Buitenaards

VS verbergt al 70 jaar het bewijs dat aliens ons bezoeken. Gaat dit ervoor zorgen dat ze het bedrog eindelijk toegeven?

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Paradigm Research Group (PRG) denkt dat bronnen uit de overheidswereld spoedig naar buiten zullen treden met informatie over aliens. Dat schrijft de Daily Express.

Directeur Stephen Bassett is ervan overtuigd dat geheimen hierover worden bewaard uit angst voor de impact die dergelijke informatie zal hebben op religie en de rechtsstaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bassett is een campagne begonnen om het Witte Huis onder druk te zetten en te laten toegeven dat het ons de afgelopen 70 jaar heeft misleid.

Disclosure

Hij is van plan een kantoor te openen in Washington DC, van waaruit de media onder druk worden gezet om dit jaar over disclosure te berichten.

De PRG kreeg eind mei bijval van miljardair en NASA-partner Robert Bigelow, die tijdens een interview met het CBS-programma 60 Minutes stelde dat buitenaardsen al hier op onze planeet zijn.

“Hij zei dat een buitenaardse aanwezigheid in contact staat met de mensheid,” aldus Bassett. “Hij zei ook dat het hem niet uitmaakt wat anderen van hem denken.”

Uitspreken

PRG hoopt dat meer mensen zoals Bigelow zich uitspreken en wil met het Witte Huis en het Pentagon om tafel om te spreken over disclosure.

Bassett organiseert de campagne samen met Coast to Coast AM, een platform voor onderzoekers, activisten en mensen die zeggen contact te hebben gehad met aliens.

Onlangs claimde activist Steven Greer nog dat bepaalde mensen uit de Amerikaanse inlichtingenwereld proberen de waarheid naar buiten te brengen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

VS is oa. Ufo-corrupt.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ben benieuwd of we na jaren speculeren,ontelbare getuigenverklaringen, 10tallen boeken,1001 foto’s een stap verder komen. Ik had toch al geen religie.

Cas
Cas
6 jaren geleden

Het zal een zware klus worden als je als overheid de insinuatie in het geheim suggereert dat het te maken heeft met religie en de angst voor chaos.

Maar dat de werkelijkheid totaal tegenovergesteld is en de agentschappen maar al te bang zijn dat multibiljoenen subsidies verloren zullen gaan aan het volk en het creëren van een betere samenleving tussen mensen en buitenaardsen en een vreedzame beschaving waar alle mensen voor eens en altijd profijt van zullen hebben en olie en oorlog misschien wel tot een verledentijd kunnen gaan behoren en geld ook wel eens geen rol meer zou kunnen spelen in deze samenleving.

Tijn
Tijn
6 jaren geleden

Natuurlijk gaan er mensen geschokt reageren alsze te horen krijgen dat de aarde een soort petrischaaltje is en wij slechts een scheikundeproefje. Daarnaast hebben die elites ons heel erg lang aan het lijntje gehouden en ons op allerlij manieren gefopt om onze leventjes te verzieken en daar zelf beter van te worden. Ik denk dat ze een beetje bang zijn voor onze reactie en dat ze daarom hun kaken stijf op elkaar houden.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x