Gezondheid

VIDEO: Joël heeft de helft minder epileptische aanvallen door cannabisolie

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden patiënten kunnen baat hebben bij cannabisolie. Voor het eerst wordt deze olie nu in een apotheek in Den Haag gemaakt van cannabis van betrouwbare afkomst. De belangstelling is enorm.

De cannabisolie is al meer dan 1500 keer voorgeschreven en wordt gegeven bij ziektes zoals kanker, Parkinson, migraine of epilepsie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Groter bewustzijn

Joël werd op jonge leeftijd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van epilepsie. Door de epileptische aanvallen zijn de hersenen van Joël zo erg beschadigd dat hij niet meer kan praten.

Sinds kort gaat het beter met hem door de cannabisolie. Zijn vader zegt: “De aanvallen zijn ongeveer gehalveerd.” Zijn moeder ziet een ‘groter bewustzijn beschikbaar komen’.

Geen pesticiden

De olie die Joël gebruikt wordt gemaakt bij de Transvaal Apotheek. De cannabis is afkomstig uit de enige legale medicinale kwekerij van Nederland. Zodoende weet men zeker dat er geen pesticiden, schimmels en oplosmiddelen in achterblijven.

Om verzekeraars en artsen mee te krijgen moet er volgens de apotheek meer wetenschappelijk onderzoek worden gedaan. De Transvaal Apotheek gaat de opgedane kennis nu delen met andere apotheken die interesse hebben getoond.

[RTL Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x