Homepagina » Het Complot » David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice
David Icke lanceert tv-station: The People's Voice

David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice

Voormalig sportverslaggever David Icke heeft vandaag zijn eigen televisiestation gelanceerd. The People’s Voice gaat informatie, achtergronden en meningen uitzenden waar de reguliere media hun vingers niet aan durven te branden.

Het gratis kanaal is gefinancierd door middel van crowdfunding. Via de website Indiegogo.com werd meer dan 300.000 pond (360.000 euro) opgehaald.

“We horen constant de stem van de autoriteiten, de gevestigde orde, de overheid en de corporaties,” zei Icke tijdens een interview. “De stem van het volk? Stilte. We willen de balans herstellen met een televisie- en radiostation dat 24 uur per dag uitzendt vanuit Londen.”

Censuur

“We willen dat journalisten tijdens persconferenties de vragen stellen die de gewone media niet durven te stellen,” ging hij verder. “De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”

Acteur Keith Allen en mensenrechtenactivist Peter Tatchell zullen bijdragen aan de programmering. Het televisiestation is op dit moment op zoek naar producenten, redacteurs en journalisten.

Reptilians

De 61-jarige oud-sportverslaggever voor de BBC doet sinds 1990 onderzoek naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen. Hij beweert dat de wereld in werkelijkheid geregeerd wordt door een geheimzinnige elite.

In 1999 publiceerde hij zijn boek The Biggest Secret, waarin hij stelt dat een aantal machtige leiders in de wereld afstammen van de Reptilians. Als voorbeeld noemt hij George W. Bush, koningin Elizabeth II, prinses Beatrix, Bill Clinton, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Hij toont in zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster aan dat 9/11 het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Thanks David, the time has come!

  0 likes
 2. Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.

  0 likes
 3. [quote]“De potentie wordt, als je eenmaal genoeg zendtijd hebt en er geen censuur plaatsvindt, alleen beperkt door je voorstellingsvermogen.”[/quote]

  juist. En vooral niet gehinderd door de realiteit 🙂

  0 likes
 4. Kijk eens naar zijn kop. Overtuigender bewijs is er gewoonweg niet. David Icke zelf heeft overduidelijk een grrot percentage reptilian bloed.

  0 likes
 5. [quote name=”Pascal”]Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.[/quote]

  Icke is idd een dingetje om iets verder over na te denken, waarom kunnen wij het allemaal wel uit eigen kracht doen en haalt hij een half miljoen op om zijn station op te zetten..
  Niet te vergeten dat er foto’s zijn gesignaleerd waarin een stoel stond met OBEY er op.

  0 likes
 6. Deze man heeft heel wat mensen wakker geschud. Ook deels voor eigen gewin (met boeken, lezingen en dergelijke). Een mens moet toch leven nietwaar?

  De oproep om 1 pond per maand te doneren lijkt me voor velen goed te doen. Dus mensen ga uw gang als u wil.

  0 likes
 7. [quote name=”Kevin”][quote name=”Pascal”]Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.[/quote]

  Icke is idd een dingetje om iets verder over na te denken, waarom kunnen wij het allemaal wel uit eigen kracht doen en haalt hij een half miljoen op om zijn station op te zetten..
  Niet te vergeten dat er foto’s zijn gesignaleerd waarin een stoel stond met OBEY er op.[/quote]
  Hij is 1 van de vele die door de Illuminati gesponsord worden dan met geld of met manipulatie. Zij gebruiken hem om die wereld te veranderen in een geldloze wereld. Naar mijn mening is David Icke volledig op de hoogte.

  0 likes
 8. Wat een stel losers hieronder zeg, niet te geloven.. Afgezien van de eerste reactie natuurlijk.

  0 likes
 9. Citaat ‘Hij toont in zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster aan dat 9/11 het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties.’; dan mag David nu verder via TV-programma’s dit aantoonbaar gaan maken, zo ook TV maken over o.a. ‘UFO-disclosure’.

  0 likes
 10. Selling England by the Pound..

  0 likes
 11. Denk dat dit goed is dit is 1 van de mensen die ons wakker schudden ! Natuurlijk moet de man ook leven net als wij dus 1 pond per maand lijkt mij logisch ! Het is een bevlogen mens die echt geloofd in wat hij verteld en…….voor het grootste gedeelte geloof ik hem !!

  0 likes
 12. Icke zou ook een TV-programma moeten maken over de NL-dijken en die volgens enkele wetenschappers onder de NL-dijken aan ‘Jacuzzi-vorming’leiden en als puddingen, elk moment in elkaar kunnen zakken. Een eis in zo’n TV-programma om een wetenschappelijk onafhankelijk team verder onderzoek te laten doen zou wel op zijn plaats zijn en wil “NL binnen NU en 30 jaar” niet voor de helft onderwater staan. Verder zou een TV-programma over de voorspelling dat de Theems buiten haar oevers gaat treden ook een mooie waarschuwing en voorspelling zijn.

  0 likes
 13. This is what we need !

  0 likes
 14. [quote name=”Kalki”]Icke zou ook een TV-programma moeten maken over de NL-dijken en die volgens enkele wetenschappers onder de NL-dijken aan ‘Jacuzzi-vorming’leiden en als puddingen, elk moment in elkaar kunnen zakken. Een eis in zo’n TV-programma om een wetenschappelijk onafhankelijk team verder onderzoek te laten doen zou wel op zijn plaats zijn en wil “NL binnen NU en 30 jaar” niet voor de helft onderwater staan. Verder zou een TV-programma over de voorspelling dat de Theems buiten haar oevers gaat treden ook een
  mooie waarschuwing en voorspelling zijn.[/quote]

  Nou , wat let u om Ice te schrijven een mail te sturen over wat u hier boven allemaal schrijft?

  0 likes
 15. [quote name=”Lucky Luck”]Kijk eens naar zijn kop. Overtuigender bewijs is er gewoonweg niet. David Icke zelf heeft overduidelijk een grrot percentage reptilian bloed.[/quote]
  Er zijn ook ‘goeie’ reptillians.

  0 likes
 16. Laten wij de man de voordeel van de twijfel geven en ten allen tijden naar ons gevoel blijven luisteren, wat wel en niet waar is. Ik blijf in ieder geval hopen op wel een eerlijke, serieuze en zuivere man, die dit kan waarmaken want daar zijn de mensen hard aan toe, in deze huidige wereld vol van leugens en bedrog…

  0 likes
 17. Ten minste iemand die aktie onderneemt! Keep it up !

  0 likes
 18. Helemaal niet slecht voor een eerste dagje… ze hebben in ieder geval lef.

  Valt mij niet tegen… voorlopig maar even een pondje per maand sponsoren dus (Icke zegt in ieder geval zelf geen cent via het station te ontvangen).

  En het is niet alleen de David-Icke-Show: de rest heeft wel degelijk een behoorlijke inbreng. Vooral Max Igan was erg prettig om naar te luisteren.

  0 likes
 19. David Icke is gewoon een toffe peer, hij durft tenminste naar voren te komen en te vechten voor de waarheid…. respekt!!

  0 likes
 20. [quote name=”Delfia”]Selling England by the Pound..[/quote]
  Firth of Fifth….
  I know what i like[In your wardrobe]…

  0 likes
 21. Wees geen lammetje.
  Stemmingmakerij en censuur zullen zeker deel uitmaken van zijn strategie.

  0 likes
 22. David Icke heeft toch nooit bedoelt dat er echt menselijkachtige reptielen bestonden?

  Ik dacht dat hij eerder bedoelde dat het reptilische brein de overhand heeft in onze samenleving. Het deel van de brein dat bezig is met overleven op welke manier dan ook mogelijk.

  Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Ik dacht dat hij dat zo bedoelde altijd… Want ja, als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.

  0 likes
 23. Ik hoop dat hij met zijn station niet alleen scheef getrokken zaken blootlegt, maar vaker dan dat mensen op een positieve manier tot daden inspireeren zal , maar dat zal niet meevallen, ik bedoel om de elite tot andere gedachten te brengen, afstand te doen van een door de wet gegeven machts basis, en dus hen ervan te overtuigen dat ze door hun hartstochten, fundamenteel niet meer/beter dan .. andere mensen worden …

  0 likes
 24. [quote name=”Roeland”]als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.[/quote]
  Als je jezelf ziet beweren dat hagedissenmensen bestaan vindt je jezelf een nut job, dus anderen ook. Misschien het reptielenbrein?

  0 likes
 25. Ik ben blij dat er veel meer wakker worden, maar hij zegt ook tussen neus en lippen door dat mediteren bullshit is, maar ik ben zelf toch echt overtuigd dat dat het gene is, waardoor je een stap verder gaat, meer leert op je gevoel af te gaan. Dus wakker worden prima, maar niet blijven volgen als of hij een god is. Zoek het van binnen, daar liggen al je antwoorden. Hoe zwaar en lang het ook is. Met de ervaring die ik heb. Durf ik te zeggen dat dat mijn leven heeft gered.

  [quote name=”Pascal”][quote name=”Kevin”][quote name=”Pascal”]Och of ze het wel of niet weten, het zijn allemaal handlangers van de elite menselijke aliens die hier de wereld leiden.[/quote]

  Icke is idd een dingetje om iets verder over na te denken, waarom kunnen wij het allemaal wel uit eigen kracht doen en haalt hij een half miljoen op om zijn station op te zetten..
  Niet te vergeten dat er foto’s zijn gesignaleerd waarin een stoel stond met OBEY er op.[/quote]
  Hij is 1 van de vele die door de Illuminati gesponsord worden dan met geld of met manipulatie. Zij gebruiken hem om die wereld te veranderen in een geldloze wereld. Naar mijn mening is David Icke volledig op de hoogte.[/quote]

  0 likes
 26. Ik geloof dat jezelf nog in een bepaalde kant van de hersen leeft als je niet open staat voor het feit dat het er is. Als je er even een dag de tijd voor neemt om er zoveel mogelijk onderzoek naar te doen, denk je wel anders. Wat je niet ziet wil niet zeggen dat het er niet is, zo hebben we namelijk 100e jaren geleefd. De bedoeling van wakker worden is om vele malen verder te kijken dan we altijd gedaan hebben, na 1jaar onderzoek, met veel mensen hier over praten, kan ik je vertellen dat ik nog geen 5% weet van wat er allemaal gaande is, hun hebben het helemaal verdraait, en geschiedenis van 100,000e jaren weten te verbloemen voor ons. Vergeet niet, we gebruiken mini percentage van de hersens, en kennen de ziel totaal niet.

  [quote name=”Roeland”]David Icke heeft toch nooit bedoelt dat er echt menselijkachtige reptielen bestonden?

  Ik dacht dat hij eerder bedoelde dat het reptilische brein de overhand heeft in onze samenleving. Het deel van de brein dat bezig is met overleven op welke manier dan ook mogelijk.

  Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Ik dacht dat hij dat zo bedoelde altijd… Want ja, als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.[/quote]

  [quote name=”Kalki”]Icke zou ook een TV-programma moeten maken over de NL-dijken en die volgens enkele wetenschappers onder de NL-dijken aan ‘Jacuzzi-vorming’leiden en als puddingen, elk moment in elkaar kunnen zakken. Een eis in zo’n TV-programma om een wetenschappelijk onafhankelijk team verder onderzoek te laten doen zou wel op zijn plaats zijn en wil “NL binnen NU en 30 jaar” niet voor de helft onderwater staan. Verder zou een TV-programma over de voorspelling dat de Theems buiten haar oevers gaat treden ook een mooie waarschuwing en voorspelling zijn.[/quote]

  0 likes
 27. Er zijn bizar veel mensen die actie ondernemen.
  Wees er 1 van.We zullen het met ze allen moeten doen..
  [quote name=”Janssen”]Ten minste iemand die aktie onderneemt! Keep it up ![/quote]

  0 likes
 28. [quote name=”Roeland”]David Icke heeft toch nooit bedoelt dat er echt menselijkachtige reptielen bestonden?

  Ik dacht dat hij eerder bedoelde dat het reptilische brein de overhand heeft in onze samenleving. Het deel van de brein dat bezig is met overleven op welke manier dan ook mogelijk.

  Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Ik dacht dat hij dat zo bedoelde altijd… Want ja, als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.[/quote]

  Nou Roeland, dat is de vraag natuurlijk. Waar heeft Icke het nou over? Als hij het over reptilians heeft gaat het dan over figuurlijke reptilians of letterlijke menslijke reptilians? Jesse Ventura wilde dat ook wel eens van hem weten. Want waar kun je ze dan zien? Oordeel zelf na het zien van deze link wat Icke daarop te vertellen had.

  https://www.youtube.com/watch?v=eg_3cTH16dQ

  0 likes
 29. Hier zijn duidelijk mensen aan het woord die weten waar ze over praten, goed onderzoek hebben gedaan en het verleden en de intentie van David Icke kennen.

  Proficiat David. Je doel op verbazingwekkende manier bereikt. Succes. Misschien wordt de kudde nu wat wakkerder en minder haatdragend.

  0 likes
 30. [quote name=”Roeland”]David Icke heeft toch nooit bedoelt dat er echt menselijkachtige reptielen bestonden?

  Ik dacht dat hij eerder bedoelde dat het reptilische brein de overhand heeft in onze samenleving. Het deel van de brein dat bezig is met overleven op welke manier dan ook mogelijk.

  Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Ik dacht dat hij dat zo bedoelde altijd… Want ja, als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.[/quote] Uw schrijft: Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Zijn dat niet de Kazaren of degene die zich nu Joods noemen?

  0 likes
 31. [quote name=”Kalki”]Icke zou ook een TV-programma moeten maken over de NL-dijken en die volgens enkele wetenschappers onder de NL-dijken aan ‘Jacuzzi-vorming’leiden en als puddingen, elk moment in elkaar kunnen zakken. Een eis in zo’n TV-programma om een wetenschappelijk onafhankelijk team verder onderzoek te laten doen zou wel op zijn plaats zijn en wil “NL binnen NU en 30 jaar” niet voor de helft onderwater staan. Verder zou een TV-programma over de voorspelling dat de Theems buiten haar oevers gaat treden ook een mooie waarschuwing en voorspelling zijn.[/quote]
  Icke heeft wel wat anders te doen. Alle ellende naar buiten brengen die mensen wordt aangedaan in het belang van oorlogen creeren. Onvoorstelbare menselijke ellende. Als je Icke op zijn website had gevolgd, zou je dit soort aanbevelingen uit je hoofd laten. Jouw problemen horen bij de Nederlandse regering.

  0 likes
 32. @Kevin We gebruiken wel meer dan 5% procent van de hersenen, enkel is het dat van alles dat we registeren er maar een gedeelte bewust is (ik geloof ongv 10%). Stel het je zo voor.. je loopt naar huis je en eenmaal thuis gekomen stelt iemand de vraag hoeveel vogels je hebt gezien. Waarschijnlijk weet je niet of je ze hebt gezien, maar ontkennen dat je ze bent tegengekomen kan niet. U just dont know!!! maar als ze er waren heb je ze wel gezien. We kunnen gewoon niet alles opslaan elke keer als we iets doen, maar moeten een keuze maken welke we willen onthouden, om overload te verkomen.

  0 likes
 33. dus tijd dat ook niburu op de reguliere media komt,en dat kan als dat achterlijke en totaal labiele,nutteloze programma carlo & irene life 4 you van de tv wordt gepleurt, zonde van de zendtijd.

  0 likes
 34. Mooi streven en wens hem het allerbeste. Ben alleen bang, dat vooral tegengewerkt wordt…maar het kan het begin zijn, van iets anders. Wellicht een initiatief ook voor meer landen.
  Good luck, Dave

  0 likes
 35. @ Kevin

  Nou, ik sta er best voor open. Ik heb al de uren van David Icke bekeken en ik vind het super interessant.

  Maar in mijn ogen, is er geen enkel bewijs om interdimensionaal te gaan. Ja, er is een cabal, Ja, ze spelen onder één hoedje en ja, dat doen ze al eeuwen. Het is een uit de kluiten gewassen studenten verenigingetje en ze houden de bal in de ploeg.

  Ze hebben maling aan ons, de rest zeg maar, maar om nou te zeggen dat ze in een andere dimensie bestaan…

  Wat is de aanleiding van dat? Als je mij de reden kan vertellen waarom het interdimensionale erin is gekomen, dan wil ik daar graag naar luisteren. Want voor mij is het gewoon een groep mensen die geen wroeging voelen als er 100.000 mensen sterven aan de hongersdood, terwijl zij het aanstichten.

  0 likes
 36. Heel veel verder kijken, bekijken, bestuderen dan David, er zijn onwijs veel documentaires die meerdere verschillende punten aangeven, waarom het zo zou kunnen zijn. Bewijs zal je pas hebben wanneer we er 1 op tv ophangen? Er is 100,000 e jaren van geschiedenis voor ons weg gehouden. Nu we sinds een jaar of 10 internet eens gaan gebruiken om goed met elkaar proberen te communiceren is er een begin. Als er mensen zijn die 3maanden werken om een documentaire in elkaar te draaien. Zonder daar geld mee te verdienen, dat doen alleen mensen die ergens in geloven. Ergens door gedreven worden. Bewijs, wat is bewijs? iets dat je op tv ziet? Over het geweld in een Oorlog gebied? is dat bewijs dat het terroristen zijn? Of omdat het op BBC nieuws verteld word dat het Terroristen zijn?
  We onderzoeken zelf niet meer we nemen aan wat er verteld word omdat we geen tijd hebben om te onderzoeken, omdat we bezig zijn hard te werken voor een baas. Ik ben er van overtuigd dat je je eigen bewijs creëert, door veel met mensen over subjecten te praten.

  [quote name=”Roeland”]@ Kevin

  Nou, ik sta er best voor open. Ik heb al de uren van David Icke bekeken en ik vind het super interessant.

  Maar in mijn ogen, is er geen enkel bewijs om interdimensionaal te gaan. Ja, er is een cabal, Ja, ze spelen onder één hoedje en ja, dat doen ze al eeuwen. Het is een uit de kluiten gewassen studenten verenigingetje en ze houden de bal in de ploeg.

  Ze hebben maling aan ons, de rest zeg maar, maar om nou te zeggen dat ze in een andere dimensie bestaan…

  Wat is de aanleiding van dat? Als je mij de reden kan vertellen waarom het interdimensionale erin is gekomen, dan wil ik daar graag naar luisteren. Want voor mij is het gewoon een groep mensen die geen wroeging voelen als er 100.000 mensen sterven aan de hongersdood, terwijl zij het aanstichten.[/quote]

  0 likes
 37. Training heeft ons lichaam niet sterker gemaakt?
  Training van de hersen heeft veel mensen slimmer gemaakt?
  Training van de ziel? kun je niet meten maar kan wel gedaan worden. Zal iedereen met de ervaring je vertellen.
  Ik ben zelf bewust geworden van wat je net zegt, als ik een documentaire kijk kan ik nooit de hele 1,5 uur terug vertellen als jij het mij daarna vraagt, maar gaan wij een dag later de conversatie aan over dat subject. Dan zal ik jou een heel groot gedeelte van de documentaire vertellen, voor mij is het puur vertrouwen dat je het opslaat geweest.

  [quote name=”Patrik”]@Kevin We gebruiken wel meer dan 5% procent van de hersenen, enkel is het dat van alles dat we registeren er maar een gedeelte bewust is (ik geloof ongv 10%). Stel het je zo voor.. je loopt naar huis je en eenmaal thuis gekomen stelt iemand de vraag hoeveel vogels je hebt gezien. Waarschijnlijk weet je niet of je ze hebt gezien, maar ontkennen dat je ze bent tegengekomen kan niet. U just dont know!!! maar als ze er waren heb je ze wel gezien. We kunnen gewoon niet alles opslaan elke keer als we iets doen, maar moeten een keuze maken welke we willen onthouden, om overload te verkomen.[/quote]

  0 likes
 38. Wat men er ook van mag denken:
  David Icke Thumbs up, awaken the sheeple!

  0 likes
 39. Nog een opsteker voor de dwalenden: een mening is een mening, een feit is een feit, en de waarheid wordt in je DNA opgeslagen, die raak je nooit meer kwijt als je em herkend!
  Succes met onze zoektocht medeburgers

  0 likes
 40. Of het waar is wat David Icke allemaal zegt, ik weet het niet. Maar het is geen con man, hij gelooft overduidelijk in wat hij verkondigt. Hij is ook niet de weg kwijt, want daar opereert hij te listig voor, kijk naar hoe makkelijk hij omzet weet te genereren. Degenen die de weg kwijt zijn, herken je eenvoudig aan het feit dat hun eigen leven snel een (financiële) puinhoop is geworden. Als je met deze materie bezig bent, en je financiële situatie blijft goed en wordt zelfs beter, dan ben je als een van de weinigen ook de geheime kennis kennelijk waard. Als je met deze materie bezig bent, en je leven is een financiële puinhoop, stop er dan mee, en ga je leven (financieel) in orde maken. Ik zal ook uitleggen waarom. Als je met deze materie bezig bent gegaan OMDAT je financiële situatie al niet al te best was, dan is je intentie niet zuiver geweest, omdat je kennelijk een zondebok zocht om je eigen falen/tekortkomingen niet onder ogen te hoeven zien en zal karma je inhalen en je terug op je plek zetten. Er zijn reeds tallozen ten onder gegaan, die met onzuivere intenties hebben geprobeerd zich de geheime kennis eigen te maken.

  0 likes
 41. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Roeland”]David Icke heeft toch nooit bedoelt dat er echt menselijkachtige reptielen bestonden?

  Ik dacht dat hij eerder bedoelde dat het reptilische brein de overhand heeft in onze samenleving. Het deel van de brein dat bezig is met overleven op welke manier dan ook mogelijk.

  Reptilians zijn mensen die hun empathie geheel weg kunnen denken en puur draaien op ‘eten en gegeten worden’.

  Ik dacht dat hij dat zo bedoelde altijd… Want ja, als je beweert dat er hagedismensen bestaan… Dan ben je wel een nut-job, eerlijk gezegt. Dan komen we in het rijk van pure speculatie.[/quote]

  Nou Roeland, dat is de vraag natuurlijk. Waar heeft Icke het nou over? Als hij het over reptilians heeft gaat het dan over figuurlijke reptilians of letterlijke menslijke reptilians? Jesse Ventura wilde dat ook wel eens van hem weten. Want waar kun je ze dan zien? Oordeel zelf na het zien van deze link wat Icke daarop te vertellen had.

  https://www.youtube.com/watch?v=eg_3cTH16dQ%5B/quote%5D

  Ja, hij kan er boeken over vol schrijven maar je moet hem natuurlijk niet op de man af vragen om concreet bewijsmateriaal.

  Je moet je erin verdiepen met een open mind en 20 jaar onderzoek doen.

  Volgens mij moet je daarvoor juist een closed mind hebben.

  0 likes
 42. Daar heb je wel een punt, daar herken ik mij redelijk in. Toch alles opslaan lijkt me niet mogelijk. Wel denk ik dat alles te trainen is. Wel vindt ik het raar dat de wetenschap voor elk kunnen een dna onderdeel weet te vinden. Als je namelijk alles kunt trainen houd dat dan ook in dat al het/of een gedeelte van het dna zich dan aanpast?
  [quote name=”Kevin”]Training heeft ons lichaam niet sterker gemaakt?
  Training van de hersen heeft veel mensen slimmer gemaakt?
  Training van de ziel? kun je niet meten maar kan wel gedaan worden. Zal iedereen met de ervaring je vertellen.
  Ik ben zelf bewust geworden van wat je net zegt, als ik een documentaire kijk kan ik nooit de hele 1,5 uur terug vertellen als jij het mij daarna vraagt, maar gaan wij een dag later de conversatie aan over dat subject. Dan zal ik jou een heel groot gedeelte van de documentaire vertellen, voor mij is het puur vertrouwen dat je het opslaat geweest.[/quote]

  0 likes
 43. [quote name=”nature”][quote name=”Kalki”]Icke zou ook een TV-programma moeten maken over de NL-dijken en die volgens enkele wetenschappers onder de NL-dijken aan ‘Jacuzzi-vorming’leiden en als puddingen, elk moment in elkaar kunnen zakken. Een eis in zo’n TV-programma om een wetenschappelijk onafhankelijk team verder onderzoek te laten doen zou wel op zijn plaats zijn en wil “NL binnen NU en 30 jaar” niet voor de helft onderwater staan. Verder zou een TV-programma over de voorspelling dat de Theems buiten haar oevers gaat treden ook een mooie waarschuwing en voorspelling zijn.[/quote]
  Icke heeft wel wat anders te doen. Alle ellende naar buiten brengen die mensen wordt aangedaan in het belang van oorlogen creeren. Onvoorstelbare menselijke ellende. Als je Icke op zijn website had gevolgd, zou je dit soort aanbevelingen uit je hoofd laten. Jouw problemen horen bij de Nederlandse regering.[/quote]

  Als “er overal ter wereld” The People’s Voice_studio’s komen/zijn; dan moet er in Nederland ook minstens 1 studio komen/zijn en dan is het opeisen over Nl-dijkenveiligheid gerechtvaardigd.

  0 likes
 44. [quote name=”patrik”]Daar heb je wel een punt, daar herken ik mij redelijk in. Toch alles opslaan lijkt me niet mogelijk. Wel denk ik dat alles te trainen is. Wel vindt ik het raar dat de wetenschap voor elk kunnen een dna onderdeel weet te vinden. Als je namelijk alles kunt trainen houd dat dan ook in dat al het/of een gedeelte vanhet dna zich dan aanpast?
  [quote name=”Kevin”]Training heeft ons lichaam niet sterker gemaakt?
  Training van de hersen heeft veel mensen slimmer gemaakt?
  Training van de ziel? kun je niet meten maar kan wel gedaan worden. Zal iedereen met de ervaring je vertellen.
  Ik ben zelf bewust geworden van wat je net zegt, als ik een documentaire kijk kan ik nooit de hele 1,5 uur terug vertellen als jij het mij daarna vraagt, maar gaan wij een dag later de conversatie aan over dat subject. Dan zal ik jou een heel groot gedeelte van de documentaire vertellen, voor mij is het puur vertrouwen dat je het opslaat geweest.[/quote][/quote]

  DNA….
  Wil je een interessant onderzoek lezen?
  Heeft te maken met verband tussen niveau van bewustzijn EN DNA EN woorden en frequenties…
  (interessante opsteker voor alle niburu bezoekers denk ik)

  http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

  0 likes
 45. [quote name=”anonTruthseeker”]
  DNA….
  Wil je een interessant onderzoek lezen?
  Heeft te maken met verband tussen niveau van bewustzijn EN DNA EN woorden en frequenties…
  (interessante opsteker voor alle niburu bezoekers denk ik)

  http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/%5B/quote%5D

  de eerste fout die ze maken is dat die notie over junk DNA al jaren achterhaald is.
  Dat er structuur in DNA zit, ja, dat kon het kleinste kind je ook wel vertellen. DNA is gewoon een programma, en programma’s hebben nou éénmaal structuur.

  En dat moleculen gaan trillen bij bepaalde frequeties en bij andere niet, da’s ook ouwe koek.

  tjah…

  0 likes
 46. [quote name=”Lucky Luck”]Kijk eens naar zijn kop. Overtuigender bewijs is er gewoonweg niet. David Icke zelf heeft overduidelijk een grrot percentage reptilian bloed.[/quote]
  uiteindelijk hebben wij allemaal reptielen bloed vandaar de dna shift ..ik begrijp wat david wil vertellen ik heb ze zelf gezien !maar zou het niet te veel aandacht geven ..voedt je ze alleen maar mee!richt je op je hart veel mooier toch jongensxx

  0 likes
 47. Vertrouw ‘m niet , waarschijnlijk acteur. Maar leuk dat ie meedoet.

  0 likes
 48. Beste Roeland,

  Na het zien van iets dit weekend, ben ik mij er bewust van geworden dat het hele evil/reptilien alien alles. Gewoon weg een manifestatie van negativiteit is. Zo zie je kan ik constant leren van wat af en toe nog mijn ego gedrag is:-)
  Door aan het negativieve te denken, zal je in die lower fibration blijven hangen, en ik denk dat dat de intent is van de cabal door david icke constant daar over te laten praten.
  🙂

  [quote name=”Roeland”]@ Kevin

  Nou, ik sta er best voor open. Ik heb al de uren van David Icke bekeken en ik vind het super interessant.

  Maar in mijn ogen, is er geen enkel bewijs om interdimensionaal te gaan. Ja, er is een cabal, Ja, ze spelen onder één hoedje en ja, dat doen ze al eeuwen. Het is een uit de kluiten gewassen studenten verenigingetje en ze houden de bal in de ploeg.

  Ze hebben maling aan ons, de rest zeg maar, maar om nou te zeggen dat ze in een andere dimensie bestaan…

  Wat is de aanleiding van dat? Als je mij de reden kan vertellen waarom het interdimensionale erin is gekomen, dan wil ik daar graag naar luisteren. Want voor mij is het gewoon een groep mensen die geen wroeging voelen als er 100.000 mensen sterven aan de hongersdood, terwijl zij het aanstichten.[/quote]

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

faber

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.