Buitenland

NAVO verzamelt 360.000 troepen bij grens met Rusland en wat is Polen van plan?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De NAVO heeft 360.000 troepen gestationeerd nabij de grens met Wit-Rusland en Rusland. Onder hen bevinden zich soldaten uit Oost-Europese landen, citeerde het Russische persbureau Tass de Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe.

Rusland heeft ook zo’n 8000 pantservoertuigen, 6000 artilleriesystemen, en 650 vliegtuigen en helikopters geteld bij de grens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hierdoor dreigt het conflict nog verder te escaleren. Sjojgoe wees erop dat Rusland de Russische eenheden nabij de grens met westerse landen gaat versterken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bezetten

De minister voegde toe dat Polen bezig is met het opzetten van een troepenmacht, zogenaamd om West-Oekraïne te beschermen. Volgens Rusland wil Polen met dit leger het westen van Oekraïne bezetten.

Warschau is van plan om het sterkste leger van het continent te bouwen, waarschuwde Sjojgoe.

Startschot van de Derde Wereldoorlog

Polen koopt op dit moment grote hoeveelheden wapens van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Zuid-Korea, waaronder tanks, artilleriesystemen, luchtverdedigingssystemen, raketsystemen en gevechtsvliegtuigen.

Als de NAVO rechtstreeks betrokken raakt bij de oorlog, is dat het startschot van de Derde Wereldoorlog, met alle verwoestende gevolgen van dien, vreest internetondernemer Kim Dotcom.

4.6 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gary
Gary
8 maanden geleden

Hahaha “Euro LHBTQI+ Defence Force” laat me niet lachen wat willen die nog doen? “Pang Pang” roepen en met Louis Vuiton Tasjes meppen? Nu de voorraden militair materieel op zijn in de meeste EU nazi staatjes en de Opperclown Amerika zich er nog steeds niet mee durft te bemoeien in het OEkiland conflict gaan ze nu jullie gehersenspoelde woke kindertjes in de vleesmolen gooien. Succes ermee Nazilovers.

M M
M M
8 maanden geleden

Het schrik evenement in ontwikkeling. Even combineren met black outs, geen geldopname misschien nog Bluebeam en een groot gedeelte schrikt wakker.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
8 maanden geleden

Ik moest net voordat dit artikel ‘gepuched’ werdt op mijn laptop nog even denken aan dat liedje ”It’d the End of the World as we know it’ van volgens mij Independence Day, waarna we nooit meer of waarschijnlijk weinig meer van deze band gehoord hebben.Moest het opzoeken maar dat was REM en zijn schijnbaar in 2011 uit elkaar gegaan. Terug naar dit artikel ,lijkt het mij dat de psychopaten en sociopaten dit wel prima vinden, is er meteen geen reden meer om iedereen in de ‘angstcyclus’ te houden. Als er een Killshot komt op wat voor manier dan ook maak ik me er niet druk om iig. Het zou wel erg triest zijn als moedertje aarde een tweede Mars zou worden qua uiterlijk.

theo
theo
8 maanden geleden

europa zal en moet kapot, allang duidelijk! Allemaal gecreerde crisis door nep regeringen en een duivels wef die bepaald wat er gebeurt. Helaas zal er oorlog of iets moeten komen wil dit schapenvolk uberhaupt in de gaten krijgen dat er iets niet klopt. De meute zal net als in 1939 gewoon blijven volgen, wedden, dat het makkelijkst en dan hoor je bij de grote groep……Beehhhhhh

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x