Buitenland

Trump noemt Hillary Clinton ‘de duivel’ en waarschuwt voor vervalste verkiezingen

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donald Trump noemde tegenkandidaat Hillary Clinton gisteravond tijdens een speech op een middelbare school in Pennsylvania ‘de duivel’.

Volgens Trump heeft senator Bernie Sanders zijn aanhangers bedrogen door tijdens de Democratische conventie zijn steun te betuigen aan Clinton. “Hij sloot een slechte deal,” zei Trump. “Hij had geen deal moeten sluiten. Als hij niets gedaan had, als hij gewoon naar huis was gegaan en was gaan slapen, zou hij een held zijn geweest. Maar hij sloot een pact met de duivel. Zij is de duivel.”

Niet eerlijk

Trump vreest ook voor vervalste verkiezingen. “Ik ben bang dat de verkiezingen zullen worden gemanipuleerd,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Ohio. Op Fox News herhaalde hij zijn claim: “We moeten oppassen op 8 november, want de verkiezingen gaan vervalst worden.”

Hij zei steeds meer het gevoel te krijgen dat de stembusgang niet eerlijk zal verlopen.

Hij had het ook over de Russische president Vladimir Poetin, die hem een genie noemde. “Hij zei dat we gaan winnen,” aldus Trump. “Dat is goed. Als Rusland ons wil helpen van terreurgroep IS af te komen, waarom zou dat geen goede zaak zijn?”

Islamitische Staat

Trump zei verder dat Hillary Clinton kan worden gelinkt aan IS. Maandag bleek dat een Frans bedrijf dat doneerde aan de Clinton Foundation ook belasting heeft betaald aan Islamitische Staat om in Syrië te kunnen blijven opereren.

“We horen nu dat ze geld heeft aangenomen van een bedrijf dat gelinkt is aan IS,” zei zijn beleidsadviseur Stephen Miller in een verklaring. “Hillary is meer dan welke presidentskandidaat dan ooit gelinkt aan brute theocratische en islamitische regimes.”

[Standaard, De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
5 jaren geleden

Trump is the REAL deal!

Hillary zal de ondergang van het gehele westen betekenen.

200% waarheid in dit statement.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Hillary Clinton zou wel eens de anti-Christ kunnen zijn. En Donald Trump ego-geil.

Gerard
Gerard
5 jaren geleden

We moeten hier niet intrappen alles is lang van te voren gepland.
Weer afleiding en het zou me niets verbazen als er Martial law aan staat te komen..

Foppe
Foppe
5 jaren geleden

Ik vind wat Trump doet buiten alle politieke proporties. Mensen voor duivels uitmaken, hen van alles in de schoenen schuiven. Hou je gewoon bij de feiten, hou je misschien zelfs enkel bij jezelf. Wat jij te bieden hebt, niet wat de ander doet (en dan ook nog enorm overdreven).
Ik heb zo’n gevoel dat de zogenaamde strijd tussen rechts en links meer en meer over de spits gedreven wordt voornamelijk door rechts.

En nu ontopic: Nu al gaan klagen dat er sprake van vervalsing zou kunnen zijn laat zien dat Trump voelt dat hij het niet gaat winnen. En zoals ik Trump ken (via tv en internet) kan dit aan van alles liggen maar niet aan Trump zelf! Dus gaat hij nu alvast op zoek naar excuses.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x