Buitenland

CNN-‘nieuws’ over Rusland uit dikke duim gezogen. Dit zegt een vooraanstaand politiek commentator erover

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De onthullingen over nieuwszender CNN gaan door. Project Veritas heeft een nieuwe video gepubliceerd, dit maal over politiek commentator Van Jones.

Jones zei op camera dat het nieuws over Rusland in feite op niets gebaseerd en onbeduidend is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In een eerdere video zei CNN-producent John Bonifield dat het nieuws over Rusland bullsh*t (onzin) is.

“Het is voornamelijk onzin,” zei Bonifield. “We hebben niet veel bewijs of zo.”

Commotie

CNN zei in een verklaring dat Bonifield zich bij de zender vooral bezighoudt met het onderwerp gezondheid en niet betrokken is bij de verslaggeving over Rusland of Trump.

Vanwege alle commotie zag ook CNN Public Relations zich gedwongen een verklaring naar buiten te brengen:

“CNN blijft achter haar producent John Bonifield staan. Verschillende persoonlijke meningen, dat is wat CNN sterk maakt. We verwelkomen en omarmen dat.”

Aangevallen

De Washington Post merkte op dat Jones één van de meest prominente politieke commentatoren van de zender is en president Trump in het verleden heeft aangevallen wegens diens ‘relatie met Poetin’.

CNN ligt zwaar onder vuur vanwege de onthullende video’s. Zelfs adjunct-perschef van het Witte Huis Sarah Huckabee Sanders verwees naar één van de video’s:

Schande

“Er circuleert momenteel een video. Of het klopt weet ik niet, maar ik raad iedereen aan om ernaar te kijken. Als het klopt is dit een schande voor alle media en de hele journalistiek.”

Ze zei verder dat er al bijna een jaar allerlei verhalen rondgaan over de vermeende connectie tussen Rusland en Trump, maar dat er nog steeds geen bewijs is.

Bekijk de nieuwe video hieronder:

[Project Veritas]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Hoe moeten we anders WW III beginnen?

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

De vermeende connectie tussen Rusland en Trump is denk ik door de mainstream media de wereld ingebracht omdat de eigenaars (globalisten/multinationals) niet blij waren met wat Trump tijdens verkiezingstijd voor ogen had. Zo vond Trump dat de Amerikaanse soldaten niks in het buitenland te zoeken hadden. Trump wilde ze naar huis halen o.a. uit Syrië.

En Trump zag Poetin niet als een groot gevaar maar iemand om de handen mee te schudden en om samen IS aan te pakken. Ik denk dat dergelijke ideeën van Trump regelrecht indruiste tegen de agenda van de warmongers van Wall Street t/m de agenda van de Council on Foreign Relations en de Bilderberg. Een agenda die al meer dan tien jaar geleden gepland was en het demoniseren in volle gang.

Sindsdien werd Trump door de MSM dagelijks met negatieve informatie besmeurd. Een brandweerman uit New York, Rudy Dent, die zijn verhaal over de gebeurtenissen rond het slagveld van 911 op YouTube nader verklaarde, sprak zijn afschuw uit over de wijze waarop de Amerikaanse MSM opereerde en noemde het de grootste manipulatie en massa deceptie aller tijden. Dent noemde de zogenaamde [vertrouwde journalisten] bij de mainstream media ”Celebrity Prostituees” en ik denk dat we bij de Nederlandse nieuws- en actualiteitenprogramma’s deze ook tegenkomen.

Zogenaamde journalisten die flink betaald krijgen zo lang ze maar uitkramen wat ze in panklare brokjes krijgen voorgeschoteld en verder geen kritische vragen stellen. Ik denk dan aan de hoofdredacteur van het NOS Journaal, Marcel Gelauff, die de opdracht gaf om te knippen in Poetin materiaal. En ik denk dan aan de mensen van Nieuwsuur, Twan Huys, en programma’s als Pauw, en Jinek. Deze laatste zond onlangs weer een gebeurtenis van Trump uit en poogde het negatief te brengen aan de tafelgasten. Een soort van doordeweekse poging om Trump te besmeuren en anders is Poetin weer aan de beurt. Ik wilde een link met de juiste tijdsindicatie plaatsen maar het lijkt wel of ze dit gedeelte over Trump eruit geknipt hebben? Ik kan het in de herhaling namelijk niet meer vinden? Het betreft de uitzending met Erik van Muiswinkel aan tafel.

Ik ervaar ook zoals @War or Error eerder aanhaalde, dat ze inspelen op de psyche van de mensen en zou strafbaar moeten worden gesteld als een onderwerp niet klopt met de werkelijkheid, maar louter als doel heeft om de bevolking te manipuleren. Ze worden daarvoor getraind en zwaar overbetaald. Zelfde agenda, zelfde doel.

Link top mainstream media salarissen in Amerika en de warmongers hebben er alle reden voor om deze mensen zwaar uit te betalen.

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/08/highest-paid-media-figure-salaries_n_1755529.html?slideshow=true#gallery/243511/0

faya
faya
6 jaren geleden

Er gaan koppen rollen.
Volgens Thomas Williams zijn er nu alleen nog hersenloze draco slaven over, die zullen ze wel in kaart hebben en moeten zo snel mogelijk opgepakt worden.
Die zijn nu levensgevaarlijk.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Off topic…Eerder NAVO troepen naar Russische grens, nu meer NAVO troepen naar Afghanistan (Irak!)…Kitty Haley beweert dat de US beschikt over bewijs dat Assad een gifgas aanval voorbereid en de US hierop zal antwoorden met een directe aanval…. Macron (Rothschild puppet) en Trump (idem puppet) hebben afspraak dat ook Frankrijk zich zal aansluiten bij aanval op Assad regiem indien gifgas aanval plaatsvindt….Ongetwijfeld zijn er meer berichten te melden, hier tekent zich toch duidelijk een -verdere- WOIII in wording af…De Rothschilds en Rockefellers en andere psychopaten kunnen zich duidelijk niet losmaken van het idee dat er landen zijn die zich niet zullen/willen onderwerpen aan de westerse bankdieten en willen de idioten ten koste van alles de laatste nog niet bezette landen als Venezuela, Noord-Korea, Iran, Syrie en uiteindelijk ook Rusland onder hun macht krijgen.

Natuurlijk weten de psychopaten dat bij een WOIII de US hegemonie totaal zal verdwijnen en de wereld in een puinhoop verandert en zal leiden tot de vernietiging van hun macht en eigen bestaan en zal het daarom waarschijnlijk eerst (nog wel?) blijven bij wapengekletter. Maar dit kan uiteindelijk ook totaal verkeert aflopen en een wereldoorlog ontketenen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x