Homepagina » Het Complot » Computers van NASA staan vol UFO-geheimen
Computers van NASA staan vol UFO-geheimen

Computers van NASA staan vol UFO-geheimen

Welke geheimen liggen er verborgen in de datacenters van de het Amerikaanse leger, de NASA en het ministerie van Defensie? Waarom worden er ieder jaar biljoenen dollars in dit ministerie gepompt?

We hebben het recht om te weten wat er op deze planeet gebeurt op het gebied van wetenschappelijke en technologische doorbraken.

Hoe kan er echt sprake zijn van transparantie als het militair-industrieel complex operaties onder valse vlag blijft bedenken om de wereld in een constante staat van oorlog en angst te houden? De aanslagen op 11 september 2001 werden bijvoorbeeld uitgevoerd om Irak aan te kunnen vallen. Onder het mom van nationale veiligheid worden veel wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen stilgehouden.

Volgens de meest nauwkeurige schattingen is de helft van alle Amerikaanse overheidsdocumenten geheim. Voor de gemiddelde archivaris blijft het grootste gedeelte van de geschiedenis dus geheim.

Welke informatie wordt met name weggehouden bij het volk? Iemand die daar alles van weet is de Schotse systeembeheerder Gary McKinnon. Hij wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

Hij drong in de periode februari 2001 en maart 2002 binnen in 97 topgeheime computers van het Amerikaanse leger en de NASA. Door zijn toedoen waren meer dan 2000 computers een etmaal lang platgelegd. Kort na 11 september 2001 legde hij ook een aantal systemen plat die pas een maand later weer operationeel waren. Volgens de Amerikaanse aanklager hadden zijn daden een schade van 700.000 dollar tot gevolg.

In 2005 werd hij in Londen opgepakt, maar nooit aangeklaagd. Jarenlang vocht hij met zijn advocaat tegen uitlevering aan de Verenigde Staten. In oktober vorig jaar besloot de Hoge Raad dat McKinnon definitief niet zal worden uitgeleverd.

De Amerikaanse regering was bezorgd over de informatie die McKinnon had gevonden. Hij kwam uit bij de geheimen van het militair-industrieel complex. Politici zijn slechts marionetten, zij hebben niets te vertellen en doen ons geloven dat zij de belangrijke beslissingen maken. De hooggeplaatste militairen en gelddrukkers zwaaien de scepter.

McKinnon stuitte op informatie over een geheim ruimtevaartprogramma en een geheim ruimteschip dat door niet-aardse officieren wordt bemand. Ook blijkt de VS te beschikken over antizwaartekracht-apparaten. De hacker vond daarnaast diverse foto’s van UFO’s en lijsten van schepen die in de ruimte worden bevoorraad.

Bron: Banoosh.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Als Gary het bij hun doet is het een misdaad maar als de NSA het bij ons doet is het voor ons eigen bestwil. Moe word je van de leugens..

  2 likes
 2. Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?

  1 likes
 3. Je bent naief als je denkt dat de VS elke 4jaar de macht aan een gekozen president geeft.
  Dan kun je nooit de lange termijn bewaken.
  Dat risico zullen ze nooit nemen.
  Obama is er alleen maar om de mensen het idee te geven dat ze in een vrij land leven.
  Ik heb ooit een lijstje over de macht in de VS gezien.
  Obama staat op plaats 8.
  Het leger en de allerrijksten op 1.
  Er zijn al meerdere oud militairen die over deze schepen hebben verteld.
  Het zijn de algemeen bekende 3 hoekige schepen.
  De vrije energie word al meer dan 50jaar geheim gehouden.
  Anders kunnen de allerrijksten niet de rijksten blijven.

  1 likes
 4. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”]Aan Pascal

  idd kijk eens goed naar die kop van Gary Mckinon zelf , vind hem op een Alien lijken! :D[/quote]

  Ja mooi niet? Ik ben ook een alien, met een wat dikkere kop… zijn heel wat soorten hoor. Die Rutte zijn kop wel eens bekeken? En die van Swam-son goed bekeken? Het zijn allemaal aliens, met een mooi strik voor. En liegen en toneelspelen joh. Maar… we worden wakker…

  1 likes
 5. ik geloof nu wel dat er aliens bestaan hoor !duizenden bewijzen ect ect ect ect.maar wat nu ?het gaat om ons!!!!de mensheid …natuurlijk worden wij geholpen en bijgestaan !door wat dan ook ..ga naar je hart daar vind je alle andwoorden xx

  1 likes
 6. Ja, ik vind het ook de schuld van die buitenaardse… Zijn ze blind ofzo?

  Zien ze niet wat er op deze planeet gebeurt? Kunnen ze echt niet beter dan wat graancirkels en een aantal keer overvliegen zonder cloak?

  Het is ZO stom dat ze dan zouden luisteren naar de politieke voorkeur van 1 land. Wat zijn wij? Een stelletje knakworsten? Hebben wij geen recht van spreken over wat er op onze aarde gebeurt? Is het aan de Amerikaanse overheid om over ons te beslissen? Vinden de buitenaardse dat ook?

  Waarom mogen een paar sukkels in 3-delig pak voor ons beslissen of we contact hebben met buitenaardse of niet? Dat is wat ik denk over die buitenaardse. Dat is ook het eerste wat ik ze vraag als ik ze tegenkom.

  0 likes
 7. ik wil wen eens het bewijs zien

  0 likes
 8. [quote name=”Roeland”]Ja, ik vind het ook de schuld van die buitenaardse… Zijn ze blind ofzo?[/quote]Hier kan ik eerlijk gezegd alleen om lachen 😀

  0 likes
 9. [quote name=”Roeland”]Ja, ik vind het ook de schuld van die buitenaardse… Zijn ze blind ofzo?

  Zien ze niet wat er op deze planeet gebeurt? Kunnen ze echt niet beter dan wat graancirkels en een aantal keer overvliegen zonder cloak?

  Het is ZO stom dat ze dan zouden luisteren naar de politieke voorkeur van 1 land. Wat zijn wij? Een stelletje knakworsten? Hebben wij geen recht van spreken over wat er op onze aarde gebeurt? Is het aan de Amerikaanse overheid om over ons te beslissen? Vinden de buitenaardse dat ook?

  Waarom mogen een paar sukkels in 3-delig pak voor ons beslissen of we contact hebben met buitenaardse of niet? Dat is wat ik denk over die buitenaardse. Dat is ook het eerste wat ik ze vraag als ik ze tegenkom.[/quote]
  Nooit naar startrek of stargate sg 1 gekeken.,De mensheid heeft zijn vrije wil aan die wat jij noemt driedelig kostuums gegeven en is in slaap gesust en gevallen.dus de schuldvraag licht wel iets anders.De kostuums hadden de waarheid openbaar moeten maken aan het volk.Maar dat zag de cabal iets anders .voor eigen gewin.en niet voor de evolutie sprong der mensheid.Maar discloser staat nu te gebeuren ,en dan pas mogen (kunnen) zij landen hier op de planeet.Worden wij wakker?,we zijn aan het wakker worden.

  0 likes
 10. [quote name=”ruudje”]Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?[/quote]

  het eerste wat mij opvalt is dat ik geen foto’s en anderssoortig bewijs zie…

  Waar zijn al die geheimzinnige documenten? Als klokkenluiders als Edward Snowden iets zeggen, leggen ze er ook meteeen de bewijzen naast. Dat is natuurlijk omdat die bewijzen effectief bestaan 🙂
  Ik heb zo’n beetje twijfels over de bewijzen van Gary McKinnon, maar we staan er voor open 🙂

  0 likes
 11. [quote name=”ruudje”]Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?[/quote]

  Zou kunnen. Misschien een neefje van Semjase? Moedig wat hij gedaan heeft.

  0 likes
 12. het huidige systeem op aarde, politiekers, koningen, presidenten, dictators, het is allemaal één en hetzelfde: machthebbers die boven de wet staan en de bevolking dom houden en ervoor zorgen dat we de economie draaiende houden. dat is alles wat wij, the sheeple, moeten doen of kunnen. ervoor zorgen dat zij rijk worden op onze kap dus waarom zouden ze die info doorgeven aan ons?? dat is voor niets nodig zolang wij doen wat zij willen!!
  zouden ze dan toegeven dat er bv. alternatieve energieën voorradig zijn? nee want dan eisen wij om die te kunnen gebruiken en verdienen ze niets meer aan die smerige olie en zo gaat dat met alles!

  0 likes
 13. Ook deze man is net als David Icke en Edward Snowden gemaakte boodschappers. Ze verspreiden een hoop nieuws om de mensheid op Aliens voor te bereiden. Het is een heel THEATER!!

  0 likes
 14. Gary kan geen hogere wiskunde volgen en wordt naar een lagere opleiding gekikt. Daar lukt het hem ook niet met de wiskunde.
  Tja dan maar gaan werken. Maar wacht hij heeft wel in het verleden gewerkt aan en met A.I. (artificial intelligence) en werkt met openGL en werkt aan algoritmen? Volgens mij ben je dan aardig bezig met wiskunde. maar goed, op welk niveau dan.
  Wat ik pas echt knullig vindt is de beveiliging van de NSA en Pentagon. wat ‘n prutsers. je kan het je bijna niet voorstellen. Alsof ze het er om doen 😉

  0 likes
 15. Aan Pascal

  idd kijk eens goed naar die kop van Gary Mckinon zelf , vind hem op een Alien lijken! 😀

  0 likes
 16. [quote name=”stranger”]
  Obama is er alleen maar om de mensen het idee te geven dat ze in een vrij land leven.[/quote]

  Moeilijk te geloven dat Obama de mensen dat idee nog kan aanpraten.
  De meeste Amerikanen zijn er nu wel achter dat hun land veranderd is in een politiestaat, hier is Dhr. Obama en zijn bende criminelen grotendeels verantwoordelijk voor.
  Vrijheid is een begrip wat niet in de agenda van “The Powers That Be” voorkomt.

  0 likes
 17. [quote name=”ruudje”]Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?[/quote]

  De neef van Dr. Spock IDD.

  0 likes
 18. [quote name=”ruudje”]Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?[/quote]
  Oke,gesteld:hij LIJKT op een Alien….
  En nu?

  0 likes
 19. [quote name=”pat”]Gary kan geen hogere wiskunde volgen en wordt naar een lagere opleiding gekikt. Daar lukt het hem ook niet met de wiskunde.
  Tja dan maar gaan werken. Maar wacht hij heeft wel in het verleden gewerkt aan en met A.I. (artificial intelligence) en werkt met openGL en werkt aan algoritmen? Volgens mij ben je dan aardig bezig met wiskunde. maar goed, op welk niveau dan.
  Wat ik pas echt knullig vindt is de beveiliging van de NSA en Pentagon. wat ‘n prutsers. je kan het je bijna niet voorstellen. Alsof ze het er om doen ;-)[/quote]
  Hij brak in bij de NASA,niet bij de NSA.
  Lettertje te weinig….

  0 likes
 20. [quote name=”Buddy”][quote name=”stranger”]
  Obama is er alleen maar om de mensen het idee te geven dat ze in een vrij land leven.[/quote]

  Moeilijk te geloven dat Obama de mensen dat idee nog kan aanpraten.
  De meeste Amerikanen zijn er nu wel achter dat hun land veranderd is in een politiestaat, hier is Dhr. Obama en zijn bende criminelen grotendeels verantwoordelijk voor.
  Vrijheid is een begrip wat niet in de agenda van “The Powers That Be” voorkomt.[/quote]

  de gewone man is nog nooit vrij geweest. Nog nooit. Lees wat geschiedenis 🙂
  De enigen die ooit vrij geweest zijn, zijn degenen die alleen of met een zeer kleine groep de onbekende wildernis introkken en daar op zichzelf leefden, en dat heeft nooit lang geduurd.

  Maar wij in het westen zijn vrijer dan we ooit geweest zijn.

  0 likes
 21. @ pietje Bell

  Maar pietje… Zien die aliens dan niet dat we ‘onderdrukt’ worden…

  Of wij het nou zelf weten hoeft niet uit te maken. Als je bij een concentratiekamp komt, dan ga je toch niet luisteren naar de mening van de kampbeul? Natuurlijk wilt de beul zijn slaven en gevangenen houden.

  De gevangen, waar er veel meer van zijn, denken daar anders over.

  Je gaat in Nederland de gevangenis in als je iemand in nood negeert. In mijn ogen doen die aliens dat. Ze negeren en volk dat hulp nodig heeft. Ze zijn bij machten hulp te bieden, maar doen het niet. “want de kampbeul wil het niet”.

  0 likes
 22. Redice, precies en daarom is een basis inkomen ook goed, weg met de huidige banken en verzekeringen.
  Dat de meeste mensen heel goed geindoctrineerd zijn blijkt wel uit de tegen reacties op een basis inkomen, allemaal mensen die vast zitten in geld en slavernij.

  0 likes
 23. [quote name=”Roeland”]@ pietje Bell

  Maar pietje… Zien die aliens dan niet dat we ‘onderdrukt’ worden…

  Of wij het nou zelf weten hoeft niet uit te maken. Als je bij een concentratiekamp komt, dan ga je toch niet luisteren naar de mening van de kampbeul? Natuurlijk wilt de beul zijn slaven en gevangenen houden.

  De gevangen, waar er veel meer van zijn, denken daar anders over.

  Je gaat in Nederland de gevangenis in als je iemand in nood negeert. In mijn ogen doen die aliens dat. Ze negeren en volk dat hulp nodig heeft. Ze zijn bij machten hulp te bieden, maar doen het niet. “want de kampbeul wil het niet”.[/quote]
  Die zitten in het plot!!

  Wij worden gemuteerd met geluid om ons DOM te houden zodat de illuminati er een samenleving van kan maken. Nu de Aliens gaan komen krijgen we andere gemuteerde geluiden (Tijdperk Waterman) zodat we van 2 strengen DNA naar een 12 strengen DNA gaan en dan krijgen we de volgende leraren en dat zijn de Pietjes van andere planeten.

  0 likes
 24. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Buddy”][quote name=”stranger”]
  Obama is er alleen maar om de mensen het idee te geven dat ze in een vrij land leven.[/quote]

  Moeilijk te geloven dat Obama de mensen dat idee nog kan aanpraten.
  De meeste Amerikanen zijn er nu wel achter dat hun land veranderd is in een politiestaat, hier is Dhr. Obama en zijn bende criminelen grotendeels verantwoordelijk voor.
  Vrijheid is een begrip wat niet in de agenda van “The Powers That Be” voorkomt.[/quote]
  Maar wij in het westen zijn vrijer dan we ooit geweest zijn.[/quote]
  Dat is precies wat ze willen dat je denkt…

  0 likes
 25. Hoe graag je dit soort verhalen ook zou willen geloven, kun je gif op innemen dat het fictie is. Als de beste man inderdaad al deze documenten gehacked heeft waarom komt hij dan niet met tastbaar bewijs? Leuk verhaaltje hoor maar zonder bewijs kan iedereen sterke verhalen ophangen, met een pilsje in de hand. En kom dan niet met die lariekoek van “de mensheid is nog niet klaar voor de waarheid” want dan ben je geen haar beter bezig dan de zogenaamde overheid die je gehacked hebt. Kastje muur verhaal als je het mij vraagt. Ik zeg niet dat ik niet geloof dat er meer is dan het aardse maar tot zover heb ik nog weinig overtuigend bewijs mogen schouwen.

  0 likes
 26. Politici zijn er in getraind veel woorden te gebruiken maar niets te zeggen en ze zijn er meesters in.

  Niemand mag hacken behalve overheden zelf. Walgelijk.

  0 likes
 27. [quote name=”Sunshine”]Politici zijn er in getraind veel woorden te gebruiken maar niets te zeggen en ze zijn er meesters in.

  Niemand mag hacken behalve overheden zelf. Walgelijk.[/quote]

  Politici zijn de Vrijmetselaars en de onderdanen van het Vaticaan. Dat van Poetin tot Obama en ook Hitler was er 1 van. Welkom in het Illuminati Theater met echt bloed!!

  0 likes
 28. [quote name=”biko steve”][quote name=”ruudje”]Het eerste wat me gelijk opvalt, als ik de video bekijk, is dat McKinnon op een alien lijkt….
  Ben ik de enige die dat zie, of zijn er meer mensen die die mening hebben?[/quote]

  De neef van Dr. Spock IDD.[/quote]
  Dr Spock?
  De beroemde kinderarts?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Spock

  0 likes
 29. De foto’s of documenten zijn nergens te vinden IIG.
  Dat is dan weer jammer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...