Het Complot

Computers van NASA staan vol UFO-geheimen

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welke geheimen liggen er verborgen in de datacenters van de het Amerikaanse leger, de NASA en het ministerie van Defensie? Waarom worden er ieder jaar biljoenen dollars in dit ministerie gepompt?

We hebben het recht om te weten wat er op deze planeet gebeurt op het gebied van wetenschappelijke en technologische doorbraken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hoe kan er echt sprake zijn van transparantie als het militair-industrieel complex operaties onder valse vlag blijft bedenken om de wereld in een constante staat van oorlog en angst te houden? De aanslagen op 11 september 2001 werden bijvoorbeeld uitgevoerd om Irak aan te kunnen vallen. Onder het mom van nationale veiligheid worden veel wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen stilgehouden.

Volgens de meest nauwkeurige schattingen is de helft van alle Amerikaanse overheidsdocumenten geheim. Voor de gemiddelde archivaris blijft het grootste gedeelte van de geschiedenis dus geheim.

Welke informatie wordt met name weggehouden bij het volk? Iemand die daar alles van weet is de Schotse systeembeheerder Gary McKinnon. Hij wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

Hij drong in de periode februari 2001 en maart 2002 binnen in 97 topgeheime computers van het Amerikaanse leger en de NASA. Door zijn toedoen waren meer dan 2000 computers een etmaal lang platgelegd. Kort na 11 september 2001 legde hij ook een aantal systemen plat die pas een maand later weer operationeel waren. Volgens de Amerikaanse aanklager hadden zijn daden een schade van 700.000 dollar tot gevolg.

In 2005 werd hij in Londen opgepakt, maar nooit aangeklaagd. Jarenlang vocht hij met zijn advocaat tegen uitlevering aan de Verenigde Staten. In oktober vorig jaar besloot de Hoge Raad dat McKinnon definitief niet zal worden uitgeleverd.

De Amerikaanse regering was bezorgd over de informatie die McKinnon had gevonden. Hij kwam uit bij de geheimen van het militair-industrieel complex. Politici zijn slechts marionetten, zij hebben niets te vertellen en doen ons geloven dat zij de belangrijke beslissingen maken. De hooggeplaatste militairen en gelddrukkers zwaaien de scepter.

McKinnon stuitte op informatie over een geheim ruimtevaartprogramma en een geheim ruimteschip dat door niet-aardse officieren wordt bemand. Ook blijkt de VS te beschikken over antizwaartekracht-apparaten. De hacker vond daarnaast diverse foto’s van UFO’s en lijsten van schepen die in de ruimte worden bevoorraad.

Bron: Banoosh.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timothy Drake
Timothy Drake
10 jaren geleden

Als Gary het bij hun doet is het een misdaad maar als de NSA het bij ons doet is het voor ons eigen bestwil. Moe word je van de leugens..

Roeland
Roeland
10 jaren geleden

Ja, ik vind het ook de schuld van die buitenaardse… Zijn ze blind ofzo?

Zien ze niet wat er op deze planeet gebeurt? Kunnen ze echt niet beter dan wat graancirkels en een aantal keer overvliegen zonder cloak?

Het is ZO stom dat ze dan zouden luisteren naar de politieke voorkeur van 1 land. Wat zijn wij? Een stelletje knakworsten? Hebben wij geen recht van spreken over wat er op onze aarde gebeurt? Is het aan de Amerikaanse overheid om over ons te beslissen? Vinden de buitenaardse dat ook?

Waarom mogen een paar sukkels in 3-delig pak voor ons beslissen of we contact hebben met buitenaardse of niet? Dat is wat ik denk over die buitenaardse. Dat is ook het eerste wat ik ze vraag als ik ze tegenkom.

Dovahkiin
Dovahkiin
10 jaren geleden

ik wil wen eens het bewijs zien

Eden
Eden
10 jaren geleden

[quote name=”Roeland”]Ja, ik vind het ook de schuld van die buitenaardse… Zijn ze blind ofzo?[/quote]Hier kan ik eerlijk gezegd alleen om lachen 😀

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x