Homepagina » Buitenland » Trump noemt Hillary Clinton ‘de duivel’ en waarschuwt voor vervalste verkiezingen
Trump noemt Hillary Clinton 'de duivel' en waarschuwt voor vervalste verkiezingen

Trump noemt Hillary Clinton ‘de duivel’ en waarschuwt voor vervalste verkiezingen

Donald Trump noemde tegenkandidaat Hillary Clinton gisteravond tijdens een speech op een middelbare school in Pennsylvania ‘de duivel’.

Volgens Trump heeft senator Bernie Sanders zijn aanhangers bedrogen door tijdens de Democratische conventie zijn steun te betuigen aan Clinton. “Hij sloot een slechte deal,” zei Trump. “Hij had geen deal moeten sluiten. Als hij niets gedaan had, als hij gewoon naar huis was gegaan en was gaan slapen, zou hij een held zijn geweest. Maar hij sloot een pact met de duivel. Zij is de duivel.”

Niet eerlijk

Trump vreest ook voor vervalste verkiezingen. “Ik ben bang dat de verkiezingen zullen worden gemanipuleerd,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Ohio. Op Fox News herhaalde hij zijn claim: “We moeten oppassen op 8 november, want de verkiezingen gaan vervalst worden.”

Hij zei steeds meer het gevoel te krijgen dat de stembusgang niet eerlijk zal verlopen.

Hij had het ook over de Russische president Vladimir Poetin, die hem een genie noemde. “Hij zei dat we gaan winnen,” aldus Trump. “Dat is goed. Als Rusland ons wil helpen van terreurgroep IS af te komen, waarom zou dat geen goede zaak zijn?”

Islamitische Staat

Trump zei verder dat Hillary Clinton kan worden gelinkt aan IS. Maandag bleek dat een Frans bedrijf dat doneerde aan de Clinton Foundation ook belasting heeft betaald aan Islamitische Staat om in Syrië te kunnen blijven opereren.

“We horen nu dat ze geld heeft aangenomen van een bedrijf dat gelinkt is aan IS,” zei zijn beleidsadviseur Stephen Miller in een verklaring. “Hillary is meer dan welke presidentskandidaat dan ooit gelinkt aan brute theocratische en islamitische regimes.”

[Standaard, De Morgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bataaf schreef:

  Trump is the REAL deal!

  Hillary zal de ondergang van het gehele westen betekenen.

  200% waarheid in dit statement.

  • Foppe schreef:

   En waren kunnen we die waarheid vinden dan? Tussen de regels door?

   • Jos schreef:

    Clinton en monsatan gaan hand in hand en dat zegt genoeg denk ik.

    • Rini schreef:

     Zeer jamer dat je maar uit twee partijen kunt kiezen,en ja Trump,ik weet het niet.
     Ik denk dat ze geen een van twee goed zijn en gewoon de Illuminatie dinnen.
     Het is wel als je die twee hoordt dat Trump er beter uit springt dan Hilery,Obama had ook mooie woorden,maar niks van terecht gekomen.
     Dus ook hier geld,eerst zien en dan geloven 🙂 🙂 🙂

   • Bataaf schreef:

    Onderzoek Hillary maar ‘s en kijk hoe vaak zij en Bill door de federale overheid zijn onderzocht en zelfs veroordeeld.De schandalen, de verkrachtingen, intimidaties en zelfs moorden.Dat soort lui kunnen eigenlijk niet eens meedoen met de verkiezingen maar het verdorven westen…
    Daarbij is het bekend dat Hillary bij een satanische club zit waar ze al in de tijd in Arkansas bij betrokken was.
    Dus Trump is 200% correct als hij haar de duivel noemt.

   • Wim schreef:

    Googelen, of ben je nieuw hier.

  • Peter schreef:

   Als ik zou moeten kiezen Dan toch liever de schreeuwlelijk Trump Dan de leugenachtige en onbetrouwbare Clinton.
   Dat hij in gesprek wil komen met Putin om een mogelijk nucleaire conflict te voorkomen en gezamenlijk Isis,te bestrijden is in zijn voordeel.

 • Jaya schreef:

  Hillary Clinton zou wel eens de anti-Christ kunnen zijn. En Donald Trump ego-geil.

 • Gerard schreef:

  We moeten hier niet intrappen alles is lang van te voren gepland.
  Weer afleiding en het zou me niets verbazen als er Martial law aan staat te komen..

 • Foppe schreef:

  Ik vind wat Trump doet buiten alle politieke proporties. Mensen voor duivels uitmaken, hen van alles in de schoenen schuiven. Hou je gewoon bij de feiten, hou je misschien zelfs enkel bij jezelf. Wat jij te bieden hebt, niet wat de ander doet (en dan ook nog enorm overdreven).
  Ik heb zo’n gevoel dat de zogenaamde strijd tussen rechts en links meer en meer over de spits gedreven wordt voornamelijk door rechts.

  En nu ontopic: Nu al gaan klagen dat er sprake van vervalsing zou kunnen zijn laat zien dat Trump voelt dat hij het niet gaat winnen. En zoals ik Trump ken (via tv en internet) kan dit aan van alles liggen maar niet aan Trump zelf! Dus gaat hij nu alvast op zoek naar excuses.

  • Jos schreef:

   @Foppe Verdiep dan maar eens in Clinton wie allemaal omgelegt is rond om haar bv.
   Dan niet te vergeten krijgt ze voor haar doel het witte huis te bereiken vele poen van monsatan en andere vieze bedrijven. Dan heb liever een man met een grote mond waar je weet wat je aan hem hebt. Die bevriend wilt zijn met Rusland plaats van er tegen aan te schoppen, die tegen TTIP is en andere vuile dealtjes, dan iemand die ons belazert en de oorlogen in wil werken en vuile contracten wilt maken met de EU om de elite te spekken. Verdiep je er eens goed in en ik denk dat je helemaal omdraait. Echt tis de moeite waard om echt te verdiepen erin. Ja er zijn zelfs vele negers die hem heel graag mogen al zou je denken dat die niks van hem moeten weten omdat ie tegen Mexicanen en Moslims aanschopt.
   Tis en vreemde man, maar beter dan H, Clinton

  • luna schreef:

   Jos, helemaal met je eens. Hij is een tikkie ” vreemd ” maar dat is juist erg nodig in deze verkeizingsstrijd.. the Class of the Titans..
   Rivella drinken is ook een beetje ” vreemd ” maar is wel BETER als COLA!!
   Ik vergelijk feeks Heli-larie met Cola en Trompet met Rivella, maar ik ga er van uit dat :

   1. dat er grote vervalsingen zullen zijn met de uitslagen van election
   2. dat er een moordpoging op donald zal komen ( niet te hopen!! )
   3. dat de marthial law er door zal worden gejast als de uitslag niet valt te beinvloeden door hackers die daar een mooie grote LASSO voor zullen gebruiken! Het zal de meest spraakmakende verkiezing alller tijden zijn, en dat is het nu al!

   Dat het allemaal al vast staat wie en wat en hoe kan wel wezen, maar op donals had niemand gerekend!
   Hij komt uiit het ” niets ” en is een verademing voor de vrijw waarheid, ik ga niets met niemand hier vergelijken, maar oh.. oh.. wat heeft die man de juiste woorden op de goede plek, en hij is van zich zelf al genoeg vermogend om zijn eigen campagne te doen, kan je van niemand op deze aardklloot zeggen die zich als kandidaat stelt..

   We gaan het zien… in ieder geval NO MORE SIGARS!!

   • Roy schreef:

    “Rivella drinken is ook een beetje ” vreemd ” maar is wel BETER als COLA!!”

    Er zitten drie soorten zoetstoffen in Rivella, alle drie gelinkt aan kanker..
    Of rivella veel beter is dan cola is dan ook de vraag 😉
    Je kan beter water drinken

  • Pierre schreef:

   @Foppe , slimme opmerking “En zoals ik Trump ken (via tv en internet)”

   ga je eens echt verdiepen in de Amerikaanse samenleving, en hun politiek, gil dan nog eens !
   Ik heb jaren in de USA gewoond en hou nu nog van dat land, verrot of niet, maar jou opmerking slaat echt nergens op, doe je huiswerk en lees verder via internet over wie Trump maar ook zeker wie Clinton werkleijk is !

   • Franss schreef:

    De meest inhoudsloze reactie is er een van “ga je eens verdiepen in ..”
    Dan heb je óf zelf geen argumenten en feiten paraat om te debatteren óf je bent te lui om ze te presenteren.

    De reactie van Drumf is inderdaad typerend voor iemand die voelt dat hij gaat verliezen en de zwarte Piet aan een ander moet toespelen. En passant roept hij zo ook op tot opstand, een gevaarlijke ontwikkeling.
    Ik zelf ben nog naarstig op zoek naar een groep mensen die Drumf nog niet heeft beledigd of gediscrimineerd, buiten alle Putin aanhangers uiteraard.

 • Arwijn schreef:

  Het gaat een heel spectakel worden!

 • flardinga schreef:

  And it is a human number, its 666!

 • Ron Blauw schreef:

  Da’s teveel eer. Killary ‘duivel’ noemen.
  De Clintons zijn groot in de georganiseede misdaad. Zelfs de Postcode Loterij stort blij in de kas van de frauduleuze Clinton Foundation. Iedereen weet waar die Foundation voor gebruikt wordt. Dus.
  Killary, van haar is bekend dat zij satanist is. Onlangs in een e-mail, gehackt door een Bulgaarse VN-man (niet door Putin, dat is bewezen onzin)
  Deze man was door de FBI als opgeroepen te getuigen tegen Clinton. Daags ervoor is de man vermoord: https://www.youtube.com/watch?v=kLFctRmE0_c

  Mensen, bezoekers hier – met respect – maar zo dom kunt u niet zijn; verkiezingen in de VS worden allemaal gemanipuleerd. Stemmen tellen is een zwendel.
  De winnaar wordt niet gekozen, maar aangewezen. De CFR maakt de keuze:

  CFR Director Fouad Ajami is a member of the Jesuit-controlled Bilderberg Group (Founded by Jesuit priest Joseph Retinger, S.J. and SMOM Papal Knight Prince Bernhard of the Netherlands)
  Ajami is also a friend of Masonic Zionist Paul Wolfowitz. http://vaticannewworldorder.blogspot.it/2013/09/jesuit-ruled-cfr-first-of-two-co.html

  nb.: ik heb hem zelf nog niet nagetrokken, Foaud – dat klinkt erg Arabisch, niet moslim, Wahibi – overigens in complot met alle duivelse krachten; Europese Koningshuizen, WJC en de CFR.

  Wat jullie nog moeten weten dat ook als Trump de stemmanipulaties overleeft, het überhaupt overleeft, en president zou worden – gaat de zelfde agenda uitvoeren; anders schieten ze hem af, of ‘remote’ met een ‘energie wapen’, vanaf een drone, satelliet, lichtmast, die dingen kunnen overal worden geinstalleerd:
  http://www.globalresearch.ca/money-talks-as-donald-trump-does-u-turn-on-israel/5536899?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles
  USA INC, Nasa War Document Depopulation & You:
  https://www.youtube.com/watch?v=_4J7NLlloN0

  De VS is bezig met de totale globale hegemonie, TTIP-TPP. Het is duivels, en het wordt een hel.
  Kijk en luister bovenstaand interview; m.n. ook hoe mbv. ‘microdust’ nano-deeltjes als aerosolen versproeid van uit vliegtuigen (TTIP Legaliseert eea.) onze hersenen kunnen worden verbonden met de NSA-computers.
  Er zijn ‘beam weapons’ ontwikkeld die ‘satelite to skull’ ons gedrag kunnen beïnvloeden. Dan hebben ze nog de techniek ontwikkeld van EMP – electro-magnetic pulses.
  Dit alles is te lezen in ‘USA Inc. Nasa War Document. ga naar: stopthecrime.net
  Daarin de term ‘Psywar’, en de vijand – dat zijn wij, de mensheid.

  Killary en Trump zijn de showmasters die de aandacht moeten afleiden en de monopolltiek op spannende nek-aan nek races te doen blijven lijken.
  “Meanwhile the key European leaders have been completely mind-kontrolled by Psychotronic and chemical/biological means”

  zou dit iets te maken hebben met de enorme karakterveranderingen die we steeds weer zien?; ref.: de horkerige student Rutte, de milieuactivist in trui en krullekop Samsom, ‘Fran’ Timmermans – van EU-vakidioot omgedraaid naar de doodgraver van de EU.

  Dit gaan velen van ons niet overleven.

 • Padja schreef:

  Wonderlijk dat mensen graag vergeten dat Trump deel uitmaakt van het vriendjes imperium van de 1%.
  Gezien de vele berichtgevingen heeft ie blijkbaar ook de media buiten de MSM is zijn goedgevulde zak.

  • ferrimassi schreef:

   Zijn goedgevulde zak is kleingeld vergeleken bij de echte 0.00000001% die de boel dirigeert. Hij krijgt alleen maar negatieve media. Hillary is de gezalfde niet trump.

 • henk schreef:

  Trump is een door de wol geverfde zakenman.
  Het word Naief staat niet in zijn woorden boek.

  Hij kent alle macht spelletjes.
  Met zijn grote mond prikt hij daar dwars door heen.
  Dat is verfrissend.

  Maar als je alles hebt, dat je dan ook nog president van Amerika wil worden,
  dat is minder verfrissend.

  • Bataaf schreef:

   Of hij brengt in zekere zin een ‘offer’ voor zijn land.
   Dat is het verschil tussen een politicus en een STAATSMAN.

   • Franss schreef:

    Het “offer” aan zijn land was de dienstplicht ontduiken en op kosten van de staat failliet gaan en doorstarten?
    Obama heeft zijn geboortecertificaat laten zien om van het gezeur van fantast Drumf af te zijn, maar Drumf weigert zijn belastingstaat te laten zien. Waarschijnlijk is hij helemaal niet zo rijk als hij beweert en dus veel minder succesvol. Of misschien blijkt dan dat normaal belasting betalen toch een veel te groot “offer” voor Donald was.

    • Bataaf schreef:

     Allemaal heel goed mogelijk.Alleen hoeft Trump zijn belastingpapieren helemaal niet te laten zien.Een president verdiend nog altijd minder dan een low level wall street dude dus Trump levert sowieso in.Obama komt uit Kenia en de jaren lange controverse maakt dat ie nu een vals papiertje overhandigd heeft.Heeft niets te maken met de politiek die hij voert.Trump is Americana.Trumo is 1776.Trump word president vrijdag 20 januari 2017.
     De keuze is simpel..een staatsman vs een sell out.

    • Padja schreef:

     Woerhahaha,
     Goede zakenman. Je blijft lachen hier.
     Zijn vader heeft hem een fortuin nagelaten en hij heeft het meeste er al doorheen gejaagd.

 • Ph schreef:

  Jaren geleden heb ik door omstandigheden persoonlijk contacten kunnen leggen, met mensen van de Amerikaanse politiek, hoog geplaatste militairen, multinationals en bank medewerkers.

  Het was kort voor de verkiezingen, de eerste keer dat Obama en Hilary Clinton voor het eerst samen streden voor het witte huis.
  Er werd me toen door bepaalde mensen verteld, dat het een van beide zou gaan zijn (dus heel zeker een democraat) Obama zou de eerste zwarte president ooit worden of Hillary de eerste vrouwelijke president ook.
  Er werd me toen ook verteld dat een van beide die het toen niet ging halen (het was uiteindelijk een nek aan nek race) later weldegelijk president ging worden.
  Het is uiteindelijk Obama geworden als eerste zwarte president ooit….dus staat het nu vast dat Hillary (het is ook haar laatste kans) nu dus de eerste vrouwelijke president van Amerika ooit word, ze zou ook de enige vrouwelijke president ooit worden.

  Vandaar dat heel die Amerikaanse president verkiezingen, een groot show is, niets meer en niets minder.
  De republikeinen hebben geen deftige kandidaat naar voren geschoven, er zijn zelfs republikeinen die voor de democraatse president kandidaat gaan stemmen (openlijk gezegd)

  Bernie Sanders was een puppet van de democraten, zo gezegd twee sterke kandidaten, maar dat was alleen maar om stemmen van de republikeinen af te snoepen…want Sanders was halverwege eigenlijk al uitgeteld, toch heeft die blijven strijden tot de laatste staat was geteld…hij mocht ook geen president worden, want dat was op voorhand al beslist.
  Vandaar ook die zwart makerij aan het adres van Sanders, door die zelfde democraatse top/bestuur, omdat Sanders het op een bepaald moment beter deed dan Clinton in de peilingen.

  Trouwens zal het nu wel een nek aan nek race worden tussen Trump en Clinton, maar wederom, dat is voor de show, gezien het zo wie zo al Clinton word.
  Kijk ook eens naar de running mate van Clinton, een onbekende voor het grote publiek, want in feite was het beter geweest als ze Bernie Sanders nam als Running mate, gezien dat het een stemmen kanon was geweest voor de democraten.
  Ze hebben dus bewust gekozen voor een onbekende, omdat anders Sanders meer stemmen als running mate zou behalen dan Clinton zelf…thats not done….het moet en het zal Clinton worden.

  Clinton heeft ook rechtstreekse banden met Wall Street en vele andere multinationals (kijk maar eens waar haar centen vandaan komen) deze bedrijven zijn dan ook de echte puppet masters die beslissen wie president word.
  Trump is geen puppet, is die nooit geweest en zal die ook nooit zijn, Trump is Trump zoals die echt is, vandaar ook de onvrede in het republikeinse kamp en natuurlijk Wall street.

  Met Trump, ondanks zijn toch wel straffe uitspraken, doet die het toch wel vrij goed met de gewone bevolking, vandaar ook de zwart makerij vanuit democraatse kamp aan het adres van Trump (denk maar aan de onlangs gepubliceerde naakt fotos van zijn vrouw, die vroeger nog foto model is geweest)
  Dus mensen die menen dat Trump alleen maar zwart praat over Hillary, het is ook andersom, dat is nu eenmaal de show.

  Met Clinton, heb je een echte feeks/bitch aan de top, binnen de kortste keren zit je ook met een WW3 opgescheept, gezien haar uitspraken om hard op te treden tegen onder meer Rusland maar ook China, Syrië, Iran….
  Europa word nog meer in die Amerikaanse ideology gezogen en binnen de kotste keren ligt Europa bedolven onder een nucleair tapijt.
  Van af dat moment is Europa helemaal een kolonie van Amerika, het eerste land dat zal aansluiten met Amerika is trouwens Het verenigd koninkrijk , dat zal gebeuren nadat de huidige koningin eindelijk komt te sterven.

  Dit alles is me toen allemaal verteld en eerlijk is eerlijk, ik geloofde er geen bal van, tot Obama weldegelijk de eerste zwarte president ooit werd.
  Toen werd ik wakker en besefte meer dan ooit, dat alles maar dan ook echt alles al van te voren is gepland (het doel heiligt de middelen) vandaar ook mijn grote afkeer van alles wat met politiek te maken heeft….maar ook die vele aanslagen, oorlogen zijn gepland of passen allemaal in die Amerikaanse ideology. (total control)

 • Coeus schreef:

  Desgevraagd antwoordde Poetin dat hij Trump niet een genie heeft genoemd, maar “interessant”. Nogal een veschil.

 • BerendW schreef:

  Deze geruchten zouden ook niet gekscherend zijn: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-35066940

  Want laten we eerlijk wezen deze clown is een lokaas voor Hillary, en hij stond vaak genoeg met de Clintons.

 • N.A. Fets schreef:

  Trump heeft een “externe locus of control”, en neemt daar nu alvast een voorschotje op.

 • x

  Check Also

  biden

  De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

  Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

  biden

  Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

  Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

  >