Homepagina » Buitenland » Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in
ziekenhuis
Foto: Facebook/Kierran Stevenson

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen in zijn lokale ziekenhuis ‘om te kijken hoe erg de situatie is’, moet drie maanden de gevangenis in, schrijft Metro.

De Brit Kierran Stevenson (32) maakte beelden in het Stoke Mandeville Hospital in Aylesbury, waar coronapatiënten zouden worden behandeld, en zette ze vervolgens op Facebook.

Hij zocht overal, maar kon naar eigen zeggen geen mensen in hazmatpakken of beschermende kleding vinden.

Met eigen ogen

Volgens Stevenson namen medewerkers van het ziekenhuis de veiligheidsmaatregelen niet in acht.

Hij kondigde zijn bezoek van tevoren aan op Facebook en zei dat hij ‘met eigen ogen wilde zien’ wat er in het ziekenhuis gebeurt.

Aanklager Jaswant Narwal liet weten dat Stevenson waarschuwingen bij de ingang van het ziekenhuis negeerde.

Hij liep ‘zonder geldige reden’ naar binnen, sprak met medewerkers en hield zich niet aan de afstandsregels, aldus Narwal.

Minder dan 10 centimeter

“Zijn roekeloze gedrag was extreem verontrustend voor medewerkers en bracht patiënten en burgers in gevaar.”

Stevenson schreef op Facebook dat hij verpleegsters zag die op minder dan 10 centimeter afstand van elkaar stonden.

“Ik zeg niet dat Covid-19 niet bestaat,” zei hij. “Het is een luchtwegaandoening, maar treft vooral ouderen en zieken, net als de griep.”

Stevenson maakte de volgende foto’s:

[Metro]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Als men smerige plannen wil voltrekken is waarheid meer dan eens een ernstige bedreiging. Mensen die dat publiekelijk aan de kaak willen stellen kun je dan ook het best hard straffen, vervolgens dat als voorbeeld publiceren om het vervolgens weer te downplayen. Zo werkt dat nou eenmaal en dat zal succesvol blijven zo lang mensen klakkeloos de m.s.m als serieuze nieuwsgaring blijven zien. En zoals de cabal betaamt zijn zij inmiddels ook ruimschoots geinfiltreerd in de alternatieve – en social media. Vooral nu moet er maximaal verwarring gezaaid worden. Mensen moeten vrijwillig meewerken aan hun eigen ondergang, nu meer dan ooit. En zoals het nu gaat, gaat ze dat waarschijnlijk lukken. Als mensen nu nog niet wakker schrikken doen ze het nooit meer !

rop
rop
1 jaar geleden

Misschien tocht een beetje bewijs dat deze hele gebeuren veel weg heeft van veel overdrevenheid, de overheid is deze niet een beetje aan overdrijven? en in wezen het erger maakt dan het is, er komen nog wel meer van deze actie,s ,de man die dit filmde wet opgesloten, onder de mom van geen afstand ,terwijl de medewerkers volgen hem helemaal deze niet acht te nemen, en regels overtraden werd hij ervoor opgesloten, welk verhaal klopt niet die van de man of die van de aanklager de aanklager kan zich beroepen dat deze man niet de regels volgde ,maar dat is ook zijn beroep ,AANKLAGER zodat hij zijn beroep kan verstreken via deze man onder de mom van regels,daarmee word er een proces op gang gebracht,daar heeft men weer veel werk aan, en dan maar zoeken wie hier nou overdrijft,de man of de aanklager beide zijn zij een soort slachtoffer ,de een [AANKLAGER]kijkt of de regels worden gevolgd,en ander [MAN] wil gewoon even kijken of wat er gezegd word van overvolle ziekenhuizen,wat daar niet voorkwam, gewoon zijn werk doet ,en vervolgens word opgesloten onder mom van ,niet de regels volgen, de Een [aanklager] gebruikt de regel, de ander [man]houd zich ander regel en dan schuiven zij deze in de schoenen van de Man je overtreed de regels ,het is duidelijk een schuif schuif spelletje, alleen zal de overheid altijd een troefkaart hebben ,zij bedenken de regels , houd men er niet aan ,dan beroepen zij zich op de regel,en door deze regels vallen bekeuringen of gevangenisschaap en dat allemaal omdat men regels gewoon verzint of aanneemt omtrent een gebeuren,die zij [De Overheid]aanneemt als een richtlijn voor een gebeurtenis, Overheden schieten te kort om om een Zeer juiste situatie in te schatten, daartegen maken ze dan een regel omdat ze te kort schieten in INZICHTEN..en daar word het volk dan te dupe van..Wat heeft nou een volk eraan als Overheden door tekort aan INZICHTEN regels maken die UIT LUCHT BESTAAN.waarin deze alle kanten kant opstromen en juist ook een tegenstroming bewerkstelligen. Men kan deze soort overheden in zijn geheel niet meer als waarheden zien, ze scheppen meer tegenstrijdigheden, men kan deze Machten toch op vele gebieden niet meer serieus nemen.

ster
ster
1 jaar geleden

Een lege balie en een lege gang en waar zijn de legen zalen en kamers? Zijn daar ook foto’s van?

Willem
Willem
1 jaar geleden

Mensen waarschuwen al decennia lang voor deze gang van zaken maar het helpt gewoon niet, het slavengen en domheidsgen scoort hoog https://www.youtube.com/watch?v=X29lF43mUlo&feature=emb_logo

x

Check Also

minister

‘Zou minister De Jonge hier niet voor vervolgd moeten worden? Er is sprake van een ambtsmisdrijf’

Om corona toe te voegen aan groep ...

rutte

‘Rutte, De Jonge en Grapperhaus testen positief op corruptie en crimes against humanity’

Zondag hebben mensen in Den Haag het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x