CoronaBuitenland

Onderzoek Moderna: labratten kregen na mRNA-coronavaccin misvormde nakomelingen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

De mRNA-vaccins kunnen latere generaties beïnvloeden, blijkt uit onderzoek waar NTD over bericht. Tijdens proefdieronderzoek dat is uitgevoerd door Moderna kregen labratten na toediening van een coronavaccin nakomelingen met misvormde ribben.

De ratten kregen voor de zwangerschap twee doses en tijdens de zwangerschap twee doses. Vier procent van de nakomelingen bleek een misvormd skelet te hebben. Met name de ribben waren misvormd.

Verborgen

Arts James Thorp wees erop dat Moderna heeft geprobeerd de onderzoeksresultaten verborgen te houden voor de buitenwereld. Hij wees erop dat ook zwangere vrouwen last krijgen van bijwerkingen na coronavaccinatie.

Thorp verwees naar een rapport van Pfizer waaruit blijkt dat 75 van de 274 gevaccineerde zwangere vrouwen (27 procent) zeer ernstige bijwerkingen kregen. Nog eens 49 patiënten kregen bijwerkingen die ‘niet ernstig’ waren.

Dat is dodelijk

Dat betekent dat bij 124 van de 274 zwangere vrouwen die het vaccin kregen toegediend bijwerkingen zijn geconstateerd. “Dat is niet veilig,” benadrukte Thorp. “Dat is dodelijk.”

Het Amerikaanse CDC, dat zwangere vrouwen adviseert om de coronaprik te halen, was niet bereikbaar voor commentaar.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
5 maanden geleden

Dit konden we verwachten…… Dit is onze erfenis voor ons nageslacht….. hoe kunnen we daarmee leven…..

Gene
Gene
5 maanden geleden

Alle labdieren die in de jaren 1985-1999 dit S spike proteine kregen toegediend stierven bij herinfectie! Het zogenaamde vaccin moordt de mensen op dezelfde manier uit! In het jaar 2000 was het S spike proteïne klaar om getest te worden, dat was de 2003 SARS uitbraak! Vanaf daar is men verder en verder gegaan, het resultaat van al deze ‘wetenschap’ maken we nu in realtime mee! (follow the patents)

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

Als dit op waarheid berust en waarom zou het niet op waarheid berusten, dan zijn de volledige kabinetten Rutte 3 en 4 medeplichtig aan moord
Ook het RIVM het OMT en de GGD.
Rutte, de Jonge en nu Kuipers.
Medeschuldig aan poging tot moord.
Kom op OM.

Peter
Peter
5 maanden geleden

Big pharma is de grootste oorzaak dat mensen ziek worden en ziek blijven.

Terug naar de natuurgeneeswijze en vooral juiste voeding en beweging.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x