Homepagina » Binnenland » Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’
psychiater
Foto: Twitter/Gele Hesjes NL

Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld in Den Haag tegen de coronamaatregelen. De groep wilde in juni al twee keer op het Malieveld demonstreren, maar beide keren werden de demonstraties verboden. Er waren meerdere toespraken. Eén van de sprekers was psychiater Renate Tillema.

Voor velen was haar speech het hoogtepunt van de dag. “Wat er gebeurt, is dat we ontmenselijkt worden. Onze emoties worden ons afgenomen, onze liefde voor elkaar wordt ons afgenomen, het wordt gevoed met wantrouwen. En dat door allemaal machtige mensen die maar één ding op het oog hebben, en dat is geld! Hebzucht!” begon ze haar toespraak.

“Het gaat ze helemaal niet om jullie. Het gaat ze maar om één ding: de massa onder controle houden door middel van een massapsychose. Daar doen de media aan mee en de staatsmedia, de NOS, staan voorop. Ik heb jaren het achtuurjournaal gekeken tot ik merkte dat ik zo depressief als de neten werd. Toen ben ik er maar mee gestopt.”

Weg met Rutte!

“Je moet zelf nadenken, je moet zelf op onderzoek uit gaan en je moet met elkaar praten. Het meest trieste is dat onze kinderen nu misbruikt en gebruikt worden om deze 1,5 metermaatregel door te drukken, want papa en mama gedragen zich niet en moeten gecorrigeerd worden.”

Over de mondkapjes zei de psychiater: “Wij laten ons niet muilkorven. Want wij zijn het volk en het volk heeft de vrijheid en de macht. Wij zijn met zulke grote aantallen dat we ze met gemak de gracht in kunnen gooien of de Hofvijver.”

“Laat je niet bang maken! Vecht voor je leven! Weg met Rutte! En weg met De Jonge! Weg met al die mensen die maar om één ding geven, en dat is geld en macht. Zij geven niks om jullie. Helemaal niks.”

Corrupte bende

“Ik hoop dat iedereen wakker wordt. We worden voorgelogen, angstig gemaakt en in een permanente angsttoestand gehouden. Lees de brandbrieven. Wij, het volk, moeten vechten voor onze vrijheid. Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende. Samen hebben wij de macht.”

“Wij sturen de hele Kamer naar huis! Zij zijn bedankt voor deze onnodige crisis, de doden van de afgelopen maanden en de doden die nog komen gaan. Er komt wat mij betreft een dag – vandaag – dat de mensen die zeggen dat ze ons vertegenwoordigen zich zullen moeten verantwoorden zoals dat inmiddels ook al in Duitsland gaande is. Zij zullen zich moeten verantwoorden tegenover ons, het volk.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Fred schreef:

  Perfect verwoord.
  alleen hebben teveel mensen het nog goed en daardoor geen prikkel om deze walgelijke bende over de kling te jagen.

  0 likes
  • sjaakie van den hoek schreef:

   Fred,

   Dat gaat wel veranderen als zij hun baan kwijt raken, en geen inkomen meer hebben. Maar dan is het te laat voor al die mensen en is er geen weg meer terug

   0 likes
 • Tony schreef:

  Geld is macht. Macht brengt nog meer geld. Nog meer geld, betekent nog meer macht. Nog meer macht betekent nog meer geld. En zo gaat dit maar oneindig door.

  Daardoor is elke organisatie en regering te manipuleren en te misleiden. Mensen met grootheidswaanzin vallen daar voor.

  Dat wordt door Bill Gates, het WHO, de farmaceutische industrie met al hun sponsoren en aandeelhouders ten volste uitgebuit. Het is pure psychologie.

  Mensen in de politiek, maar ook het RIVM en het Outbreak Management Team, zijn daardoor te verleiden, en kicken daar op. Zij weten niet beter en leven in een andere wereld dan hun eigen bevolking. Zij gaan hun eigen gang en wordt niet naar stemmen uit de massa geluisterd.

  Als al deze mensen in de voetsporen zouden treden van de demonstranten, zouden zij dit begrijpen.

  Maar helaas is dat een andere wereld voor hen, een wereld die zij waarschijnlijk nooit zullen begrijpen.
  Zij leven in hun eigen wereld.

  0 likes
  • jenne schreef:

   U vergist zich, alle regeringen in de EU plus de leiding in Brussel, voeren een programma uit, in opdracht van de NWO via Bilderberg cq Zionistische Communistische Londense Bankiers huizen, die alles wat macht in zich draagt bezitten, o.a. de pharmaseutische industrie – de banken – de media – enz enz !

   0 likes
 • Sjeng Rolleman schreef:

  Als het volk echt wilt is het binnen 3 dagen gedaan met die graaiende leugenaars.

  0 likes
  • salvar schreef:

   Sjeng Rolleman
   dat zou inderdaad kunnen gebeuren en daar is mijn hoop op gevestigd.

   0 likes
  • grietje schreef:

   klop Sjeng , maar dan wel het volk wereld wijd ,
   Het is gaande in de hele wereld , maar ja ze hebben een doel en wij zijn verdeeld , dus het gaat hun lukken , omdat het volk hun gelooft en doen wat er van hun word verlangt

   0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  En dat door allemaal machtige mensen die maar één ding op het oog hebben, en dat is geld! Hebzucht!”
  ja, ja, en WIE heeft dat geld in de eerste plaats?! en HOE kom jij daar dan aan.. als je dat dan heb aan WIE geef jij dat dan weer, en waar aan uit..
  normale(!?!) goederen worden NOOIT duurder.. geld alleen kan in waarde dalen of (maar zelden) stijgen..
  WAAROM maak jij een samenleving houdbaar met middel dat alleen maar in waarde blijft dalen..
  de planeet, onze moeder zorgt voor jou en mij..
  onder voorwaarde dat we samen leven zo de hele natuur doet..

  0 likes
 • BertRoermond schreef:

  Het zal wel, waar waren jullie allemaal, stoere toetsenbordridders, op de demonstratie in Den Haag ??
  Ik heb jullie niet gezien. Jullie verdienen allemaal diepe armoede en ik hoop dat jullie vol angst zullen overlijden omdat jullie kinderen en kleinkinderen in de dikke ellende zitten. Ik geef het op. Nederlanders, ijzersterk in het klagen vanaf toetsenbordjes, maar op het moment dat het er op aan komt dan kijken jullie de andere kant op. Slappelingen.

  0 likes
 • Nescio schreef:

  Ze dienen mammom en de duivel. Heb vertrouwen in God.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Sta ik volkomen 100° achter, geachte Mevrouw, U geeft blijk van moed, U inspireerd, dit klootjesvolk moet worden wakker geschud, hoop dat het U lukt, ben oud en woon en leef ver weg, maar in gedachte ben ik vlak bij U, groet !

  0 likes
 • Joris schreef:

  super!

  0 likes
 • Ger schreef:

  De Tweede Kamer komt terug van vakantie. Vervolgens wordt daar een landelijk mondkapjesplicht besproken en deze verplichting wordt door de regering aan ons opgelegd. Vervolgens aanvaarden wij massaal een vaccinatie en de NWO is definitief een feit. Het is nu 23:59:59…..

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  Geen enkele video bronnen…

  0 likes
 • wolfje168 schreef:

  Wég met leugenaar Rutte en mallotencircus met ‘volksvertegenwoordigers’. En wel zo spoedig mogelijk.

  0 likes
 • Ed schreef:

  je mag naar de hoeren ,maar zingen in de kerk ,voor het zingen de kerk uit ,ik zeg een totale revolutie ,

  0 likes
 • exegese schreef:

  Om de vraag te beantwoorden of de angst gerechtvaardigd is door alle beweringen van wetenschappers en “experts” zou allereerst het onomstotelijke bewijs geleverd moeten worden dat een virus een levend iets is wat zich zelfstandig kan vermenigvuldigen, wat zich dus ook moet voeden en dan dus ook net als bacteriën ontlasting heeft en in staat is een overlevingsstrategie te hanteren. Of zijn het zoals in de andere theorie luidt exosomen, kleine balletjes proteïne die door onze cellen worden afgestoten doordat we worden blootgesteld aan andere ziekmakende factoren ? Er is, naar verluid geen enkel bewijs getoond dat het überhaupt mogelijk mogelijk is moedwillig een dier of mens te besmetten met een virus.Als dat al niet mogelijk is gebleken is alles waar we in verzeild zijn geraakt volledig van de zotten ! onderstaand filmpje legt alles duidelijk uit.

  https://www.youtube.com/watch?v=MU4OdUaqvC8&feature=youtu.be

  0 likes
 • Hans schreef:

  Het volk is in essentie geen haar beter hoor. En verdient dus en masse zelf gekozen regering die aan de macht is. Dat hele spelletje heet Democratie.

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het is allemaal waar wat zij zegt. Hoop dat de Haagse oppernar ooit zijn straf gaat krijgen.

  0 likes
 • Jets schreef:

  QUOTE
  “Wij sturen de hele Kamer naar huis!”
  UNQUOTE

  Kan helaas niet, de “Tweede Slaapkamer” wordt het genoemd. En ze liggen allemaal te snurken, i.p.v. een volksvertegenwoordiging te zijn.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Je hebt de mensen en de monsters en de knechten van de monsters. De satanische elite bestaande uit de koninklijke en presidentiele bloedlijnen zijn de monsters en de directe afstammelingen van de Anunnaki de zogenaamde goden die de oorspronkelijke mens heeft verkracht om er slaven van te maken… etc. Lees de Wes Penre Papers en huiver !

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  nos

  Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

  Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs ...

  >