Homepagina » Buitenland » Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in
ziekenhuis
Foto: Facebook/Kierran Stevenson

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen in zijn lokale ziekenhuis ‘om te kijken hoe erg de situatie is’, moet drie maanden de gevangenis in, schrijft Metro.

De Brit Kierran Stevenson (32) maakte beelden in het Stoke Mandeville Hospital in Aylesbury, waar coronapatiënten zouden worden behandeld, en zette ze vervolgens op Facebook.

Hij zocht overal, maar kon naar eigen zeggen geen mensen in hazmatpakken of beschermende kleding vinden.

Met eigen ogen

Volgens Stevenson namen medewerkers van het ziekenhuis de veiligheidsmaatregelen niet in acht.

Hij kondigde zijn bezoek van tevoren aan op Facebook en zei dat hij ‘met eigen ogen wilde zien’ wat er in het ziekenhuis gebeurt.

Aanklager Jaswant Narwal liet weten dat Stevenson waarschuwingen bij de ingang van het ziekenhuis negeerde.

Hij liep ‘zonder geldige reden’ naar binnen, sprak met medewerkers en hield zich niet aan de afstandsregels, aldus Narwal.

Minder dan 10 centimeter

“Zijn roekeloze gedrag was extreem verontrustend voor medewerkers en bracht patiënten en burgers in gevaar.”

Stevenson schreef op Facebook dat hij verpleegsters zag die op minder dan 10 centimeter afstand van elkaar stonden.

“Ik zeg niet dat Covid-19 niet bestaat,” zei hij. “Het is een luchtwegaandoening, maar treft vooral ouderen en zieken, net als de griep.”

Stevenson maakte de volgende foto’s:

[Metro]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Als men smerige plannen wil voltrekken is waarheid meer dan eens een ernstige bedreiging. Mensen die dat publiekelijk aan de kaak willen stellen kun je dan ook het best hard straffen, vervolgens dat als voorbeeld publiceren om het vervolgens weer te downplayen. Zo werkt dat nou eenmaal en dat zal succesvol blijven zo lang mensen klakkeloos de m.s.m als serieuze nieuwsgaring blijven zien. En zoals de cabal betaamt zijn zij inmiddels ook ruimschoots geinfiltreerd in de alternatieve – en social media. Vooral nu moet er maximaal verwarring gezaaid worden. Mensen moeten vrijwillig meewerken aan hun eigen ondergang, nu meer dan ooit. En zoals het nu gaat, gaat ze dat waarschijnlijk lukken. Als mensen nu nog niet wakker schrikken doen ze het nooit meer !

  45 likes
  • Heb al mot met de buren(zij geloven alles wat er in de reguliere media staat). Ze laten figuurlijk scheetjes als ik voorbij kom, als zij ook buiten staan. Haha, die trekken vast als eerste een nummertje om in de rij te staan voor de vaccinatiespuit. Gelukkig heb ik jullie nog. Ik hoop, dat we het hier samen nog lang volhouden. Triest eigenlijk he?

   24 likes
   • ik ken het zelfde fenomeen, wel niet met de buren, maar wel met de mensen om mij heen, en in winkels en in bossen, en leg waar mogelijk uit het waarom. en waar ik het meest fel op ben en wat zoveel mogelijk verkondig, is de angst !! die er heerst, dat, dat veel erger en gevaarlijker is dan dat virus zelf.

    6 likes
   • Eigenlijk wel buren lopen zich ook te ergeren aan elkaar en hier en daar gaan ze op de vuist. Logisch.

    1 likes
  • Heb het artikel ook opgezocht in de Engels nieuwsgaring maar er staat nergens bij waarom de straf zo hoog was. Was het omdat hij aan wilde tonen dat het virus niet zo erg is als men doet voorkomen of was het omdat hij een gebouw betrad waar quarantaine regels gelden en een streng verbod geldt. Dan zou het zoiets als een inbraak zijn met eventuele verstrekkende gevolgen voor de volksgezondheid. Je komt ook niet zomaar een kernreactor of het Pentagon binnen.

   3 likes
   • @Willem. Dan kun je je ook afvragen waarom er zulke strenge quarantaine regels zijn als er in feite niets ergs aan de hand is. Dan klinkt het meer als dat die regels er zijn om mensen buiten te houden zodat ze niet de waarheid kunnen aantonen. Niemand in het ziekenhuis en dan gaan janken dat hij een gevaar voor personeel en patiënten is terwijl er niemand is? Daar moet je toch zo doorheen kunnen prikken lijkt me. Het is niks anders dan een opgezette drama voorstelling,meer niet. Als iemand de waarheid aantoont wordt die daar voor gestreft want de waarheid is een gevaar voor de machtwellustelingen, en dus ook degenen die de waarheid aantonen.

    14 likes
    • Ja dat is ook zo Rob, maar het gaat in dit geval om wetgeving, natuurlijk is het voor een groot deel bagger maar dat is je bekeuren omdat je 4km sneller gaat dan zij willen ook.

     0 likes
 2. Ben ook al twee keer in een streek ziekenhuis geweest de laatste weken. Weet niet hoe het op de ic is, maar daar zullen heus wel Corona patiënten liggen en het personeel zijn handen vol hebben. Verder is het ziekenhuis bijna leeg, parkeerplaats genoeg. Kno, rontgen, en al dat soort afdelingen draaien nog niet op halve kracht.. alleen spoed. Operaties worden uitgesteld enz.. en heus niet dat nu ineens alle verplegers en artsen ineens allemaal op de ic zitten hoor.. dat past nog ineens. Dus waar ik zo schijt misselijk van word is dat onze premier iedere keer zit te verkondigen dat de ZORG zo onder druk staat. Wat een flauwe kul. De huisartsen zitten bijna zonder werk. Dus die kunnen weinig claimen bij onze zorgverzekeraar en dat geld ook voor de tandartsen en de meeste specialisten in de ziekenhuizen. Dus onze zorgverzekeringen verdienen goed op het moment. Maar we zullen straks gaan schrikken wat onze premie gaat doen na de Corona.. met de reden deze poppenkast rondom dit virus.

  29 likes
 3. We zouden dat allemaal zelf moeten doen !
  Mijn vriendin werkt in een grote stad in een mega ziekenhuis. Ze hebben het naar hun zin…. wenig werk ! Het hele ziekenhuis werd in gereedheid gebracht voor de grote toeloop …. die kwam er nooit !

  22 likes
 4. Misschien tocht een beetje bewijs dat deze hele gebeuren veel weg heeft van veel overdrevenheid, de overheid is deze niet een beetje aan overdrijven? en in wezen het erger maakt dan het is, er komen nog wel meer van deze actie,s ,de man die dit filmde wet opgesloten, onder de mom van geen afstand ,terwijl de medewerkers volgen hem helemaal deze niet acht te nemen, en regels overtraden werd hij ervoor opgesloten, welk verhaal klopt niet die van de man of die van de aanklager de aanklager kan zich beroepen dat deze man niet de regels volgde ,maar dat is ook zijn beroep ,AANKLAGER zodat hij zijn beroep kan verstreken via deze man onder de mom van regels,daarmee word er een proces op gang gebracht,daar heeft men weer veel werk aan, en dan maar zoeken wie hier nou overdrijft,de man of de aanklager beide zijn zij een soort slachtoffer ,de een [AANKLAGER]kijkt of de regels worden gevolgd,en ander [MAN] wil gewoon even kijken of wat er gezegd word van overvolle ziekenhuizen,wat daar niet voorkwam, gewoon zijn werk doet ,en vervolgens word opgesloten onder mom van ,niet de regels volgen, de Een [aanklager] gebruikt de regel, de ander [man]houd zich ander regel en dan schuiven zij deze in de schoenen van de Man je overtreed de regels ,het is duidelijk een schuif schuif spelletje, alleen zal de overheid altijd een troefkaart hebben ,zij bedenken de regels , houd men er niet aan ,dan beroepen zij zich op de regel,en door deze regels vallen bekeuringen of gevangenisschaap en dat allemaal omdat men regels gewoon verzint of aanneemt omtrent een gebeuren,die zij [De Overheid]aanneemt als een richtlijn voor een gebeurtenis, Overheden schieten te kort om om een Zeer juiste situatie in te schatten, daartegen maken ze dan een regel omdat ze te kort schieten in INZICHTEN..en daar word het volk dan te dupe van..Wat heeft nou een volk eraan als Overheden door tekort aan INZICHTEN regels maken die UIT LUCHT BESTAAN.waarin deze alle kanten kant opstromen en juist ook een tegenstroming bewerkstelligen. Men kan deze soort overheden in zijn geheel niet meer als waarheden zien, ze scheppen meer tegenstrijdigheden, men kan deze Machten toch op vele gebieden niet meer serieus nemen.

  14 likes
  • Iedereen die overlijdt wordt getest op Corona, als dat aanwezig is dan is het een Covid 19 dode, terwijl het net zo goed antistoffen kunnen zijn tegen gewone Corona.
   Op de eerste hulp is het rustig daar statistisch gezien veel meer mensen zich moeten melden met hartproblemen maar die zijn nu bang voor Corona.

   Gevolg is meer doden, nieuwe testen en de media kan dan weer zeggen nieuwe corona doden terwijl angst de oorzaak is. En wie zorgt voor die angst? De media.

   In Zweden gaan ze relaxter om met deze virus, geen lock down kinderen gaan naar school restaurants zijn open.
   Daar waar in Nederland 75 per miljoen geregistreerd zijn als dood door corona is dat in Zweden 33. Maar denk maar niet dat de media u dat vertelt.

   26 likes
   • wie zegt mij dat een gewone dode niet ook als een coronadode word geteld.
    wie controleerd wie?

    fff

    23 likes
    • Bijna elke bejaarde heeft onderliggende ziektes en dan ook nog besmet op het eind van je leven met corona,is de laatste druppel.
     Deze overledenen met corona zijn vooral gestorven door hun ziektes en met corona.
     De corona overledenen die geen andere ziektes hadden, zijn gestorven door het virus,dat zijn twee verschillende betekenissen.
     Maar de overheid en de media maken hierin geen verschil en gooien alles op een hoop.Daardoor zijn de aantallen van de zogenaamde/echte corona doden zo hoog.

     1 likes
   • Tja, “klimaatcrisis”, “stikstofcrisis”, “coronacrisis”. Als je het over de werkelijke feiten wil hebben, de waarheid in gewoon Nederlands, dan ben je een dissident. Het is oorlog helaas. Zo er al sprake is van een crisis dan is dat in de hoofden van de volstrekte leeghoofden die alle ellende over ons uitstorten. Nee, dat zijn uiteindelijk niet die snotjongens en meisjes daar in Den Haag.

    11 likes
    • Ik durf alleen op hier eerlijk te zijn.Om mij heen geloven de mensen toch écht het Hart van nl nieuws…Vind het maar raar dat de logica bij de meeste mensen er niet meer inzit.Slikken alles van het nieuws.Nou, ik kan je vertellen dat ander halve meter niks brengt.

     12 likes
   • @Harry In Zweden wonen de mensen ook veel meer uit elkaar. Dan is het risico op besmetting toch ook kleiner.

    3 likes
    • Euh ?? In de grote steden lopen de mensen daar even ver uit elkaar ( of dicht bij elkaar) dan in gelijk welke andere stad. In de scholen zitten de kinderen in Zweden niet verder van elkaar af dan in de rest van de wereld. En als iedereen in Europa in zijn eigen tuin blijft , is het risico op besmetting niet groter of kleiner dan in Zweden waar men veel verder uit elkaar woont. Jij hebt het hele concept duidelijk niet volledig begrepen beste Barrie !

     5 likes
     • Je noemt nu wat voorbeelden op omdat dat de voorbeelden zijn wat goed uitkomt om binnen je eigen lijnen te praten. Je kan hoog of laag springen. De mensen in Zweden komen gemiddeld minder met elkaar in contact. Of wil je dat ontkennen? Oh ja dat deed je al…

      2 likes
    • In Zweden is toch al iedereen gechipt.. en daar zijn nog wel meer verontrustende ontwikkelingen..

     3 likes
     • Veel mensen in Zweden kiezen voor een vrijwillige (gedeeltelijke) quarantaine. Als er namelijk 1 naief volkje is, dan zijn dat de Zweden. Die geloven werkelijk alles wat de staat hen voorschotelt. Dat komt omdat het er decennialang heel goed geregeld was. Niet alle scholen zijn er overigens open. Middelbare scholen zijn er dicht.

      4 likes
   • Zweden gaan ze relaxter om met deze virus, geen lock down kinderen gaan naar school restaurants zijn open.

    dat kan een onderdeel van het plan zijn.
    dat ze later kunnen zeggen , dat had zweden nooit moeten doen.
    om het nog erger te maken.

    hoe meer mensen er op onderzoek uit gaan naar de waarheid , hoe erger het in de msm word gemaakt daar lijkt het op.

    2 likes
 5. Het coronavirus kan men beter omdopen tot bijv. wonderbaarlijkwuhanvirus, het virus houdt zich in China namelijk alleen daar op en blijkt het een hardnekkig lokale plaag te zijn. Je zou het ook hotspotwuhanvirus kunnen noemen met korte pootjes en electronische enkelband waarmee China het een Wuhan-huisarrest heeft gegeven.

  Maar je zou het ook een zwaarvanhetpadafvirus of geestelijkbeperktenvirus kunnen noemen, omdat alleen zwaar-van-het-pad-af mensen of geestelijkbeperkten nog in de onzinpraatjes, de totale waanzin en leugens, gebouwd rond dit virus, trappen.

  Het is wat mij betreft een newworldordervirus, omdat China, Europa Engeland, Canada en Amerika allen hetzelfde strikte nwo spel spelen en volhouden dat dit wuhanhotspotvirus werkeiijk bestaat en ze daarmee gerechtigd zijn de meest krankzinnige maatregelen te nemen die ver voorbij het weldenkende verstand gaan en alles er omheen alleen nog duidt op geregisseerd, georkestreerd en gepland volgens de satanisch-sektarische nwo agenda. Een agenda wat alle belangrijke landen voor het optuigen van de nwo lijken te volgen.

  Bij deze gooi ik de handdoek in de ring, omdat van de geestelijkbeperkte meerderheid, van de goedgelovige slaven, de gewilligen-naar-de-slachtbank mensen niet valt te winnen en daarmee de nwo een feit wordt.

  11 likes
 6. Mensen waarschuwen al decennia lang voor deze gang van zaken maar het helpt gewoon niet, het slavengen en domheidsgen scoort hoog https://www.youtube.com/watch?v=X29lF43mUlo&feature=emb_logo

  8 likes
 7. Het AD schreef dat we door corona onze levensverwachting moeten bijstellen naar beneden

  Ik heb via CBS een overzicht gemaakt week 39 tm 12. In seizoen 2017 2018 ruim 83.000, 2018 2019 77000 nu 79000 maw niets ongewoons

  In Nederland met lockdown 78 per miljoen doden die mogelijk ook corona hadden, in zweden, geen lockdown open scholen en horeca 33, trek zelf uw conclusies.

  Onderwerp Overledenen Overledenen Overledenen Overledenen
  Leeftijd (op 31 december) Totaal leeftijd 0 tot 65 jaar 65 tot 80 jaar 80 jaar of ouder
  Geslacht Totaal mannen en vrouwen Totaal mannen en vrouwen Totaal mannen en vrouwen Totaal mannen en vrouwen
  Perioden aantal aantal aantal aantal
  2017 week 39 2669 401 823 1445
  2017 week 40 2641 421 793 1427
  2017 week 41 2763 416 877 1470
  2017 week 42 2706 394 832 1480
  2017 week 43 2676 397 791 1488
  2017 week 44 2726 427 798 1501
  2017 week 45 2797 445 795 1557
  2017 week 46 2916 430 911 1575
  2017 week 47 2917 411 912 1594
  2017 week 48 2886 419 880 1587
  2017 week 49 3027 457 899 1671
  2017 week 50 3218 458 1017 1743
  2017 week 51 3079 424 918 1737
  2017 week 52 3187 437 934 1816
  2018 week 1 3343 431 932 1980
  2018 week 2 3359 406 926 2027
  2018 week 3 3364 423 983 1958
  2018 week 4 3322 408 936 1978
  2018 week 5 3403 456 921 2026
  2018 week 6 3513 443 970 2100
  2018 week 7 3660 427 1070 2163
  2018 week 8 3691 434 1047 2210
  2018 week 9 3937 468 1111 2358
  2018 week 10 4092 464 1114 2514
  2018 week 11 3733 445 1045 2243
  2018 week 12 3430 438 947 2045
  83055
  2018 week 39 2696 447 804 1445
  2018 week 40 2806 441 873 1492
  2018 week 41 2760 432 832 1496
  2018 week 42 2739 384 831 1524
  2018 week 43 2671 430 857 1384
  2018 week 44 2815 408 920 1487
  2018 week 45 2798 407 907 1484
  2018 week 46 2761 431 825 1505
  2018 week 47 2859 403 928 1528
  2018 week 48 2907 423 916 1568
  2018 week 49 2968 438 905 1625
  2018 week 50 3017 470 960 1587
  2018 week 51 3041 425 928 1688
  2018 week 52 2901 408 909 1584
  2018 week 53 (1 dag) 456 66 142 248
  2019 week 1 (6 dagen)* 2606 340 715 1551
  2019 week 2* 3262 462 865 1935
  2019 week 3* 3150 396 926 1828
  2019 week 4* 3178 420 930 1828
  2019 week 5* 3143 439 947 1757
  2019 week 6* 3185 401 983 1801
  2019 week 7* 3252 405 915 1932
  2019 week 8* 3222 415 940 1867
  2019 week 9* 3066 400 879 1787
  2019 week 10* 3171 429 938 1804
  2019 week 11* 3227 415 980 1832
  2019 week 12* 3042 399 860 1783
  77699
  2019 week 39* 2753 395 864 1494
  2019 week 40* 2713 403 817 1493
  2019 week 41* 2911 412 943 1556
  2019 week 42* 2877 382 912 1583
  2019 week 43* 2867 402 935 1530
  2019 week 44* 2852 392 882 1578
  2019 week 45* 3011 463 851 1697
  2019 week 46* 3057 457 920 1680
  2019 week 47* 3019 389 922 1708
  2019 week 48* 3037 422 940 1675
  2019 week 49* 3013 405 916 1692
  2019 week 50* 3148 426 1015 1707
  2019 week 51* 3235 450 992 1793
  2019 week 52* 2997 400 924 1673
  2019 week 53 (2 dagen)* 852 110 261 481
  2020 week 1 (5 dagen)* 2242 271 631 1340
  2020 week 2* 3364 432 967 1965
  2020 week 3* 3151 416 911 1824
  2020 week 4* 3040 352 933 1755
  2020 week 5* 3157 447 921 1789
  2020 week 6* 3187 397 979 1811
  2020 week 7* 3195 408 937 1850
  2020 week 8* 2952 338 867 1747
  2020 week 9* 3084 400 905 1779
  2020 week10* 3087 386 881 1820
  2020 week 11* 3203 402 943 1858
  2020 week 12* 3575 441 1068 2066
  Bron: CBS 79579

  8 likes
 8. Een lege balie en een lege gang en waar zijn de legen zalen en kamers? Zijn daar ook foto’s van?

  6 likes
 9. Tja, “klimaatcrisis”, “stikstofcrisis”, “coronacrisis”. Als je het over de werkelijke feiten wil hebben, de waarheid in gewoon Nederlands, dan ben je een dissident. Het is oorlog helaas. Zo er al sprake is van een crisis dan is dat in de hoofden van de volstrekte leeghoofden die alle ellende over ons uitstorten. Nee, dat zijn uiteindelijk niet die snotjongens en meisjes daar in Den Haag.

  5 likes
 10. Wat de media altijd doet is de indruk geven dat het enkelingen zijn

  je hebt dus niet 1 man nodig maar een hele fleshmob… zeg 200mensen of zo. Dan kunnen ze niets doen. Dan Snel veel filmpjes op bitchute plaatsen.

  3 likes
 11. Ps : het zal waarschijnlijk een ‘gestoorde man’ zijn. 😉

  2 likes
 12. Sorry hoor, maar het ik vind dit soort foto’s niet overtuigend.

  2 likes
  • Beste Marieke

   Op Covid 19 wordt niet getest omdat een virus enkel exosomen zijn, een uitscheidsel van een vergiftigde cel. Er wordt getest op genetisch materiaal. De reguliere geneeskunde is gebaseerd op Louis Pasteur, maar die had toen ook een tegenhanger namelijk Béchamp. Ziekteverwekkers, micro-organismes horen bij het leven. Zij zijn oervormen van het leven. Elke vorm van cellulair leven op deze aarde vertoont genetische verwantschap met elkaar. We zijn zelf opgebouwd uit bacteriën, ..Béchamp ontdekte dat als wede micro-organismes niet bevechten, maar in de plaats daarvan het ‘ interne milieu’ verbeteren door te werken aan de omgeving van de cellen, deze zogenaamde ziekteverwekkers’ niet verdwenen maar juist meehielpen de cellen te repareren!! Dus een virus kan niet de oorzaak zijn van het ziekworden. Het is hooguit gevolgstrekking. Deze exosomen sterven bij uitscheiding meestal onmiddellijk. Van wat wordt men ziek?
   Vandaag de dag Marieke, werken de zogenaamde “smartphones” op nanotechnologie. Nanotech heeft ook zijn ingang gekregen binnen de geneeskunde. Een zeer gevaarlijke zaak als deze technologie in de verkeerde handen is. Want deze zogenaamde nanorobotten dienen normaal te genezen, maar wat als ze dat niet doen en ziekmaken? Hopelijk ziet de mens dan in dat men zo snel mogelijk dient het programma van deze robotjes te deactiveren!!!
   Kortom ik heb zelf mijn smartphones laten recycleren, en deed dat zeer bewust.
   Daarnaast, zijn aluminium (chemtrails), glyfosaat (kunstmest), fluoridecontaminatie (tandpasta) en wifi (alle draadloze netwerken) de ziekmakers. Onze modem (pijnappelklier) is aan deze 4 zaken enorm gevoelig! Wil de elite ons afsnijden van ons Hoger Zelf ( Rudolf Steiner)?

   Het is van absoluut belang oorzaken en gevolgen te leren onderscheiden.

   18 likes
  • Maar waarom zit hij dan vast? voor de meeste mensen is dit niet overtuigend…
   Het is interessanter waarom hij vast zit……

   4 likes
  • Niet erg meid….Vind je dit dan ook niet overtuigend ? Hier bewegen de beelden.
   https://www.youtube.com/watch?v=5pIMD1enwd4&feature=emb_title

   4 likes
 13. Er mag wel wat kritischer naar deze foto’s worden gekeken, bijvoorbeeld welke afdelingen heeft deze persoon gefotografeerd? Er zijn namelijk genoeg zones in een ziekenhuis die leger zijn dan de rest omdat hier geen patiënten op kamers liggen, maar enkel afspraken van patiënten worden behandeld. Aangezien veel afspraken zijn geannuleerd worden deze zones niet gebruikt. Het moet helemaal hek van de dam zijn wil je (in tegenstelling tot echte zorgkamers) patiënten onder brengen in kantoren…

  1 likes
  • Maar waar zijn de fotos dan van volle ic’s?
   Ik ben ff aan het googlen uit nieuwsgierigheid…
   Ik vind alleen maar medewerkers in pakken….
   Maar toegang tot een ziekenhuis heb ik nu niet alle afspraken zijn verzet….
   Maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig…
   En de officiële cijfers geloof ik geen barst van….
   Is er geen enkele journalist die fotos van de ziekenhuizen mogen maken?
   Bij elke aanslag of heftige gebeurtenisse zijn tientalle fotos…..

   0 likes
   • Beste Ikbenik,

    Anderzijds vind ik geen foto’s van IC’s met patiënten die er liggen i.v.m. een aanslag/ramp. Tevens moet je de privacy van patiënten respecteren. Overigens circuleren er zat beelden van patiënten die niet in de IC liggen.
    Tevens mogen er in Nederland nog steeds directe familieleden de IC bezoeken (al is er maar 1). Verhalen dat ziekenhuizen leeg zijn hoor je niet van deze personen.

    0 likes
 14. De IC’s liggen vol en de rest van het ziekenhuis is leeg. Staat ook gewoon in de kranten, dit is geen geheim of complot.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...