Homepagina » Het Complot » David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice
David Icke lanceert tv-station: The People's Voice

David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice

Voormalig sportverslaggever David Icke heeft vandaag zijn eigen televisiestation gelanceerd. The People’s Voice gaat informatie, achtergronden en meningen uitzenden waar de reguliere media hun vingers niet aan durven te branden.

Het gratis kanaal is gefinancierd door middel van crowdfunding. Via de website Indiegogo.com werd meer dan 300.000 pond (360.000 euro) opgehaald.

“We horen constant de stem van de autoriteiten, de gevestigde orde, de overheid en de corporaties,” zei Icke tijdens een interview. “De stem van het volk? Stilte. We willen de balans herstellen met een televisie- en radiostation dat 24 uur per dag uitzendt vanuit Londen.”

Censuur

“We willen dat journalisten tijdens persconferenties de vragen stellen die de gewone media niet durven te stellen,” ging hij verder. “De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”

Acteur Keith Allen en mensenrechtenactivist Peter Tatchell zullen bijdragen aan de programmering. Het televisiestation is op dit moment op zoek naar producenten, redacteurs en journalisten.

Reptilians

De 61-jarige oud-sportverslaggever voor de BBC doet sinds 1990 onderzoek naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen. Hij beweert dat de wereld in werkelijkheid geregeerd wordt door een geheimzinnige elite.

In 1999 publiceerde hij zijn boek The Biggest Secret, waarin hij stelt dat een aantal machtige leiders in de wereld afstammen van de Reptilians. Als voorbeeld noemt hij George W. Bush, koningin Elizabeth II, prinses Beatrix, Bill Clinton, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Hij toont in zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster aan dat 9/11 het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
6 jaren geleden

Thanks David, the time has come!

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.

Dr. Why
Dr. Why
6 jaren geleden

[quote]“De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”[/quote]

juist. En vooral niet gehinderd door de realiteit 🙂

Lucky Luck
Lucky Luck
6 jaren geleden

Kijk eens naar zijn kop. Overtuigender bewijs is er gewoonweg niet. David Icke zelf heeft overduidelijk een grrot percentage reptilian bloed.

Kevin
Kevin
6 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.[/quote]

Icke is idd een dingetje om iets verder over na te denken, waarom kunnen wij het allemaal wel uit eigen kracht doen en haalt hij een half miljoen op om zijn station op te zetten..
Niet te vergeten dat er foto’s zijn gesignaleerd waarin een stoel stond met OBEY er op.

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

Deze man heeft heel wat mensen wakker geschud. Ook deels voor eigen gewin (met boeken, lezingen en dergelijke). Een mens moet toch leven nietwaar?

De oproep om 1 pond per maand te doneren lijkt me voor velen goed te doen. Dus mensen ga uw gang als u wil.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

[quote name=”Kevin”][quote name=”Pascal”]Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.[/quote]

Icke is idd een dingetje om iets verder over na te denken, waarom kunnen wij het allemaal wel uit eigen kracht doen en haalt hij een half miljoen op om zijn station op te zetten..
Niet te vergeten dat er foto’s zijn gesignaleerd waarin een stoel stond met OBEY er op.[/quote]
Hij is 1 van de vele die door de Illuminati gesponsord worden dan met geld of met manipulatie. Zij gebruiken hem om die wereld te veranderen in een geldloze wereld. Naar mijn mening is David Icke volledig op de hoogte.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Wat een stel losers hieronder zeg, niet te geloven.. Afgezien van de eerste reactie natuurlijk.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Citaat ‘Hij toont in zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster aan dat 9/11 het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties.’; dan mag David nu verder via TV-programma’s dit aantoonbaar gaan maken, zo ook TV maken over o.a. ‘UFO-disclosure’.

Delfia
Delfia
6 jaren geleden

Selling England by the Pound..

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

de jonge

Dit zei mondkapjesdrager De Jonge op 3 april over mondkapjes

Coronaminister Hugo de Jonge zei eerder deze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x