Homepagina » Mens en Dier » Alle presidenten op één na stammen af van middeleeuwse Engelse koning
Alle presidenten op één na stammen af van middeleeuwse Engelse koning

Alle presidenten op één na stammen af van middeleeuwse Engelse koning

Hoewel niet alle presidenten van de Verenigde Staten lid zijn geweest van dezelfde politieke partij, behoren ze op één na wel tot dezelfde stamboom. Een meisje uit Californië heeft een presidentiële stamboom opgesteld.

BridgeAnne d’Avignon kwam tot de ontdekking dat alle presidenten op één na via een gemeenschappelijke voorouder familie zijn van de Engelse koning Jan zonder Land.

“Het zijn allemaal achterneven en kleinkinderen van John Lackland,” zei BridgeAnne. Het meisje werkte in enkele maanden tijd een lijst met miljoenen namen af. Ze begon met George Washington, volgde zowel de mannelijke als vrouwelijke lijn en legde de connectie.

Historici waren er eerder al in geslaagd om 22 presidentiële stambomen aan elkaar te linken. De tiener wist ook te achterhalen dat ze achttiendegraads verwant is van president Barack Obama. Ze heeft hem hierover per brief geïnformeerd. De enige president die niet afstamt van koning Jan is de achtste president: Martin Van Buren. Hij was ook de enige president die Engels niet als moedertaal sprak, want hij sprak Nederlands.

[Intellihub]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dutchresearcher
Dutchresearcher
7 jaren geleden

Het is volgens mij niet zo heel toevallig. Als ik mezelf als beginpunt stel, ik heb 3 kinderen (1e graads), die krijgen elk 3 kinderen (2e graads), die krijgen weer elk 3 kinderen (3e graads),… dan kom ik bij de 18e graad uit dat er 387.420.489 mensen zouden zijn, die rechtstreeks aan mij verwant zijn. Jan zonder Land leefde in de 12e eeuw, dus waarschijnlijk is 50-60% van de wereldbevolking wel op de een of andere manier aan hem verwant.

365Y
365Y
7 jaren geleden

Als de schepping 6000 jaar geleden werd voltooid dan zijn onze voorouders Adam en Eva , we zijn één mensenkind familie !

Silber eye
Silber eye
7 jaren geleden

Zo zie je maar weer de Nederlanders met hun dikke wijsvinger laten overal hun afdrukken achter.
En de Engelse koning Jan zonder land heeft zij het postuum, veel land verworven.
Maar zonder grapjes het is wel erg opvallend omdat er ook vele andere Europeanen daar hun toevlucht hebben gezocht de bloedband Amerika versus Europa is buitensporig groot.

gerard
gerard
7 jaren geleden

alle leden van de illuminatie schijne van de Engelse koning Locrinus af te stammen maar aangezien Locrinus als een mythe wordt gezien vraag ik me af of ze het ooit helemaal zullen kunnen achterhalen

x

Check Also

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x