Buitenland

Onthult Bill Gates hier de echte reden achter de lockdowns?

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 24 maart sprak Bill Gates met TED-baas Chris Anderson over het coronavirus. Gates zegt in het interview onder andere dat hij samen met een groot team vaccins en behandelingen test die hij zo snel mogelijk op de markt wil brengen.

Zijn Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) financiert drie programma’s die gericht zijn op de ontwikkeling van coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Anderson vraagt Gates of het bloed van herstelde coronapatiënten kan worden gebruikt om andere patiënten te behandelen.

Economische pijn

“We willen voorkomen dat er veel herstelde patiënten zijn,” reageerde de softwaremiljardair. “Door middel van de lockdowns willen we ervoor zorgen dat minder dan één procent besmet raakt. We zitten daar nu ver onder, maar aangezien het aantal besmettingen exponentieel toeneemt, is het mogelijk dat één procent van de Amerikaanse bevolking besmet raakt met Covid-19 en het grootste deel daarvan herstelt. Ik denk dat we dat kunnen voorkomen met deze economische pijn.”

Het lijkt erop dat Bill Gates en zijn collega’s de bevolking niet massaal willen blootstellen aan het virus zodat ze antilichamen aanmaken en op die manier immuniteit opbouwen, schrijft de Canadese onderzoeksjournaliste Rosemary Frei voor website OffGuardian.

In plaats daarvan wil hij een omvangrijk systeem opzetten dat gericht is op de verkoop van miljarden testkits en miljarden vaccins, voegt ze toe.

Certificaten

Gates zegt hierover in de video: “Waar we uiteindelijk naartoe willen, is dat mensen certificaten krijgen waarop staat of ze hersteld zijn, of ze gevaccineerd zijn, enzovoorts. We willen niet dat mensen naar landen reizen die de situatie niet onder controle hebben. Uiteindelijk zal dit digitale bewijs van immuniteit helpen om de boel weer op te starten.”

Frei merkt op dat de laatste zin van dit citaat uit de officiële TED-video is gehaald.

Tijdens de simulatie van een corona-pandemie in oktober 2019 genaamd Event 201, gefinancierd door onder meer de Bill & Melinda Gates Foudation, is een peiling gehouden waaruit bleek dat 65 procent van de Amerikanen openstaat voor een vaccin tegen Covid-19, ‘zelfs als het experimenteel is’.

Staatshoofd

Dit zou zeer lucratief zijn, aldus Frei.

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft sinds 2000 meer dan 2,4 miljard dollar gedoneerd aan de Wereldgezondheidsorganisastie (WHO).

Volgens Politico wordt Bill Gates ‘behandeld als een staatshoofd, niet alleen bij de WHO, maar ook bij de G20’ en is de miljardair ‘één van de invloedrijkste mensen binnen de wereldgezondheidszorg’.

Bekijk de TED-video hieronder:

[OffGuardian]

4.7 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton
Ton
4 jaren geleden

Bij Windows 95 begon het gesodemieter . Je moet wel van Bill 🙂 een gesertificeerd antie virus gebruiken.
De man is zo ondertussen een van de rijkste ter wereld gewoon door je te naaien en zich wereldwijd tot keizer te coronen.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Wat een wereld , en maar wijzen naar de communisten en de fassisten noem maar op

Deze duivelse creatie,s nemen de wereld over !!

rayoflight
rayoflight
4 jaren geleden

Computer virussen.
natuurlijk verdient dit tuig er dik aan zelfs bij win95 was ie de boel aan het flessen. Micro$oft stal van andere bedrijven. Dos was een slecht besturingssysteem. En win95 had absoluut geen beveiliging. Met windows 2000 werd er een nsa sleutel in de registry geleverd die het mogelijk maakte om de beveiliging te omzeilen.

Domme computergebruikers pikken dit omdat ze van mening zijn dat andere OS’s veel minder betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Dit is tegenwoordig niet meer waar.

Nu echte virussen.

Maar PR is alles , net zo als de media het corona virus kan verkopen
Dit stuk tuig (bill gates) , ging van computervirussen naar echte virussen. Een kwalijke zaak dat alle regeringen nu onder controle zijn.

Criminelen controleren de aarde , en dit maakt van de aarde een criminele planeet 🙁

Axel M.
Axel M.
4 jaren geleden

Eén van de kenmerken van een psychopaat is dat het pathologische leugenaars zijn, en daar is die, onze eigen Bill Gates die als hij ooit de waarheid verteld heeft het een typefout moet zijn geweest.

Axel M.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x