ‘m wel mooi. Zalando is trouwens een kledingbranche, o.a. bekend en groot geworden door zijn hardnekkige reclames/marketing. Lijkt me dus stug dat jij daar nooit van gehoord hebt. Maar denk a.u.b. niet dat ik boos op je ben.

     0 likes
     • Faith schreef:

      @ Roy: het is nogal niet vermoeiend Padja iets aan haar verstand te brengen. Ik probeer alsnog enige duidelijkheid te scheppen. Hoewel het wel duidelijk is dat zij dat absoluut niet wil, anders vraag je niet 10x naar dezelfde weg. Aan de andere kant vind ik het ook wel amusant die verschillen. Neem nou dat ze zich af vraagt wie die ‘ze’ dan wel zijn, meteen dreunt ze (Padja dus) ze (die mensen) allemaal bozig op. Ze geeft dus te kennen dat ze het dondersgoed weet. Dat is toch humor van de bovenste plank? Maar je hebt gelijk, genoeg tijd besteed aan Padja, een te laag denkniveau.

      1 likes
  • Henk001 schreef:

   Als we nu eens op de bal spelen (feiten en tegenargumenten) en niet op de man, dan lijkt het nog een beetje op een discussie

   5 likes
 • FredvdSanden schreef:

  Erg lang heb ik gedacht dat het allemaal wel meeviel met die chemtrails. Maar sinds een aantal jaren vallen de kruispatronen boven mijn dak niet meer te ontkennen, en wat mij volledig duidelijk maakte dat het toch echt wel bewust wordt gesproeid, is het volgende.

  Ergens in augustus lag ik in mijn hangmat in de tuin van het zonnetje te genieten. Op een gegeven moment werd de strakblauwe hemel weer voorzien van enkele vette witte strepen, die uitwaaierden tot grote mistige wolken. Ik had mijn verrekijker erbij gepakt, mijn laptop met flightradar24, en ging eens wat “boosdoeners” proberen te identificeren. Al snel was het raak, en goed ook; er kwam een vleigtuig over, volgens flightradar24 van een duitse maatschappij. Dat vliegtuig liet vier strepen na, maar volgens internet zou het een tweemotorig toestel zijn.

  Dus de verrekijker op mijn neus, en inderdaad, twee motoren! Waar de 2 extra trails vandaan kwamen, kon ik niet zien of die afstand. Maar het allervreemdste gebeurde daarna. Binnen 10 minuten waren 2 van de 4 strepen verdwenen! De andere 2 bleven, waaierden uit, en vormden uiteindelijk een grote mistige deken over ons gebied. Duidelijker konden ze het niet maken…..

  20 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Het is kinderachtig dat deze rommel nog steeds verspreid wordt. Vaak op mooie heldere dagen worden er veel chemtrails verspreid. De volgende dag is het dan vaak bewolkt. Het lijkt naast allerlei andere doelstellingen ook wel de bedoeling op het weer te “verpesten” en daarmee het humeur van mensen te verpesten. Op heldere dagen zijn mensen over het algemeen vrolijker en gaan graag naar buiten (mooi weer is leuk). De zon is ook goed voor ons.

  5 likes
  • Henk001 schreef:

   Vliegtuigwolken zien we naar schatting tien tot twintig procent van de tijd. Ze treden vooral op in een zone direct voor het gebied van de hogere bewolking van een warmtefront. Niet zo vreemd dus als je waarneemt dat het een dag later bewolkt is. Daarnaast doen ze zich voor aan de zuidzijde van de zogeheten straalstroom en zo nu en dan tevens in heldere lucht ver weg van depressies.

   6 likes
   • Aardebewoner schreef:

    Ik hoef geen college om mij proberen uit te leggen dat chemtrails zogenaamd niet bestaan. Helaas bestaan chemtrails wel en ik heb dat heel goed uitgezocht. En nee ik ga dat bewijs niet voorkauwen met links want dan heb ik het bewijs van het bestaan van chemtrails op een presenteerblaadje aangereikt en dat wordt dan met woorden min of meer uit mijn handen geslagen en ik wordt dan belachelijk gemaakt. Die lol gun ik de bekrompenen die denken dat chemtrails niet bestaan niet. Ga lekker zelf je huiswerk maken en dan kom je er wel achter dat chemtrails helaas bestaan.

    5 likes
    • Roy schreef:

     Dat is een moeilijke manier om te zeggen dat je eigenlijk geen bewijzen hebt.. Echte bewijzen zullen niet belachelijk gemaakt worden. Wat wel kan gebeuren (en daar ben je misschien bang voor) dat er aangetoond zal worden dat de “bewijzen” toch niet zo solide zijn als dat je misschien zou denken..

     13 likes
     • Roy schreef:

      Oké, jij zegt dat je het heel goed hebt uitgezocht en geeft een link naar een site die vol staat met speculaties.

      Even wat quotes..

      “Omdat het volgens het Goddelijke Plan niet toegestaan is dat de mensheid te maken krijgt met globale rampen, heeft de Galactische Federatie toestemming om in te grijpen waar het nodig is.”

      “Maar de buitenaardse interventie is niet de enige reden van het falende chemtrails-programma. ”

      Ziet er uit als een site die echt goed uitzoekt hoe het zit.
      Maar ja, wie heeft er tegenwoordig nog goede bronnen nodig.

      Vervolgens geef je een link met honderden fotos, wil je dat we die stuk voor stuk onder de loep nemen? Ik zie daar overigens niet “The Smoking Gun” tussen staan..

      Maar ja is goed, jij zegt..
      “Dus kom maar op met je pogen dit bewijs “uit elkaar te trekken”. Stel me niet teleur. ”

      Over welk bewijs wil je het hebben.. Ik zie alleen een verzameling van informatie.. Laten we het overzichtelijk houden..

      5 likes
     • Aardebewoner schreef:

      @ roy en @ Henk001

      Nou vooruit dan

      http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

      https://www.google.nl/search?q=chemtrails+bewijs&sa=X&rlz=1C1GGGE_nlNL476NL476&es_sm=122&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=Sl8-VLP6J8H0Ou69gfgH&ved=0CDMQsAQ

      Ik weet zeker dat je dit bewijs afdoet als niet solide of zo.

      Zo’n plaat voor de kop heb je wel. Of niet ?

      Dus kom maar op met je pogen dit bewijs “uit elkaar te trekken”. Stel me niet teleur.

      3 likes
    • Henk001 schreef:

     Ik ben zelf een beetje teleurgesteld.
     Link1: een soort geloofsbelijdenis zonder ENIG bewijs. Er wordt alleen herhaald: * dat gewone uitlaatgassen meteen weer zouden moeten verdwijnen. er wordt niet verteld waarom dat zo zou moeten zijn, dus er valt niks te weerleggen: de bewering klopt niet. * dat ze pas sinds ca 1995 te zien zijn. makkelijk te weerleggen. het wemelt op het internet van de foto’s met breed uitgewaaierde vliegtuigwolken van ver voor 1995, (enkele foto’s zijn bijv te zien in je tweede link). * dat ze in dunbevolkte gebieden waar het veel kouder is nooit gezien worden. aantoonbaar onjuist. er zijn foto’s van vliegtuigen boven Antarctica die op geringe hoogte vliegtuigwolken produceren. de temperatuur van de lucht moet onder de -40°C liggen voor de vorming van vliegtuigwolken. boven dunbevolkte gebieden zul je om voor de hand liggende redenen wel minder zien, want daar is meestal minder druk vliegverkeer. er zullen ook minder foto’s van zijn, want er wonen nou eenmaal minder mensen. * dat er allerlei vreemde patronen te zien zijn: voor elk patroon is wel een verklaring; om er twee te noemen: een ruitjespatroon ontstaat wanneer twee corridors elkaar kruisen en er sprake is van zijwind – een spiraalpatroon ontstaat wanneer een vliegtuig in een wachtrondje cirkelt en er ook weer sprake is van zijwind.
     over het ascensieproces en babyverbrandingen wil ik het liever niet hebben, dat is niet mijn tak van sport.
     link2: een gewone google-afbeeldingen pagina met een heeeeleboel vliegtuigwolken… en dat was het? je verwacht hopelijk niet dat ik iedere foto apart ga bespreken. Dat is grotendeels al gedaan op allerlei websites. de beste is deze: http://contrailscience.com/contrails-are-condensation-but-not-like-your-breath/

     6 likes
 • Kuno schreef:

  Goh Henk001,

  je hebt het er maar druk mee iedereen te overtuigen.

  2 likes
  • Henk001 schreef:

   Ik heb er ook wel lol in

   7 likes
   • Aardebewoner schreef:

    Hee henk001 als jij mij nou betaalt om te zeggen dat chemtrails niet bestaan dan behoudt je misschien je baan als shill. Nu je er niet in slaagt om anderen te overtuigen sta je straks op straat als mislukte shill.

    4 likes
    • days of our lives schreef:

     Wel gek, zo vol van keiharde principes, maar voor geld zet je ze graag opzij?

     5 likes
    • Roy schreef:

     Figuren zoals jij wil ik niet eens overtuigen. Maar gelukkig lezen er ook nog andere mensen mee die niet klakkeloos alles geloven wat de alternatieve media hun brengt en het wel waarderen als de andere kant van het verhaal belicht wordt.. Laat ze dan maar hun eigen conclusies trekken.

     Kinderen denken ook dat de Paashaas, kerstman en sinterklaas echt bestaan, totdat ze uiteindelijk zelf ook inzien dat al het “bewijs” dat deze figuren bestaan verzonnen en gemanipuleerd is..

     3 likes
  • Roy schreef:

   Ik kan niet voor Henk spreken, maar uiteindelijk doen wij dit voor mensen zoals Sathos. Mensen horen over chemtrails en komen al gauw op de alternatieve media sites terecht. Vervolgens worden ze mee gezogen in het fenomeen chemtrails. Mensen worden bestookt met bewijzen die er indrukwekkender uit zien als dat deze daadwerkelijk zijn.

   Juist door al die bewijzen die gepresenteerd worden wat beter te bekijken geef je iedereen een eerlijke kans om zijn of haar mening te vormen.

   Een paar jaar geleden was ik net zo onwetend als meerdere hier, totdat ik me er meer in ging verdiepen en dan pas dan zie je hoeveel onzin er verspreid wordt..

   Wat Karl Popper ooit zei

   True ignorance is not the absence of knowledge, but the refusal to acquire it.

   9 likes
  • Aardebewoner schreef:

   En het lukt Henk001 maar niet. Straks wordt henk001 als shill ontslagen.

   2 likes
   • Henk001 schreef:

    Ik vind het eerlijk gezegd een beetje sneu om bij gebrek aan argumenten op de man te gaan spelen. Ik zal je mijn motivatie geven. Ik weet dat chemtrails onzin zijn. Niet omdat anderen mij dat vertellen, maar omdat ik door mijn studie weet hoe dat werkt met wolkenvorming en meteen inzag dat de bedenkers hiervan (William Thomas en Clifford Carnicom bijv.) natuurkundig gezien onzin verkondigden. Ik heb met stijgende verbazing gezien dat desondanks een bepaalde groep mensen hier toch in meegaat. Ben me zelfs gaan verdiepen in hun “bewijsmateriaal” (zo heb ik me met frisse tegenzin door “What on earth .. , Why on earth … en Who on earth etc” geworsteld). En ik ben gaan zoeken naar down to earth verklaringen, die gelukkig in overvloedige mate ook op het internet te vinden zijn. Als je bijvoorbeeld niet alleen googled op “chemtrails” om de argumenten vóór chemtrails te ontdekken, maar ook eens op “debunking chemtrails” of “contrails” dan vind je heel nuchtere verklaringen voor al die foto’s van vliegtuigen en zogenaamd verdachte patronen. Verontrustend vind ik het dat er al piloten met de dood zijn bedreigd door mensen die denken dat die hen willens en wetens aan het vergiftigen zijn. Helemaal onschuldig is het chemtrailgeloof dus misschien ook niet meer.
    Tenslotte ben ik een (wetenschappelijk) debater (als hobby), en ik vind het boeiend om te zien welke argumentatiemethodes dan wel drogredenen worden gebruikt . Zoals dat je het kennelijk nodig vindt om mij van oneerlijkheid te betichten.

    4 likes
 • vladi schreef:

  nu mis ik toch wel een reactie van Roy.
  al deze mensen en alle onderzoeken vallen in het niet bij wat Roy denkt.
  het is allemaal maar om een boek te promoten en wat aandacht.

  je hebt gelijk Roy,it’s not a freeride on our grandchildren’s back.
  it is mass genocide.

  er kleeft misschien ook wel bloed aan jou handen Roy.

  fff

  6 likes
  • Roy schreef:

   Wat wil je van me horen Vladi, Al deze onderzoeken???? Welke onderzoeken?? Laat mij maar 1 betrouwbaar onderzoek zien en overtuig me. Ik weet zeker dat deze er niet zijn namelijk.. Geen van deze mensen komen met bewijzen dat chemtrails daadwerkelijk bestaan… Of kan jij mij deze bewijzen laten zien? Of kom je dan weer met de documentaires van Michael J. Murphy aanzetten?

   Ik weet ondertussen wel al hoe jij deze onderzoeken en documentaires bekijkt en het valt me tegen dat mensen zich zo makkelijk over laten halen… Al die mensen over vroeger was alles anders, tuurlijk was het vroeger ander. Vroeger vlogen er veeeeeelll minder vliegtuigen, maar sinds vliegtuigen er zijn, zijn er contrails en zelfs vroeger waaierde deze uit, dat is ook niets nieuws.. Staat in boeken uit de jaren 60 zelfs beschreven..

   Valt me een beetje tegen dat dit nu pas gepubliceerd wordt dit filmpje zwerft al vanaf juli op het internet..
   De alternatieve molen was een beetje traag waarschijnlijk

   10 likes
  • Aardebewoner schreef:

   Roy zit effe na te denken hoe het chemtrailfenomeen pogen te debunken. Dat vraagt nogal door (mogelijk door) chemtrails aangetaste hersengymnastiek. Misschien is roy niet zo lenig meer als Epke Zonderland. Een beetje gespartel van roy zal het zijn en mogelijk aanvallen op de persoon die in de gaten heeft gekregen dat chemtrails helaas bestaan. Een taktiek om mensen die op de hoogte zijn van het bestaan van chemtrails als complotters neer te zetten of zo. Een soort standaardreactie.

   Maar kom maar op roy en henk 001 !

   2 likes
   • Roy schreef:

    Aardebewoner en weer toon je aan dat leest wat je wilt lezen (verrassing). Het bericht van Vladi was van 14 oktober 18:02 (toen het artikel geplaatst werd). Het moment dat ik op hem reageerde was 14 oktober 22:12 (het moment dat ik het artikel las) oftewel, dat ik tijd nodig had om na te denken is natuurlijk de grootste onzin…

    Dit vind ik ook wel een leuke van je..

    “Een beetje gespartel van roy zal het zijn en mogelijk aanvallen op de persoon die in de gaten heeft gekregen dat chemtrails helaas bestaan.”

    Het aanvallen op de persoon is toch echt een dingetje waar o.a. jij, Vladi en Faith zich schuldig aan maken, dat ik daar dan op reageer, so be it..

    En dan zeg je dit??

    “Maar kom maar op roy en henk 001! ”

    Kom maar op met wat, zeg dat eens?

    5 likes
    • Aardebewoner schreef:

     Met de verwachte reactie om eindeloos te blijven te proberen te debunken dat chemtrails bestaan wat voor bewijs er ook voor je neus wordt gelegd op een presenteerblaadje maar als een verwend kind sla jij dat presenteerblaadje uit de handen in het kader van lekker vervelend dom doen. Dom en kwezelig.

     Kom maar weer op met een debunkreactie meneer de papegaai. Je stel met teleur wanneer je niet reageert.

     2 likes
  • Roy schreef:

   Nu moet ik eerst mezelf corrigeren anders krijg ik daar commentaar op..

   Ik zei..
   “Geen van deze mensen komen met bewijzen dat chemtrails daadwerkelijk bestaan… ”

   Dat het “begrip” chemtrails niet bestaat is natuurlijk niet waar. Dat het boven onze hoofden gesproeid wordt daarentegen is het gene wat nog niet bewezen is. Het is natuurlijk ook lastig iets te bewijzen wat niet gebeurt..

   8 likes
 • Kalki schreef:

  Verontrustend en met o.a. de verhoogde kans op Alzheimer.

  13 likes
 • Huisheks schreef:

  Weet je wat het meest verontrustend is ? Dat de weermannen en vrouwen net doen of ze van niks weten.
  Ik heb Helga van Leur o.a. benaderd om eens opheldering te geven over die mooie strepen in onze blauwe luchten. Opgevallen dat er op de tv nooit foto’s van te zien zijn ?
  Hahaha niks, noppes, nada, het bleef oorverdovend stil. Tja, als er dan zo’n censuur op ligt, hoe kun je dan verwachten dat de bevolking er nog iets van snapt. Tenslotte moet een ander het allemaal oplepelen en dan vooral de presentatoren van “het nieuws” en dan geloven zij het. Als zij zeggen dat het condens strepen zijn, dan is dat zo. Behhhhhhh, behhhhhhh, behhhhhhhh.

  5 likes
 • Faith schreef:

  Als je je realiseert dat er doelbewust met ons voedsel geknoeid wordt, dat we door big pharma bewust ziek gemaakt worden, dat er over tal van zaken bewust gelogen wordt, met MH17 als meest recente grote leugen, dan is het niet zo moeilijk raden wie die chemtrails op zijn geweten heeft. Als we ook weten hoeveel achterovergedrukte miljarden er onaangeroerd op belastingparadijzen ligt (dat er nog mensen boos worden op mensen met een uitkering is de kortzichtigheid ten top) zou ieder weldenkend mens zijn werk a la minuut neer moeten leggen. Eens kijken hoe snel die darkies dan onderuit gaan. Maar de banken mogen ook snel vallen, dan is het ook over en uit met hun pret. Ik ben er wel van overtuigd dat hogere machten de mensheid beschermen en dus ook dat chemtrails al onschadelijk zijn zodra het ons level bereikt. We hadden eigenlijk al massaal doodziek moeten zijn en dat is gelukkig niet het geval.

  2 likes
  • Henk001 schreef:

   “We hadden eigenlijk al massaal doodziek moeten zijn en dat is gelukkig niet het geval. ”
   Toont dat niet aan dat het misschien wel onzin is?

   9 likes
   • vladi schreef:

    toont dit niet aan dat het ?misschien? wel onzin is?

    twijfel je opeens henk teeven??
    en NEE henk opstelten,dat toont het niet aan.

    nederland telt 5 miljoen chronisch zieken.
    maar dat de toename in de statistieken niet in verband staan met biologische experimeten uitgevoerd op de bevolking is een feit,toch henk asscher?
    want dat bestaat niet,toch henk pechtold (research biologische experimenten op de mensheid)
    en als het al zou bestaan,dan zouden ze dat noooooooit doen, toch
    henk von amsberg.

    fff

    3 likes
    • Roy schreef:

     Even kijken hoe het zit….

     Faith zegt…

     “Ik ben er wel van overtuigd dat hogere machten de mensheid beschermen en dus ook dat CHEMTRAILS al ONSCHADELIJK zijn zodra het ons level bereikt.”

     Jij beweert vervolgens dan weer dat de chronisch zieken door o.a. chemtrails komen.

     Als deze chemtrails onschadelijk zijn gemaakt voordat ze ons level bereiken, hoe kan het dan dat we er ziek van worden?

     Moet ik jou nou geloven of Faith, ik weet het niet meer.. Jullie blijven elkaar tegenspreken.. Je kan zeggen over Henk en mij wat je wilt, maar wij zitten tenminste op 1 lijn en spreken elkaar niet tegen.. 🙂

     4 likes
    • Henk001 schreef:

     Er zijn inderdaad 5,3 miljoen geregistreerde Chronisch zieken in Nederland. Dit is een optelsom van de volgende 28 ziektes:
     Aids en hiv-infectie; Kanker; Gezichtsstoornissen; Gehoorstoornissen;Aangeboren afwijkingen van het hartvaatstelsel; Aandoeningen van het endocard/hartklepafwijkingen; Hartfalen; Coronaire hartziekten; Hartritmestoornissen; Beroerte; Reumatoïde artritis; Perifere artrose; Chronische nek- en rugklachten; Osteoporose; Ziekte van Parkinson; Epilepsie; Migraine; Aandoeningen gerelateerd aan alcohol; Dementie (inclusief alzheimer); Schizofrenie; Angststoornissen; Persoonlijkheidsstoornissen; Verstandelijke handicap; COPD; Astma; Diabetes mellitus.
     Ouderen en lageropgeleiden zijn bovenmatig vertegenwoordigd.
     Sinds 2001 is de stijging 17% (als je corrigeert voor vergrijzing is de toename nog steeds 12%). Van 1985 tot 2005 was er een snellere toename te zien: in die twintig jaar is het aantal verdubbeld (stijging 100%). Behalve de vergrijzing en de toegenomen levensverwachting spelen er voor elke ziekte natuurlijk zijn eigen risicofactoren een rol (denk aan de welvaartsziektes in het bovenstaande rijtje) maar voor de toename als geheel is de stijging ook deels veroorzaakt door eerdere diagnoses en betere behandeling (waardoor mensen aan bepaalde ziektes minder snel overlijden) en sinds 2009 een vollediger registratie door huisartsen.
     Wat dit met chemtrails te maken heeft is mij een raadsel, tenzij je al deze ziektes daar allemaal aan wilt toeschrijven.

     3 likes
   • fred schreef:

    o nee ik wordt er ziek van
    ik kan niet naar buiten als ze gesproeid hebben
    ik ben namelijk hyperactief in mijn neus
    en dat is niet fijn dat kan ik je wel vertellen
    dus ik vindt het een beetje kortzichtig om dat te zeggen
    ik ben blij dat ze nu wat minder sproeien minder last gelukkig
    en dat ze niet bestaan sorry hoor wat een onzin
    ik eet biologisch enz en dan krijg je die shit van buitenaf
    ik geloof dat ze bestaan en dan heb ik het niet over al die mensen die al die ” onderzoeken” geloven die ze op internet vinden en dan heb ik het over tegenstanders en voorstanders
    ik praat over mijn eigen ervaring ik haat ze als ik weer eens naar boven kijk en ik zie ze denk ik mmmm morgen maar weer binnen blijven zo ontloop ik het een beetje

    0 likes
 • Weethetniet schreef:

  ik ben lui ik geef het toe, maar als iedereen het zo goed weet en zegt dat chemtrails bestaan wil ik nu van jullie bewijs zien van vliegtuigen die het verspreiden. Want dat zie je nooit.

  Kom met harde bewijzen keiharde bewijzen dan geloof ik het en niet van die speculeer plaatjes van het zou kunnen, nee gewoon keiharde bewijzen.

  7 likes
 • redice schreef:

  vraag mij af hoe moeilijk het kan zijn om dit te bewijzen..

  vlieg met een vliegtuigje voorzien van filters door zulk een contrail of chemtrail en laat deze filters door een gespecialiseerde onafhankelijke firma onderzoeken….KLAAR IS KEES!!!

  moest ik het geld hebben om een vliegertje te huren ik deed het onmiddellijk> laten we anders via deze site een geldinzamelactie organiseren tot we genoeg geld hebben om dit uit te voeren en te laten onderzoeken en laat de overheid of andere corrupte organisaties erbuiten.. achteraf kan je dan met de harde feiten en gemaakte film wel ergens iets in gang zetten misschien???

  4 likes
  • Zoutoplossing schreef:

   Denk je nou werkelijk dat diegenen die in chemteails geloven zich laten tegenhouden door een onderzoeksuitslag die negatief voor hun uitvalt?

   Op een briefje kan ik je geven wat hun reactie zal zijn… 🙂

   7 likes
   • Roy schreef:

    En hier slaat Zoutoplossing de spijker op zn spreekwoordelijke kop.
    Ik denk dat men bang is dat hun bubbel klapt als er daadwerkelijk wordt aangetoond dat uit onderzoek blijkt dat het niet gebeurt.

    Dan wordt er wel weer wat verzonnen.. die dag(en) werd niet gesproeid, of, ze ze sproeien iets nieuws wat niet gedetecteerd wordt, etc etc etc
    Alle “onderzoeken” tot nog toe zijn door believers (niet objectief dus) dmv huis tuin en keuken wetenschap uitgevoerd..

    5 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Dus jij denkt dat je met zo’n vliegtuigje op dezelfde hoogte kunt vliegen als waarop die troep gespoten wordt. Lager kun je denk ik niet echt betrouwbare metingen doen laat staan in 1x een betrouwbaar monster nemen. Wordt meteen een stuk duurder dan hoe jij het voor je ziet. Stel je zamelt genoeg geld in en regelt de middelen wedden dat je gezeur krijgt met je vluchtplan. Stel het zou toch lukken en je vind bewijzen wordt je daarna natuurlijk compleet zwart gemaakt.

   0 likes
   • redice schreef:

    aangezien dat parachutisten bij een halo-sprong vanop 10 km hoogte springen, de hoogte van een lijnvliegtuig dus, ga ik er van uit dat dit idd mogelijk is ja..

    ben verbaasd over de terughoudende en afkeurende reacties hier..willen jullie het eigenlijk wel weten vraag ik me af???

    2 likes
 • Henk001 schreef:

  Het Aluminiumgehalte in de Nederlandse bodem stijgt helemaal niet. Zie o.a de geochemische bodematlas van Nederland of rapporten van Het RIVM hierover.

  8 likes
 • wolfje schreef:

  die dingen zijn echt

  10 likes
 • Pieter schreef:

  Wanneer en hoe gaan wij nu eens actie ondernemen tegen die massa moordenaars wereldwijd! galoeiende #@#&%&@@

  6 likes
  • josie schreef:

   Dit vraag ik me al jaren af waneer staat men eens op met fakkels en hooivorken
   Maar het volk is lam en geloofd nog steeds die Rutte met zijn valse grijns

   3 likes
 • Haunebu schreef:

  We leven in het “HD-Tijdperk”, toch is de resolutie van de satellietfoto’s op de diverse weersites drastisch achteruit gegaan in vergelijk met een aantal jaren geleden toen je de chemtrails nog goed kon zien.

  7 likes
 • Harry de hengst schreef:

  Alle aluhoedjes verzamelen!

  6 likes
 • Padja schreef:

  Waar of niet waar….ik weet t niet.
  Vraag me wel af…

  Wie is dan de “ze” die de boosdoener is?
  Hebben die er zelf geen last van?
  Waarom zouden “ze” dat doen? Dient het een nut of vinden ze die strepen gewoon gezellig?

  7 likes
 • vladi schreef:

  mensen toch,

  loop nou eens gewoon alle reacties na.

  henk rutte en roy demmink zijn obsessief aanwezig in dit arikel.
  het is ‘ze’ er alles aan gelegen u te overtuigen van het feit dat chemtrails niet bestaan.

  verder vind ik even extreem dat ze op andere artikels niet reageren.
  dus het is van groot belang dat u hun gelooft,maar hey…echt gelooft.

  plaats nog maar bovenop de 100+ reacties nog 100 reacties.
  roy en ome henk leggen het u haarfijn uit en denigreren de minder mondige.
  maar goed beste mensen,voor zover onze betrouwbare roy en henk.
  zij hebben het beste met u voor.

  fff

  3 likes
  • Roy schreef:

   “Roy en ome henk leggen het u haarfijn uit en denigreren de minder mondige”

   Het denigreren komt (begint) vooral vanuit een andere hoek, kijk alleen al naar bijv. jouw en Aardebewoner zijn reacties 🙂

   “verder vind ik even extreem dat ze op andere artikels niet reageren.”

   Beter lezen Vladimir, zowel Henk als ik reageren ook op andere artikelen. Maar Zowel jij, Aardebewoner en Dwee lezen alleen wat ze willen lezen. Dat is ondertussen wel aangetoond. Wel jammer dat jullie zo fanatiek zijn in de overtuiging dat chemtrails bestaan dat jullie elke realiteitszin uit het oog verliezen..

   Ik vind het dan wel weer erg vermakelijk om jullie reacties te lezen, vooral reacties zoals bovenstaande toveren dan weer wel een glimlach op mn gezicht..

   4 likes
 • rop schreef:

  Men moet toch wat doen om de wereld bevolking niet explosief te laten groeien , ziektes zijn nodig om de wereld bevolking niet explosief te laten groeien, dus word er ziektes bestreden en ziektes gecreëerd, op een stiekeme wijze schept men middelen om het niet te snel te laten groeien, dus ziekte heeft twee keerzijden het bestrijden en scheppen van ziekte, het schept nu eenmaal geld in het laatje, hele fabrieken hebben we gevormd en die noemen we Ziekenhuizen en die fabrieken hebben nu eenmaal zieken mensen nodig om te blijven bestaan, het product mens zijn de verzekering voor het bestaan van deze mensenziekenfabrieken , en zijn personeel men kan ziektes niet totaal uitroeien dan komt er een groot probleem ,weer meer werkloze mensen goh stel eens voor alle ziektes weg , dan kan toch niet…

  2 likes
  • Aardebewoner schreef:

   In jouw ogen kan dat blijkbaar niet een gelukkige gezonde mensheid. Blijkbaar moet dat in ogen van sommige mensen worden tegengewerkt een gelukkige gezonde mensheid. Dat heeft iets satanisch (in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander). Het zelfde verhaal wat je met ziekten zegt kun je ook voor oorlogen ophangen.

   2 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Als we het CO2 probleem willen oplossen moeten we met Olivijn deeltjes gaan spuiten ipv iv die giftige sun blocking troep.

  0 likes
  • Henk001 schreef:

   Olivijn als binder voor CO2 is inderdaad een interessante optie, met nog wel wat technische probleempjes om op te lossen.
   Dat de hoge vliegtuigwolken voor afkoeling zouden zorgen is een vergissing. Jarenlang was er een discussie onder klimaatwetenschappers over de invloed van wolken. Houden ze nu zonlicht tegen of houden ze de door de aarde uitgestraalde warmte tegen? Nader onderzoek heeft aangetoond dat ze het allebei doen. Iets preciezer: lagere bewolking op lagere breedtegraden houdt meer zonne-instraling tegen dan warmte-uitstraling. Hogere bewolking (waar de vliegtuigwolken onder vallen) op hogere breedtegraden houden meer warmte uitstraling tegen en zorgen dus voor netto een beetje extra opwarming!

   2 likes
   • Aardebewoner schreef:

    CO 2is helemaal geen probleem maar goed voor planten. CO2 doet planten sneller groeien. De verspreiding van giftige chemtrails is helaas wel een probleem.

    2 likes
 • simon schreef:

  En dan te bedenken dat vliegtuigen tot de grootste CO2 verspreiders moeten worden gerekend! De prutsers!

  quote:
  Keith also spoke critically about what the country has done so far on climate. People are involved in symbolic actions instead of meaningful ones, he said, like focusing on producing better plastic instead of looking at the really big sources of carbon emissions, like airplane travel.

  http://www.scientificamerican.com/article/researcher-ban-patents-on-geoengineering-technology/

  1 likes
  • Aardebewoner schreef:

   Wat leuk is te weten is dat CO2 heel erg goed is voor planten en die geven zuurstof voor die CO2-opname terug en dat is weer heel goed voor mens en dier. Meer CO2 doet planten nog veel en veel beter groeien. Dus wat auto’s kolencentrales en zo dragen bij een een betere groei der planten.

   Echter dan moet je geen zeer oude regenbossen in de tropen gaan kappen om daar zogezegde CO2-neutrale biobrandstofgewassen te gaan verbouwen zoals palmolie en daar wordt dan tropisch regenwoud voor gemold (dat is hypocriet !!). Dan kun je beter die bossen laten staan en de grote oliereserves die er welzekers hier nog op aarde zijn (bijvoorbeeld in Australie, de Angolakust) gebruiken totdat we genoeg ervaring hebben met zoiets iets als Thoriumkernenergie of kernfusie zodat we ons ietwat verder ontwikkelen op energiegebied. Dan is er de tijd dat we niet meer hoeven te spitten voor onze energie (het begon met turf en kolen en brandhout) en dat we slechts als hobby nog deze energievormen grootschalig gebruiken. Een oldtimer in 2050 op benzine leuk dat te zien en thuis turf stoken in de kachel..

   Laat dat energiegedoe geen sluwe machthebbers een kluif geven om meer macht van de gewone mensen af te pakken via bijvoorbeeld torenhoge energielasten want er is zat energie voor iedereen. Die dreiging blokkeert de creativiteit en zet mensen vast. Dus zeker niet allerlei regeltjesgedoe. en repressie. Nu nog spartelen er vele ondernemende mensen zich door een kluwen van regels om bijvoorbeeld als transportondernemer vergunning te krijgen om zonnepanelen op dak te zetten van opslagloodsen. Zeer vermoeiend en grote bullshit. Dat verstoort nogal wat creativiteit dat haast DDR-achtige ambtenarengeneuzel.

   Graag reactie van anderen.

   3 likes
 • densie schreef:

  wat wordt hier veel onzin uitgekraamd!
  met geen pen te beschrijven!
  Doe eens allemaal moeite om YT’s te beluisteren van David Wilcock, David Icke, Greg Braden, Nassim Haramein etc.
  In de zijlijn kom je zo verder…als je werkelijk geinteresseerd bent in wat gaande is….
  Namasté

  3 likes
 • Scherf schreef:

  Toen ik ongeveer 10 jaar geleden in een weide lag te zonnen, voelde ik me rot dat door al die vliegtuigstrepen, die maar beleven uitwaaieren tot de hemel wazig wit was, de zon verdween. Wat raar, dacht ik, teleurgesteld. Dit zag ik vroeger nooit. Zoveel vliegtuigstrepen, die alles ook nog dichtttrekken. Wat vreemd.
  Ik had nog nooit over zoiets gelezen of gehoord.
  Dat kwam pas jaren later.
  Je hebt helemaal niemand nodig om het te zien. Gewoon kijken. Als je heel jong bent, lijkt het me lastiger, omdat je het dan niet kunt vergelijken. Dan is het normaal voor je. Maar toch kun je dan nog het verschil observeren tussen vliegtuigen op gelijke hoogte met en zonder strepen of met of zonder zich almaar uitwaaierende strepen.
  Eerst werd ik heel boos als ik het zag. Maar ik kan er nu wel vredig onder blijven. Ooit komt het goed.
  Als je hierover schrijft dan zijn er altijd een stuk of twee debunkers die zich zo vastbijten in het onderwerp dat je zou denken dat ze er belang bij hebben. Gewoon geen aandacht aan schenken. Ga je ze bevechten, trekt het je eigenlijk in energie omlaag. En dan hebben ze eigenlijk hun zin.

  3 likes
 • Candor schreef:

  Heb vaak gezien dat er twee vliegtuigen op dezelfde hoogte zitten en bij de een wel een vette streep en bij de andere wat meestal gebeurt verdwijnt de streep na 6 seconden .

  Kruizen in de lucht die ik heb gezien tijdens heftige sproeidagen en er zijn rapporten met bodemsamples genoeg te vinden .

  Kom op zeg een straal blauwe lucht het feest begint en er hangt voor de rest van de dag een COMPLETE sluierbewolking .

  Het is ook moeilijk te geloven maar het past exact in het plaatje en de bewuste dag in 2001 in September is echt het bewijs dat je al het andere wat ongelofelijk klinkt goed moet onderzoeken .

  Chemtrails is een Feit en het bewijs daarvoor is al lang bewezen .

  3 likes
 • Jos Ripken schreef:

  Als op enige wijze, hoe licht dan ook, deze stoffen schadelijk voor de gezondheid van mens en dier zijn, ( en er is geen enkele onduidelijkheid over ) dan kun je dat gerust als een
  ‘AANSLAG OP DE MENSHEID’ zien en is een gluiperige manier om mensen ziek te maken en/of uiteindelijk te doden.
  Dit dient de mensheid als oorlogsverklaring te zien !
  Dat geen enkele Regering, ook die van Nederland er NIETS over zegt betekent ijskoud dat de Burgers van Nederland de Regering ernstig moeten wantrouwen, want dit gebeurt niet zonder medeweten !
  Dit dient aangepakt te worden, verantwoordelijken in staat van beschuldiging gesteld te worden, en dienen dus preventief per direct af te treden !
  Ook dient de Nederlandse Luchtmacht, die tot taak heeft om het Nederlands luchtruim te beschermen en te verdediging tegen welke aanval dan ook, deze vliegtuigen tot landen te dwingen en de personen aan te houden !
  Dit is de enige manier om dit aan de kaak te stellen !
  Luchtverkeersleidingen in Nederland weten exact welk vliegtuig waar vliegt en wat voor vlucht het is..MELDEN dus !
  Of zwijgen die ook ??
  Hoe je deze info bij elke Nederlander krijgt….??…daar zijn manieren voor !

  2 likes
 • densie schreef:

  sorry…. deze reactie behoort bij de vorige berichtgeving over Ebola….
  ben een beetje doorgedraaid door alle commoties!
  zal hem opnieuw plaatsen, morgen
  goede nacht allemaal!

  1 likes
 • Ros schreef:

  O p e r a t i o n C l o v e r l e a f

  Niet missen, dit interview:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xygdp8pHBos

  0 likes
 • Ros schreef:

  en een willekeurig voorbeeld:

  quote:
  Patent number: 5794847

  Abstract: An apparatus for the metered delivery of beneficial insects such as but not limited to Trichogramma adaptable for mounting on a tractor, airplane, or a backpack blower carried by ground personnel. The apparatus employs a binder injection system for impact upon the metered beneficial insects in a moving airstream for delivery to specific targets. The process of delivery constitutes the controlled metering of a desired amount of a beneficial insect into an airstream for impact by a measured amount of a binder solution such that the insects become coated, after which the insects are then delivered to their target area by a high velocity airstream.

  Type: Grant

  Filed: October 25, 1996

  Issued: August 18, 1998

  Inventor: Russell Stocker

  Unquote:

  Bron: http://patents.justia.com/patents-by-us-classification/239/171?page=2

  0 likes
 • x

  Check Also

  trauma-arts

  Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

  Nu het coronavirus in veel landen weer ...

  lockdowns

  Lockdowns en afstand houden verzwakken ons immuunsysteem, zegt wetenschapper

  Lockdowns kunnen mensen gevaarlijk kwetsbaar maken voor ...

  >