Homepagina » Het Complot » EU-commissarissen declareren duizenden euro’s na Bilderbergconferentie
Eurocommissaris Neelie Kroes

EU-commissarissen declareren duizenden euro’s na Bilderbergconferentie

Als eurocommissarissen de Bilderbergconferenties van de schaduwwereldregering op kosten van de belastingbetaler bijwonen, hebben burgers dan ook niet het recht om te weten wat er achter de schermen gebeurt?

PublicServiceEurope nam de ingediende declaraties van enkele eurocommissarissen onder de loep, inclusief de eerste klas vliegtickets.

EU-commissarissen die aanwezig waren tijdens de laatste bijeenkomst van de Bilderberggroep zijn beschuldigd van het meten met twee maten omdat ze weigeren te onthullen wat er is gezegd tijdens de seminars, maar de belastingbetaler toch 4000 euro rekenen voor hun onkosten.

Verzoek

Europees commissaris voor Mededinging Joaquín Almunia declareerde na zijn vierdaagse ontmoeting in de Amerikaanse staat Virginia 4322 euro. De elite uit de haute finance, de private sector en leden van de koninklijke families worden tezamen ook wel de ‘schaduwwereldregering’ genoemd.

Eurocommissaris met de portefeuille Digitale agenda Neelie Kroes (VVD) maakte in totaal 4167 euro aan onkosten, terwijl de Belgische EU-handelscommissaris Karel De Gucht niet meer dan 980 euro declareerde.

De cijfers werden op verzoek van de Vlaamse Europarlementariër Philip Claeys vrijgegeven door de Europese Commissie. Hij wilde weten of de bureaucraten deelnamen als individu of als vertegenwoordiger van de Europese Unie. Op de officiële website van de Bilderbergclub staat dat genodigden op individuele basis deelnemen, terwijl commissievoorzitter José Manuel Barroso beargumenteerde dat het drietal naar Amerika afreisde als afgezant van Brussel.

Zeer vreemd

Claeys liet weten dat het antwoord van Barroso ‘zeer vreemd’ was. “Het gaat om veel geld,” zei hij. “De eurocommissarissen zeggen dat ze op eigen gelegenheid zijn gegaan en persoonlijk werden uitgenodigd, maar als het gaat om het betalen van de onkosten zijn ze opeens geweest als lid van de Europese Commissie. Dat klopt niet.”

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 georganiseerd naar aanleiding van ‘de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa’. Initiatiefnemers waren de Pool Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische oud-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard.

Dit jaar waren onder meer aanwezig: directeur van de National Security Agency (NSA) Keith Alexander, voorzitter van de raad van commissarissen van Barclays en commissaris van de BBC Marcus Agius, de Britse politicus Kenneth Clarke, directeur van oliereus BP Robert Dudley, de Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann, directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie Pascal May en Zijne Koninklijke Hoogheid de Hertog van Brabant Prins Filip van België.

EU-handelscommissaris De Gucht vertelde aan PublicServiceEurope dat ze eerste klas mogen vliegen. Hij ontkende echter dat er zoiets als ‘een wereldregering’ is.

Naast eurocommissaris Kroes waren ook andere Nederlandse politici van de partij tijdens de laatste Bilderbergconferentie. Demissionair premier Mark Rutte (VVD) en D66-leider Alexander Pechtold waren beide aanwezig. Ook is gebleken (pdf) dat ieder jaar één of meerdere PvdA-prominenten aanwezig zijn. 

In onderstaande video’s van We Are Change Rotterdam enkele prominente VVD’ers over Bilderberg:

Bron: Publicserviceeurope.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Nu begrijp ik waarom er zo gerommeld is met de pensioenen, nu blijkt dat ook de FNV connecties heeft met de Bilderbergroep. 1999 Lodewijk de Waal, Chairman, Dutch Confederation of Trade Unions (FNV). Eerder en later Wim kok ex FNV/pvda. Wat heeft een arbeidersbond te zoeken op een Bilderbergconferentie???

  4 likes
 2. Beste lezers en schrijvers, mogelijk hebben velen van jullie het boek ‘Animal Farm’ van George Orwell gelezen. Een prachtig voorbeeld van hoe politiek en ideologie werkt. Wanneer men macht krijgt maakt het voor vele mensen niet meer uit wat je oorspronkelijke denkbeelden waren. Wat ik erg vind is dat mensen als Kok, Bos en zoals hier in Oostenrijk (waar ik woon) Werner Faymann (SPÖ notabene) zich door hun daden bekennen tot het reinste kapitalisme. Wolven in schaapskleren. En wat nog erger is, is dat ze er mee weg kunnen komen omdat iedereen het kennelijk slikt, hen de hand boven het hoofd gehouden wordt… ! Zelfverrijking door zich privileges toe te eigenen moeten worden bestraft zoals ieder ander burger voor diefstal ook bestraft wordt. En, een politicus zou zelfs nog zwaarder bestraft moeten worden omdat wij hen in vertrouwen hebben genomen en zij dat vertrouwen beschamen!

  3 likes
 3. De arrogantie.. Bah!

  2 likes
 4. HAHA en de burger maar denken dat stemmen eerlijk gaat!! je wordt belazerd waar je bij staat…er was allang bekend wie er de meeste zetels gaat halen,daar zorgen ze wel samen voor de elite….

  2 likes
 5. Ik vind het sowieso belachelijk dat de politiek, naast een riant salaris, alle onkosten kan blijven declareren en feestjes organiseert zoals met de verkiezingen op kosten van de belastingbetaler.

  Alsof ze verheven zijn boven het volk, terwijl ze uit onze portemonnai eten.

  2 likes
 6. Adviseur Goldman Sachs Victor Halberstadt tevens adviseur Mark Rutte en dat voorspelt niet veel goeds dus voor de Nederlandse pensioenen

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2012/02/goldman-sachs-aast-op-nederlandse-pensioenen/#.UFNlnq5LkUg

  1 likes
 7. Ja jaaaaa mensen blijf maar stemmen maar je weet niet waarom want ik mag het niet zeggen aldus Rosenthal……….Niets wetende alles consumerende VEE zijn de woorden van Rockefeller de chairman van bildertjes ……BILDER a.k.a BOUWER a.k.a MASONS lees tussen de regels mensen en word eens wakker ……..F…K bilderberg en al hun maatjes .Wij zijn het haasje aan het einde van deze rit schrijf dat maar op je buik .

  1 likes
 8. [quote name=”King of Light”]Nu begrijp ik waarom er zo gerommeld is met de pensioenen, nu blijkt dat ook de FNV connecties heeft met de Bilderbergroep. 1999 Lodewijk de Waal, Chairman, Dutch Confederation of Trade Unions (FNV). Eerder en later Wim kok ex FNV/pvda. Wat heeft een arbeidersbond te zoeken op een Bilderbergconferentie???[/quote]
  Infiltranten, Wim Kok zat op Nyenrode, dat was al een veeg teken. Wouter Bos was manager en adviseur bij Shell, voordat-ie in de politiek kwam. Bedriegers en zakkenvullers.

  1 likes
 9. Sonny van der Heijde

  Kiezers jullie worden bedankt, door jullie is de grootste leugenaar weer aan de macht

  1 likes
 10. Op Twitter, hyves en facebook waren polls inzake de verkiezingen…
  Daaruit blijkt beter wat de mens verkozen heeft!
  Niet de verkiezingen zelf…dit is oplichterij ten top. Men wist al lang wat men zou gaan doen.
  Anti europa waren PVV en SP beiden zijn onderuit gehaald. Stembureaus, met vrijwilligers die uren mega formulieren moeten natellen wie ziet er op toe…dat zij met hun vrijwillige bijdrage en 100 euro tegoeden hun best doen?
  Zeg zelf wat is nu 100 euro tegenwoordig? Niets je kunt er niet veel meer mee het is geen 220 gulden waardig…in verhouding.
  Verkiezingen zijn nonsens in allerlei landen.
  De elite kiest, niet wij.

  1 likes
 11. Sonny van der Heijde

  En Roemer is voor leugenaar uitgemaakt terwijl de VVD de leugenaar is dat is te bewijzen

  1 likes
 12. [quote name=”Sonny van der Heijde”]Kiezers jullie worden bedankt, door jullie is de grootste leugenaar weer aan de macht[/quote]

  ik heb het sterke vermoeden dat de verkiezingen meer fictie zijn dan starwars en startrek bij elkaar….
  Als je naar de uitslagen op teletekst kijkt en bij een brabants dagblad dan staat er gewoon 1 van de 19 partijen niet op, en laat dat nou net precies SOPN zijn, toeval? ik denk het niet alleen ik ben er zogoed als van overtuigd!

  1 likes
 13. Het zijn landverraders, zoals de koning van België zijn land heeft verraden tijdens de tweede wereldoorlog, zo verraden deze politiekers hun land door in het geheim met (dezelfde) fascisten en oligarchen te heulen. Het is hun plicht als dienaar van het volk deze informatie vrij te geven, zoniet dienen zij zwaar gestraft te worden, met opsluiting.

  1 likes
 14. Alleen het feit dat je word uitgenodigt voor een elite bijeenkomst kan de wat zwakkere, doen omslaan het democraties principe uit het oog te verliezen.

  Regerings leiders die niet open zijn over waar hun inspiratie vandaan komt.
  Zijn in principe geen leiders maar volgers.

  Het is duidelijk hun religie is
  GELD.

  En met 41% van de stemmen op de vvd is ook duidelijk wat de religie is van 41% van de nederlanders is.

  Tijdens het stemmen hebben heel veel mensen aan hun financiele postitie gedacht.
  En daarmee bewust of onbewust voor veiligheid en finaciele zekerheid gestemd.

  Zolang we bezig zijn met overleven en zoeken naar zekerheid zullen we nooit de juiste beslissingen durfen nemen.

  1 likes
 15. Wat doet Neelie eigenlijk nog daar ze is 71 jaar en strijkt nog steeds bijna € 300.000,00 per jaar op en dat terwijl ze over de houdbaarheidsdatum heen is. En dan nog een onkostenvergoeding indienen van ruim € 4100,00 want tja dat kun je natuurlijk niet zelf betalen als je zoveel verdient? Als je dan ook nog weet dat euro-commissarissen per maand ruim € 23.000,00 ,verdienen, en totaal geen pensioenpremie hoeven te betalen maar dit gecompenseerd krijgen van Brussel dan kun je een heleboel onzin verkopen.

  1 likes
 16. Dacht al…wat stinkt het hier, maar nu weet ik waar de stank vandaan komt.
  Beleidsmakers en bestuurders stinken het meest, want ze vreten wat op in al die dure restaurants, op kosten van de burger. Dat wordt hier nog niet eens bij opgeteld. En hoe zit dat eigenlijk met die frauduleuze verkiezingen ? Al iets over gehoord op radio en tv ? Geen letter ! Hier stinkt nog veel meer…

  1 likes
 17. Zolang GELD de wereldreligie is, woordt het nooit wat op onze aarde.

  1 likes
 18. Tsja Neelie moet al die facelifts toch ergens van betalen.

  0 likes
 19. zozie je maar dat deze opname een bewijs is van een dichte deuren politiek als je naar transparantie vraagt worden ze een beetje geirriteert en willen ze zo gouw mogelijk weg bij de vragensteller…kennelijk hebben ze toch wat te verbergen inderdaad er is een schaduwwereld ze ontwijken vragen liever dan een goede en zuiver antwoord te geven op de vraag zo zie je maar.. het is natuurlijk moeilijk te verteren als het om geld gaat en deze proberen ze zo goed mogelijk te verbergen want het volk mag niet alles weten wat er aan de hand is een beetje dom houden is altijd voordeliger voor deze geld verslinderende leiders maar ze komen steeds meer in de verdrukking de schaduw word langzaam aan het licht gesteld van vragenstellers die met vragen komen waar ze straks niet meer omheen kunnen.. ze komen vanzelf in de verdrukking want het licht zal ze achter volgen en dat gaat gepaart met vragen.. vragen die beantwoord dient te worden zodat de vraag bevredigt is voor beide partijen.

  0 likes
 20. Ik dacht dat die lui al geld genoeg hadden. Maar, beste Bilderbergers, daar waar jullie later heengaan, hebben jullie niets aan je huidige fortuin, rijkdom en bezit. Denk daar maar eens dieper over na. Nu kan het nog.

  0 likes
 21. thumps up voor de journaliste, eindelijk eens een die zegt waarop het slaat

  0 likes
 22. Het maakt niet meer uit of we door de hond of de kat gebeten worden.
  Zoals het er nu uitziet worden we zowel door de hond als de kat gebeten.

  0 likes
 23. Tja,dit is wel ergelijk triest…
  Vooral in tijden van resessue, naja eigenlijk ook in tijden zonder resessie.

  Maar ik denk dat ik hetzelfde zou doen als ik de kans had!! Wie wil er nou niet lekker gratis geld uitgeven.

  Maar het is inderdaad erg krom, rijke mensen die overdreven veel geld mogen spenderen bij een onoficiele meeting.

  Ambtenaren kunnen goed saneren op de burger, Maar ze geven het lekker net zo hard weer uit aan hunzelf.

  0 likes
 24. Nederlandse Bank NV??

  Dat is niet zoals deze correct genoemd wordt in welk journaal dan ook.

  ook niet op deze site…

  0 likes
 25. Ja, Rutte en Pechtold Bilderbergers. Nu eens kijken wat voor regering we krijgen…

  0 likes
 26. Sonny van der Heijde

  Hadden ze maar geen VVD moeten kiezen

  0 likes
 27. De elite!!!? In WAT zijn ze de elite??

  0 likes
 28. waarbij gezegd moet worden dat Rosenthal beter zijn mond weet te houden dan Opstelten, het is maar al te pijnlijk duidelijk dat er volkvertegenwoordigers heen gaan en dat die geen verantwoordelijkheid willen en durven af te leggen over wat er besproken wordt, het zou op zijn minst in de tweede kamer besproken moeten kunnen worden en vanuit daar lekken naar de burger….

  0 likes
 29. En toch denk ik nog steeds dat het de bedoeling is dat bijvoorbeeld de VVD aan de macht komt nu, en er in duitsland alle medewerking verleend word aan europa en de geldpers 24/7 staat de draaien om europa nog verder in de shit te helpen!! eerder komen 90% van de mensen er nooit achter wat er staat te gebeuren! De boel moet klappen volgens mij. Niet eerder kun je weer met schone lei opbouwen naar een betere wereld! Zeg niet dat dit DE waarheid is gewoon hoe ik het voel.

  0 likes
 30. [quote name=”Sonny van der Heijde”]Hadden ze maar geen VVD moeten kiezen[/quote]
  Precies maar ik ben benieuwt hoe het in belgie zal gaan want kiese zij ook weer maar eens voor zo een partij nou dan zijn wij al helemaal gezegend .want uiteindelijk hebben ze dan nog meer macht door wie door Bernhard de neushoorn onnozel Bilderbergers

  0 likes
 31. het zal wel weer een hoop gescjoemel zijn zeker de verkiezingen en aan gezien veel Belgen niet meer gaan stemmen .

  0 likes
 32. nu moeten wij mensen wel op treden nu gaan ze toch te veer hoor . en als iemand geen belasting meer kan betalen en ze winnen eens iets dan word het gelijk ingevorderd .belachelijk nee hier komt nog een burgeroorlog of iets van maar dit kan niet goed blijven gaan kern woorden ZIJ MOGEN ALLES WIJ MOGEN NIETS en als er iets gedaan word door een persoon is het een terrorist

  0 likes
 33. [quote name=”Paulussie”][quote name=”King of Light”]Nu begrijp ik waarom er zo gerommeld is met de pensioenen, nu blijkt dat ook de FNV connecties heeft met de Bilderbergroep. 1999 Lodewijk de Waal, Chairman, Dutch Confederation of Trade Unions (FNV). Eerder en later Wim kok ex FNV/pvda. Wat heeft een arbeidersbond te zoeken op een Bilderbergconferentie???[/quote]
  Infiltranten, Wim Kok zat op Nyenrode, dat was al een veeg teken. Wouter Bos was manager en adviseur bij Shell, voordat-ie in de politiek kwam. Bedriegers en zakkenvullers.[/quote]
  Eindelijk, goed Paulussie, iemand die twee kanten de zaak belicht. Want iedereen kijkt en schopt maar tegen het rechterbeen maar houden hun handen voor de ogen wat er de hele tijd al bij het linkerbeen afspeelt en nog steeds gebeurt. Zij gnuiven in het vuistje om dat alle kwaad-sprekerij van hun wordt afgeleid. Van de prins geen kwaad….

  0 likes
 34. ooit wordt het schavot weer ingevoerd 🙂

  0 likes
 35. [quote name=”MacGyver”][quote name=”Sonny van der Heijde”]Kiezers jullie worden bedankt, door jullie is de grootste leugenaar weer aan de macht[/quote]

  ik heb het sterke vermoeden dat de verkiezingen meer fictie zijn dan starwars en startrek bij elkaar….
  Als je naar de uitslagen op teletekst kijkt en bij een brabants dagblad dan staat er gewoon 1 van de 19 partijen niet op, en laat dat nou net precies SOPN zijn, toeval? ik denk het niet alleen ik ben er zogoed als van overtuigd![/quote]
  precies een spel dat word gespeelt,waarbij het niet uitmaakt waar je voor kiest dat hebben ze al besloten op de conferentie de nazi s zijn eigenlijk nooit verdwenen.

  0 likes
 36. Wie stemt er nou op landverraders?

  0 likes
 37. Weet iemand mischien of er verborgen tekens op de euro staan net als op de dollar?..

  0 likes
 38. we staan al in de rij om vergast te worden…ja in een andere uiterlijk vorm vandaag in 2012 dan in WO2. De nazi’s hebben zich jaeren verdekt op kunnen stellen omdat de “massa”t gezellig had met gadgets op de wereldse kermisattractie..
  en ja.. nederland zal t nodig hebben.. die absurde VVD met leugenaar-slimer Rutte..(de made van Brussel)die DE flinke klap in het gezicht van velen gaat uitdelen, die doet duizelen en waardoor je alleen maar kunt gaan onderscheiden dat de Geld de illusie is en ook geen zekerheid geeft…en dan gaat de euro..eindelijk ! geef ik n feesie 🙂

  0 likes
 39. [quote name=”edjuh”]Weet iemand mischien of er verborgen tekens op de euro staan net als op de dollar?..[/quote]

  Die zijn er inderdaad, maar zijn verborgen in de veiligheidskenmerken en heel moeilijk waarneembaar. Het is niet zo als bij de dollar, waar ze met het blote oog te zien zijn.

  0 likes
 40. [quote name=”soeverein mens”]
  Allerbest Soeverein mens!!! Dit wist ik niet. Ik denk dat ik niet de enige ben. Het zegt zoveel over het paaien door Brussel van mensen met een bepaalde positie. Het is meer dan schandelijk dat dit mens Kroes dat ongegeneerd doet. Dat politici een vette worst mag worden voorgehouden (=corruptie) is misdadig. Dus bijna elk buitensporig salaris is daarmee gekwalificeerd, zeker wanneer het om volksvertegenwoordiging gaat.

  0 likes
 41. [quote name=”Sonny van der Heijde”]Kiezers jullie worden bedankt, door jullie is de grootste leugenaar weer aan de macht[/quote]
  hoi ik heb een groot kruis er op gezet met als tekst ik ben geweest

  0 likes
 42. de sopn zou toch zeveel stemmen krijgen niks van gezien en ik weet van veel mensen dat ze wilderrs gestemd hebben, toch naar beneden vreemd he.

  0 likes
 43. Nederland huilt en is stil. Niemand die iets zegt over de verkiezingen. We mogen de lachende gezichten aanschouwen van de zg winnaars van de verkiezingen, die nu denken, dat hun fraude gelukt is.Iedereen die kan nadenken weet dat dit niet klopt, niet kan kloppen. Net al de jaren met Balkenende iedereen tegen hem was en hij telkens weer opnieuw gekozen werd.
  Maar wie je ook sprak, in de buurt, familie, online, iedereen was tegen hem.
  Net zoals nu blijkt, dat de VVD alweer gewonnen heeft. VVD is voor de rijken, VVD doet wat beloftes, maar maakt ze niet waar. VVD kiest voor harder rijden op de weg omdat zijzelf graag met hun grote bak hard rijden over de snelweg.
  VVD mag nu gaan kiezen met wie zij gaan samenwerken? Laat men de zetels bezetten in de regering, zoveel zetels zoveel stoelen van de partijen die zetels hebben.
  Maar nee, men (VVD) mag zelf kiezen, dus waarom nog stemmen?

  0 likes
 44. Daarbij in de gezondheidszorg speelt er ook intens veel aan fraude. Belangenverstrengelingen, scholen doen er aan mee. Instanties, noem ze maar op, alles werkt samen, om maar zoveel mogelijk geld binnen te halen ten koste van de mensheid.En wij het maar vreemd vinden dat we nog meer moeten betalen aan ziektekosten?
  Om een of andere bobo een fijn leven en vakanties te gunnen oid.
  Dit moet ergens gestopt worden.
  Hoe meer informatie hier over naar buiten komt hoe beter.
  Er zou een meldpunt moeten komen in deze.

  0 likes
 45. Let op: Rutte en Pechtold komen beide in het kabinet……

  0 likes
 46. [quote name=”Peter”]Dacht al…wat stinkt het hier, maar nu weet ik waar de stank vandaan komt.
  Beleidsmakers en bestuurders stinken het meest, want ze vreten wat op in al die dure restaurants, op kosten van de burger. Dat wordt hier nog niet eens bij opgeteld. En hoe zit dat eigenlijk met die frauduleuze verkiezingen ? Al iets over gehoord op radio en tv ? Geen letter ! Hier stinkt nog veel meer…[/quote]

  Weet je wat zo stinkt is dat die politicy na zwaar getafeld te hebben op kosten van de burgers zwaar op de pot zitten te drieten (Drents voor een bolus draaien).

  0 likes
 47. [quote name=”Westbound”]Ik dacht dat die lui al geld genoeg hadden. Maar, beste Bilderbergers, daar waar jullie later heengaan, hebben jullie niets aan je huidige fortuin, rijkdom en bezit. Denk daar maar eens dieper over na. Nu kan het nog.[/quote]

  Nee een doodsgewaad heeft geen zakken

  0 likes
 48. Deze dame is zo corrupt dat ze het zelf niet meer weet wat ze allemaal heeft aangericht dat ze nog leeft verbaast
  mij als je ziet hoe ze er uit ziet
  weg met dat mens

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...