Gezondheid

VIDEO: Joël heeft de helft minder epileptische aanvallen door cannabisolie

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden patiënten kunnen baat hebben bij cannabisolie. Voor het eerst wordt deze olie nu in een apotheek in Den Haag gemaakt van cannabis van betrouwbare afkomst. De belangstelling is enorm.

De cannabisolie is al meer dan 1500 keer voorgeschreven en wordt gegeven bij ziektes zoals kanker, Parkinson, migraine of epilepsie.

Groter bewustzijn

Joël werd op jonge leeftijd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van epilepsie. Door de epileptische aanvallen zijn de hersenen van Joël zo erg beschadigd dat hij niet meer kan praten.

Sinds kort gaat het beter met hem door de cannabisolie. Zijn vader zegt: “De aanvallen zijn ongeveer gehalveerd.” Zijn moeder ziet een ‘groter bewustzijn beschikbaar komen’.

Geen pesticiden

De olie die Joël gebruikt wordt gemaakt bij de Transvaal Apotheek. De cannabis is afkomstig uit de enige legale medicinale kwekerij van Nederland. Zodoende weet men zeker dat er geen pesticiden, schimmels en oplosmiddelen in achterblijven.

Om verzekeraars en artsen mee te krijgen moet er volgens de apotheek meer wetenschappelijk onderzoek worden gedaan. De Transvaal Apotheek gaat de opgedane kennis nu delen met andere apotheken die interesse hebben getoond.

[RTL Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x