Homepagina » Buitenaards » VS verbergt al 70 jaar het bewijs dat aliens ons bezoeken. Gaat dit ervoor zorgen dat ze het bedrog eindelijk toegeven?
VS verbergt al 70 jaar het bewijs dat aliens ons bezoeken. Gaat dit ervoor zorgen dat ze het bedrog eindelijk toegeven?

VS verbergt al 70 jaar het bewijs dat aliens ons bezoeken. Gaat dit ervoor zorgen dat ze het bedrog eindelijk toegeven?

De Paradigm Research Group (PRG) denkt dat bronnen uit de overheidswereld spoedig naar buiten zullen treden met informatie over aliens. Dat schrijft de Daily Express.

Directeur Stephen Bassett is ervan overtuigd dat geheimen hierover worden bewaard uit angst voor de impact die dergelijke informatie zal hebben op religie en de rechtsstaat.

Bassett is een campagne begonnen om het Witte Huis onder druk te zetten en te laten toegeven dat het ons de afgelopen 70 jaar heeft misleid.

Disclosure

Hij is van plan een kantoor te openen in Washington DC, van waaruit de media onder druk worden gezet om dit jaar over disclosure te berichten.

De PRG kreeg eind mei bijval van miljardair en NASA-partner Robert Bigelow, die tijdens een interview met het CBS-programma 60 Minutes stelde dat buitenaardsen al hier op onze planeet zijn.

“Hij zei dat een buitenaardse aanwezigheid in contact staat met de mensheid,” aldus Bassett. “Hij zei ook dat het hem niet uitmaakt wat anderen van hem denken.”

Uitspreken

PRG hoopt dat meer mensen zoals Bigelow zich uitspreken en wil met het Witte Huis en het Pentagon om tafel om te spreken over disclosure.

Bassett organiseert de campagne samen met Coast to Coast AM, een platform voor onderzoekers, activisten en mensen die zeggen contact te hebben gehad met aliens.

Onlangs claimde activist Steven Greer nog dat bepaalde mensen uit de Amerikaanse inlichtingenwereld proberen de waarheid naar buiten te brengen.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Cas schreef:

  Het zal een zware klus worden als je als overheid de insinuatie in het geheim suggereert dat het te maken heeft met religie en de angst voor chaos.

  Maar dat de werkelijkheid totaal tegenovergesteld is en de agentschappen maar al te bang zijn dat multibiljoenen subsidies verloren zullen gaan aan het volk en het creëren van een betere samenleving tussen mensen en buitenaardsen en een vreedzame beschaving waar alle mensen voor eens en altijd profijt van zullen hebben en olie en oorlog misschien wel tot een verledentijd kunnen gaan behoren en geld ook wel eens geen rol meer zou kunnen spelen in deze samenleving.

  21 likes
 • loeky schreef:

  het zou mooi zijn
  dan kunnen we gelijk stopen met religie, dat is enkel maar vechten oorlog, vrouw onderdrukking kindermisbruik, ellende en drama

  het heet geloof, maar vele weten het zeker.
  het is net als sinter klaar. het bewijs dat je mensen alles kan laten geloven,
  alleen pa of ma maken er een eind aan geloof in de sint.

  en kom op, wees wijzer, geloof is als sinter klaas begonnen en nooit vertelt dat het niet echt was,
  want je hebt wel macht, vrouwen als slaaf gebruiken, kinderen misbruiken, hoe geloviger hoe meer misbruik, best vreemd.

  4 likes
  • faya schreef:

   Ik dacht dat we er nu wel achter waren dat het de satanskliek met de media in hun kielzog is die voor onophoudelijk oorlogsgeweld zorgt en daar bij voorkeus religies voor gebruiken, maar nee, volgens loeky is dat niet zo.
   Dan heb je toch wat belangrijke berichten overgeslagen loeky.

   1 likes
   • faya schreef:

    Onnodig te zeggen dat de satan aanbidderij ook een religie is, de enige die de dominante heersers accepteren.
    Kinder““““““misbruik, baby’s eten, spirit cooking, luguber, ellende, drama.
    Als ze die nu eens eerst ruimen, blijft er vanzelf vrede over.

    3 likes
    • faya schreef:

     *Loeky, hebben die satanisten die baby’s verkrachten, doden, hun bloed drinken en vervolgens aan satan opofferen hun god wel eens in levende lijve gezien?
     Nee, maar ze geloven er heilig in en zie de puinhoop in de wereld.
     Maar jij doet religie als onzin af, ik begrijp dat niet.
     Ze worden nu bij bosjes opgepakt en je zal zien dat de wereld er spoedig een stuk beter uitziet.
     Of je nu religieus bent of niet.

     2 likes
     • faya schreef:

      Wat ik wil zeggen is dat als er EEN geloof is die ten aanzien van de hele wereld duidelijk bewezen heeft dat geloof echt is, gezien de puinhoop in de wereld, zijn het de dominant zichzelf op de voorgrond geduwde, zichzelf op een voetstuk geplaatst hebbende satan aanbidders wel, dus mag ik dan concluderen dat jij dom zit te praten?
      We weten nu dat geloof werkt, dus het lijkt me verstandig onze hoofden de andere kant op te draaien.
      Hoogste tijd.

      0 likes
     • faya schreef:

      Dat ze zo overheersend dominant aanwezig konden zijn in onze samenleving en zo makkelijk de boel konden ontwrichten komt door hun laagste tak, alles wat onder de 33e graad van de vrijmetselarij zit.
      Die zitten overal in hoge posities, dat is hun lange arm.
      Die hielden voor hun het gepeupel in de straat in het gareel.
      Dit voor wie denkt dat de ondermaatse vrijmetselaars onder de 33, usefull idiots, onbelangrijk zijn.

      0 likes
     • faya schreef:

      Vervolg van 15.03: Die hielden voor hun het gepeupel in de straat in het gareel.
      Als je uit hun pas liep en niet denkt conform hun doctrines kon je van alles verwachten, dan kwam hun leger van geesteszieke leugenachtige monsters uit alle hoeken en gaten waar je maar je contacten hebt, een draai aan je leven geven.
      Wel stiekem natuurlijk, zoals je dat van duivel aanhangers kan verwachten.
      Dat varieerde van familie die op een begrafenis heel minachtend tegen je doen en niet meer met je wilde praten en jij niet weten waarom ze zo raar doen, buren tegen je opzetten die alles op alles zetten om je uit je huis te pesten, ook dat snap je niet 1 2 3, maar nu begrijp ik het, zodat je kan gaan zwerven want een ander hun kun je wel vergeten als de buren je niet meer moeten, en zo vanzelf in een fema kamp terecht komt, tot aan rommelen in je medische dossier aan toe.

      0 likes
     • faya schreef:

      corr: ander huis kun je wel vergeten.

      0 likes
     • faya schreef:

      Niet dat ik me er ooit druk over heb gemaakt, ik wist dat die kliek zo rond deze tijd het onderspit zou gaan delven, geduld was dus een schone zaak.
      Ik zou er zelf niet opkomen maar als Thomas Williams ze hersenloze draco slaven noemt, dat doet me deugd, daar word ik helemaal blij van.

      0 likes
 • Tijn schreef:

  Natuurlijk gaan er mensen geschokt reageren alsze te horen krijgen dat de aarde een soort petrischaaltje is en wij slechts een scheikundeproefje. Daarnaast hebben die elites ons heel erg lang aan het lijntje gehouden en ons op allerlij manieren gefopt om onze leventjes te verzieken en daar zelf beter van te worden. Ik denk dat ze een beetje bang zijn voor onze reactie en dat ze daarom hun kaken stijf op elkaar houden.

  6 likes
  • Cas schreef:

   Ik denk dat het ze geen moer kan schelen zolang er belangen op het spel staan van positie bepaling, technologische voorsprong macht en geld wat er mee te verdienen valt.

   In principe zijn wij nog altijd in een soort van oorlog met Rusland, China en het midden oosten.
   Zolang wij bevriend zijn met Amerika krijgt onze industrie in het geheim ook technologie van de VS om verder te bestuderen.

   1 likes
 • Jeff schreef:

  Ben benieuwd of we na jaren speculeren,ontelbare getuigenverklaringen, 10tallen boeken,1001 foto’s een stap verder komen. Ik had toch al geen religie.

  6 likes
 • Hans schreef:

  Zeer binnenkort komt de onthulling…..

  2 likes
  • Cas schreef:

   Als de kracht van overtuiging het gaat winnen , dan misschien.

   Maar onderschat niet dat deze agentschappen enorm gesteund worden met geld van de multibiljoenen industrie en overheidsgelden die ze aan beide kanten bespelen.

   Enerzijds om het nationaal veiligheids belang en anderzijds om uitwisseling van geavanceerde technologie die afkomstig zijn uit het neerhalen van buitenaardse objecten, die naar mijn mening na 1947 makkelijker zijn te traceren en te onderscheppen door de al eerder gewonnen technologieën.

   2 likes
   • Cas schreef:

    In mijn optiek zal er nooit een officiële verklaring komen dat er buitenaardsen zijn.

    Ze laten het liever zonder al te veel woorden het stilzwijgend de wereld indruppelen op de hoop dat de mensheid het vermoeiend begint te vinden en er geen aandacht meer aan schenkt , zodat we gaan denken ” laat die gasten maar doen wat ze doen ”

    En zo zal de publieke druk afnemen hopen ze.

    Ze balen alleen dat kanalen zoals youtube en andere vrije media heel veel informatie distribueren waar ze vooraf kennelijk geen rekening mee hebben gehouden en dat wij het volk zelf wel eens de gene kunnen zijn die het gaan afdwingen bij de overheid die daarop van hogere hand geen antwoord over mogen geven in de naam van nationale veiligheid en technologie. Daarom is de strategie ” fake news ” ontstaan.

    Ook ben ik van mening dat deze agentschappen enorm veel geld pompen in de grafische industrie die het maken van geavanceerde computer techniek en programma’s het voor de mensen die dit niet kennen moeilijk maakt tussen fictie en werkelijkheid wat we tegenwoordig zien op filmpjes van mediakanalen. Dus word het al vaak bestempeld als computer generated imagery ” CGI ” een strategie die tot op heden goed werkt..

    2 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De NASA is al 60 jaar ons aan het belazeren…………reden voor een groot feest!

  3 likes
  • Cas schreef:

   De NASA was ook een militaire tak voor dat het een onafhankelijk overheid instantie werd.
   Dat het onafhankelijk opereert weten we wel met 90% aan geheime missies dat alles met belastinggeld en geld van Europa en de bedrijven sector.

   Als ik dit zo lees vraag ik me af of alleen de letter A is toegevoegd?

   2 likes
 • Frans2 schreef:

  Waarom gaat het bij Aliens altijd weer over de VS?
  Bezoeken die aliens nooit Rusland en lieve Poetin?

  3 likes
  • Cas schreef:

   Omdat Rusland hun geheime agentschappen niet in het openbaar brengen en ook nergens vermeld staan .

   Plus ben ik van mening dat de VS in de tijd van Eisenhower en het roswell incident stevig zocht naar mensen als Bob lazar om het mysterie rondom de techniek van de machines te ontrafelen. Wat natuurlijk niet lukte omdat Bob zelf niet eens goed begreep hoe het werkte maar wel begreep wat het was en wat er voor nodig was om dit te maken en wel het element 114 wat natuurlijk niet te krijgen of te maken was zonder de medewerking van wezens die daar wel verstand en mogelijkheden hadden om daarin te helpen.

   En zo is het naar mijn idee dat ze eigenlijk de eerste genoodschap gesmeed hebben in het geheim , en daaruit deze wezens ook de mogelijkheid en overeenkomst hebben gegeven om te opereren binnen onze aarde wat natuurlijk een zee van activiteit in ons dagelijks luchtruim veroorzaakte met de daaruit voortvloeiende restricties voor overheden en het beïnvloeden van deze objecten die ze vooral met rust moeten laten.

   2 likes
 • Jaya schreef:

  VS is oa. Ufo-corrupt.

  4 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Wauw andere culturen en dus ander eten en drinken wat wij wellicht nog niet kennen.

  Dat moet leuk worden.

  2 likes
 • Freba schreef:

  Aliens die ons bezoeken en dat soort verhalen. Natuurlijk niet. Wat zou een hoogst intelligente soort -want dat zouden aliens moeten zijn, hier te zoeken hebben, bij die 7 miljard aapachtige – waartoe ik mijzelf ook reken? Wat een arrogantie om dat te denken. Wat valt er hier op aarde nou te leren voor een buitenstaander. Volgens mij moeten al die aliens aan het zuurstof van het lachen zo’n achterlijk zooitje hebben we ervan gemaakt. Stiekem hopen de aanhangers van deze theorie, dat aliens ons uit de brand gaan helpen in roerige tijden. Ik heb goed nieuws. Moet je toch echt zelf doen.

  1 likes
 • salvar schreef:

  ben benieuwd

  0 likes
 • bewoner schreef:

  Als alle oudere stoppen met de jeugd voor te liegen zijn we in 1 klap van al deze onzin af.

  Zwakte doet geloven hoop doet leven.

  Hoe men denkt handelt men dat doet elke bewoner van deze planeet wat is er zo wonderbaarlijk aan het resultaat.

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >