CoronaHet Complot

Bij BNR valt het op dat ‘complotdenkers’ het continu goed hebben: ‘Zorgelijk’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De baas van de FBI heeft in een vraaggesprek gezegd dat zijn organisatie er al geruime tijd van overtuigd is dat de meest waarschijnlijke oorsprong van corona ‘een incident in een laboratorium in China’ is.

Hij voegde eraan toe dat hij er niet veel over kan zeggen omdat veel materiaal staatsgeheim is. De FBI-baas zei ook dat China het onderzoek naar de oorsprong van corona dwarsboomt.

Wie hier in 2020 artikelen over schreef, werd aangevallen door ‘factcheckers’.

In de BNR-podcast Breekt vroeg presentator Iwan Verrips aan panellid Emma Verschure of corona volgens haar uit een lab of een dier afkomstig is.

Zorgelijk

“Ik vind het sowieso allemaal een beetje vaag, want op de één of andere manier blijken al die complotdenkers het wel continu goed te hebben,” zei ze. “En zo meteen gaan we dat hier ook bij zien.”

“Is dat erg?” vroeg Verrips.

“Ik weet niet of het erg is, maar het is wel een soort van zorgelijk dat zij dingen zoveel eerder weten dan dat wij het weten,” voegde Verschure toe. “Maar wat ik eigenlijk nog het meest zorgelijke vind in dit verhaal, is dat China dondersgoed weet hoe het zit en dat ze dat gewoon weigeren te delen.”

“En dan denk ik: hoezo moeten wij intussen al drie jaar lang onderzoeken waar dat hele virus vandaan komt, terwijl jullie dat ons binnen twee seconden hadden kunnen melden,” zei ze.

Verschure denkt dat China doelbewust alle sporen uitwist ‘omdat zij niet willen dat mensen weten wat er daadwerkelijk gebeurd is’.

Marion Koopmans ergert zich

Viroloog Ab Osterhaus noemde de uitspraken van de FBI-directeur ‘stemmingmakerij’. “Het is onverantwoordelijk als je als overheidsinstantie zegt bewijs te hebben. Kom er dan mee en laat het door deskundigen verifiëren,” zei hij.

Marion Koopmans ‘ergert’ zich aan de suggestie van de FBI dat corona is ontstaan in een lab. “Er wordt al drie jaar lang gesuggereerd dat er bewijs is, maar dat wordt niet gedeeld. Als je dingen geheim houdt, dan kunnen wij geen serieuze afweging maken,” zei ze in het radioprogramma Sven op 1.

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
28 dagen geleden

Het is gewoon de griep.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
28 dagen geleden

We zijn geen complotdenkers, maar alles wat Rutte en zijn rovers zeggen geloven we niet en dan ga je zoeken hoe het wel zit. Gewoon je verstand gebruiken, het is niet zo moeilijk.

René van Marrewijk
René van Marrewijk
28 dagen geleden

Kijk dan maar eens wat Pierre Capel erover te zeggen heeft op YouTube. Het is zo klaar als een klontje….

Geen schaap
Geen schaap
28 dagen geleden

`Rutte, Kaag, Grapperhaus, de Jonge, Bruls, Koopmans, Osterhaus, van Ranst, Fauci en vele anderen horen achter een vergeetmuurtje te zitten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

182
0
We lezen graag je reactie!x