Homepagina » Het Complot » Complottheorie: Duizenden Israëli’s vestigen zich in IS-gebied
Complottheorie: Duizenden Israëli's vestigen zich in IS-gebied

Complottheorie: Duizenden Israëli’s vestigen zich in IS-gebied

Het Iraanse staatspersbureau Fars heeft gemeld dat Israëlische zakenmannen vastgoed opkopen in gebieden in het noorden van Irak die in handen zijn van terreurgroep IS. Het is volgens het persbureau de bedoeling dat Israëli’s zich er gaan vestigen.

Lokale makelaars in Mosoel en andere steden in het noorden van Irak zouden huizen van christenen en jezidi’s, die zijn verdreven door IS, hebben opgekocht tegen ‘aantrekkelijke prijzen’. De makelaars verkopen de huizen vervolgens weer door aan de Israëli’s, aldus Fars.

Fars citeerde een bron die zei dat in de Koerdische Autonome Regio inmiddels meer dan 2000 Joden zijn komen wonen. Iraanse overheidsfunctionarissen hebben eerder gezegd dat Israël en IS samenspannen.

De Iraanse minister van Defensie Hossein Dehghan zei in oktober dat de Islamitische Staat en Israël twee kanten van dezelfde medaille zijn. Hij voegde toe dat ze de antizionistische bewegingen in Palestina, Syrië, Libanon en Irak willen verzwakken.

Fars meldde ook dat Koerdische troepen Israëlische apparatuur en uitrusting hebben gevonden in schuilplaatsen van de terreurgroep in de Iraakse steden Mosoel en Kirkoek.

[Jerusalem Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • m van haasteren schreef:

  Gaat allen heen in vrede, mijn vrede geef ik u!

 • exegese schreef:

  Gelukkig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar voor iedereen, behalve voor hen die willens en wetens oorlogen uitlokken puur en alleen voor poen en macht en hen die uit vrije wil hier onvoorwaardelijk medewerking aan verlenen.

  https://www.youtube.com/watch?v=S84RLgnz7Rs

 • rop schreef:

  Tegenover vrede staat altijd oorlog, zij gaan samen, als men vrede wil herkennen moet er eerst oorlog gevoerd worden anders kan er geen vrede worden ervaren , vrede gaat altijd gepaard met oorlog deze heeft vele gezichten en gedaantes ze zijn grillig en onbetrouwbaar , maar ze zijn ook de weg naar vrede ze werken samen , het is een energie die mensen niet onder controle hebben, meestal heeft het met onbewustheid te maken door onbewustheid angst en wantrouwen krijgt men oorlog , deze kunnen de aanleiding zijn naar vrede… vele zijn onbewust enkele zijn maar bewust een echt bewust mens leeft in vrede met zichzelf deze straalt met licht door naar zijn mede mens… het echte licht van vrede is de oorlog in je zelf herkennen …

  • hein schreef:

   wat een bullsh*t, deels. die laatste paar zinnen, oké, de rest, ???, vrede verstoren met oorlog brengt alleen vrede als zij die oorlog begonnen zijn alles hebben afgeslacht, of zelf zijn afgeslacht. daarnaast worden de volkeren daar doembewust afgeslacht omdat hun tradities uit de oudheid degelijk over eind gehouden hebben, en die tradities zullen lijden naar jou innerlijke vrede oid. ik kan me niet verplaatsen in wat je daar stelde.

  • Lyra schreef:

   Vrede zit in je hart (Liefde)
   Oorlog zit in je hoofd (angst + ego)

   Echter wat in je hart zit dat zit er gewoon te zitten en is wat jij werkelijk bent.
   Wat in jouw hoofd zit is kunstmatig en probeert jou van jouw hart of te houden!

   De vraag is: kies jij tussen jouw hart of jouw hoofd?
   Het is altijd een keuze.

   • Pascal schreef:

    @Lyra

    Heb jezelf wel eens naar de 1ste 2 zinnen gekeken en over nagedacht??

    Vrede zit in je hart (Liefde)
    Oorlog zit in je hoofd (angst + ego)

    Als je even wat verder denkt moet jezelf ook in kunnen zien dat oorlogen gemanipuleerd zijn en met je hart kan je niet denken.

    Dus moet het zijn, als je los bent van de manipulatie ben je klaar voor de liefde.

    Die zin met het hart is om het meer Emotie te geven maar ook Emotie bedonderd je.

    • bert (maathuis) schreef:

     Absoluut “Pascal”, emotie kán je “bedonderen”, maar het gevoel kan dat absoluut niet. Emotie komt niet uit het hart, maar uit de [onder]buik.

     Het is dus zeer aanbevelenswaardig om de emoties die meegedragen worden, te verwerken. Daar kan collectief al aan gewerkt worden tijdens de basisschoolperiode en tijdens het voortgezet onderwijs. Dat gebeurt echter nauwelijks. En áls het gebeurt, dan is de vraag of het op een goede manier plaats vindt. In ieder geval is wél een goeie aanpak:
     http://www.npo.nl/2doc/29-07-2014/VPWON_1192782 (zeer de moeite van het bekijken waard.)

    • Lyra schreef:

     Emotie is onderdeel van de illusie.
     Jouw hoofd is onderdeel van de illusie.
     Jouw hart IS, en is jouw authentieke Zelf
     Buiten dit aardse spel (jouw ware thuis) bestaat er geen separatie en dualisme.
     Jouw hart is jouw connectie met thuis en de connectie met wie jij werkelijk bent.

     • Pascal schreef:

      Je kan heel veel manipulatieve themas noemen maar uiteindelijk gaat het alleen om BEWUSTZIJN!!

      Als je niet bewust bent ontgaat je alles en ben je niet op de hoogte van de huidige manipulatie.

      Met je hart kan je niet denken en ook die onderbuik is onzin, het zijn allemaal gevoelsmatige zaken die voortkomen uit Emotie.

    • frans schreef:

     dat vind ik nou mooi, wat Lyra zegt!
     Het Hart wil dat je overlegd met je hart. ‘De hersenen sterven af’.
     Het is een grote noodzaak het Hartedenken te ontplooien omdat het zuiver is als kristal. Het hersendenken is zuiver rationeel. Met je Hart betrek je het spirituele erbij. Het gecombineerde denken brengt zo het hersendenken op een hoger plan. En dat moet echt is mijn idee.

   • rik schreef:

    Gezien de vele commentaren die je plaatst, kies je dan vaak voor je hoofd. Als je dit soort dingen al zo simpel kunt stellen….
    En nee, ik heb geen behoefte aan verdere uitleg.

    • Lyra schreef:

     Het maakt niet uit of jij kiest tussen jouw hart of jouw hoofd, dit leven is JOUW ervaring en jij hebt de absolute Vrije Wil om te kiezen wat jij wil. Alleen als jij het beste wilt voor jouw zelf is het beter om voor je hart te kiezen. Het is altijd veilig als je leeft met een open hart.

  • frans schreef:

   Je bent het echt gaan geloven he?!

   Dus als je vrede sticht dan zaai je eigenlijk oorlog?

   Ben je wel goed wijs?

  • Akekmekci H schreef:

   Voor een oorlog heb je 2 partijen nodig,maar Israel heeft geen tegenstander,want hij is de onderdrukker de agressor.De Pallestijnen daartegenover verzetten zich met primitieve middelen door aanslagen te plegen waartoe ze gedwongen worden In mijn ogen zijn het niet eens aanslagen.Maar de westerse media met andere woorden de zionistische media laat alleen beelden zien waardoor wij moeten geloven dat zij de terorristen zijn.Iemand die zijn land verdedigd is geen terorrist maar een verzetsstrijder.Toen tijdens de duitse bezetting van Nederland waren er toch ook verzetsstrijders,of waren zij ook terorristen?

 • Pascal schreef:

  De Joden gaan weer terug naar hun Homeplanet Mars samen met alle Moslims.

 • Wim schreef:

  De Levant. Het waren de Britten die de oude landgrenzen verplaatsten, wart God had verboden om te doen. De oude landgrenzen niet verplaatsen en wat doenmen ja. Het beloofde land is veel groter tot Turkijë toe. ISIL(evant ) wil, dat ook.

 • Mammon schreef:

  Wacht maar af wat de reden is dat Israel in 1947 uit de grond gestampt is….

  Om het vervolgens door de Zionisten met atoomkracht te “laten” vernietigen,
  zodat deze mensen door de rest van de wereld hun “zielige” status kunnen behouden
  en vervolgens gewoon verder te gaan met hun NWO.

 • jhon schreef:

  Exodus 12(2e boek bijbel)
  Vanaf de berg Nebo toonde Mozes het Beloofde Land aan de Israëlieten. het land tussen de Eufraat en Tigri Zij trokken het Beloofde Land in Dat was Mozes niet gegeven. Volgens overlevering overleed hij op deze berg.

 • Spade schreef:

  In een tijd van vrede bereid men zich voor op oorlog, in een tijd oorlog bereid men zich voor op vrede.

 • Theo schreef:

  Ik heb dat hier ook gezien dat de huizen opgekocht zijn door de regering .

  **NEW! SANDY HOOK INFO!!** NEWTOWN ASSESSORS RECORDS- GOVT. PAID OFF HOUSES

  https://www.youtube.com/watch?v=2IK_YFV-hR8

 • Danny schreef:

  Ik heb een Joods iemand gevraagd: “waarom is er zoveel haat tegen joden, en waarom al sinds we onze geschiedenis kunnen teruglezen?”

  Deze gaf mij het antwoord “Omdat wij het uitverkoren volk van god zijn”

  Dit vond ik eng, mensen die zichzelf boven anderen plaatsen lijkt me gevaarlijk.

  Wij mensen plaatsen ons boven dieren, kijk hoe varkens leven in grote fabrieken.
  Varkens leven in een grote nachtmerrie dan holocaust slachtoffers.

  Andere voorbeelden zijn Negroïden, waren “minder” dan blanken, en zijn door ons toedoen zeer lange tijd door de hel gesleept.
  Zo zijn er veel voorbeelden te bedenken.

  Helaas komt karakterrot voor onder alle volken en rassen, altijd vrijwel onmogelijk.

  • makropoelos schreef:

   Een vriend van mij had een joodse moeder en een protestantse vader. Die zei toen hij toen hij 17 was dat hij met de beide religies niet veel kon beginnen. Waarop zijn vader antwoorde dat hij dan zelf maar moest ontdekken wat voor hem het beste was. Een verstandige vader dus.
   Mijn vriend heeft zich daarna aan het lezen en bestuderen van de geschiedenis van de joden gezet. Hij kwam tot de ontdekking dat de joden oorspronkelijk een groep Arabieren waren in Mesopotamie en daar altijd onenigheid hadden met een andere groep Arabieren. Zij besloten om weg te trekken en een betere plek te zoeken om in vrede te leven. Er was hun echter niets beloofd zoals we nu horen. het beloofde land was dus een fabeltje.
   En toen zij tijdens hun tocht over water trokken, ontdekte ze bij aankomst aan de andere kant dat zij joden genoemd werden. Dat was de benaming terplekke van mensen die over het water kwamen. De weggetrokken groep Arabieren zijn zich zelf joden gaan noemen. Dus niets uitverkoren. Maar zij selecteerde zich door zich joden te noemen en we weten allemaal wat je door selectie kunt bereiken, namelijk betere kwaliteit. Het heeft geresulteerd o.a in eene Rothschild die jammer genoeg niet het beste voorheeft met zijn medemens.
   Na veel droefheid en ellende zijn ze als slaven in Egypte angekomen. En daar heeft eene Moses die in een mandje aan kwam drijven en opgepikt werd door een prinses die aan he baden was en toen zij het mandje openmaakte riep; kijk een moses. Moses was de benaming voor kind. En deze Moses die als prins aan het hof van de farao leefde in pracht en praal zou zich als een soor vakbondsleider ingezet hebben voor de joden die slaven waren. Erg vreemd en ongeloofwaardig. Maar goed, deze Moses was zo slim om een monotheistische god te creeren waarmee je meer macht mee kon uitoefen dan met afgodsbeelden. En tot op de dag van vandaag werkt dat nog steeds. Er is zelfs een Christelijke god bijgekomen en een islamistische en dat met alle gevolgen van dien.
   Tot zover de bevindingen van mijn vriend met een joodse moeder en een protestandse vader. Zijn onderzoekingen hebben geresulteerd in een leven zonder religie en hij voelt zich daar wel bij.

  • Lyra schreef:

   Danny, jij gelooft in Eenheid en dat is precies waarom wij hier zijn om te ontdekken, dat we allemaal 1 zijn met elkaar en met de natuur! Bravo!,

 • Padja schreef:

  Onvoorstelbaar hè,
  Dat we 2000 jaar na dato nog verwikkeld zijn in die achterlijke haat tussen geloofsidioten.
  Misschien houdt wakker worden in dat iedereen al die haatzaaiende oude boeken s aan de kant gooit.
  En dan bedoel ik echt ALLE, want er is geen enkel geloofsboek gespeend van opruiende taal.
  Vooral de Bjbel en de Koran, de ene arabische club tegen de andere. (Ook de bijbel handelt immers over arabisch grondgebied) Vechtend om stukjes land en welke god de beste is.
  Ik begrijp niet dat mensen anno 2014 nog met die oude boeken op schoot zitten. En al helemaal niet dat je als westers denkende met de bijbel heult. Als je zo graag wilt geloven waarom kies je dan niet iets euraziatisch, hindoeïsme bijv. Dat is iig wat dichter bij je Europese achtergrond dan al die Arabische verhalen.

  • exegese schreef:

   George Carlin over God, Money &b false promises

   When it comes to bullsh*t, big-time, major league bullsh*t, you have to stand in awe of the all-time champion of false promises and exaggerated claims, religion. No contest. No contest. Religion. Religion easily has the greatest bullsh*t story ever told. Think about it. Religion has actually convinced people that there’s an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. And the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. And if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever ’til the end of time!

   But He loves you.

   He loves you, and He needs money! He always needs money! He’s all-powerful, all-perfect, all-knowing, and all-wise, somehow just can’t handle money! Religion takes in billions of dollars, they pay no taxes, and they always need a little more.
   Now, you talk about a good bullsh*t story.

   Holy Sh*t!

  • Lyra schreef:

   Wakker worden houdt in dat je boven de illusie uitstijgt! Die haat naar elkaar is allemaal perceptie!
   Wakker worden is liefde zijn vanuit jezelf hoe negatief jouw omgeving ook is.
   En als je weet dat alles gewoon illusie is, is het zo simpel om liefde te zijn.
   Liefde is wat je bent en de rest is perceptie.

 • Huisheks schreef:

  Wat een gedoe; t is gewoon landje pik. Iets wat elke koning of regent tot in de vroegste dagen van het mensdom al deed. Dus waarom zou het nu anders zijn. Zolang er mensen zijn die het verrotte gedrag van die gasten in stand houden, zolang zullen wij in deze tijdslus blijven hangen.
  Er zijn ALTIJD mensen die achter dit soort idioten aan lopen, met het idee er zelf beter van te worden.
  Het is in strijd met het geweten en er hangt altijd een prijskaartje aan.
  Vroeger of later moet er op welke manier dan ook betaald worden !

 • Hans schreef:

  Danny

  25 december 2014 23:26 at 23:26

  Ik heb een Joods iemand gevraagd: “waarom is er zoveel haat tegen joden, en waarom al sinds we onze geschiedenis kunnen teruglezen?”

  Deze gaf mij het antwoord “Omdat wij het uitverkoren volk van god zijn”

  Dit vond ik eng, mensen die zichzelf boven anderen plaatsen lijkt me gevaarlijk.

  Wij mensen plaatsen ons boven dieren, kijk hoe varkens leven in grote fabrieken.
  Varkens leven in een grote nachtmerrie dan holocaust slachtoffers.

  HET IS VAST GEEN ARABIER GEWEEST DIE DAT STUK GESCHREVEN HEEFT IN DE BIJBEL DAT DE JODEN HET UITVERKOREN VOLK ZIJN .

  OOK DAT DE DIEREN ONDEGESCHIKT ZIJN AAN DE MENSEN LIJKT ME GEEN GESCHREVEN STUK VAN DE CREATOR .

 • 365Y schreef:

  Of dit verhaal waar is weet ik niet, maar dat deze ratten bouwen op de doden is duidelijk .

 • Dussss.... schreef:

  Het Iraansa staats persbureau is in dat land de “Main Stream Media”, elke zichzelf respecterende complot theoreticus zal dat met argusogen bekijken. Dus ook dit nieuws bericht is per definitie niet waar, dat er hier reageerders zijn die dit voor waar aannemen is wel typisch…

  • Ferry schreef:

   @Dussss….
   Dus indien het bericht van een of andere duistere criminele geheime dienst uit de Verenigde Staten kwam zou het dat geloofwaardiger maken , zielige redenering hoor.
   Wat hebben jullie toch tegen Iran?
   En nee ik ben geen moslim of arabier ik probeer gewoon objectief te blijven zonder al die opgedrongen vooroordelen.

 • Ellen schreef:

  Bij dit soort berichten hoort je eerste gedachte te zijn: wie is de bron en welk belang heeft hij met zijn bericht. De bron is het Iraanse Staatspersbureau Fars, de Iraanse staat dus. Is dat een betrouwbaar onafhankelijk vrij persbureau? Nou nee. Is de kans op de waarheid dan groot? Nou nee. Wat is het belang van Iran? Israël van de kaart vegen. Is dit bericht dan nuttig voor de Iraanse staat of niet? Nou heel nuttig, want Israël wordt neergezet als agressor. Dus, geloof ik dit bericht of niet? Nee, ik geloof er geen woord van en als het waar is eet ik mijn burka op.

  • Willem schreef:

   Oja ‘Ellen’…
   Heb jij een Burka?

   In tegenstelling tot jou vindt ik dit bericht geloofwaardig en ligt helemaal in de lijn met hoe sommige Joden zich gedragen.
   Larry Silverstein bijvoorbeeld heeft ‘toevallig’ een aantal maanden voor het instorten van de Twin Towers en gebouw WTC7 die zelfde gebouwen voor miljarden laten verzekeren tegen ‘terrorisme’.
   Na het instorten heeft hij ruim 4 miljard dollar eraan verdiend.
   Dus..

   Bovendien doet spiritueel gezwets niets af aan de strekking van dit artikel. Israeli’s en Joden zijn per definitie NIET slecht of kwaadaardig.. maar ik kijk wel uit voor eventuele listen. Laten wij ons niet 2 keer (of wellicht meer) aan dezelfde steen stoten.

 • Huisheks schreef:

  We stonden erbij en keken er naar………

 • frank schreef:

  wat is dit voor klinkklare onzin?! deze stukjes maken de echte artikelen ook ongeloofwaardiger, let een beetje op wat u publiceert!

 • Henk de Groot schreef:

  Momenteel wordt er een aantal interessante documenten uit de jaren ’30 vertoond in het Joods Historisch Museum te Amsterdam. Op posters en in tijdschriften uit die tijd is o.a. het volgende te lezen:

  “Er is een kentering gekomen in de joodse openbare mening, een ommezwaai, zoals jaren van intensieve propaganda niet zouden hebben kunnen bereiken.

  Voor ons, Zionisten, was het een axioma, dat hoe groter de druk van buiten zou worden, hoe meer ons volk zich inwendig zou versterken; ook in dit blad is deze verwachting reeds geruime tijd geleden besproken — zelfs werd door Bruno Berler in het nummer van maart 1932 de paradox verkondigd, dat Hitler als een zeer gewichtig onderdeel van het Zionisme moest worden beschouwd en wel in verband met de grote propagandistische waarde van zijn te verwachten optreden, als hij aan het roer zou komen.”

  Is niet iedere vorm van socialisme (ook nationaal socialisme) en communisme een uitvinding van joodse intellectuelen? Bovenstaand stukje uit een joods tijdschrift (1932) geeft gewoon aan dat er op hoog niveau samenwerking heeft plaatsgevonden tussen partijen die ogenschijnlijk onverenigbare opvattingen hadden. Desnoods gewoon een deel van het eigen volk opofferen om de zionistische doel te verwezenlijken. Om maar aan te geven met wat voor foute krachten men hier te maken heeft …

 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >