Het Complot

Complottheorie: Duizenden Israëli’s vestigen zich in IS-gebied

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Iraanse staatspersbureau Fars heeft gemeld dat Israëlische zakenmannen vastgoed opkopen in gebieden in het noorden van Irak die in handen zijn van terreurgroep IS. Het is volgens het persbureau de bedoeling dat Israëli’s zich er gaan vestigen.

Lokale makelaars in Mosoel en andere steden in het noorden van Irak zouden huizen van christenen en jezidi’s, die zijn verdreven door IS, hebben opgekocht tegen ‘aantrekkelijke prijzen’. De makelaars verkopen de huizen vervolgens weer door aan de Israëli’s, aldus Fars.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Fars citeerde een bron die zei dat in de Koerdische Autonome Regio inmiddels meer dan 2000 Joden zijn komen wonen. Iraanse overheidsfunctionarissen hebben eerder gezegd dat Israël en IS samenspannen.

De Iraanse minister van Defensie Hossein Dehghan zei in oktober dat de Islamitische Staat en Israël twee kanten van dezelfde medaille zijn. Hij voegde toe dat ze de antizionistische bewegingen in Palestina, Syrië, Libanon en Irak willen verzwakken.

Fars meldde ook dat Koerdische troepen Israëlische apparatuur en uitrusting hebben gevonden in schuilplaatsen van de terreurgroep in de Iraakse steden Mosoel en Kirkoek.

[Jerusalem Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m van haasteren
m van haasteren
9 jaren geleden

Gaat allen heen in vrede, mijn vrede geef ik u!

exegese
exegese
9 jaren geleden

Gelukkig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar voor iedereen, behalve voor hen die willens en wetens oorlogen uitlokken puur en alleen voor poen en macht en hen die uit vrije wil hier onvoorwaardelijk medewerking aan verlenen.

https://www.youtube.com/watch?v=S84RLgnz7Rs

rop
rop
9 jaren geleden

Tegenover vrede staat altijd oorlog, zij gaan samen, als men vrede wil herkennen moet er eerst oorlog gevoerd worden anders kan er geen vrede worden ervaren , vrede gaat altijd gepaard met oorlog deze heeft vele gezichten en gedaantes ze zijn grillig en onbetrouwbaar , maar ze zijn ook de weg naar vrede ze werken samen , het is een energie die mensen niet onder controle hebben, meestal heeft het met onbewustheid te maken door onbewustheid angst en wantrouwen krijgt men oorlog , deze kunnen de aanleiding zijn naar vrede… vele zijn onbewust enkele zijn maar bewust een echt bewust mens leeft in vrede met zichzelf deze straalt met licht door naar zijn mede mens… het echte licht van vrede is de oorlog in je zelf herkennen …

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

De Joden gaan weer terug naar hun Homeplanet Mars samen met alle Moslims.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x