Homepagina » Mens en Dier » Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’
lange frans
Foto: YouTube/Lange Frans

Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

De media volgen één lijn als het gaat om de berichtgeving over corona: de overheidslijn. Maar er is veel behoefte aan kritische geluiden, merkt ook Lange Frans. Zijn podcast, waarin gasten van verschillende pluimage aan het woord komen, gaat als een speer. In korte tijd mocht hij tienduizenden nieuwe abonnees op YouTube verwelkomen.

In een video op YouTube zegt hij dat hij al langer rondliep met het idee om deze podcast te beginnen. Door het wegvallen van 40 optredens als gevolg van de coronacrisis heeft hij meer tijd gehad ‘om hier gas op te geven’.

“Het zal nog even doorbijten worden, maar we zijn hier met z’n allen aan het strijden voor een toekomst met vrijheid voor iedereen,” zegt hij. “Voor de mensen die zich alleen voelen, het lastig hebben, misselijk worden van de waarheid, voor gek worden uitgemaakt door vrienden en familie: blijf kalm.”

Ik ben er ook nog steeds

“In 2008 bracht ik Kamervragen 1 uit en dat is 12 jaar geleden. Ik ben er ook nog steeds. Onthoud dat de rabbit holes oneindig kunnen voelen, maar blijf ook waken voor je eigen gezondheid, geestelijk en lichamelijk. We hebben niets aan strijders die voor het begin van de strijd, de strijd verliezen van zichzelf.”

“Sommigen van jullie voelen het je hele leven al en sommigen van ons beginnen het nu pas te zien. Onder ons en naast ons zullen misschien bewust mensen zijn die hun ogen gesloten houden. Ook deze keuze moeten we respecteren.”

Dat is alles waar het op dit moment om draait

“Ik wil onder geen beding bestempeld worden als de leider van één of andere beweging. Jullie zijn de beweging. Eén voor één, stuk voor stuk, digitale soldaten met spirituele power die jullie bezitten. Je kent het verschil tussen goed en kwaad, en dat is alles waar het op dit moment om draait.”

“Ja, ik geloof dat ieder mens hier is om te creëren, lief te hebben en mee te maken, en nee, ik hoef geen mondkapje, ik hoef geen 1,5 metersamenleving en andere smerige regels om de mens te onderdrukken. Ik hoef geen vaccin, ik hoef geen chip, geen biometrisch fakking paspoort.”

Bekijk het filmpje van Lange Frans hieronder:

[YouTube]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tony schreef:

  De sneeuwbal van de overheid wordt steeds groter en groter met leugens en valse verklaringen die door de overheid zelf wordt verspreidt.

  Wanneer die in Den Haag aankomt zal die bij het torentje van Rutte uit elkaar spatten en ligt alle ellende op straat.

  Politici die hem steunen mogen vervolgens alle troep en vergif zelf opruimen. Dat het allemaal giftig is maakt niet uit, zij zijn toch al besmet.

  Rutte en zijn aanhangers in het kabinet zijn niet besmet met het Coronavirus zelf, maar besmet met onmenselijke gedachten en ook met onmenselijk genomen maatregelen.

  0 likes
 • Bradje schreef:

  Zijn muziek, “aanstormende” talenten en meningen worden met de dag triester! Misschien moet hij eens in het een ziekenhuis gaan kijken op een Corona afdeling of gelooft hij de 1 1/2 meter afstand pas als hij er een naaste aan heeft verloren!
  Droeftoeters als hij roepen deze shit omdat het de ver van hun bedshow is! Triest!!

  0 likes
  • Perry nijman schreef:

   Hoi brad .
   Ik ben op de ic geweest toen de zogenaamde piek er was . 2 top ziekenhuizen .
   Het was er heeeelll stil dus niet zoals de media het omschreef ( bomvol)
   Kijk eerst even naar de werkelijke cijfers en zet je roze bril af , neem is een paar avonden de tijd om de waarheid te vinden …
   Het zou je goed doen , ipv een mening te geven zoals de mainstream media .
   Veel succes

   0 likes
   • Oskaar schreef:

    Hangt er maar net vanaf welk ziekenhuis je was Perry. Het getal 2 heeft totaal geen waarde in je bewering. Over waarheid vinden gesproken….

    0 likes
   • Roza schreef:

    Maar een mening zoals de mainstreammedia is toch ook een mening? Die mening van Bradje telt net zo hard.
    En waar haal ik bijvoorbeeld dan de waarheid vandaan? Kom nou niet met verhaaltjes over reptilians en shapeshifters enzovoorts. Ik lees al jaren geen kinderboeken meer. Al 45 jaar niet meer. Mensen schieten alleen maar in de lach om dit soort verhalen.

    Kom eens met bewijzen. En niet van die vage websites. Gewoon keihard bewijs. Nou. Dat worden een boel duimpjes omlaag.

    0 likes
  • Foeks schreef:

   Pfff jij bent echt kansloos! Blijf gewoon lekker binnen angsthaas. We roepen wel als het weer veilig is buiten te komen.

   0 likes
  • Hoop schreef:

   (B)ratje, wat verdiend dat trollen?

   0 likes
  • Hennie schreef:

   Bradje, Bradje, Zo te lezen ben je nog in diepe slaap. Ik werk ook in een ziekenhuis op een Corona afdeling, waar het echt meevalt. En die 1.5 meter is totale onzin. Als er een een droeftoeter is ben jij dat wel. Zolang jezelf niet op zoek gaat naar de waarheid en deze niet onder ogen wilt zien kom je nooit uit de bubble waar je in vastgeroest zit.

   0 likes
  • sjef smeets schreef:

   Bradje, als men het protocol van huisarts Rob Elens volgt was er zo goed als niemand op de ic belandt. Daar zou je eens over moeten nadenken.

   0 likes
 • jan doornbos schreef:

  Heel goed Frans. Weg met al die rotzooi en de debielen die ons in toenemende mate voorliegen en zwaar mishandelen. Lees tip en eye opener: The Curse of Louis Pasteur. Een vaccin is gif en een muilkorf is bedoeld om te laten zien dat je als burger het virus serieus neemt. Welnu, we KUNNEN het virus simpelweg niet serieus nemen. We worden ziek van alle propaganda en alle overige aanvallen op ons immuunsysteem. Vaccins bijvoorbeeld en wat dacht u van al die E nummers? Nep voedsel. Het hangt maar helemaal af van je persoonlijke lichamelijke gesteldheid en eventuele ongezonde leefgewoonten of je vroeg de pijp uit gaat of niet. Het zelf blijven nadenken en met name het uiten van kritiek op alle psychopaten om ons heen levert naar verluidt een mooi plaatsje op in een FEMA kamp. Dat kan ook een gewone gevangenis zijn want daar heeft men een beetje uitverkoop gehouden. Daar is dus weer plek. Al met al is alles om ons heen ietwat geraffineerder dan aan het begin van de oorlog. Inderdaad WWOII. De dag dat we onze ‘Schnautze!’ houden komt niet.

  0 likes
 • Hein schreef:

  Alles is nep, zelfs al ons weer is nep.

  0 likes
 • Stephan schreef:

  De waarheden die naar boven zijn gekomen mbt tot de Gladio organisatie in Italië onder premier Andreotti ,waren achteraf toch geen hersenspinsels van complotdenkers. Lees je daar maar eens over in. Mensen vergeten vlug doordat de mainstream media hier, of weinig over bericht, of het verder verzwijgt. Ja toen al waren ze in handen van dat systeem. Als onze “leiders” zich hier al decennia geleden mee bezighielden ,waar komt dan de beleving vandaan dat dit heden ten dagen niet meer zou plaatsvinden?! En gladio is hier dan maar een enkel voorbeeld van… geen complot maar harde werkelijkheid! Wij het volk blijven dit soort gedrag accepteren zodat het voor die 1% mogelijk blijft zich zo te gedragen…. en ja zolang we dat blijven accepteren ,zonder de betrokkenen achter de schermen hiervoor werkelijk af te rekenen, blijft dat manipuleren en sturen wereldwijd voortduren. Angst creëren en daardoor bijsturen/manipuleren ,is al eeuwenlang een makkelijk en bruikbare tool, je moet werkelijk in een fantasie wereld leven om te denken dat ze die tool ooit zouden hebben opgegeven.

  0 likes
 • rene schreef:

  Let op ! Maak je niet druk mensen ,,bradje is een overheidstrol,aangesteld om te zieken hier.!

  0 likes
  • Roza schreef:

   Ik maak me zeker niet druk. Maar een forum is om te discussiëren. Niet om te beledigen, dacht ik. Aan jullie de schone taak om Bradje te overtuigen van zijn mogelijke ongelijk.

   Ik vind dit geen vrij en onafhankelijk forum. Als iemand niet in jullie straatje reageert wordt hij/zij meteen bestempeld als trol. Overheidstrol enz…. misschien ik ook wel. Maar ik ben geen overheidstrol. Gewoon iemand met een soms andere mening dan jullie.

   On topic: ik vind de maatregelen ook wat ver gaan. Ben momenteel op vakantie in het buitenland. Heb het idee dat de mondkapjesplicht een gewoonte aan het worden is. Word er gek van. Anderhalve meter is hier vaak gewoon niet mogelijk. Volle stranden. Boulevards. Etc.

   Ik heb als 50 plussen Corona gehad. In maart. Ben nog steeds aan het klooien met m’n longen. 5 maanden later. Dus het is niet niks. Maar al dat gedoe eromheen pfffff dat maakt een mens ook niet beter.

   0 likes
   • Janssens schreef:

    Beste Roza,

    Er zijn zeer goede geneesmiddelen om Corona in te dijken, alleen, ze zijn verboden door onze overheid en onze massamedia vertellen het ook aan niemand!
    bv. Hydroxychloroquine en zink, Ivermectine en zink, Budesonide (een soort steroïde dat je moet inhaleren)enz…

    Aub, doe je eigen onderzoek op het internet.
    Indien je één van deze medicijnen had toegediend gekregen in de beginfase van de ziekte, was je er zeer waarschijnlijk van af geweest binnen enkele dagen zonder het minste probleem!

    Met vriendelijke groeten en hopelijk genezen je longen helemaal in de nabije toekomst!

    Met vriendelijke groeten,

    Nine

    0 likes
 • Rudy schreef:

  check deze link eens. Wordt helder en duidelijk uitgelegd wat dat een “vaccin” precies doet met je lichaam. No way dat ik dat in mijn lijf laat spuiten. Met of zonder paspoort.

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/dr-carrie-madje-het-hele-verhaal-te-lezen/

  0 likes
 • Peter schreef:

  De Here sprak tot Adam en Eva: EET niet van deze vrucht, want jullie zullen dan zeker sterven. Het was de verboden Appel. Welnu, op de achterkant van die tablet staat dat appeltje met een hapje er uit. Vraag jezelf eens af waarom één van de grootste producenten van computertroep nou juist dat symbooltje gebruikt.
  “EET niet van deze vrucht” zegt Apple tegen ons…
  Het is waarom ik geen mobiele troep heb.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  >