Binnenland

Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld in Den Haag tegen de coronamaatregelen. De groep wilde in juni al twee keer op het Malieveld demonstreren, maar beide keren werden de demonstraties verboden. Er waren meerdere toespraken. Eén van de sprekers was psychiater Renate Tillema.

Voor velen was haar speech het hoogtepunt van de dag. “Wat er gebeurt, is dat we ontmenselijkt worden. Onze emoties worden ons afgenomen, onze liefde voor elkaar wordt ons afgenomen, het wordt gevoed met wantrouwen. En dat door allemaal machtige mensen die maar één ding op het oog hebben, en dat is geld! Hebzucht!” begon ze haar toespraak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Het gaat ze helemaal niet om jullie. Het gaat ze maar om één ding: de massa onder controle houden door middel van een massapsychose. Daar doen de media aan mee en de staatsmedia, de NOS, staan voorop. Ik heb jaren het achtuurjournaal gekeken tot ik merkte dat ik zo depressief als de neten werd. Toen ben ik er maar mee gestopt.”

Weg met Rutte!

“Je moet zelf nadenken, je moet zelf op onderzoek uit gaan en je moet met elkaar praten. Het meest trieste is dat onze kinderen nu misbruikt en gebruikt worden om deze 1,5 metermaatregel door te drukken, want papa en mama gedragen zich niet en moeten gecorrigeerd worden.”

Over de mondkapjes zei de psychiater: “Wij laten ons niet muilkorven. Want wij zijn het volk en het volk heeft de vrijheid en de macht. Wij zijn met zulke grote aantallen dat we ze met gemak de gracht in kunnen gooien of de Hofvijver.”

“Laat je niet bang maken! Vecht voor je leven! Weg met Rutte! En weg met De Jonge! Weg met al die mensen die maar om één ding geven, en dat is geld en macht. Zij geven niks om jullie. Helemaal niks.”

Corrupte bende

“Ik hoop dat iedereen wakker wordt. We worden voorgelogen, angstig gemaakt en in een permanente angsttoestand gehouden. Lees de brandbrieven. Wij, het volk, moeten vechten voor onze vrijheid. Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende. Samen hebben wij de macht.”

“Wij sturen de hele Kamer naar huis! Zij zijn bedankt voor deze onnodige crisis, de doden van de afgelopen maanden en de doden die nog komen gaan. Er komt wat mij betreft een dag – vandaag – dat de mensen die zeggen dat ze ons vertegenwoordigen zich zullen moeten verantwoorden zoals dat inmiddels ook al in Duitsland gaande is. Zij zullen zich moeten verantwoorden tegenover ons, het volk.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fred
Fred
3 jaren geleden

Perfect verwoord.
alleen hebben teveel mensen het nog goed en daardoor geen prikkel om deze walgelijke bende over de kling te jagen.

Tony
Tony
3 jaren geleden

Geld is macht. Macht brengt nog meer geld. Nog meer geld, betekent nog meer macht. Nog meer macht betekent nog meer geld. En zo gaat dit maar oneindig door.

Daardoor is elke organisatie en regering te manipuleren en te misleiden. Mensen met grootheidswaanzin vallen daar voor.

Dat wordt door Bill Gates, het WHO, de farmaceutische industrie met al hun sponsoren en aandeelhouders ten volste uitgebuit. Het is pure psychologie.

Mensen in de politiek, maar ook het RIVM en het Outbreak Management Team, zijn daardoor te verleiden, en kicken daar op. Zij weten niet beter en leven in een andere wereld dan hun eigen bevolking. Zij gaan hun eigen gang en wordt niet naar stemmen uit de massa geluisterd.

Als al deze mensen in de voetsporen zouden treden van de demonstranten, zouden zij dit begrijpen.

Maar helaas is dat een andere wereld voor hen, een wereld die zij waarschijnlijk nooit zullen begrijpen.
Zij leven in hun eigen wereld.

Sjeng Rolleman
Sjeng Rolleman
3 jaren geleden

Als het volk echt wilt is het binnen 3 dagen gedaan met die graaiende leugenaars.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 jaren geleden

En dat door allemaal machtige mensen die maar één ding op het oog hebben, en dat is geld! Hebzucht!”
ja, ja, en WIE heeft dat geld in de eerste plaats?! en HOE kom jij daar dan aan.. als je dat dan heb aan WIE geef jij dat dan weer, en waar aan uit..
normale(!?!) goederen worden NOOIT duurder.. geld alleen kan in waarde dalen of (maar zelden) stijgen..
WAAROM maak jij een samenleving houdbaar met middel dat alleen maar in waarde blijft dalen..
de planeet, onze moeder zorgt voor jou en mij..
onder voorwaarde dat we samen leven zo de hele natuur doet..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x