Homepagina » Buitenaards » NASA staat op punt van disclosure. Hackerscollectief Anonymous weet meer en maakte deze video
NASA staat op punt van disclosure. Hackerscollectief Anonymous weet meer en maakte deze video

NASA staat op punt van disclosure. Hackerscollectief Anonymous weet meer en maakte deze video

Hackerscollectief Anonymous heeft een video gemaakt waarin wordt gesteld dat NASA op het punt staat te onthullen dat er sprake is van contact met buitenaards leven.

In het filmpje, dat al bijna een miljoen keer is bekeken, wordt verwezen naar drie artikelen van de website Ancient Code.

Recentelijk zijn veelbelovende ontdekkingen gedaan in ons zonnestelsel. In april kondigden wetenschappers aan dat ruimtesonde Cassini waterstof had ontdekt op Saturnusmaan Enceladus.

Bewoonbare zone

Deze maand nog publiceerde het Ames Research Center van de NASA een lijst van 4034 potentiële planeten in onze Melkweg.

Er zijn meer dan 30 aardachtige planeten ontdekt die zich in de bewoonbare zone bevinden, het gebied rond een ster waarin leven mogelijk wordt geacht.

“Pas in de afgelopen decennia konden we andere werelden ontdekken,” zei voorzitter van de Amerikaanse Senaatscommissie voor wetenschap, ruimte en technologie Lamar Smith tijdens een hoorzitting op 26 april.

Fascineert

“De zoektocht naar bewijs voor buitenaards leven fascineert het Amerikaanse volk,” voegde hij toe.

In de video van Anonymous wordt de tekst voorgelezen van een artikel over die hoorzitting en wordt voorspeld dat de aankondiging over buitenaards leven aanstaande is.

De andere twee artikelen verschenen tussen januari en april dit jaar op Ancient Code, aldus de Daily Mail.

Bekijk de video hieronder:

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Patricia Müller schreef:

  Bestaat er eigenlijk een foto van tenminste EEN van al die beweerde aardachtige Planeten? Ik bedoel een echt foto, geen Computer Gaphic. Toch?

  Het is alles maar lezen in de koffiedik, interpretaties uit afwijkingen van de loopbaan van zonnen in zonnestelsels. Volgens mij bestaat er geen telescoop dat plaatjes van aardachtige planeten kan leveren.

  En de NASA? Disclosure? Maak me niet lachen, eerder verschijnt het Jesutje op ons planeet.

  12 likes
  • Hans schreef:

   Best Patricia Müller en Rene.

   Er bestaan wel degelijk foto’s van exoplaneten.
   Hier is link naar de lijst van de exoplaneten welke keurig op de foto staan: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_directly_imaged_exoplanets#Exoplanets
   Je kunt op elke ster klikken en krijgt informatie over de ster en een foto van de planeten te zien.

   En wat betreft het “koffiedik kijken”. Hier worden wetenschappelijk geaccepteerde en beproefde methoden gebruikt. Zoals het bepalen van de invloed van de zwaartekracht die een planeet uitoefent op de ster waaromheen deze planeet draait. De ster en de planeet draaien beide om een gemeenschappelijk zwaartekracht punt (centrum). Dit wordt de Wobble method genoemd (http://archive.seti.org/seti/seti-science/detecting_new/wobble_method.php).

   De volgende keer jezelf iets beter in het onderwerp inlezen graag.

   6 likes
   • Patricia Müller schreef:

    Heb op die adressen gekeken, weinig beeldmateriaal, tekeningen (!!!!) van NASA schilders, niets waar echt vlees aan zit. So where is the beef?

    Met tabellen doe ik niets, IK ZOEK ECHTE FOTO’S VAN PLANEETEN.

    2 likes
    • Hans schreef:

     Best Patricia Müller.
     Er staat een tabel met daarin de sterren waarbij deze planeten gevonden zijn. Even de moeite nemen om naar beneden te scrollen (ook al is het allemaal in het Engels……) en de foto’s (soms ook bewegend materiaal) en daar zijn de foto’s te zien. Hieronder alvast een linkje naar het planetaire systeem van HR 8799: https://en.wikipedia.org/wiki/File:HR_8799_Orbiting_Exoplanets.gif

     Dus ga je zelf eens onderwijzen voor je weer zonder enige kennis hier wat commentaar neer klad. Exoplaneten bestaan en het heelal zit er vol mee. Ook met planeten die zeer sterk op onze eigen planeet lijken.

     2 likes
  • Rene schreef:

   er bestaat inderdaat geen telescoop krachtig genoeg om een planeet rechtstreeks opties waar te nemen bij een ster buiten ons zonnestelsel.

   1 likes
   • Allert schreef:

    World’s largest optical telescope gains a powerful tool, with LUCIFER
    De naam zegt genoeg van een van de krachtigste telescopen in de wereld waar je niets van te zien krijgt.
    http://newatlas.com/lucifer-nir-system-installed-on-lbt/14926/
    En kijk zelf maar eens op you tube wat je allemaal met een Nikon p900 Camera kunt zien als je naar de sterren en de maan kijkt.

    3 likes
    • Patricia Müller schreef:

     Heb gekeken, alles CGI Design. Dit herken je omdat ze alle te mooi zijn om echt te kunnen zijn. Maar ja, je hebt een bepaalde visuele competentie nodig, en die heb je allen maar als je ook met CG-software werkt en echt bedoelde fotografie doet. Op de lucifer website zijn er maar foto’s van Pluto, en die zijn allemaal wat onscherp. En als ze al Pluto maar onscherp kunnen afbeelden, dan redden ze het met zo’n “heel-ver-weg-paneet” niet, ook niet met Lucifer.

     3 likes
     • Richard schreef:

      Hallo Patricia. Heb jij verstand van CGI? Er is een veel besproken filmpje van een geheime tape van de KGB van Greys. Ik ben altijd zeer sceptisch, maar dit filmpje is bizar. Volgens velen is het zeer moeilijk om de oogleden van de aliens, die af en toe knipperen, zo natuurlijk na te maken met CGI. Zeker in die tijd en als ik het goed begrepen heb nog steeds tot op de dag van vandaag. https://youtu.be/CTfPSsw88P0

      1 likes
     • Richard schreef:

      Dankjewel voor het kijken. Te mooi om echt te zijn? Daarom denk ik.ook dat dit echt is en geen CGI. Het beeldmateriaal komt ook nog eens uit de jaren 40/50. Toen was er niet eens CGI

      0 likes
  • frank schreef:

   dat was 5 minuten googelen…
   je moet wel de moeite willen nemen natuurlijk….

   0 likes
   • Allert schreef:

    Hoe simpel gedacht Frank, 5 minuten googelen.
    Heb je nog niet door dat je niets kunt vertrouwen want het meeste strookt niet met de werkelijkheid wat op internet te vinden is.
    En zeker niet wt met zogenaamd space te maken heeft.
    Ik vind die Patricia wel leuk en slim, 😉

    1 likes
 • faya schreef:

  Alex Jones is er in elk geval goed van op de hoogte hoeveel geestelijke terreur die elite op de goedaardige mensheid uitstort en wat ze verder nog voor de goedaardige mensheid in petto hebben.
  Dat is niet veel soeps.
  Gelukkig gaan ze nu zelf de omstandigheden en behandelingen krijgen waar ze de onschuldige mensheid graag in hadden zien lijden.
  Je wil het niet weten wat er zoal in de minds van psychopaten rondwaart die dergelijke methodes verzinnen.
  Gewoon, omdat ze denken dat ze boven je staan.

  6 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Blij dat die maskertjes tegenwoordig maar een eurootje of vijf kosten en je spontaan “anonymous” bent…

  8 likes
  • Patricia Müller schreef:

   Ja, en dat heeft toch iets! Een maskertje, een boerka en dan die vieze mobielmast bij mij in de buurt aansteken …

   3 likes
  • Richard schreef:

   Haha en zo is het. Iedereen kan Anonymous zijn. Echt iedereen. Het is ook geen groep met leiders enz, of vastigheden. Mensen die actief zijn voor het collectief zijn het. Dus als jij een masker koopt en je bijv iets hackt waar Anonymous mee bezig is, hoor je er gewoon bij.

   0 likes
 • Woppie schreef:

  Ook die hele anonymous is opgezet door de elite.

  8 likes
 • Sina schreef:

  Zoals Carol Rosin al zei : “The last card, the last card…”

  https://www.youtube.com/watch?v=Wo-PcYjgRig&t=234s

  7 likes
 • Zetareticulan schreef:

  Dit is niet anonymous, dit is een hoax en ze zeggen het zelf rond 10:19 min

  7 likes
 • Bsch schreef:

  Zou me niets verbazen als die hele anonymous een psy-op is, bedacht door NASA zelf. Ze lachen zich helemaal rot daar. Hoeveel disclosures hebben we ondertussen nog tegoed:)

  6 likes
 • GianlucaM schreef:

  25 jaar geleden wisten we niet dat er planeten waren buiten ons zonnenstelsel?? Daar ben ik al gestopt. Wat een onzin.

  5 likes
  • luna schreef:

   precies! nu is het wel zo dat de techniek veel verder is als 25 jaar geleden, maar je hebt een punt
   het enige dat we e ch t weten is dat we geboren worden en dood gaan eens, en dat keer op keer, voor de 1 ontelbaar vele keren, voor de ander een kortere weg, net zolang dat je je karma hebt afgerondt

   uit de u s a komen de meest ondenkbare dingen, en zeker NU omdat internet de wereld beheerst, dus kortom : daar maak je je punt mee met die 25 jaar, het is ook heel raar dat ze nooit meer naar de maan zijn terug gegaan, en wel om 2 redenen : de eerste is dat de maan een creatie is met een hologram of iets, en ze ons doen willen geloven dat de maan echt is… of, de tweede kan zijn dat ze er wel geweest zijn maar de schrik bizar was wat ze daar troffen.. en dus nooit meer terug voor het ” willen van de hebzucht ”

   dus.. de echte waarheid zal altijd bestaan uit illusie en complot, is mijn mening

   1 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Heel die anonymous is fake, alleen gemaakt om de massa bezig te houden à la infowars met die fake alex jones

  5 likes
 • Helen schreef:

  Nou het Project Bluebeam zal binnenkort wel gelanceert worden, het is devolgende angst dkctrine dat we bedreid worden nu niet door moslims of Al Cia of ISIS over 23 meter stijging van de zeespiegel maar door alïens die d wereld komen aanvallen.

  Tja, dan moet er wel een 1 wereldregering geïnstalleerd worden om ons allemaal te beschermen…

  3 likes
  • faya schreef:

   Het is het oude systeem dat omgevallen is.
   Het oude systeem dat de NWO erdoor wil drukken, gebaseerd op angst zaaien, de enemy’s of humanity, zij zijn zelf de terroristen.
   Hun werk bestaat uit angst zaaien om hun hebzucht en corruptie ongehinderd doorgang te laten vinden.

   2 likes
 • faya schreef:

  Deze is niet anoniem en heeft het ook tegen het volk.
  Hij komt niet zo af en toe opdagen met een masker en een boodschap maar vele lezingen, video’s en vele viewers al jaren lang, gewoon in de camera.
  Wel zo betrouwbaar.
  Het gemaskerde hoofd en vervormde stem van Hackerscollectief Anonymous heeft net als die Cobra beweging een vervormde stem, geen gezicht en dan vertrouw ik het automatisch al niet.

  https://www.youtube.com/watch?v=faAJBYREctc

  Gistermorgen trouwens een cyber attack in het Britse parlement.

  https://www.youtube.com/watch?v=JuHGDd-LTOc

  0 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  NASA is net zo betrouwbaar als CNN of de NAZI`s!
  NASA is ook net zo betrouwbaar als de maanlandingen en de mars-rover.
  Het belangrijkste na het in het bezit hebben van de banken, scholen/universiteiten, onze geschiedenis, de religies en de westerse politiek is de westerse media!
  De westerse media is voor ruim 50% Fake-News, en door onze hersenen te spoelen vooral door TV kijken maar ook door kranten en de radio worden mensen zombies die alles geloven.
  Het komt vooral omdat de NAZI`s de oorlog niet verloren hebben maar zijn doorgegaan vanuit de VS en Argentinië de NASA en de NSA en de CIA zijn in handen van de NAZI`s
  NASA in het Hebreeuws het woord uitgesproken “NASA” maar “nâSHâ'” (de “sh” geluid in tegenstelling tot de “s” geluid). om een dwaalspoor te brengen, dat wil zeggen (mentaal) te misleiden, of (moreel) te verleiden bedriegen.
  Interessant genoeg, is het woord voor het eerst geïntroduceerd in Genesis 3: 13 …
  Het woord ‘verleid’ in de Statenvertaling is afkomstig van dit Hebreeuwse woord, dat zoals hierboven gezien betekent Eva werd bedrogen door een slang. (Hebreeuws: “Nachash” vertaald als “serpent”) “grotelijks bedrogen.”. Ik cre eërde de volgende grafische vroeg in mijn onderzoeken betreffende de NASA, en natuurlijk anderen hebben gelijkaardige vertolkingen gedaan, wijzend op de NASA “swoosh” lijkt erg veel als een slang tong …
  https://www.youtube.com/watch?v=auik4D1yIAY
  https://www.youtube.com/watch?v=mGx1zs0k4qw&list=PLEpr4aa9rk9pSH7mCVu3_7ANW_d6s5UNI

  2 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  NASA is net zo betrouwbaar als CNN of de NAZI`s!
  NASA is ook net zo betrouwbaar als de maanlandingen en de mars-rover.
  Het belangrijkste na het in het bezit hebben van de banken, scholen/universiteiten, onze geschiedenis, de religies en de westerse politiek is de westerse media!
  De westerse media is voor ruim 50% Fake-News, en door onze hersenen te spoelen vooral door TV kijken maar ook door kranten en de radio worden mensen zombies die alles geloven.
  Het komt vooral omdat de NAZI`s de oorlog niet verloren hebben maar zijn doorgegaan vanuit de VS en Argentinië de NASA en de NSA en de CIA zijn in handen van de NAZI`s
  NASA in het Hebreeuws het woord uitgesproken “NASA” maar “nâSHâ'” (de “sh” geluid in tegenstelling tot de “s” geluid). om een dwaalspoor te brengen, dat wil zeggen (mentaal) te misleiden, of (moreel) te verleiden bedriegen.
  Interessant genoeg, is het woord voor het eerst geïntroduceerd in Genesis 3: 13 …
  Het woord ‘verleid’ in de Statenvertaling is afkomstig van dit Hebreeuwse woord, dat zoals hierboven gezien betekent Eva werd bedrogen door een slang. (Hebreeuws: “Nachash” vertaald als “serpent”) “grotelijks bedrogen.”. Ik creëerde de volgende grafische vroeg in mijn onderzoeken betreffende de NASA, en natuurlijk anderen hebben gelijkaardige vertolkingen gedaan, wijzend op de NASA “swoosh” lijkt erg veel als een slang tong …
  https://www.youtube.com/watch?v=auik4D1yIAY

  1 likes
 • Aluhoedje schreef:

  Hartstikke leuk die exoplaneten, maar zonder nieuw soort motor gaan we er niet komen. Zelfs de voyagers hangen nog aan het randje van ons zonnestelsel en die gaan helemaal nergens komen, nog in geen 30.000 jaar niet

  Ik denk dat er meer aandacht moet komen voor dit soort projecten https://nl.wikipedia.org/wiki/Ionenmotor

  We moeten stoppen met ouwehoeren over niburu en de platte aarde of de wegvoering maar gewoon zo’n motor in gebruik nemen, en allemaal pushen en douwen en tweeten en stemmen totdat het er is. In de jaren 60 had men de maanlanding, daarna de spaceshuttles, altijd feest. We moeten het nu doen met testjes van de miljardairs in deze wereld, Elon musk gelooft dat we in een VR wereld leven ik bedoel help eens mee.

  Zo’n ionenmotor in de ruimte, beetje capsule erbij voor eten, drinken, slapen, sex, verzin het. Gaan met die banaan. Ik besef me meer en meer dat ik in een generatie zit die helemaal niets gaat bereiken omdat we verzanden in discussie en ik vind het echt jammer. Ik had graag gezien dat het geld wat naar CERN gaat, ik geloof iets van 20 mijlard per jaar, dat dat naar ESA gaat. Over een jaar die motor testen, niet over 20 jaar als meneer Musk zo aardig wilt zijn. NEIN. Gewoon groot geld er tegenaan en rausen met die bak, ik bied me aan als test piloot, en als ze mij niet kiezen hoop ik in ieder geval voor mijn dood nog mee te maken hoe iemand vol gas of ionen in dit geval dit zonnestelsel uit boekt, ver weg van al die onzin van religiegekkies, platte aarde mafklappers und so weiter. Dank

  0 likes
 • Nea schreef:

  Hè-hè. Eindelijk. Nou kom maar op NASA! Ik ben er klaar voor ondertussen.

  0 likes
 • Patrick S. schreef:

  NASA heeft buitenaardse gevonden,men zeg van niet,maar als zakenmensen 100 miljoen neerleggen
  voor informatie over ufo en of buitenaardse,dan heeft NASA die informatie in een keer wel! voor je,zo zie je bij Robert bigelow skinwalker ranch.

  Army Colonel Reveals Amazing Skinwalker Ranch Stories
  https://www.youtube.com/watch?v=yYMj1LHtOmw

  jesseventura
  https://www.jesseventura.net/conspiracy-theory/s03e05-skinwalker/

  John Alexander
  https://www.youtube.com/watch?v=0139GXad3vI

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >