Mens en Dier

Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media volgen één lijn als het gaat om de berichtgeving over corona: de overheidslijn. Maar er is veel behoefte aan kritische geluiden, merkt ook Lange Frans. Zijn podcast, waarin gasten van verschillende pluimage aan het woord komen, gaat als een speer. In korte tijd mocht hij tienduizenden nieuwe abonnees op YouTube verwelkomen.

In een video op YouTube zegt hij dat hij al langer rondliep met het idee om deze podcast te beginnen. Door het wegvallen van 40 optredens als gevolg van de coronacrisis heeft hij meer tijd gehad ‘om hier gas op te geven’.

“Het zal nog even doorbijten worden, maar we zijn hier met z’n allen aan het strijden voor een toekomst met vrijheid voor iedereen,” zegt hij. “Voor de mensen die zich alleen voelen, het lastig hebben, misselijk worden van de waarheid, voor gek worden uitgemaakt door vrienden en familie: blijf kalm.”

Ik ben er ook nog steeds

“In 2008 bracht ik Kamervragen 1 uit en dat is 12 jaar geleden. Ik ben er ook nog steeds. Onthoud dat de rabbit holes oneindig kunnen voelen, maar blijf ook waken voor je eigen gezondheid, geestelijk en lichamelijk. We hebben niets aan strijders die voor het begin van de strijd, de strijd verliezen van zichzelf.”

“Sommigen van jullie voelen het je hele leven al en sommigen van ons beginnen het nu pas te zien. Onder ons en naast ons zullen misschien bewust mensen zijn die hun ogen gesloten houden. Ook deze keuze moeten we respecteren.”

Dat is alles waar het op dit moment om draait

“Ik wil onder geen beding bestempeld worden als de leider van één of andere beweging. Jullie zijn de beweging. Eén voor één, stuk voor stuk, digitale soldaten met spirituele power die jullie bezitten. Je kent het verschil tussen goed en kwaad, en dat is alles waar het op dit moment om draait.”

“Ja, ik geloof dat ieder mens hier is om te creëren, lief te hebben en mee te maken, en nee, ik hoef geen mondkapje, ik hoef geen 1,5 metersamenleving en andere smerige regels om de mens te onderdrukken. Ik hoef geen vaccin, ik hoef geen chip, geen biometrisch fakking paspoort.”

Bekijk het filmpje van Lange Frans hieronder:

[YouTube]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
2 jaren geleden

De sneeuwbal van de overheid wordt steeds groter en groter met leugens en valse verklaringen die door de overheid zelf wordt verspreidt.

Wanneer die in Den Haag aankomt zal die bij het torentje van Rutte uit elkaar spatten en ligt alle ellende op straat.

Politici die hem steunen mogen vervolgens alle troep en vergif zelf opruimen. Dat het allemaal giftig is maakt niet uit, zij zijn toch al besmet.

Rutte en zijn aanhangers in het kabinet zijn niet besmet met het Coronavirus zelf, maar besmet met onmenselijke gedachten en ook met onmenselijk genomen maatregelen.

Bradje
Bradje
2 jaren geleden

Zijn muziek, “aanstormende” talenten en meningen worden met de dag triester! Misschien moet hij eens in het een ziekenhuis gaan kijken op een Corona afdeling of gelooft hij de 1 1/2 meter afstand pas als hij er een naaste aan heeft verloren!
Droeftoeters als hij roepen deze shit omdat het de ver van hun bedshow is! Triest!!

jan doornbos
jan doornbos
2 jaren geleden

Heel goed Frans. Weg met al die rotzooi en de debielen die ons in toenemende mate voorliegen en zwaar mishandelen. Lees tip en eye opener: The Curse of Louis Pasteur. Een vaccin is gif en een muilkorf is bedoeld om te laten zien dat je als burger het virus serieus neemt. Welnu, we KUNNEN het virus simpelweg niet serieus nemen. We worden ziek van alle propaganda en alle overige aanvallen op ons immuunsysteem. Vaccins bijvoorbeeld en wat dacht u van al die E nummers? Nep voedsel. Het hangt maar helemaal af van je persoonlijke lichamelijke gesteldheid en eventuele ongezonde leefgewoonten of je vroeg de pijp uit gaat of niet. Het zelf blijven nadenken en met name het uiten van kritiek op alle psychopaten om ons heen levert naar verluidt een mooi plaatsje op in een FEMA kamp. Dat kan ook een gewone gevangenis zijn want daar heeft men een beetje uitverkoop gehouden. Daar is dus weer plek. Al met al is alles om ons heen ietwat geraffineerder dan aan het begin van de oorlog. Inderdaad WWOII. De dag dat we onze ‘Schnautze!’ houden komt niet.

Hein
Hein
2 jaren geleden

Alles is nep, zelfs al ons weer is nep.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x