Homepagina » Buitenaards » Citizen Hearing on Disclosure bewijst dat buitenaardsen bestaan
Bewijst de Citizen Hearing on Disclosure dat buitenaardsen bestaan?

Citizen Hearing on Disclosure bewijst dat buitenaardsen bestaan

Eerder dit jaar luisterden zes Amerikaanse oud-congresleden in de National Press Club in Washington D.C. vijf dagen achtereen naar experts uit de militaire wereld en overheidskringen.

De Citizen Hearing on Disclosure (CHD) stond in het teken van bewijs voor een buitenaardse aanwezigheid op aarde.

Filmmaker Jeremy Kenyon Lockyer Corbell interviewde de afgelopen jaren verschillende ‘kosmische klokkenluiders’, mensen die hoge functies bekleedden binnen het Amerikaanse leger en de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Hij werkt momenteel aan de film Truth Embargo, die gaat over het leven van een journalist, een historicus en een activist. Alle drie zetten ze hun carrière op het spel om het bestaan van verschillende buitenaardse levensvormen te bewijzen. Volgens het drietal probeert de overheid het bestaan van deze wezens verborgen te houden voor het gewone volk.

Jeremy deelde met tijdschrift Vice het volgende: “Astronauten vertellen ons dat ze schepen in de ruimte hebben gezien, militairen krijgen opdracht om kilometers grote toestellen aan te vallen. Daarnaast zijn 10 kernraketten op systematische wijze uitgeschakeld door een oplichtende rode schijf, die boven de raketsilo bleef hangen en een laserstraal omlaag schoot.”

Volgens Jeremy hebben we te maken met een wereldwijd fenomeen en vindt contact al sinds het begin van de geschreven geschiedenis van de mens plaats.

“We hebben hier te maken met hoogopgeleide professionals zoals astronauten, legerpiloten, luchtverkeersleiders, onderzoekers en zelfs een Canadese oud-minister van Defensie,” zei hij. “Deze mensen zijn niet gek, sommigen van hen hebben de leiding gehad over het kernwapenarsenaal van ons land.”

Door de getuigeverklaringen heeft Jeremy ook een beter beeld gekregen van Area 51. “Het blijkt een plek te zijn waar de meest geheime ruimtevaartprojecten zijn ontwikkeld,” zei hij. “De U-2 en de Stealth Fighter zijn bekend, maar bij Papoose Lake bevindt zich een geheim complex met de naam S-4. Daar bewaren we en hebben we tests gedaan met een aantal niet-aardse toestellen.”

“Met mijn film hoop ik mensen te laten zien dat serieuze en geloofwaardige individuen alles op het spel hebben gezet om het publiek te zeggen dat de werkelijkheid er heel anders uitziet dan ons wordt verteld,” besluit Jeremy.

Bron: Vice.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietsnot schreef:

  bij dit soort video,s of boeken die ik lees (Erich von Däniken) om er maar 1 te noemen, over buitenaardsen, dan krijg ik steeds meer de neiging om domweg dat terrein van area 51 binnen te wandelen en dan zonder kloppen naar binnen,,,ff een kijkje nemen,,,en zeggen: what the f*ck is going on here!!! wie gaat er mee!!??

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Als ze al onder ons zijn, zijn dit dan de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

  Hier een leuk filmpje met zoals altijd weer een FREEMASON EAGLE op zijn boot. Het zijn boten die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!!

  AMAZING 50′ 150mph luxury race boat: http://youtu.be/KMsUXUQx-XI via @youtube

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ja buitenaardsen bestaan. Dat heelal is zo enorm groot (onmetelijk groot) is dat heelal. Denkend dat de aarde alleen is qua leven is net zoveel onzin om te veronderstellen dat er een zandkorrel van de aarde leven heeft en de rest niet.

  0 likes
 • von Daniken fan schreef:

  [quote name=”Pascal”]Als ze al onder ons zijn, zijn dit dan de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

  Hier een leuk filmpje met zoals altijd weer een FREEMASON EAGLE op zijn boot. Het zijn boten die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!!

  AMAZING 50′ 150mph luxury race boat: http://youtu.be/KMsUXUQx-XI via @youtube[/quote]

  En ze het verdienen…? En wie het zijn dat weten we toch al? Alles wat handlangertje is van de darkies en dat zijn er nog al wat. Alles wat heel gemakkelijk zonder bijzondere capaciteiten rijk geworden is. Niks moeilijks aan.

  0 likes
 • Pieter schreef:

  Na het zien van het eerste filmpje, het volgende wat maar niet uit mijn gedachten gaat:In de bijbel en/of in de koraan en of de Hadit’s, is er sprake van het feit dat; god metaal in de aarde heeft geschapen,kant en klaar dus!Naar mijn mening,krijg ik het vermoeden dat deze boeken informatie verschaffen van wat wij buitenaards zoals aliens, ufo,s etc. noemen…( of zie ik ze vliegen?)

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”Pascal”]Als ze al onder ons zijn, zijn dit dan de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

  Hier een leuk filmpje met zoals altijd weer een FREEMASON EAGLE op zijn boot. Het zijn boten die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!!

  AMAZING 50′ 150mph luxury race boat: http://youtu.be/KMsUXUQx-XI via @youtube[/quote]
  jaloers? mensen vinden adelaars gewoon mooi en je moet niet altijd achter iets wat anders zoeken. Trouwens, mooie boot hoor!

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Ja buitenaardsen bestaan. Dat heelal is zo enorm groot (onmetelijk groot) is dat heelal. Denkend dat de aarde alleen is qua leven is net zoveel onzin om te veronderstellen dat er een zandkorrel van de aarde leven heeft en de rest niet.[/quote]

  Inderdaad,
  ik vindt het alleen storend om te moeten lezen (ik weet het, had ik het maar niet moeten lezen) dat er zo vaak beweerd wordt dat EENS in de toekomst buitenaardse beschavingen met een “hoger bewustzijn” die verder zijn dan 3D, 4D , 5D…triljoen-D ons verder zullen helpen, dat ze allang kunnen ingrijpen, maar dat ze dat niet doen omdat wij nog niet zover zijn.
  Da’s iemand een wortel voorhouden, zo komt het op mij over.

  0 likes
 • Andries schreef:

  Dit is in geen enkel opzicht een leuk onderwerp. En lollig of luchtig ermee omgaan is regelrecht crimineel. Degenen die wel eens over buitenaardsen begonnen zijn, zijn ongetwijfeld gestuit op de smeuïge smiles die mensen op hun gezicht presenteren zodra je er over begint. Met deze stupide smile willen ze dan een soort van intellectuele superioriteit uitdrukken.
  Echter, het getuigt uiteraard slechts van een gebrek aan intelligentie en van een overdosis aan voorgeprogrammeerde reacties. Lachen, wegkijken, in de rede vallen zodra de ander aan het woord is, en schreeuwerig anderen bij het gesprek betrekken, zijn veelvoorkomende gedragingen. Het bekende vies aankijken behoort ook tot de standaard voorgeprogrammeerde reacties. De mensen die met zo’n reactie komen aankakken moeten kristalhelder op hun primitieve en idiote gedrag aangesproken worden, nog voordat je over buitenaardsen gaat praten. Spel gewoon voor ze uit dat je een serieus onderwerp gaat bespreken, en dat iedereen zich volwassen dient te gedragen de komende paar minuten. Je zal dan al direct een aantal figuren de kont in de krib zien smijten, en zich dus al direct zien misdragen. Deze eerste reactie is heel belangrijk om voor jezelf te bepalen of je te maken hebt met pratende voorgeprogrammeerde apen, of met wakkere mensen.

  Dit zijn zomaar een aantal tips van iemand die zelf niet in staat is gebleken om ook maar iemand te overtuigen omtrend het feit dat het heelal een oceaan van intelligent leven is.
  En zolang de overheden hierover structureel blijven liegen, (wat ze tot het bittere einde gaan doen, aangezien ze liegen zodra hun lipjes bewegen)kunnen ze met hun misdaden gewoon doorgaan. En de grootste en goorste misdaad van allemaal is wel het uitleveren van kinderen aan buitenaardsen die er, laat ik mezelf heel mild uitdrukken, geen leuke dingen mee doen.

  0 likes
 • EVO schreef:

  Dat er buitenaardsen bestaan, dat kan niet anders. Maar dat de aarde momenteel bezocht wordt, geloof ik niet direct. Alles ligt vele lichtjaren van elkaar vandaan en het is maar net de vraag of die buitenaardsen net zover ontwikkeld zijn als de mens. Zelfs de mens kan die afstanden niet overbruggen! Ik zeg niet dat het onmogelijk is, maar het lijkt mij onwaarschijnlijk.

  0 likes
 • Guusje schreef:

  [quote name=”Andries”]Dit is in geen enkel opzicht een leuk onderwerp. En lollig of luchtig ermee omgaan is regelrecht crimineel. Degenen die wel eens over buitenaardsen begonnen zijn, zijn ongetwijfeld gestuit op de smeuïge smiles die mensen op hun gezicht presenteren zodra je er over begint. Met deze stupide smile willen ze dan een soort van intellectuele superioriteit uitdrukken.
  Echter, het getuigt uiteraard slechts van een gebrek aan intelligentie en van een overdosis aan voorgeprogrammeerde reacties. Lachen, wegkijken, in de rede vallen zodra de ander aan het woord is, en schreeuwerig anderen bij het gesprek betrekken, zijn veelvoorkomende gedragingen. ……
  Dit zijn zomaar een aantal tips van iemand die zelf niet in staat is gebleken om ook maar iemand te overtuigen omtrend het feit dat het heelal een oceaan van intelligent leven is.
  En zolang de overheden hierover structureel blijven liegen, (wat ze tot het bittere einde gaan doen, aangezien ze liegen zodra hun lipjes bewegen)kunnen ze met hun misdaden gewoon doorgaan. En de grootste en goorste misdaad van allemaal is wel het uitleveren van kinderen aan buitenaardsen die er, laat ik mezelf heel mild uitdrukken, geen leuke dingen mee doen.[/quote]
  Eens met het eerste gedeelte, maar wat bedoel je precies met die kinderen? Daar heb ik namelijk nog nooit van gehoord…

  0 likes
 • von Daniken fan schreef:

  [quote name=”Nibber”][quote name=”Pascal”] …de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

  …die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!![/quote]

  jaloers? mensen vinden adelaars gewoon mooi en je moet niet altijd achter iets wat anders zoeken. Trouwens, mooie boot hoor![/quote]

  ‘Jaloers?’ Nee natuurijk niet! Enig idee hoeveel karma die uitslovertjs uit moeten werken? Iets met de eersten zullen de laatsten zijn en een naald met een kameel ofzo. Degenen die hun planeet hebben achtergelaten deden dit om de mensheid te helpen ontwaken en niet om alles op alles te zetten om maar jaloersmakend over te komen, iets waar patjepeejers een levenstaak van hebben gemaakt. Verwar je de zaken doelbewust?

  0 likes
 • Kev schreef:

  Mensen worden door overheden verplicht binnen bepaalde lijnen te lopen. Zie o.a. Verplicht worden te werken e.d. Op die manier lopen we niet in de weg en veroorzaken we zo weinig mogelijk problemen. Als iedereen de vrijheid zou hebben om echt vrij te leven, verliezen deze mensen hun macht en daar zit het probleem. Stel je dan maar eens voor wat er gebeurt wanneer we plots zouden te weten komen dat er buitenaardsen bestaan, mogelijk zelfs op aarde leven. Het hele culturele menselijke model zal in vraag gesteld worden en ook weer zullen enkelen hun macht verliezen.

  0 likes
 • TheRoy2020 schreef:

  ze bestaan wel
  zo lang wij ook bestaan
  ook wij zijn de slimste wezens van onze aarde

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Kev”]Mensen worden door overheden verplicht binnen bepaalde lijnen te lopen. Zie o.a. Verplicht worden te werken e.d. Op die manier lopen we niet in de weg en veroorzaken we zo weinig mogelijk problemen. Als iedereen de vrijheid zou hebben om echt vrij te leven, verliezen deze mensen hun macht en daar zit het probleem. Stel je dan maar eens voor wat er gebeurt wanneer we plots zouden te weten komen dat er buitenaardsen bestaan, mogelijk zelfs op aarde leven. Het hele culturele menselijke model zal in vraag gesteld worden en ook weer zullen enkelen hun macht verliezen.[/quote]
  zo ist,en ,,keep the dogs outside,,

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Edwin”][quote name=”Aardebewoner”]Ja buitenaardsen bestaan. Dat heelal is zo enorm groot (onmetelijk groot) is dat heelal. Denkend dat de aarde alleen is qua leven is net zoveel onzin om te veronderstellen dat er een zandkorrel van de aarde leven heeft en de rest niet.[/quote]

  Inderdaad,
  ik vindt het alleen storend om te moeten lezen (ik weet het, had ik het maar niet moeten lezen) dat er zo vaak beweerd wordt dat EENS in de toekomst buitenaardse beschavingen met een “hoger bewustzijn” die verder zijn dan 3D, 4D , 5D…triljoen-D ons verder zullen helpen, dat ze allang kunnen ingrijpen, maar dat ze dat niet doen omdat wij nog niet zover zijn.
  Da’s iemand een wortel voorhouden, zo komt het op mij over.[/quote]
  Wat onze broeders en zusters tegen houd,zijn wij zelf ,De mensheid zat vast in een Angst cultuur,Negatieve energie, maar steeds meer gaan beseffen dat er hier heel veel niet klopt en worden wakker uit de hypnose droom. Als zij nu zouden landen is het leed niet te overzien.als je de reactie,s leest begrijp je waarom.Maar daar is licht aan het einde van de tunnel.men gaat vragen stellen en geloven de machthebbers niet meer.Alle leugens komen naar boven ,beerputten gaan steeds verder open.De waarheid komt aan het licht.Denk na niemand trapt nog in die oorlog leugens propaganda en wil vrede,hun vrijheid terug geen armoede honger of ziekte.allemaal duistere tactieken om de mens onder de duim te houden.Als de mensheid los is van de angst is de hulp binnen 1 minuut ter plaatse om al het leven inclusief de aarde naar een hogere staat van zijn te helpen op liften.En de hulp is hier met naar schatting 13 tot 14 miljoen schepen aanwezig rond de aarde en in dit zonnestelsel.Als je met je hart kijkt en luister weet je het.Een ding is zeker heb gedult het is bijna zover.

  0 likes
 • Andries schreef:

  Beste Guusje,

  Op een van mijn reizen kwam ik een wezen tegen wat een mens gevangen hield en zich op een of andere manier met angst van deze man voedde. De details bespaar ik je graag. Echter kan ik wel vertellen dat het kennelijk drinkbaar is.
  Maar goed. Deze angst is bij kinderen waarschijnlijk het grootst, of zo. Ik wil het verder zelf niet eens weten.

  De schaal waarop er allerlei verschrikkelijke dingen met mensen gebeuren(bijv. oorlogen) en de massale angst die iets dergelijks oplevert en een bepaalde energie uitstraalt heeft er ook mee te maken. Tot op kosmisch niveau aan toe.
  Maar met betrekking tot die kinderen mag je dat verder zelf uitzoeken. Je stuit dan snel op satanisme en allerlei walgelijke troep waar ik als christen niet tegen kan. En als ieder weldenkend mens trouwens, hoop ik. Maar waar het om gaat is dat het wezen wat ik dat zag doen op Mars een Draconian is. Hoeveel andere gemeneriken er rondlopen met dezelfde neigingen, weet ik niet. Alleen dat Draconians zeer sterk en zeer slim zijn, helaas. Maar goed, hun nek kan ook breken. En vrij gemakkelijk moet ik zeggen. Dus er is hoop. En vanuit mijn eigen ervaringen geconcludeerd gaat onze generatie dingen meemaken die de meesten niet voor mogelijk houden. Aliens, onwaarschijnlijk geavanceerde technologie, een hoop ellende, en uiteindelijk komt alles weer goed. Dat is het in een nutshell. Jammer genoeg gaan er veel mensen bij dood. Maar ja, je ziel is eeuwig en reïncarnatie is ook echt, dus veel uitmaken doet mij dat in elk geval niet. En bovendien komt Jezus weer terug en dan is alle ellende voorbij:)

  0 likes
 • patricia schreef:

  [quote name=”Kev”]Mensen worden door overheden verplicht binnen bepaalde lijnen te lopen. Zie o.a. Verplicht worden te werken e.d. Op die manier lopen we niet in de weg en veroorzaken we zo weinig mogelijk problemen. Als iedereen de vrijheid zou hebben om echt vrij te leven, verliezen deze mensen hun macht en daar zit het probleem. Stel je dan maar eens voor wat er gebeurt wanneer we plots zouden te weten komen dat er buitenaardsen bestaan, mogelijk zelfs op aarde leven. Het hele culturele menselijke model zal in vraag gesteld worden en ook weer zullen enkelen hun macht verliezen.[/quote]

  Hi haa ze zijn al onder ons. en ze komen met meerdere ons nog bij springen.

  0 likes
 • Tim schreef:

  Hebben jullie wel eens monsters&co gezien? Voor diegene die er meer van wil weten raad ik aan om de schrijver Carlos Castaneda te googlen. Hij legt in zijn verhalen uit dat wij oorspronkelijk ‘orbs of light’ zijn en dat de ‘Soul Flayers’ Energetische roofdieren (uit een andere dementie) zijn die ons in Verticale lijn van licht houden i.p.v een ‘orb’ zodat we maar net kunnen blijven leven op een heel lage frequentie. Dit doen ze door ons te voeden met angst die eigenlijk hun eigen angst is.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  @Pietje bell

  Je zei:
  Als de mensheid los is van de angst is de hulp binnen 1 minuut ter plaatse om al het leven inclusief de aarde naar een hogere staat van zijn te helpen op liften.

  Mijn respons:
  Op het moment dat de mensheid collectief de angst voorbij is, schiet de gehele mensheid en onze planeet vanzelf naar de hoogste staat van Zijn, en zijn we collectief in dezelfde bewustzijns- toestand als de buitenaardsen.Die buitenaardsen komen dan wel hier, maar hulp is dan niet meer nodig, we gaan dan lekker samen een feessie vieren en informatie met elkaar uitwisselen.

  En ik weet dat onze ogen en meetinstrumenten maar een bepaald gedeelte van het energetische frequentiespectrum kunnen registeren, dus wat buiten die frequentieband valt is door onze oogjes en instrumentjes niet te zien of te meten.

  Ik weet wat er staat te gebeuren, heb het in een krachtige droom in 2003 allemaal zien gebeuren, die grote schoonmaak staat al vast.
  Niemand wordt gestraft door een of andere godheid, er zijn geen uitverkorenen.
  Ik kan je een ding garanderen, momenteel worden massa’s mensen in hun dromen hier op voorbereid, en zullen weten wat er gaat gebeuren.

  Om die reden wil ik hier niet vertellen wat ik in die droom/visioen precies heb gezien, want dan zou ik een ander kunnen beïnvloeden en dat mag ik niet doen.

  Vergeef me dus als ik niet reageer op vragen over deze droom, iedereen zal zelf middels dromen weten wat ik heb gezien.

  IAO ABRAXAS

  0 likes
 • het officieel erkennen van Ufo;s en/of et’s,etc.

  zal vast net zoiets zijn zoals de euforie bij dat higgs boson deeltje zijn 🙂 : ‘Leuk voor opa’ , ‘oud nieuws’ of, spuit 11 geeft ook water gepaard met een verveelde gaap. haha.

  0 likes
 • kees Chinees schreef:

  [quote name=”pietsnot”]bij dit soort video,s of boeken die ik lees (Erich von Däniken) om er maar 1 te noemen, over buitenaardsen, dan krijg ik steeds meer de neiging om domweg dat terrein van area 51 binnen te wandelen en dan zonder kloppen naar binnen,,,ff een kijkje nemen,,,en zeggen: what the f*ck is going on here!!! wie gaat er mee!!??[/quote]

  Kun je proberen maar de kans is groot dat je wordt doodgeschoten voor je ook maar in de buurt bent geweest.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  @Edwin Ik weet wat ik aangaf .collectief is hier nog ver te zoeken dus de binnen en buitenaardse gaan uit van minimaal 96% uit de angst wat gaat of moet gebeuren weet mijn innerlijk al 50 jaar. eigenlijk is het al gebeurd.in de no time en moet dit met onze tijd samensmelten wij zijn de co-crèaters het verschil tussen tijd en tijdloos is geduld en vertrouwen.dus houden wij zelf de verandering tegen en of versnellen het proces.door de collectieve gedachte (wens) voor een betere wereld. namastè

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”kees Chinees”][quote name=”pietsnot”]bij dit soort video,s of boeken die ik lees (Erich von Däniken) om er maar 1 te noemen, over buitenaardsen, dan krijg ik steeds meer de neiging om domweg dat terrein van area 51 binnen te wandelen en dan zonder kloppen naar binnen,,,ff een kijkje nemen,,,en zeggen: what the f*ck is going on here!!! wie gaat er mee!!??[/quote]

  Kun je proberen maar de kans is groot dat je wordt doodgeschoten voor je ook maar in de buurt bent geweest.[/quote]
  wat zou er gebeuren als er een paar 100 of paar 1000 mensen bij de poort staan , ook dood schieten?

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”pietje bell”]@Edwin Ik weet wat ik aangaf .collectief is hier nog ver te zoeken dus de binnen en buitenaardse gaan uit van minimaal 96% uit de angst wat gaat of moet gebeuren weet mijn innerlijk al 50 jaar. eigenlijk is het al gebeurd.in de no time en moet dit met onze tijd samensmelten wij zijn de co-crèaters het verschil tussen tijd en tijdloos is geduld en vertrouwen.dus houden wij zelf de verandering tegen en of versnellen het proces.door de collectieve gedachte (wens) voor een betere wereld. namastè[/quote]
  [quote name=”pietje bell”]@Edwin Ik weet wat ik aangaf .collectief is hier nog ver te zoeken dus de binnen en buitenaardse gaan uit van minimaal 96% uit de angst wat gaat of moet gebeuren weet mijn innerlijk al 50 jaar. eigenlijk is het al gebeurd.in de no time en moet dit met onze tijd samensmelten wij zijn de co-crèaters het verschil tussen tijd en tijdloos is geduld en vertrouwen.dus houden wij zelf de verandering tegen en of versnellen het proces.door de collectieve gedachte (wens) voor een betere wereld. namastè[/quote]
  Daar ben ik het volledig mee eens, het komt precies overeen met wat ik voel . Mijn betoog deed ik ook vanuit mijn visie dat tijd een illusie is, dus vanuit de no time , ik leef vanuit Dreamtime. Voor mij is er maar Een Geest,de Universal Mind, en wat men materie noemt, maakt voor mij nog steeds deel uit ( of is een aspect van-) deze ene Geest.
  En nog bedankt voor de uitleg.
  namastè

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”pietsnot”][quote name=”kees Chinees”][quote name=”pietsnot”]bij dit soort video,s of boeken die ik lees (Erich von Däniken) om er maar 1 te noemen, over buitenaardsen, dan krijg ik steeds meer de neiging om domweg dat terrein van area 51 binnen te wandelen en dan zonder kloppen naar binnen,,,ff een kijkje nemen,,,en zeggen: what the f*ck is going on here!!! wie gaat er mee!!??[/quote]

  Kun je proberen maar de kans is groot dat je wordt doodgeschoten voor je ook maar in de buurt bent geweest.[/quote]
  wat zou er gebeuren als er een paar 100 of paar 1000 mensen bij de poort staan , ook dood schieten?[/quote]
  Lees mijn reactie over de ufo crash.in new mexico.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >