Buitenaards

VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood ‘geheimen Area 51 vrij’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boyd Bushman werkte meer dan 40 jaar voor vliegtuigfabrikant Lockheed Martin, halfgeleiderproducent Texas Instruments en Hughes Aircraft. Hij is één van de uitvinders van de stingerraket en heeft 27 patenten op zijn naam staan. Als senior-onderzoeker testte hij geavanceerde aandrijfsystemen voor Lockheed Martin.

Dertien jaar geleden kwam de 78-jarige Bushman naar eigen zeggen in contact met een man die op dit moment aan het hoofd staat van verschillende projecten in Area 51. Hij kreeg top secret clearance zoals dat heet en werd op de hoogte gehouden van het onderzoek op de basis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bushman is samen met een aantal andere mensen van mening dat de informatie over Area 51 nu naar buiten moet komen, zodat mensen met eigen ogen kunnen zien wat daar gebeurt. Volgens hem zijn op de basis een aantal UFO’s en buitenaardse wezens gestationeerd. Aan de hand van enkele tientallen foto’s laat Bushman zien hoe deze schepen en buitenaardsen eruit zouden zien.

Hij legt uit dat er vanuit de ruimte een speciale aanvliegroute is naar Area 51. Via een verticale schacht in een berg bereiken de UFO’s de basis, aldus Bushman. Hij gaat dieper in op de verschillende onderdelen van de schepen, die 11,5 meter groot zijn, en hun aandrijfsysteem. Ze hebben geen wielen, maken geen geluid en kunnen heel snel accelereren, zegt hij.

VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood 'geheimen Area 51 vrij'
Bushman laat foto’s zien van de vermeende buitenaardsen in Area 51 (YouTube)

Bushman zegt dat de wezens die deze schepen besturen van een planeet op 68 lichtjaar van de aarde komen. Met hun geavanceerde technologie kunnen ze veel sneller reizen dan het licht, aldus de onderzoeksingenieur.

Toen dr. Edward Teller, de rechterhand van de Amerikaanse natuurkundige Robert Oppenheimer, de leiding had over een aantal projecten in Area 51, waren er volgens Bushman in totaal 18 buitenaardsen werkzaam op de basis. Aan de hand van een aantal foto’s en fotocollages laat hij zien om wat voor soort wezens het gaat.

De wezens zijn ongeveer 1,5 meter lang en zijn tot 230 jaar oud, legt Bushman uit. Ze hebben vijf vingers, die 30 procent langer zijn dan de onze, en vijf tenen, die aan elkaar vastzitten. Ze hebben aan elke kant drie ribben en drie wervelkolommen. De wezens communiceren door middel van telepathie.

Bushman laat ook een aantal foto’s zien van wetenschappers in beschermende pakken die in Area 51 24 uur per dag onderzoek doen naar de UFO’s. Ze dragen deze pakken om zich te beschermen tegen buitenaardse bacteriën. Bij het onderzoek zijn volgens Bushman inmiddels 39 mensen om het leven gekomen.

Tot besluit onthult Bushman dat Area 51 samenwerkt met de Russen en de Chinezen. Het onderzoek op de basis richt zich volgens hem met name op antizwaartekracht.

Boyd Bushman is op 7 augustus jongstleden overleden. Dit is zijn laatste interview.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Wow, dit is interessant!
Ik moet trouwens even terug komen op wat ik eerder zei dat de reptiele ‘buitenaardsen’ hier het eerst waren. Dat is NIET waar.
Wij mensen waren hier het eerst alleen zat de aarde eerst (heeeeeeeeeel lang geleden) in een hogere dimensie maar door een kosmisch ‘ongelukje’ waardoor de aarde werd geraakt door een grote gammagolf is de aarde gesplitst en verlaagd in dimensie. 2 derde van de planeet kwam in een lage frequentie terecht, en dat is waar wij nu in zitten. Maar voor het kosmische ongelukje waren wij allang als mensachtigen aanwezig alleen in de vorm van een lichtlichaam en na de gammagolf kwamen er ET’s binnen die in dezelfde lage densiteit waren en namen de planeet over. Maar wij mensen waren hier dus het eerst!!!

Ook gaat er GEEN disclosure komen vanuit Amerika over ET’s, die hebben teveel verzwegen en heulen met de ET’s en hebben gebeurtenissen zoals ET ontvoeringen toegestaan enz enz, dat zullen ze dus nooit gaan toegeven, ze hebben teveel modder aan hun handen. Ook is het zo dat de echte VERLICHTE ET’s (die ons helpen) geen ruimteschepen nodig hebben, die zijn veelal energie. Dus het is toch vaak een lage densiteit ET die in schepen vliegen.

Ook heeft de Amerikaanse overheid (of de schaduwkant daarvan) de beschikking over eigen UFO’s. Veel UFO’s die worden gezien zijn gewoon van menselijke komaf, alleen is dat natuurlijk TOP SECRET.

Dit is niet uit mijn fantasie, uit betrouwbare bron vernomen. Wij mensen gaan terug naar het Paradijselijke Aarde, naar het moment voor die gammagolf, alleen willen die lage densiteit ET’s die onze planeet hebben overgenomen en ook onze lichamen gebruiken enz. voorkomen dat dit gebeurt, want dat betekend dat zij deze planeet moeten verlaten en dat willen zie niet, omdat ze het in de tussentijd als hun eigendom hebben aangenomen.
Maak je geen zorgen, deze negatieve ET’s maken geen schijn van kans meer, het wachten is op de mensen zelf zodat een ieder weer weet wat jouw ORGANISCHE ZELF werkelijk is en wie jij WERKELIJK BENT. Wij zijn allemaal magnifieke wezens van Licht.
ALLEMAAL, dus ook Pietje die nu denkt dat ik ze niet op een rijtje heb 😉 ja jij dus ook Pietje !!!

Mr. ET
Mr. ET
9 jaren geleden

Interessant interview in het filmpje. Ook de foto’s zien er toch best geloofwaardig uit.

Alleen als ik dan zo’n bericht als die van Carlijn lees dan zit ik hier weer tenenkrommend in de stoel. Wat een zweverig gel*l zeg. Ik vraag me dan ook af hoeveel jointjes je hebt gerookt voordat je hier zo’n verhaal neerzet.

Ik weet zeker dat ufo’s hier rond vliegen en dat we bezocht worden. Maar door het zweverige gel*l als hierboven worden we natuurlijk ook nooit serieus genomen.

ferrimassi
ferrimassi
9 jaren geleden

Vaag op zijn best. De man heeft over schadelijke bacteriën en mensen in hazmat pakken. Maar laat vervolgens foto’s zien waar een mens een alien aanraakt. Wil best geloven hoor maar dan moet er wel iets meer uit de hoed komen dan vage foto’s en tegenstrijdige anekdotes.

Faith
Faith
9 jaren geleden

@ Carlijn, het kan zijn wat jij zegt maar het komt uit Amerika dus ik vertrouw het niet. Wat zeggen mij die wazige onduidelijke foto’s nou? Ik heb er totaal geen bijzonder gevoel mij. Het zou makkelijk bluf kunnen zijn, net als die maanlanding. Want dat kunnen die Amerikanen als geen ander, bluffen. Een grote schijnwereld waar ze in verkeren. De commercieële televisie hebben ze ook uitgevonden, een grote hoax waar je naar zit te kijken. Een en al bluf en arrogantie. Dus geloof ik ook niet dat UFO’s die gesignaleerd worden door mensenhanden gemaakt zijn. Typisch U.S. bluf. Maar je denkt dat het vaak van een lage densiteit is die in schepen vliegen. Het zijn complete steden! Maar dat is mijn Akasha idee. Billie Meier zal het ook niet geheel met je eens zijn maar dat hoeft ook niet. Ieder zijn eigen idee van hoe het zit.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x