Het Complot

David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig sportverslaggever David Icke heeft vandaag zijn eigen televisiestation gelanceerd. The People’s Voice gaat informatie, achtergronden en meningen uitzenden waar de reguliere media hun vingers niet aan durven te branden.

Het gratis kanaal is gefinancierd door middel van crowdfunding. Via de website Indiegogo.com werd meer dan 300.000 pond (360.000 euro) opgehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We horen constant de stem van de autoriteiten, de gevestigde orde, de overheid en de corporaties,” zei Icke tijdens een interview. “De stem van het volk? Stilte. We willen de balans herstellen met een televisie- en radiostation dat 24 uur per dag uitzendt vanuit Londen.”

Censuur

“We willen dat journalisten tijdens persconferenties de vragen stellen die de gewone media niet durven te stellen,” ging hij verder. “De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”

Acteur Keith Allen en mensenrechtenactivist Peter Tatchell zullen bijdragen aan de programmering. Het televisiestation is op dit moment op zoek naar producenten, redacteurs en journalisten.

Reptilians

De 61-jarige oud-sportverslaggever voor de BBC doet sinds 1990 onderzoek naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen. Hij beweert dat de wereld in werkelijkheid geregeerd wordt door een geheimzinnige elite.

In 1999 publiceerde hij zijn boek The Biggest Secret, waarin hij stelt dat een aantal machtige leiders in de wereld afstammen van de Reptilians. Als voorbeeld noemt hij George W. Bush, koningin Elizabeth II, prinses Beatrix, Bill Clinton, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Hij toont in zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster aan dat 9/11 het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Thanks David, the time has come!

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.

Dr. Why
Dr. Why
10 jaren geleden

[quote]“De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”[/quote]

juist. En vooral niet gehinderd door de realiteit 🙂

Lucky Luck
Lucky Luck
10 jaren geleden

Kijk eens naar zijn kop. Overtuigender bewijs is er gewoonweg niet. David Icke zelf heeft overduidelijk een grrot percentage reptilian bloed.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x