BuitenlandCorona

Wales: 87% van de ziekenhuispatiënten met corona is gevaccineerd

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit gegevens die zijn gepubliceerd in Wales blijkt dat twee weken geleden maar liefst 87 procent van alle nieuwe coronapatiënten gevaccineerd was. Dat terwijl zo’n 70 procent van de inwoners ‘volledig gevaccineerd’ is.

De gegevens laten ook zien dat 63 procent van de mensen die positief testten op corona gevaccineerd was. In 99 procent van de gevallen ging het om mensen onder de 60 jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met andere woorden: slechts 13 procent van de mensen die met corona in het ziekenhuis belandden, was ongevaccineerd.

Media nemen dat klakkeloos over

Toch houden Britse gezondheidsagentschappen vol dat de vaccins effectief zijn en beschermen tegen ziekenhuisopname. De media nemen dat klakkeloos over.

De BBC kopte: ‘Covid-19 in Wales: een derde van de positieve gevallen is ongevaccineerd’. De Britse publieke omroep schreef dat ‘bijna 13 procent van de ziekenhuispatiënten met corona ongevaccineerd was’.

De BBC had natuurlijk ook kunnen schrijven: ‘Covid-19 in Wales: twee derde van de positieve gevallen is gevaccineerd’. En dat ‘87 procent van de ziekenhuispatiënten met corona gevaccineerd is’. Maar dat komt de vaccinatiebereidheid niet ten goede, zou Hugo de Jonge zeggen.

Weinig tot geen verschil

Volgens de BBC liggen er zoveel gevaccineerden met corona in het ziekenhuis omdat er zoveel mensen gevaccineerd zijn. Ja, echt.

Ook beweert de BBC dat het vaccin werkt omdat er afgelopen winter vier keer zoveel mensen in het ziekenhuis lagen als nu. Dat klopt, maar als je de cijfers die nu bekend zijn vergelijkt met die van september vorig jaar – toen er nog geen vaccin was – dan is er weinig tot geen verschil.

[The Gateway Pundit]

4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Niet verbazingwekkend, dit bericht. In genoeg landen zie je hetzelfde beeld. Hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe meer er in het ziekenhuis belanden of nog een graadje erger.
Ik ben nu 72 jaar en ik kan met RECHT zeggen, dat ik nog nooit in zo’n krankzinnige wereld terecht ben gekomen.
ALLES wat recht is wordt krom gepraat en ALLES wat krom is wordt recht gepraat.
Je zou er compleet moedeloos van worden.
Waarom zijn er ook zo weinig mensen die dit totale gekkenhuis door hebben?
Vaccins, maar dan bedoel ik ook de ECHTE vaccins, bestaan natuurlijk al een tijdje.
Ik kan mij niet meer herinneren dat ik in de beginjaren 50 toen ik een baby was, werd ingeënt. Althans DKTP bestond nog niet.
Ik heb wel de pokkenprik gehad, zoals praktisch alle baby’s.
Toen brak ergens halverwege de vijftiger jaren de polio-epidemie uit. In allerijl kwam er vanuit Amerika hulp in de vorm van vaccins.
Toen onze kinderen baby’s waren zijn ze ook allemaal ingeënt. Mijn man en ik hebben daar zelfs nooit over getwijfeld.
Dat ging uiteraard om gevaarlijke ziekten als difterie, kinkhoest, tetanus. Mijn moeder was verpleegster geweest en had de verwoestende uitwerking daarvan gezien.
Verder was het óók nog eens zo, dat als je was ingeënt, dan was je ook daadwerkelijk beschermd.
In tegenstelling met NU: nu kunnen ze je 1, 2, 3 of misschien straks wel 8 prikken geven en dan kan je NOG diezelfde ziekte krijgen, waarvoor ze je hebben ingeënt.
Wat ik wil zeggen is, dat je toch wel totaal mesjogge moet zijn om aan deze waanzin ook maar één keer mee te doen.
Het levert je NIETS op. In concreto kan het je zelfs versneld ernstig ziek maken. Zeker gezien de ongelooflijke hoeveelheid bijwerkingen.
Gelukkig geven de andere landen WEL de juiste gegevens door.
Dat is HIER in dit land wel anders. Volgens Hugo en die andere snijbonen, zoals Gommers, Osterhaus en Marion Koopmans komen alle mensen die niet geprikt zijn, in het ziekenhuis terecht.
Nu…. ik heb een verrassing. Al word ik ziek, dan zijn er wat mij betreft 2 mogelijkheden: ik word zelf weer beter (met dank aan mijn immuunsysteem) of ik verlaat deze wereld voor de eeuwigheid. De 3e mogelijkheid: een ziekenhuisopname, laat ik fijn aan mij voorbijgaan.
Ik denk niet eens dat ik dat hoef uit te leggen. De meeste lezers zullen precies begrijpen wat ik bedoel.
Als afsluiting wil ik nog zeggen: het wordt vandaag mooi weer met een zonnetje. Ga lekker naar buiten. Goed voor de vitamine D. En probeer ondanks alles positief te blijven.
WIJ staan nog steeds aan de goede kant.

Skippy
Skippy
2 jaren geleden

Graag Nederlandse Cijfers en voorbeelden. Of lezen ze in Wales alles over Nederland?
Ik bedoel dit niet verkeerd, maar het is altijd in Amerika of Wales of ver weg.

OptimaForma
OptimaForma
2 jaren geleden

Iedereen veel sterkte vandaag. We gaan een apartheidswinter tegemoet. Maak het gezellig thuis. Knuffel je geliefden extra hard. Maak je kachel schoon met een ragger en verwijder vloerbedekking. Zorg voor een schone omgeving. Zorg voor gezond eten. We gaan dit redden. F#@k al dat idiote nieuws. De strijd is verloren, maar de data gaat ombuigen in ons voordeel, dat gaat het winnen voor ons. Hou vertrouwen

rrr
rrr
2 jaren geleden

How to lie with statistics … Zoals rommelen met de tijdsperioden zoals de winterperiode 20/21 vergelijken met de afgelopen septembermaand.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x