Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood ‘geheimen Area 51 vrij’
VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood 'geheimen Area 51 vrij'

VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood ‘geheimen Area 51 vrij’

Boyd Bushman werkte meer dan 40 jaar voor vliegtuigfabrikant Lockheed Martin, halfgeleiderproducent Texas Instruments en Hughes Aircraft. Hij is één van de uitvinders van de stingerraket en heeft 27 patenten op zijn naam staan. Als senior-onderzoeker testte hij geavanceerde aandrijfsystemen voor Lockheed Martin.

Dertien jaar geleden kwam de 78-jarige Bushman naar eigen zeggen in contact met een man die op dit moment aan het hoofd staat van verschillende projecten in Area 51. Hij kreeg top secret clearance zoals dat heet en werd op de hoogte gehouden van het onderzoek op de basis.

Bushman is samen met een aantal andere mensen van mening dat de informatie over Area 51 nu naar buiten moet komen, zodat mensen met eigen ogen kunnen zien wat daar gebeurt. Volgens hem zijn op de basis een aantal UFO’s en buitenaardse wezens gestationeerd. Aan de hand van enkele tientallen foto’s laat Bushman zien hoe deze schepen en buitenaardsen eruit zouden zien.

Hij legt uit dat er vanuit de ruimte een speciale aanvliegroute is naar Area 51. Via een verticale schacht in een berg bereiken de UFO’s de basis, aldus Bushman. Hij gaat dieper in op de verschillende onderdelen van de schepen, die 11,5 meter groot zijn, en hun aandrijfsysteem. Ze hebben geen wielen, maken geen geluid en kunnen heel snel accelereren, zegt hij.

VIDEO: Wetenschapper geeft vlak voor dood 'geheimen Area 51 vrij'

Bushman laat foto’s zien van de vermeende buitenaardsen in Area 51 (YouTube)

Bushman zegt dat de wezens die deze schepen besturen van een planeet op 68 lichtjaar van de aarde komen. Met hun geavanceerde technologie kunnen ze veel sneller reizen dan het licht, aldus de onderzoeksingenieur.

Toen dr. Edward Teller, de rechterhand van de Amerikaanse natuurkundige Robert Oppenheimer, de leiding had over een aantal projecten in Area 51, waren er volgens Bushman in totaal 18 buitenaardsen werkzaam op de basis. Aan de hand van een aantal foto’s en fotocollages laat hij zien om wat voor soort wezens het gaat.

De wezens zijn ongeveer 1,5 meter lang en zijn tot 230 jaar oud, legt Bushman uit. Ze hebben vijf vingers, die 30 procent langer zijn dan de onze, en vijf tenen, die aan elkaar vastzitten. Ze hebben aan elke kant drie ribben en drie wervelkolommen. De wezens communiceren door middel van telepathie.

Bushman laat ook een aantal foto’s zien van wetenschappers in beschermende pakken die in Area 51 24 uur per dag onderzoek doen naar de UFO’s. Ze dragen deze pakken om zich te beschermen tegen buitenaardse bacteriën. Bij het onderzoek zijn volgens Bushman inmiddels 39 mensen om het leven gekomen.

Tot besluit onthult Bushman dat Area 51 samenwerkt met de Russen en de Chinezen. Het onderzoek op de basis richt zich volgens hem met name op antizwaartekracht.

Boyd Bushman is op 7 augustus jongstleden overleden. Dit is zijn laatste interview.Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

105 reacties

 1. Wow, dit is interessant!
  Ik moet trouwens even terug komen op wat ik eerder zei dat de reptiele ‘buitenaardsen’ hier het eerst waren. Dat is NIET waar.
  Wij mensen waren hier het eerst alleen zat de aarde eerst (heeeeeeeeeel lang geleden) in een hogere dimensie maar door een kosmisch ‘ongelukje’ waardoor de aarde werd geraakt door een grote gammagolf is de aarde gesplitst en verlaagd in dimensie. 2 derde van de planeet kwam in een lage frequentie terecht, en dat is waar wij nu in zitten. Maar voor het kosmische ongelukje waren wij allang als mensachtigen aanwezig alleen in de vorm van een lichtlichaam en na de gammagolf kwamen er ET’s binnen die in dezelfde lage densiteit waren en namen de planeet over. Maar wij mensen waren hier dus het eerst!!!

  Ook gaat er GEEN disclosure komen vanuit Amerika over ET’s, die hebben teveel verzwegen en heulen met de ET’s en hebben gebeurtenissen zoals ET ontvoeringen toegestaan enz enz, dat zullen ze dus nooit gaan toegeven, ze hebben teveel modder aan hun handen. Ook is het zo dat de echte VERLICHTE ET’s (die ons helpen) geen ruimteschepen nodig hebben, die zijn veelal energie. Dus het is toch vaak een lage densiteit ET die in schepen vliegen.

  Ook heeft de Amerikaanse overheid (of de schaduwkant daarvan) de beschikking over eigen UFO’s. Veel UFO’s die worden gezien zijn gewoon van menselijke komaf, alleen is dat natuurlijk TOP SECRET.

  Dit is niet uit mijn fantasie, uit betrouwbare bron vernomen. Wij mensen gaan terug naar het Paradijselijke Aarde, naar het moment voor die gammagolf, alleen willen die lage densiteit ET’s die onze planeet hebben overgenomen en ook onze lichamen gebruiken enz. voorkomen dat dit gebeurt, want dat betekend dat zij deze planeet moeten verlaten en dat willen zie niet, omdat ze het in de tussentijd als hun eigendom hebben aangenomen.
  Maak je geen zorgen, deze negatieve ET’s maken geen schijn van kans meer, het wachten is op de mensen zelf zodat een ieder weer weet wat jouw ORGANISCHE ZELF werkelijk is en wie jij WERKELIJK BENT. Wij zijn allemaal magnifieke wezens van Licht.
  ALLEMAAL, dus ook Pietje die nu denkt dat ik ze niet op een rijtje heb 😉 ja jij dus ook Pietje !!!

  38 likes
  • Mag ik vragen wie jouw “betrouwbare” bron is en “waarom” je deze bron betrouwbaar vindt?
   Het valt me namelijk op dat er vaak over een betrouwbare bron wordt gesproken, maar niemand weet er meer over te vertellen..

   40 likes
   • Hoi Roy, laat ik zeggen dat het voor mij een zeer betrouwbare bron is. Deze info komt direct van de Akashic Records, dat is een kosmische database. Dat is voor velen nog hocus-pocus maar wij mensen hebben daar tegenwoordig toegang toe. In principe heeft iedereen er altijd en overal toegang toe maar moet diegene goede bedoelingen hebben en in een bepaalde hoge frequentie zitten anders zijn ze niet toegankelijk, maar alles wat wij doen en zeggen en denken en alle gebeurtenissen over heel de kosmos zijn daar in opgeslagen. Ik heb er sindskort toegang toe en het is echt fenomenaal wat daar allemaal uitkomt.
    Eigenlijk is het leven heel mooi en bijzonder en alles behalve wat we denken dat het is.
    En wij mensen gaan ergens naar toe waarvan je in jouw grootste fantasie nog niet had gedacht dat het mogelijk was. Maak je maar op voor een zeer bijzondere reis !!!

    25 likes
    • Carlijn, Akashic Records komt voor mij niet betrouwbaar over omdat ze namelijk geld vragen voor toegang.
     Ik ben al heel lang met dit soort onderwerpen bezig, ik kan het natuurlijk ook mis hebben.

     10 likes
     • @Berma, Akashic betekend ETHER, ether zit overal, in de lucht in de bodem en tussen alle moleculen en dus ook in onze cellen.
      Het is dus een energetische database (alles is tenslotte energie). En op die manier bewaard de kosmos alles wat er gevormd is aan energie dus ook bijv. gedachtes en gebeurtenissen. Ons universum is namelijk een wezen met VOL bewustzijn en wij ZIJN het universum. Dus ieder wezen in dit universum kan GRATIS toegang krijgen tot deze kosmische database, noem het maar Het Veld. De enige voorwaarde is dat we ons er alleen via het HART aan kunnen sluiten zodat de Bron de zekerheid heeft dat het alleen voor liefdevolle bedoelingen wordt gebruikt en moet men in een bepaalde frequentie zitten, dat is alles en is het vrij voor gebruik voor iedereen. IEDEREEN heeft dus gratis de mogelijkheid om de wetenschap van de kosmos tot zich te nemen.
      Klinkt ongelofelijk, maar het is echt.

      11 likes
    • Aha, van wat ik er over lees is het dus niets anders dan een religie. En net als bij alle religies is het een kwestie van geloof, geloof ik.. Betrouwbare bron valt dan ook over te twisten, maar wat dat betreft zei je het goed. Het is “voor jou” een betrouwbare bron, net als de bijbel een betrouwbare bron is voor bijv. de katholieken en de Koran voor de moslims..

     16 likes
     • Natuurlijk is ons eigen innerlijke ik de meest betrouwbare bron. Als je jezelf niet eens kan vertrouwen. Welke bron is dan wel nog betrouwbaar? We hoeven niet te zoeken naar betrouwbare bronnen. Je weet of je weet niet. Als je niet weet is informatie niet voor ons bedoeld omdat we dan niet geloven in hetgrote Alles!!

      1 likes
    • En toch, het blijft gewoon gissen! Ook al denken je dat jullie waarheid De waarheid is. Wat je wel 100% zeker weet, is dat je een keer dood gaat, maar verder blijft het een heel groot vraagteken.

     4 likes
  • Srry Carlijn, maar je was er niet bij!

   Dus je weet die dingen nooit zeker.!!

   wat is je betrouwbare bron.?

   Dat verhaal wat je verteld heb ik vaker gehoord… zou waar kunnen zijn!
   Maar nogmaals je kunt t nooit zeker weten als je dr niet bij was.. iedereen kan zo een verhaal verzinnen.. kijk maar naar bv de geloofsystemen.. welke is de juiste.. of zijn t allemaal leugens..?

   Dit is geen aanval op je.. hoop dat je verhaal klopt, zou mooi zijn

   grtz

   11 likes
   • @the watcher, nee hoor, zie ik niet als aanval, ik begrijp het ook want ik was altijd zelf erg rationeel. Ik verkondig het ook niet als waarheid, ik vertel gewoon mijn ding, ben daar misschien wat enthousiast in, maar dat is omdat ik erg nieuwsgierig ben. Er is zoveel dat ze ons hebben onthouden en wil het graag weten wie we zijn en waar we vandaan komen. Als iemand zich niet met mijn verhaal resoneert spijt me dat.

    15 likes
    • Dus uiteindelijk had Tom Cruise gelijk ???

     3 likes
     • Nou David, zit wat in, die Tom Cruise zit bij de Scientology en is gelinkt aan de Vrijmetselaars geloof ik of ze heulen met elkaar. Allemaal bedoelt om ons mensen voor de gek te houden, maar de top van die Scientology weet veel meer over de ware geschiedenis van ons mensen en die Tom zit toch in de top van die sekte?
      Als ik zo naar de films van Tom Cruise kijk zit er wel meer achter die films. Maar het zijn maar films, ze proberen ons er mee op een dwaalspoor te zetten denk ik.

      6 likes
     • ja en de stargate en het sg1 team bestaan ook net als de time lords de goa-ulds en de wezens van gene zijde maar daar zeggen ze dan weer niks over dus ik snap niet wat hij met deze documantaire probeerd te bereiken tot een erkening zal het toch nooit komen en anders wissen ze toch gewoon weer ons geheugen achteraf als slot nee we bereiken er niks mee

      4 likes
     • dit is echt maar bedankt vooor de informatie lol

      1 likes
    • Beste Carlijn, het is niet zozeeer belangrijk om te weten waar we vandaan komen, maar waar we naartoe gaan.

     4 likes
     • @Axmann, mee eens, en dat begint allemaal door te weten WIE wij werkelijk zijn 😉

      2 likes
     • Tja, en als je niet weet waar je vandaan komt, dan kun je dus nooit bepalen welke kant je op moet gaan….

      the past shapes the future.

      0 likes
     • Wij zijn software van een zeer geavanceerde buitenaardse groep. Saturnus is de computer van ons zonnestelsel!!

      0 likes
  • lsd op?.! sponge sjonge………!

   8 likes
  • woow Carlijn
   met jou zou ik nog uren willen praten,lol

   15 likes
  • hm. dat je “ergens” in geloofd is allemaal oke. maar het verhaal wat je beschrijft geeft mij de indruk dat ook jij bent geraakt door ‘iets’ waarbij je alle zicht op de realiteit bent verloren. geen veroordeling hoor, iedereen staat vrij om ergens in te geloven maar volgens mij is een bezoek aan een deskundig en medisch onderlegd persoon geen overbodige luxe. succes…..

   6 likes
   • @ Ronny, ik denk dat ik geraakt ben door mijn eigen hartje, en op de een of andere manier geeft die mij veel informatie. Ik kan wel naar de dokter gaan maar die geeft mij dan een of ander ziekmakend medicijn waardoor ik juist in verwarring raak haha.
    En ik ben juist erg nieuwsgierig naar de realiteit, jij niet dan? Daarom kom je toch ook op deze website, je wilt toch meer weten, gewoon uit nieuwsgierigheid. Nou, ik heb mijn verhaal en het is aan jouw of jij je er mee resoneert of niet, maar waar het uiteindelijk omgaat is dat jouw bewustzijn vergroot, en dat is in jouw eigen belang toch.
    Dus laat mij maar lekker kletsen en heb jouw eigen idee erover, zolang je jouw bewustzijn maar niet afsluit, OPEN JOUW BEWUSTZIJN lieve Ronny, toppie toch!

    8 likes
  • @Carlijn

   Je boodschap en de intentie voelt goed ook al kan ik er voor mijzelf geen chocolade van maken 🙂 (absoluut niet rot bedoeld). Ik geloof ook dat er meerdere dimensies zijn. Waar ik niet in geloof is dat de mensheid in een paradijs terecht komt (een heel ander iets). We leven in mijn ogen al in dat paradijs waarin de ene mens er een hel van maakt (voor zichzelf en voor de ander) en de andere mens daar echt een paradijs van maakt (voor zichzelf en voor de ander).

   Ik ben 40 jaar geleden ooit begonnen met het Seth materiaal en dat klopte voor mij heel goed. Ik experimenteerde er zelfs mee en zie nu wat ik mezelf in de afgelopen jaren (onbewust heb aangedaan) d.m.v. eigen imaginaire creaties.

   Voor mijn gevoel dragen wij zelf de verantwoordelijkheid voor ons leven. Zo heb ik in de afgelopen 15 jaren alle “ballast vrienden/kennissen” de deur gewezen. Ik kan niet zeggen hoe dat oplucht 🙂 . Mijn leven is daarna compleet veranderd (ten goede) omdat ik besloten heb om mijn eigen paradijs te creeren.

   Ik geloof absoluut dat er veel meer is dan dat de wetenschap/media/whatever je willen doen laten geloven. En dat geldt ook voor dat filmpje. Mijn persoonlijke mening is dat het meerendeel opgezet spel is en zeker wanneer dit soort mensen het presenteren. De mensheid wordt gemasseerd om kennis te gaan maken met de buitenaardsen die het helemaal niet goed met de mensen voor hebben. Hoog geevolueerde buitenaardsen/engelen of hoe we ze ook noemen hebben geen voertuig nodig. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en geven je steun wanneer je daarom vraagt/durft te vragen. Ik ervaar die steun als mooie gedachten die ik doorkrijg wanneer ik mijn passie niet durf te volgen. Het gevolg is dat ik, dankzij die onzichtbare energieen, nu datgene doe waar ik al 15 jaar van droom.

   Kortom, we moeten het allemaal zelf doen. Als je hulpt vraagt krijg je die en als je om bewijzen blijft vragen dan ben je je leven lang zoekende zonder datgene te zien wat de echte sleutel tot zelfbevrijding is.

   6 likes
   • @Boppie, O mooi gezegd, en ja dat is precies de boodschap uit het Licht, Het Paradijs zit IN jezelf. Alles buiten jezelf is een reflectie van jezelf.

    5 likes
   • @boppie
    Recht uit mijn hart!
    Voor mijzelf ging het eerst naar een diep dal en mistroostig over wat er allemaal beter moest. Dan ga je roepen dat alle anderen moeten verbeteren. Toen kwam het besef dat IK De wereld ben. En dat mijn omgeving mijn projectie is.
    Gek genoeg zat ik er helemaal in op 21-12-12. Toen kwam er contact met “***”. (Higher masters/engelen. Noem het hoe je het noemen wilt, ik noem het engelen. ik denk dat jij dat energien noemt). Ik was ontzet. Er gebeurden zoveel opmerkelijke dingen. Mooie dingen.
    Het leuke is dat mensen in mijn familie /omgeving het niet eens meer gek vinden omdat ze bewijzen zien. Alsof het universum zich om je heen vormt.
    Enfin, het is een vrolijke toestand. Ze zullen nooit oordelen of veroordelen. Altijd met je meewerken maar niet pushen of beïnvloeden.
    Knuffel!

    1 likes
 2. Interessant interview in het filmpje. Ook de foto’s zien er toch best geloofwaardig uit.

  Alleen als ik dan zo’n bericht als die van Carlijn lees dan zit ik hier weer tenenkrommend in de stoel. Wat een zweverig gel*l zeg. Ik vraag me dan ook af hoeveel jointjes je hebt gerookt voordat je hier zo’n verhaal neerzet.

  Ik weet zeker dat ufo’s hier rond vliegen en dat we bezocht worden. Maar door het zweverige gel*l als hierboven worden we natuurlijk ook nooit serieus genomen.

  15 likes
  • @mr ET, het filmpje gaat over ET’s en ik heb het over ET’s en zelfs jouw naam gaat over ET’s en de UFO zweven er ook vrolijk op los, dus wat is dan het zweverige gedeelte waar jij je niet mee resoneert? Uh?

   12 likes
   • Carlijn…. moet ik echt nog serieus antwoorden op je vraag wat er zweverig is aan jouw verhaal? Ik zal een paar hinds geven….

    Wij mensen waren hier het eerst alleen zat de aarde eerst (heeeeeeeeeel lang geleden) in een hogere dimensie maar door een kosmisch ‘ongelukje’ waardoor de aarde werd geraakt door een grote gammagolf is de aarde gesplitst en verlaagd in dimensie. 2 derde van de planeet kwam in een lage frequentie terecht.
    • (Kom op zeg… wat een gel*l is dit zeg)

    Deze info komt direct van de Akashic Records, dat is een kosmische database.
    • (hahahahaha laat ik het hier maar bij laten.)

    etc etc etc….

    21 likes
    • @Mr. ET, dank voor uw mening, het is uw vrije wil om met mijn verhaal te resoneert of niet. En weet u, het gaat niet eens om mij of om mijn verhaal, het gaat er om dat wij mensen ons ZELF leren ontdekken, dat wilt u toch ook? Wilt u niet weten waar u vandaan komt en wat er nou werkelijk gebeurt is in onze geschiedenis? Of u bent een illuminati-poppetje dat u juist wilt dat wij daar niet achter komen en daarom iedereen maar belachelijk maakt die maar in de buurt komt van die Zelf Ontdekking.
     Maar die tijd is helaas voorbij, met het belachelijk maken van mensen komt u er niet meer, dat is OLD SCHOOL haha.

     En dan moet ik altijd aan mijn moeder denken, zij zei altijd: hoe bozer de mensen worden, hoe dichter je bij de waarheid bent 😉

     22 likes
     • @Roy, lieve Roy, ik ben absoluut niet religieus, echt niet! Ik heb ook niks met religie, religie was om mensen te onderdrukken en ze juist te weerhouden van wie wij werkelijk zijn. Dat religie moeten we juist loslaten, dat ben ik helemaal met jouw eens. En ik bedoel het allemaal liefdevol, niet om aandacht te trekken ofzo. Kijk, die illuminati hield alle informatie voor zichzelf, ik wil juist het tegenovergestelde doen, als ik het idee heb dat ik informatie heb (of het nou de waarheid is of niet) wil ik dat heel graag delen, snapt u. Dus het is allemaal zo erg nog niet 😉 en daar is dit forum/website toch voor bedoelt? Ik leer ook veel van andere mensen hun commentaar, zo leren we van elkaar en maken we een betere connectie met elkaar. Dat is toch ook iets mooi, dat valt dan toch niet onder de categorie -gal spuwen-!?

      13 likes
     • “Wilt u niet weten waar u vandaan komt en wat er nou werkelijk gebeurt is in onze geschiedenis? Of u bent een illuminati-poppetje dat u juist wilt dat wij daar niet achter komen en daarom iedereen maar belachelijk maakt die maar in de buurt komt van die Zelf Ontdekking.”

      Je zegt dat je het niet verkondigd als de waarheid, maar hier vertel je toch echt een ander verhaal.. Vergeet niet, het is jouw werkelijkheid en als andere mensen niet het zelfde geloof aanhangen als dat jij doet zijn het dus niet meteen illuminati-poppetjes..

      Als jij deze religie nodig hebt om je te laten zien dat het leven mooi is ben ik oprecht heel blij voor en moet je zeker blijven geloven. Persoonlijk heb ik gelukkig geen religie nodig om me te laten zien dat het leven mooi en bijzonder is..

      7 likes
    • Kun je ook praatjes verkopen zonder het hoongelach? Als je het niet met Carlijn eens bent, prima! Maar laat mensen in hun waarde als je het niet (kan/wilt/vul zelf in…) begrijpen. Je hoeft het NIET met haar eens te zijn net zoals zij niet de intentie heeft om jou te overtuigen om het met haar eens te zijn.

     13 likes
 3. @ Carlijn, het kan zijn wat jij zegt maar het komt uit Amerika dus ik vertrouw het niet. Wat zeggen mij die wazige onduidelijke foto’s nou? Ik heb er totaal geen bijzonder gevoel mij. Het zou makkelijk bluf kunnen zijn, net als die maanlanding. Want dat kunnen die Amerikanen als geen ander, bluffen. Een grote schijnwereld waar ze in verkeren. De commercieële televisie hebben ze ook uitgevonden, een grote hoax waar je naar zit te kijken. Een en al bluf en arrogantie. Dus geloof ik ook niet dat UFO’s die gesignaleerd worden door mensenhanden gemaakt zijn. Typisch U.S. bluf. Maar je denkt dat het vaak van een lage densiteit is die in schepen vliegen. Het zijn complete steden! Maar dat is mijn Akasha idee. Billie Meier zal het ook niet geheel met je eens zijn maar dat hoeft ook niet. Ieder zijn eigen idee van hoe het zit.

  1 likes
  • Als Amerika er niet was geweest was dit hele forum waarschijnlijk in het Duits geweest 🙂 Sterker nog, dankzij Amerika kan jij internetten en vervolgens hier je gal spuwen op het forum…

   3 likes
   • Lieve Roy, ik ben niet tegen Amerika, ik heb er ook gewoon zeer goede vrienden wonen, ik heb wel wat tegen dat systeem. En die 2e wereld oorlog waar jij het over hebt denk ik, was volgens mij een vooropgezet plan om de mensen meer onder controle te krijgen, hoie kan het anders dat Amerika NA de oorlog zo dominant optreedt?
    Wat ik wil vertellen is dat wij mensen juist heel magnifiek zijn en dat wij via onze solar plexus allemaal verbonden zijn met elkaar, dat is toch iets heel moois, dat is toch fantastisch bericht. Wij kunnen ons volledig loskoppelen van dat negatieve systeem als wij daar met z’n alleen voor besluiten. Maar we worden steeds tegen elkaar opgezet enz enz, omdat te voorkomen. Die negatieve agenda is zich volledig bewust van onze liefdevolle connectie met elkaar. Dus mijn boodschap is LIEFDE. Gal spuwen is meer jouw terrein zo te horen Roy haha 😉

    15 likes
    • Carlijn, de Amerika opmerking was niet voor jouw bedoeld en daarbij dus ook niet de galspuw opmerking. Ik vind het helemaal niet erg dat jij je verhaal hier vertelt, moet je zeker blijven doen. Wat ik al eerder zei, het is een kwestie van geloof en als het jou helpt is het goed toch..

     1 likes
     • “maar dan nog zul je de waarheid galspuw-opmerkingen noemen. Het zij zo.”

      Jouw waarheid bedoel je Faith

      5 likes
     • @ Roy: Ik wil het best op een zalvende, zwevende, hele liefdevolle, begripvolle en uitgebreidere manier typen, met zo hier en daar met wat smiley’s opleuken voor je en vol met knuffels en namasteënd en in Lakesh eindigen maar dan nog zul je de waarheid galspuw-opmerkingen noemen. Het zij zo.

      3 likes
     • Thanks Roy 🙂

      2 likes
    • Maar alle oorlogen zijn de Amerikanen bij betrokken, allemaal vooropgezette plannen om olie, gas, heroine, cocaine, waardevolle eeuwenoude kunstobjecten, goud, diamanten, ben wellicht nog wat vergeten waar ze brood in zien, in te pikken en aldaar te overheersen. En de wapenindustrie moet ook overeind blijven dus altijd een win-win situatie voor ze. Overal zijn Amerikanen er als de kippen bij om er zelf wijzer van te worden dwz geld uit te slaan en hun macht te showen. En Murdoch maar leugens verspreiden. Nu moeten we kennelijk onder de indruk raken van het idee dat ze de controle over UFO’s en ET’s hebben. Dat is hun creatie ofzo… wat zouden ze dat graag willen met hun hoogmoedwaanzin en arrogantie die alle perken te buiten gaat. Ze zijn geestesziek, meer niet. Je zou zowaar ontzag voor ze krijgen als je niet wist wat een eerzuchtige leugenaars het zijn die koste wat kost de macht willen behouden. Zij zijn degenen die mensen wereldwijd tegen elkaar opzetten en regeringen, ook in Europa, verordonneren hetzelfde te doen want zo heb je het snelst weer een oorlog. Let wel dat ik niets tegen de Amerikaanse bevolking heb, die zijn net zo hard de dupe van die geesteszieken als wij. Maar de U.S. gaat vallen als een baksteen, het op lucht en leugens gebaseerde financieele hart gaat het begeven, de leugens gaan aan het licht komen en dan is het gedaan met ze. Dan kan de nieuwe wereld beginnen maar die ziet er anders uit dan die Amerikanen voor ogen hebben.

     2 likes
     • Beste @Faith en @Carlijn

      Het gat niet om geld, olie, gas of drugs!!

      Het gaat om onze bovenkamer want daar moet een systeem in zitten die gemaakt is door de TOP elite. Het gaat veel verder dan alle hier kunnen denken. Er staat veel te gebeuren in de nabije toekomst want dan zal ook de (systeem) geplande overpopulatie zijn reden krijgen. Dit is geen toeval!!!

      Oja toeval bestaat niet!!

      0 likes
  • @Faith, ja inderdaad is het vaak een grote disinformatie, maar Akashic Records betekend ‘de Ether Opslag’. Akashic is een ander woord voor Ether. En het woord ether is een aangenomen woord in de wetenschap. En de ether zit OVERAL, dus wat de kosmos opslaat aan data zit OVERAL, in de bomen, de lucht in het water maar ook in het diepste van je cellen. Eigenlijk zijn wij mensen lopende databases zonder dat we het weten en beseffen. De waarheid en de bewijzen die mensen zoeken en waar men terecht steeds naar verwijst, komt dus uit ons ZELF. Alle info zit al in ons zelf, het universum leeft en heeft een bewustzijn en wij ZIJN het universum. Wij zijn die database. Het enige wat je hoeft te doen om toegang te hebben tot een ieders EIGEN database is via het HART. Dat is er om voor te zorgen dat alleen diegene met liefdevolle bedoelingen gebruik kunnen maken van de capaciteiten van dit universum. Daarom vliegen lage densiteit ET’s nog in scheepjes en hoge ET’s doen dat gewoon met teleportatie, dat is het verschil. Dat is de les die elk wezen leert in dit universum, leef met je hart en alle poorten van de kosmos gaan voor je open. De Bron heeft alles met Liefde gemaakt en gecreërd en met liefdevol zal je terugkeren. Het leven is zo mooi 🙂

   7 likes
   • De Akasha Kroniek is de bibliotheek van alle kennis in een universele dimensie die iedere gedachte en alle handelingen hebben opgenomenen waartoe paranormaal begaafden toegang toe hebben. (wiki) Het verband met dat het dus daarom lage densiteiten zijn die we zien vliegen ontgaat mij. Ze willen ons, wij met onze aardse oogjes, toch op de een of andere manier laten weten dat ze er zijn. Ze kunnen materialiseren en de-materialiseren, maar als ze zich laten zien zijn het ineens lage densiteiten? Als je ze niet ziet zijn ze er waarschijnlijk toch wel. Ik kan me ook niet voorstellen dat lage densiteiten zoiets prachtigs als graancirkels kunnen creeëren, maar iedereen heeft er zijn eigen ideeën over. Zeker weten doet niemand het.

    0 likes
    • Met lage densiteit bedoel ik niet meteen dat ze slecht zijn. Er zijn verschillende soorten ET’s die allemaal verschillen in frequentie. Zo kunnen hoge frequentie ET’s zich gewoon vormen zoals ze willen (die hebben namelijk een Lichtlichaam), dus als ze zich willen laten zien in een ruimteschip dan kunnen ze dat, het is dan een lichtschip. Ook die lichtbollen die we zien is hun manier om zich aan ons te laten zien. Maar er zijn ook ET’s die zich niks om de mensheid geven en hier komen met hun eigen agenda maar dat zijn dus wel die ET’s die in een lagere frequentie zitten. Want om omhoog te gaan in frequentie en licht moet je vanuit het hart opereren. Dus een negatieve ET vliegt (of zweeft) altijd in een lage densiteit schip. Maar er zijn dus ook lieve ET’s die in lage densiteit schepen vliegen.
     Het verschil is dat de negatieve ET’s zich hier nog op aarde tussen ons begeven en de positieve ET’s nog een bepaalde afstand houden, omdat zij gebonden zijn aan ons recht van vrije wil. Die komen pas als wij mensen collectief hebben besloten dat ze mogen komen. Ondertussen helpen ze ons van alle kanten. Tis wat ingewikkeld, maar we komen er wel toch Faith 😉
     De ware toedracht druppelt langzaam binnen bij ons mensen. alles komt vanzelf.

     3 likes
     • Nu begin je toch wel verwarrend over te komen Carlijn. Nu is het toch weer anders dan wat je gisteren zei. Lage densiteiten zijn toch niet per definitie slecht zeg je nu. En negatieve ET’s lopen volgens jou nog hier rond. Als ze hier al geweest zouden zijn of nog zijn, ik heb er mijn bedenkingen bij, kunnen ze niet meer aarden in de hoge frequenties waar planeet Aarde steeds meer in wentelt. Het hele achterbakse bolwerk (sorry Roy maar het is wat het is) staat op instorten. Als je goed oplet zie je het nu al in slow motion gebeuren. Maar volgens jou komen de goede ET’s pas als wij collectief besluiten dat ze mogen komen? Wie zou dat dan moeten besluiten namens ons? De US regering? hahaha!!! Wanneer dacht je dat dat moment dan zou komen? Het idee alleen al dat die ET’s zich de les laten lezen door ons! Mijn gevoel zegt mij dat ze allang ingegrepen hebben anders hadden we nu in WW3 gezeten. Maar die gaat nooit komen.

      3 likes
     • Even een wat andere uitleg aangezien er meer mensen zijn die kriebelen bij wat ik de “zweverige resonante vibratie theorie TM” noem. Let wel dat dit mijn tekortkoming is en geen aanval op mensen die intuitief de informatie binnen krijgen. Het is eerder envy 🙂

      Positief en negatief. Alles is van oorsprong neutraal. Jij zelf geeft de ervaring een positieve of negatieve lading. Als je kijkt naar atomen dan zitten de protonen als het meerdere zijn bij elkaar. Ze vormen een “eenheid”. Positief is dus collectief. Samenwerken voor het algehele goed en uiterst goede communicatie met elkaar.

      Negatief zijn de electronen die op een hoge afstand om de kern draaien. De electronen alhoewel het er veel zijn, lijken alleen. Negatief is dus afzondering. Denken dat je alleen bent. geen gezamelijk doel. Maar in werkelijkheid is alles onderdeel van “All that there is”

      Lage densiteit is dus meer Negatieve lading dan Positief. Hoge densiteit is meer positief dan negatief. Zoals ze zeggen zitten we nu op het keer punt dat we net iets meer positief opgaan dan negatief. De Maya’s wisten dit en hebben daarom de kalender gemaakt al dan niet in opdracht. Het is een cyclus. De aarde is al verscheidene keren in de “dark ages” terecht gekomen om vervolgens een nieuwe gouden tijd aan te gaan. De geschiedenis boeken gaan alleen niet ver genoeg terug naar de vorige gouden tijd. Maar een gouden tijd is een tijd van kennis verlichting en ja liefde. Omdat het een cyclus is wisten de “mensen” dat: “Winter is coming!” En zodoende zodat wij niet dachten dat er alleen maar ellende bestond zijn er verscheidene grote projecten geweest om ons een magische wereld te geven. Bijvoorbeeld de maan = Licht in de duisternis. stone henge pyramides etc. De geschiedenis die wij kennen is enkel duister geweest. Maar we vinden steeds vaker dingen die te oud zijn volgens onze beredeneringen.

      De akasha kronieken en jüngs collectief onbewustzijn zijn volgens menig mens een universeel data veld dat alles wat er is gebeurd in de geschiedenis heeft bewaard. Ikzelf ben van mening dat het niet alleen de geschiedenis omvat maar ook wat er had kunnen gebeuren in het verleden maar ook de toekomst. Ikzelf ben van mening dat alles wat wij ervaren altijd al heeft bestaan. Wij kiezen enkel een kleine route op de hele plattegrond. Of wij luisteren maar naar 1 specifieke hertz op de radio bijvoorbeeld. Maar dankzij de “nieuwe theorieen” wordt het steeds aanneembaarder dat er parrallelle realiteiten zijn. Dus overal waar je ja op hebt gezegd in dit leven, heb je in andere realiteiten nee gezegd of zelfs misschien. Op deze manier kan ik bijvoorbeeld Leonardo DaVinci en Nostrodramus verklaren.

      De leus:”You create your own destiny” klopt dan ook. Misschien niet op een bewust vlak maar absoluut op een onbewust vlak. Je kunt jouw realiteits’ “Toekomst” veranderen. Het is wel makkelijker om een positieve beslissing te maken in een wereld die meer neigt naar +. Die ontelbare realiteiten zouden een bepaalde vibratie kunnen hebben. Misschien dat de snaar theorie hier ooit om de hoek gaat komen kijken. Volgens mijn favoriete bron (Darryl Anka – Bashar) veranderen wij miljarden keren per seconde van realiteit.

      In principe maakt het dus niet uit welke beslissingen je neemt in het leven. Er is altijd wel een versie van jou die de meest positieve beslissing neemt.

      De “kennis” van dit principe geeft mij heel veel rust en vrede. Wat blijkbaar een positieve uitwerking heeft op mijn ervaring hier 🙂

      Sorry voor de TL;DR maar ik wilde even een soortgelijke uitleg geven voor mensen die, zoals ikzelf, (nog) niet vanuit ons eigen “intuitie” alleen willen uitgaan.

      2 likes
     • @rory.
      Wat een mooie uitleg!
      Volgens mij ben jij heel wakker.
      Maar wie is mij, en wat is wakker? -:)

      Misschien is het onze intuïtie wel die door wil vragen en de achtergrond probeert te begrijpen.

      0 likes
   • Wat ik mij afvraag zouden de GRAANCIRKELS hier ook mee te maken hebben,Carlijn?
    Ik heb sterk vermoede van wel.Dit wordt maar in mondjes maat bekend gemaakt.
    Maar wie oren heeft om te horen die horen

    0 likes
  • yep! amerika…the root off all evil !!!

   0 likes
 4. Dat UFO’s bestaan weet ik zeker. Op 3 Januari 1976 rond 20.00 heb ik samen met 10 anderen getuigen een ufo van heel dichtbij mogen aanschouwen. Wij als 11 jarigen wisten niet wat ons overkwam. Het zweefde een kleine 8 a 10 meter boven ons. We hoorden allemaal een zacht zoemend geluid. We zagen een schijf met een ronde bol wat wit licht gaf. Rond de bol draaiden kleine gekleurde bollen omheen links en rechtsomdraaiend. Dit bleef enkele minuten boven ons hangen.Vervolgens vloog het weg en maakte een draai van 180 graden en flitste weg. Destijds wisten we niet wat het was. Thuis aangekomen direkt verteld en werkelijk niet geloofd worden door je ouders. Ze vertelden dat ik een vallende ster had gezien. Wat ik ook direkt geloofde,daar ik als kind nog nooit over UFO’s had gehoord. Pas jaren later als tiener zag ik per toeval een blad met een ufo foto en legde de link met mijn eigen ervaring. Die ervaring had veel indruk op mij gemaakt, dat ik anno 2014 de beelden zo naar boven kan halen.
  Door mijn ervaring weet ik dat ze bestaan. Geen bron van buitenaf en op een onschuldige leeftijd van een 11jarige.
  Nu denk ik dat we destijds een menselijke ufo zagen. Het zag er metaalachtig uit. Zegt al genoeg.

  @Carlijn. Ik las ooit een stuk over de 1ste mensen. Mensachtigen kwamen vanuit een spleet die openging en bevolkten de aarde. Later kwamen pas de verschillende buitenaardsen om de aarde te koloniseren. Zij vermengden zich met de aardbewoners. Vandaar dat er zoveel verschillende soorten rassen zijn. De chinezen en jappaners zijn nakomelingen van buitenaardsen vanuit een ander universum. Zij volgen een 12 padige evolutie. Volgens deze bron kwam de echte aardbewoner uit het niets. Door vermenging met buitenaardsen is de homo sapiens ontstaan. Maargoed…uiteindelijk komt dit van een bron buiten mijn eigen ervaring. Maar sluit niks uit. Alles is mogelijk….ik probeer zo ruimdenkend te zijn.

  7 likes
  • @Robijn, ik denk dat je goed in de buurt zit. De aarde was eerst een paradijs omdat het in een prachtige dimensionale sfeer zat en daar was het ook voor bedoelt. De 1e mensen waren toen al aanwezig in de vorm van prachtige lichtwezens, en dat zijn wij nog steeds, die connectie hebben wij nog steeds, het zit in ons DNA. Het (verzonnen) verhaal van adam en eva is daar denk ik van afgeleid. Eerst was er het paradijs, maar dat paradijs was gewoon op aarde. Toen kwam die gammastorm vanuit de kosmos wat gewoon gebeurt is en door niemand is veroorzaakt, maar daardoor raakte de aarde zijn hoge dimensionale vorm kwijt en raakte het in een dichte densiteit en zo ook het leven wat er op leefde (wij dus). Doordat de aarde in een dichte densiteit raakte trekt dat ook dichte densiteit wezens uit het universum aan want moeder aarde was ondanks die gammastorm nog steeds een bijzondere planeet. Vele ET’s kwamen af en aan, velen van hun zeer liefdevol en met goede bedoelingen die met de mensen samenleefde en waarschijnlijk dus ook zoals jij zegt achterbleven en DNA deelden, maar er waren ook ET’s die wat minder sociaal waren en eigenlijk de aarde voor zichzelf wilden domineren. Sindsdien implementeren ze hun sneaky plannen om ons mensen te bedwingen en laag in densiteit te houden. Want de aarde was bedoelt als hoog dimensionale planeet en is het wachten op bepaalde kosmische cycles omdat weer terug te draaien, (vandaar dat de mensheid tijdenlang moest wachten) en die cyclussen zijn nu in volle gang en die asociale ET’s zijn zich daar volledig van bewust dus ze doen er alles aan om te voorkomen dat wij mensen weer terug schieten in onze ware oorsprong namelijk hoge lichtwezens. Want het hangt geheel van ons af, zodra wij mensen omhoog schieten schiet de aarde ook omhoog en is het einde oefening voor de negatieve ET’s
   De mens is ONSCHULDIG, wij hebben geen schuld aan de zonde van de lage dimensies en dat is wat ze in religie ons ook willen doen geloven, dat wij schuldig zijn. Maar wij zijn VRIJ van alle blaam, het enige wat we hoeven te doen is ons zelf en elkaar VERGEVEN. en dat ligt er een hele mooie nieuwe wereld voor ons klaar.
   Hoe mooi is deze boodschap 🙂

   7 likes
   • Vraag het de nabestaanden van ramp MH17 of ze de daders willen vergeven. Vraag het de opgejaagde bevolkingen die aan de andere kant van de wereld hun landen uitgejaagd worden en zonder eten en drinken ronddolen, vraag het de arme Afrikaantjes die voor een korst droog brood en een kommetje water diamanten moeten delven voor the rich and the famous, vraag het de bootvluchtelingen die geen leven hebben in hun eigen landen en verzuip maar, vraag het de nabestaanden van alle militairen wereldwijd die gedood zijn in een strijd om de eer, de macht en vooral om de spullen, zomaar wat slachtoffers van intens menselijke leed wat ze door andere mensen aangedaan wordt. Haat zaaien en mee aan de gang blijven om ze vervolgens op voorhand te vergeven? Zo van ga je gang maar jongens, ik vind jullie toch wel lief of wat bedoel je Carlijn? Want ze gaan gewoon door. Je kunt alleen mensen vergeven die oprecht spijt hebben en dat ook tonen, door bijv. abrupt te stoppen met zaken waarvan ze zelf ook wel weten dat het misdaden zijn. Vergeving mogen ze hopelijk ontvangen als ze overgaan en met het grotere plaatje te maken krijgen en dat zijn gelukkig mijn zaken niet.

    4 likes
    • @Faith, Een vriendje van mij zit in vlucht MH17 en ik heb de daders meteen vergeven en liefde gestuurd naar de slachtoffers EN de daders. Deze gebeurtenis heeft daardoor geen enkel negatief effect op mij, ik blijf liefdevol, hoe dan ook. Het was een pittige maar waardevolle test voor mij persoonlijk, maar vanuit mijn hart weet ik nu dat Liefde werkt. Ik heb het nu zelf ervaren.
     En werkt het precies het tegenovergestelde van wat de bedoeling was van die daders, om ons bang en bitter te maken, maar het tegenovergestelde is bij mij gebeurt. Ik zou de daders bijna dankbaar zijn.. maar zover wil ik nog niet gaan, dat is allicht een volgende stap.

     3 likes
 5. ah, ‘t is allemaal top secrect, maar ze hebben hem wel naar buiten laten lopen met een gans fotoalbum?
  Hm…

  Het verbaast me hogelijk dat ie niet zo’n alien in zijn kelder zitten had.

  7 likes
  • En hij heeft dat foto album ook nog bij de Hema laten drukken 🙂

   Maar ik begrijp je wel. Wat ik in de afgelopen jaren heb gezien is dat wanneer mensen iets heel geheims in de openhaarheid brachten, deze lieden snel naar de andere wereld werden gezonden.

   Wat ik denk: dat het met opzet de wereld in wordt gebracht. Buitenaardsen die door politici of mensen in diezelfde hoedanigheid worden geintroduceerd kunnen in mijn ogen niet echt aardige buitenaardsen zijn. Waarom niet, omdat ik politici en aanverwanten allesbehalve vertrouw. Maar ja, zo denk ik erover.

   1 likes
 6. Met mijn bijdrage aan verschillende loges overal ter wereld kan ik helaas niet veel kwijt. Vanwege diepsgeheimhouding. Maar er is veel meer gaande in deze wereld wat bij vele mensen nirt bekend is..

  4 likes
 7. @ mouse Je hebt het over verschillende loges over de wereld.
  Wat voor loges zijn dat? vrijmetselarij loges?
  Wat kun je wel kwijt, ik ben wel benieuwd wat je te vertellen hebt.

  2 likes
 8. Geen serieuze kennisvergaring… maar een forum voor kinderen die heen en weer pingpongen over wat wel of niet waar is, elkaar afvallen van intresse en/of geloof.

  Zinloze discussie..
  Als je echt denkt/vind dat je een wezen bent van het licht binnen meerdere dimensies.. dan zou je beter moeten weten.

  Dit is al een punt waarom mensen hier posts “niets” serieus moeten nemen:
  (Quote) Carlijn: De enige voorwaarde is dat we ons er alleen via het HART aan kunnen sluiten zodat de Bron de zekerheid heeft dat het alleen voor liefdevolle bedoelingen wordt gebruikt.

  het geheel heeft geen goed of kwaad.. dit bestaat niet in de dimensies van het heelal (het is as is to be) het word voort gebracht uit menselijke gedachte, als iemand echt spirituele kennis had was dat al opgevallen.

  @ (de video)
  Interessant, ik ga dan nooit van andermans disclosure uit.. bewijs is er pas als je het zelf meemaakt.

  3 likes
  • @Mike, goede opmerking van jouw. Goed en kwaad bestaat inderdaad niet in de ogen van de Bron, maar goed en kwaad bestaat wel in de zin van Perceptie. De enige waarheid is dat alles Liefde IS, of eigenlijk is Liefde ook geen waarheid want Liefde is gewoon wat het IS. En is het de uitgangspunt van de Bron. Alles daarbuiten is perceptie. En alles draait om bewustzijn en de Bron heeft de hoogste staat van Bewustzijn.
   De bron kijkt dus niet in hoeverre iemand goed of slecht is maar in hoeverre jouw staat van Bewustzijn is en hoe hoger jouw staat van Bewustzijn is hoe meer toegang je hebt tot de Akashic Records. Dat heeft te maken met iemands evolutieproces, als jij bijvoorbeeld hier bent om bepaalde dingen vanuit jouw eigen Bewustzijn te leren dan is het niet handig om alle informatie uit de Akashic te halen want dan heb je het niet Zelf geleerd. Dat is als het ware spieken tijdens een schoolexamen (tis maar een voorbeeld) dus het hangt van iemand staat van Bewustzijn af. Als je dus weer terug komt bij de Bron in de aller hoogste staat van Bewustzijn heb je ook toegang tot alle informatie in de Akashic… aldus de Akashic.

   3 likes
  • Ha Mike.
   Helemaal waar.
   Ik denk dat degenen die het wel doorhebben (jammer genoeg) niet meer reageren maar het allemaal glimlachend aanzien.
   The struggle van het licht en het donker.is een gevecht met jezelf.

   Als je verlicht bent doe je niet meer mee aan dit spelletje. Ik vind de lichtwerkers enorm leuk. Daarom wacht ik nog maar ff. -;)
   LLLL (Lang Leve de Lieve Lichtwerkers!)

   1 likes
 9. @Carlijn, je hebt in ieder geval een gevoelige snaar geraakt bij degene die je commentaar hebben gelezen.
  Het is erg moeilijk om een betrouwbare website te vinden over deze onderwerpen, het artikel van Boyd Bushman komt me betrouwbaar over, zelf lees ik enkele boeken van Erik von Daniken die al jaren verguist is door onze “betrouwbare wetenschappers” ik heb hem in het begin ook niet gelezen.
  Hij heeft ook een visie hoe het begonnen is dit is voor mij in begrijpelijke taal geschreven dit alles kon hij herleiden na zijn onderzoek maar hij zou nooit zeggen dat dit de absolute waarheid is.
  Jou site waar je info van hebt, verteld die ook hoe ze aan hun wetenschap zijn gekomen?
  Ik denk dat we nooit veel verder zullen komen zonder de nodige info van buiten.
  Ik blijf met mijn benen op de grond staan zonder zweverige sites die zijn er namelijk meer dan genoeg te vinden.
  Veel succes met je zoektocht naar de oorsprong van alles.
  Ik ben zeker al 45 jaar aan het zoeken over dit onderwerp.

  2 likes
  • @Berma, dat doe je prima toch, altijd afgaan op jouw eigen gevoel en intuïtie.
   De informatie die jij nodig hebt komt altijd eerst vanuit jouw eigen ziel, first and foremost… en dus ook mijn ontdekkingen. Ik heb dus niet een bepaalde website waar ik mijn info vandaan haal. Informatie is overal, buiten jezelf en dus vooral IN jezelf. Je zoekt tenslotte ook die informatie waar JIJ je mee resoneert, dus die resonantie komt uit jouw zelf.
   Vergeet niet dat wij mensen zeer creatieve en krachtige wezens heh, daarom willen ‘zij’ de mensheid steeds onderdrukken, we worden onderdrukt in onze enorme potentie.
   We zitten in een nieuw tijdperk waar alles om VOELEN draait, voel jouw eigen waarheid, voel jouw eigen potentie, en voel dat je één bent met moeder Aarde en het universum en alles wat IS.
   Het universum leeft ook, ze heeft een bewustzijn, vraag hulp aan het universum en je wordt gehoord en…je krijgt antwoord. Wij mensen zijn het universum! Thanks Berma, mag jouw leven een groots succes worden 🙂

   3 likes
  • @Berma, @iedereen,
   het is inderdaad moeilijk een betrouwbare website te vinden over deze onderwerpen. Er is veel kaf tussen het koren en veel incomplete info of halve waarheden. In mijn jarenlange zoektocht over dit soort zaken heb ik inmiddels een neus ontwikkeld voor de juiste boeken en bronnen. Voor iedereen die serieus, nuchter en met een open mind kennis wil nemen van deze onderwerpen, moet eens kijken naar deze site http://projectstargate.deds.nl/index.php/studies/hetdisclosureproject
   Als je van een goed boek houdt, raad ik je aan de boeken te lezen van Dr. Steven Greer (Verborgen Waarheid, Verboden Kennis). Dr. Greer heeft middels zijn ‘Disclosure Project’ meer dan 500 getuigen uit de eerste hand verzameld die persoonlijk verslag doen en hun kennis van binnenuit regeringskringen, krijgsmachten en geheime diensten ter beschikking stellen in zijn Disclosure Project. Zie ook http://www.disclosureproject.org/
   Persoonlijk ben ik erg kritisch en behoedzaam met deze zaken, er zit op het internet veel vage flauwekul tussen of ook wel regelrechte desinformatie. Greer en consorten vormen voor mij echter een zeer betrouwbare bron. Na het lezen van zijn (in het nederlands vertaalde) boek ging er een wereld voor me open. Echt, ik kijk nooit meer met dezelfde ogen naar het wereldnieuws na het lezen van zijn werk. Je hebt gelijk, Berma, we hebben betrouwbare info nodig van buiten, of liever, van binnenuit, uit de eerste hand. Ik zou zeggen, lees en oordeel zelf. Kennis geeft keuzevrijheid!

   0 likes
   • @Mars, En Greer was volgens mij ook een van de eerste die riep dat het veelal gewoon mensen zijn die in de meeste waargenomen UFO’s vliegen. Dank voor de website tip, ga ik eens lezen allemaal.

    1 likes
 10. Nou, alles gelezen……. Als je niet in zwaartekracht gelooft en je springt van een rots, val je toch echt te pletter. Dat deze aarde naar beneden is gevallen (in een andere, lagere sfeer terecht is gekomen), is geen nieuw verhaal. Dat wordt ook wel de zondeval genoemd….. Dat de hele natuur volgens een bepaald patroon is georganiseerd (Fiberaci), is evident. Dat er een Bron is, een intelligentie waar we van kunnen leren, is ook evident. Alle religies ter wereld hebben het over een of meerdere Bronnen. Als je het hebt over schepping, valt iedereen over je heen, maar er is geen andere verklaring voor hoe de wereld funcitioneert zoals ze funcioneert. De Big Bang toeval noemen is net zoiets als een wervelwind die over een vuilnisbelt raast en na wegtrekking een kant en klaar vliegtuig met alles erop en eraan achter laat. Zou je geloven dat dat toevallig zo kan ontstaan, of dat het toevallig zou kunnen ontstaan als er 10 of zelfds 100 x een wervelwind over die vuilnisbelt raast? Maar zodra iemand over religie begint, wordt hij/zij meteen een kopje kleiner gemaakt. Dat wij een immense kracht ten goede in ons hebben is evident. We zijn nl. de kinderen van God. Wij hebben een goddelijk vermogen geërfd om te ontwikkelen hier op aarde waar tegenstelling tussen goed en kwaad bestaat, zodat we kunnen kiezen. Kiezen we goed, komen we dichter bij ons potentieel om goddelijk te worden, kiezen we kwaad raken we verder van ons potentieel af…… Kiezen we goed, worden we sterker, kiezen we kwaad, verzwakken we onszelf. Onder goed kiezen versta ik dat je zo kiest dat je de schepping en de liefde ondersteunt, onder kwaad kiezen versta ik dat je jezelf of een groep bevoordeelt ten koste van een andere groep mensen of dieren of andere natuur. Ieder mens IEDER mens krijgt in zijn/haar leven omstandigheden waarin hij of zij kan kiezen. Keuzevrijheid wil niet zeggen dat je alle keuzes van de wereld hebt, het wil zeggen dat je binnen je omstandigheden altijd een keuze hebt, soms tussen goed en kwaad, soms tussen goed en beter, soms tussen kwaad of nog kwader. Niet kiezen is ook kiezen. Wat er ook voor verschrikkelijke dingen gedaan worden door machthebbers of aliens (of ouders), uiteindelijk heb je als mens de keuze, zoals het vergeven van de mensen die de MH17 hebben neergehaald.
  De getuigenissen van mensen het leven na de dood hebben gezien is talloos, te veel om te ontkennen, het getuigenis van mensen die herinneringen hebben aan hun leven in hemelse sferen voor ze naar deze aarde kwamen, is er ook.
  Als je niet in zwaartekracht gelooft en je springt van een rots, val je toch echt, ook al geloofde je er niet in.

  3 likes
  • @Janneke Baas, ik heb gevraagd aan de Akashic wat zwaartekracht nou precies is, dit kreeg ik als antwoord:
   “Densiteit is het collectieve karma van iedereen, dat is wat jullie zwaar houdt. Wanneer de Wiel van Karma voorbij is, is er geen zwaartekracht meer, nu weten jullie waarom Vergeving zo belangrijk is en waarom het slachtoffer/dader geloof zich moet oplossen anders blijft zwaartekracht van kracht. De reden waarom het fysiek lichaam zo zwaar is is omdat het opgebouwd is uit grief en valse perceptie. Zwaartekracht en de Wet van Karma zijn dus het zelfde”.
   Wat daar nou precies mee bedoelt wordt moet ik nog even over nadenken 😉
   Verder mooi verhaal Janneke, daar heb ik verder helemaal niks aan toe te voegen.. HOSANNAH !

   1 likes
 11. Vaag op zijn best. De man heeft over schadelijke bacteriën en mensen in hazmat pakken. Maar laat vervolgens foto’s zien waar een mens een alien aanraakt. Wil best geloven hoor maar dan moet er wel iets meer uit de hoed komen dan vage foto’s en tegenstrijdige anekdotes.

  3 likes
 12. Okay,het Amerikaanse verhaal hebben we kennis van genomen.
  Nu de Europeese versie.

  http://www.youtube.com/watch?v=KHfXhraLOaA#t=62

  0 likes
 13. Carlijn, over enkele decennia ben je 90 jaar en wat hoop je dan bereikt te hebben met je gesnuffel in het ‘waar we vandaan komen’?

  1 likes
  • Hoi Axmann, je bedoelt dat ik dan tegen de dood aan zit. Mijn gedachte is dat mijn energie gewoon doorgaat en dat wij hier Zijn op dit mooie planeetje voor Ervaring, Zelf-Ontdekking en Groei (niet religieus bedoelt) zo kunnen we evolueren in onze potentie als wezens van Liefde maar vooral in bewustzijn. Ik denk dat de dood maar een illusie is, het lichaam is eindig maar het bewustzijn is oneindig. Nogmaals heeft niks met religie te maken, ons bestaan hier op aarde is een ervaring en een mogelijkheid om te groeien. En ik denk dat de realiteit waarvan iedereen denkt dat het zo verrekte echt is gewoon maar perceptie is. Is toch mooi, en als het niet zo is, nou ja, dan heb ik in ieder geval niet nutteloos stilgezeten en mij maar als slaafje laten wegvoeren door de elite en hun manier van denken laten opdringen, maar ik roep niet zomaar wat, ik denk hier echt voor mezelf overna.
   Net zoals jij, jij hebt jouw visie op het geheel, toppie toch en allicht komen we er samen er een keertje uit 🙂

   2 likes
 14. @Carlijn, helaas zijn dit soort entiteiten al heel lang werkzaam op deze planeet. Het boek Genesis uit het OT staat vol geschreven over deze wezens. Vaak ook met hele stambomen erbij. Blijkbaar is DNA hier van belang. Dit soort entiteiten spelen tot de dag van vandaag nog de baas over ons.Tussen de regels door lezen is belangrijk. Ik geloof dat de ‘waarheid’ overal te zien is bij bronnen van buitenaf. Maar omdat het zo onder onze neus staat, zien we het niet. Als ware zijn we ‘blind’.Kijk maar eens goed om je heen in onze fysiek werkelijkheid. Begin maar eens goed te kijken naar onze amerikaanse en europavlaggen ( een hoop pentagrammen nietwaar?, een pentagram zonder cirkel is onbalans en geen heelheid, bestudeer het symboliek ervan. Zelfs in sprookjesverhalen kan je veel symboliek uithalen. Begrijp de symboliek achter alles, dan pas begin je iets te zien achter de sluier.
  Alles wordt verdraaid en het is een kunst opzich de juiste informatie uit te halen. Zelfs de zogenaamde new age aanhangers trappen erin. Deze beweging opgezet voor mensen die uit het oude systeem wilden stappen. Helaas ben ik hier ook ingetrapt, misschien zit ik er nog met een been in zonder door te hebben. Blijf waakzaam is mijn motto. Geloof je eigen ervaring. Bekijk bronnen van buitenaf kritisch. Keur het niet af, gewoon observeren en neutraal blijven en wat goed voelt kan je voor jezelf gebruiken. Wat jij vertelt kan een waarheid zijn. Het stuk wat ik las is eigenlijk dezelfde boodschap in een andere vorm gegoten. Daar werd verteld dat we hier aankwamen als etherische wezens, inderdaad nog puur van vorm. Behalve dat we kwa bewustzijn nog niet zover waren als de mens van nu. Door het kwaad op de wereld te gooien, konden we groeien tot wie we nu zijn. Het kan toch niet zo zijn dat we achteruit gaan ipv vooruit? Deze entiteiten weten dat hun tijd bijna voorbij is en doen er alles aan om dit te behouden. Het bouwen van ruimteschepen is daar onderdeel van. Ook vertelde hij dat wetenschappers het fout hadden met hun theorie over zwarte gaten. Zwarte gaten zijn in en uitgangen van onze universum naar een ander unversum enz enz.. Carlijn ik zou zo nog uren met jou hierover kunnen praten..

  2 likes
  • @Robijn, ja het is een soort informatie-oorlog inderdaad, daarom is het belangrijk dat je volledig op jouw eigen intuïtie vertrouwd en ook vertrouwd op de informatie die bij jouw zelf binnenkomt, vanuit jouw eigen ziel. Nou kan het zijn dat het hoofd jou ook verkeerd informeert (angst/ego) dus alle informatie wat uit jouw hartje komt is altijd de juiste.
   Zwarte gaten zijn trouwens een oorzaak van beweging in het universum en kunnen inderdaad een weg zijn naar een andere dimensie alleen wordt dat niet vaak gebruikt door ET’s want zwarte gaten zijn erg instabiel en fluctueren nogal, het is dus niet een betrouwbare doorgang.
   Ja hier kunnen we lang over praten inderdaad, veel stof om over na te denken in ieder geval 🙂

   1 likes
 15. Ik geloof in Genesis. Dat maakt mijn leven een stuk rustiger dan zij die een neurotische dwang hebben om maar te kunnen ‘bewijzen’ dat er tal van andere soorten wezens bestaan en onze aarde bezoeken.

  1 likes
  • Genesis aahaa… die van de sumerische kleitabletten komen… daar hebben ze t toch echt over goden / cosmonouten/ buitenaardse die in hun vlieg machines naar beneden kwamen…dus buitn aardse of ?
   Mss wel binnenaardse entiteiten… geloof je nu echg dat de anunaki de enigzte buitenaardse zijn dan?

   1 likes
 16. Dit vind ik nu echt nieuws, iets waar je wat mee kan of iets wat nog niet bekend was.

  Met de foto van die alien is het leuk om te zien waar we volgend jaar mee te maken krijgen en of ze ook koffie drinken. Ik vond het ook mooi om te horen dat zij telepathisch contact met ons kunnen hebben en dat zij ons dingen kunnen laten zeggen en dat wij dat niet weten dat zij dat doen.

  Ik denk dat we die manier van contact al hebben maar dat de mens dat nog niet door heeft omdat wij telepathie geheel niet kennen.

  Ik kom af en toe met dingen naar voren waar ik zelf van schrik, maar ach nu ben ik voor de meeste weer een gekke Gerrit.

  2 likes
 17. hadden ze nou ook maar ontdekt uit welke uithoek ze afkomstig zijn of uit welk dimensieversum op zn minst jammer deze wetenschapper stelde toch niet zo veel voor

  1 likes
 18. Iedereen die denkt het toeval zijn dat we hier zijn kijk dit http://www.youtube.com/results?search_query=Fibonacci Denken jullie nog steeds dat het toeval is???

  1 likes
 19. Hallo Carlijn,

  het doet mij goed om iemand te lezen zoals jij.

  Er is inderdaad veel meer dan dat wij zien. Dat wat wij door onze ogen zien is maar een “produktie van” / een perceptie.

  Er is zoveel meer en daarvoor heb je geen spiritueel gereedschap voor nodig om het te zien. De simpele observatie van hoe het lichaam word onderhouden, genezen word van wonden, het hart dat automatisch klopt en de ademhaling die automatisch gaat. Een tijd terug zou ik zeggen het is een wonder. Maar het is helemaal geen wonder, wij mensen zijn veel meer dan alleen vlees en bloed, wij zijn lichtwezens, en vlees bloed en dromen is allemaal een productie van dat wat wij zijn, goddelijke lichtwezens of wat voor naam men er ook aan geeft.

  1 likes
 20. new atheist world order

  Nice try… de ‘alien’ duikt elders ook op.

  http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2dqk1aq&s=8#.VE5VlvnF-So

  1 likes
 21. Een betrouwbare bron? Nee joh, alles hier is alleen maar leugen, sommige dingen kunnen waar zijn maar hoe weet je nou of een bron betrouwbaar is of niet, ze kunnen allemaal liegen inmiddels kan niemand bewijzen wat het is of hoe het eruit ziet of wat het precies is? Dus deze discussie slaat nergens op.

  1 likes
 22. We praten en denken en hebben een discusie ,,,Dus het bestaat 🙂

  0 likes
 23. God Bless Amerika !!

  0 likes
 24. Als Boyd Bushman dat verhaal verteld over die Amerikaanse piloot die in 1947 een ufo neerschiet, bedoeld hij dan eigenlijk het Roswell incident?

  0 likes
  • Hey Marcel, zijn er piloten die in 1947 UFO’s neergeschoten hebben?

   Naar mijn weten is dat met een magnetisch veld wapen gebeurd.

   Bij het aanzetten van een magnetisch veld zijn die 2 UFO’s neergestort.
   1 in kleine stukjes en de ander nog intact.

   0 likes
 25. De wetenschappers dragen beschermende pakken???????? Op de getoonde foto`s zie ik toch echt blote handen!!!!!!!

  0 likes
 26. Dit is webpagina over aliens en ufo’s

  Ik zelf geloofd dat er iets is like een UFO of buitenaards leven
  Maar hoe ze er uitzien weet ik niet
  Ik hoop dat het er ook echt is dat alien gedoe

  Ik typ dit heel raar in slechte volgorde omdat ik niet weet wat ik moet zeggen

  Verder ben ik ongelovig in religie want dat vind ik onzin(niet stom bedoeld naar de mensen de religieus zijn hoor)

  Zelf denk ik dat er ook aliens en indentivited flying objects zijn (UFO’S) in area 51 maar er zijn ook vreselijke experimenten uitgevoerd in de tijd van de koude oorlog
  Vroeger zat er ook een schuilbase voor de president. Ook in de koude oorlog

  0 likes
 27. Toch mooi om te lezen hier, dat er mensen zijn die er echt van overtuigd zijn dat zij het allemaal weten , WANT, ze hebben het uit betrouwdare bron. Niet zo maar een bron he, nee nee, maar een echte betrouwbare bron.
  En wat weten ze nou werkelijk??? Juist…..helemaal niks. En dat geeft ook helemaal niks. Maar ik kan er wel om lachen als ik het allemaal terug lees.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...