Het Complot

VIDEO: Dit gebeurt er als je een Rothschild-bankier confronteert

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaak hoor je mensen zeggen dat de elite op deze wereld bestaat uit hebzuchtige psychopaten die de planeet verwoesten en over de rug van anderen rijkdom en macht vergaren. Sommige mensen weten al precies wat ze zouden zeggen als ze zo iemand zouden tegenkomen.

Eén van hen is Luke Rudkowski, de oprichter van We Are Change en Change Media University. Hij confronteert de elite als onafhankelijk journalist met lastige vragen. In onderstaand filmpje gaat hij de confrontatie aan met de Britse investeringsbankier Lord Jacob Rothschild, lid van de prominente bankiersfamilie Rothschild.

Rudkowski voelt geregeld elitefiguren aan de tand. In dit filmpje vraagt hij de gepensioneerde generaal Wesley Clark naar een speech waarin hij onthulde dat het Pentagon van plan was in een tijdsbestek van vijf jaar oorlog te voeren tegen zeven verschillende landen.

In deze video vraagt hij politicus Newt Gingrich naar de Bohemian Grove. Gingrich ontkende in eerste instantie dat hij aanwezig was op deze geheimzinnige bijeenkomst, tot Rudkowski hem op een later moment vraagt een foto te signeren van hemzelf én Gingrich op de Bohemian Grove.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
7 jaren geleden

Kijk nou eens goed…. ziet deze man er soms uit of hij de wereld regeert? Zien die andere elite poppetjes er nou uit als supermensen die de wereld beheren? Of zitten er andere krachten achter?
Kijk nou eens hoe ze de wereld in alle culturen en maatschappijen tot in de huiskamer toe weten binnen te dringen en te manipuleren. Zien deze mensen er zo uit of ze daar toe in staat zijn?
Welnee, de krachten die dit zouden kunnen moeten veel ontwikkelder zijn dan mensen. Wij mensen worden allemaal gemanipuleerd door krachten die buiten het aardse staan, hoe anders kan je de wereld zo in de greep krijgen?
En iedereen blijft maar slapen of ze willen graag blijven slapen, maar als we niet wakker worden dan pakken ze alles.
Ze willen ons dood hebben, allemaal, zodat deze negatieve buitenaardsen deze planeet voor zichzelf hebben.
En een ontwikkeld wezen wat miljoenen jaren verder is in evolutie dan ons, weet dat je iets pakt vanuit de kern.
Als je iets pakt vanuit de kern heb je altijd succes en zonder te veel poeha. En dat is wat er gebeurt!,,
De mensheid wordt aangevallen door negatieve buitenaardsen vanuit de kern, door een stel kosmische parasieten.
Er zijn ook zeer goede buitenaardsen die ons helpen maar wij mensen moeten het eerst doorzien en wakker worden.
Ze zuigen ons leeg aan energie en bloed. wij mensen zijn allemaal zelf kuddevee.
Eigenlijk heeft de mensheid het verdient als je ziet dat wij zelf kuddevee behandelen en zelf vleesseten, boontje komt om z’n loontje, maar ze pikken alles in, ze willen ons allemaal vernietigen. Er is een chip programma van start wat ons allemaal in een keer kan uitschakelen. Het chip programma is om ons te doden. Het vaccinatie programma is niet effectief genoeg.

WORDT NOU EENS WAKKER !!!

gijs
gijs
7 jaren geleden

wakker worden Lyra

rop
rop
7 jaren geleden

de angst regeert, ook bij de mensen die een eigen verhaal schrijven hier op deze site en er een gedachte aan geeft met allerlei ingevulde speculaties en daar leeft de angst van.. zoveel mogelijk verwarring stoken in het menselijke brein via de media, men zoekt een schuldige maar met speculeren komt men er niet…angst is alleen met liefde te doorgronden.. maar voor je deze hebt gevonden is angst de weg daar naar toe…

JaneDo
JaneDo
7 jaren geleden

Door hen te doorzien, kan men bewust NEE zeggen in plaats van stilzwijgend toestemming geven aan dit soort satanische rituelen en alles wat de mens niet dient. Wij hebben een vrije wil en zij gebruiken black magic tegen ons om ons onder controle te krijgen. Hierdoor weet men ook dat dit niet kan bestaan zonder ons! Alles is een illusie! Omdat de kracht in onszelf zit, kan men dit ook bewust veranderen.
Angst bestaat dan niet meer, omdat men dan weet dat we dit zelf scheppen. Men kan dit zelf onderzoeken, je vindt overal bewijzen als men zich verdiept in oculltisme. De feiten zie je overal. Wordt wakker allemaal! De beste studenten, zijn mensen die zichzelf onderwijzen! Geloof niks wat men schrijft, ziet of hoort! Zelf mij niet.Onderzoek zelf en kruip in de rabbithole!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x