Homepagina » Straling » 5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp
5G

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Een theorie die stelt dat 5G de uitbraak van het coronavirus heeft veroorzaakt, wordt massaal verspreid op WhatsApp. Dat schrijft The Sun.

Het begon allemaal met een YouTube-video waarin dr. Thomas Cowan de corona-uitbraak tijdens een bijeenkomst in de Verenigde Staten linkt aan 5G.

Het filmpje, dat al honderdduizenden keren is bekeken, maakte veel los en leidde tot hevige kritiek.

Bekijk het hieronder:

Afrika

Tijdens zijn presentatie claimt dr. Cowan dat Afrika niet getroffen is door de corona-uitbraak omdat het continent ‘geen 5G-regio is’.

Sinds publicatie van de video zijn er duizenden coronagevallen geregistreerd in Afrika.

Mensen verspreiden de theorie nu massaal op Twitter en Whatsapp.

Officiële informatie

WhatsApp zei in een reactie samen te werken met ministeries, factcheckers en ngo’s, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie en de Britse overheid, om officiële informatie over het coronavirus aan te bieden.

De populaire chatapp heeft ook maatregelen getroffen die ervoor moeten zorgen dat berichten zich minder snel kunnen verspreiden.

[The Sun]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
1 jaar geleden

Censuur staat gelijk aan dictatuur!!

Karel
Karel
Reactie op  Philip
1 jaar geleden

Moet je aan de redactie van DE GELDERLANDER vertellen, die passen dit dagelijks toe op alles wat met moslims te maken heeft..

Mike
Mike
1 jaar geleden

Aha!!!

Hoe kunnen ze weten dat dit massaal op whatsapp gedeeld wordt????

Whatsapp is toch end-to-end encrypted?

Of verklapt whatsapp zich hier dat ze TOCH elk bericht (geautomatiseerd) lezen?

Bespioneert whatsapp ons toch?

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Mike
1 jaar geleden

Daar kan je zeker van zijn , niets is gratis !

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Kikoe
1 jaar geleden

als het gratis is ben jezelf het produkt !

Rob
Rob
Reactie op  Mike
1 jaar geleden

@Mike. Alle encryptie schijnt van de geheime diensten afkomstig te zijn. Zo ook alle crypto munten, zoals o.a Bitcoin. Allemaal om zelf de controle te houden. Daarbij heeft Facebook WhatsApp gekocht. Facebook is in feite een platform om zoveel mogelijk data te verzamelen van iedereen die er gebruik van maakt. Plus dat Facebook aan heel veel andere websites is gekoppeld. Je kunt tegenwoordig op steeds meer websites inloggen met Facebook. Daarmee krijgt Facebook dus ook toegang tot je gegevens op die websites. Je kunt je Facebook account wel zien als een Deep State dossier dat mensen zelf bijhouden. Dataminen, zoveel mogelijk alles verzamelen en opslaan van iedereen, is de trend.

Robin
Robin
Reactie op  Mike
1 jaar geleden

Aha?
Mensen delen dit ook buiten whatsapp. Mond op mond op Facebook twitter.
En je wijst nu naar een soort dader Facebook bv. Maar je leest het hier op deze website. Deze website vertrouw je wel? Je neemt al direct aan dat dit feiten zijn en dat het via WhatsApp gedeeld is. Misschien heeft de schrijver van dit artikel jouw whatsapp wel gehacked en ben jij de enige die dit allemaal leest. Misschien zijn zelfs de reacties onder dit artikel wel gemaakt door de mensen die alles leiden in de wereld.
Ik heb al teveel gezegd.

Elise
Elise
Reactie op  Robin
1 jaar geleden

Ik geef voor jouw review 5 sterren. Bij deze: ik ben wel echt/onpartijdig.

YWP
YWP
Reactie op  Mike
1 jaar geleden

Hoe ze dat weten? Whatsapp is al een tijdje eigendom van Facebook. Dus ja men weet alles van je via apps en social media. 🤦🏽‍♂️

Willem
Willem
Reactie op  Mike
3 maanden geleden

Daar was ik mij al zeer van bewust de laatste tijd. Er worden veel gesprekken bekeken. Maar ook videogesprekken en telefoongesprekken worden getapt. Watsapp is onderdeel van Facebook dus dat ligt er dik bovenop evenals Twitter e.d. alle tegengeluiden worden de kiem gesmoord. Als er films online komen. Als je er niet als de kippen bij bent is het eraf.

Krikkem
Krikkem
1 jaar geleden

end to end encryption bestaat niet meer .zelfs bij geschreven brieven is er de mogelijkheid om de brieven ongeopend te scannen.alleen een idioot denkt dat whattsap berichten versleuteld zijn .als ze al pgp kunnen kraken…..

René
René
Reactie op  Krikkem
1 jaar geleden

Het is mij volstrekt onduidelijk waarom mensen die vaak met elkaar communiceren niet zelf een communicatie programma’tje met een encryptie inclusief een lokale sleutel per sessie in elkaar zetten. Zo gebeurt en meer betrouwbaar dan via een derde partij.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Het is wel degelijk een causaal verband tussen 5G en verzwakking van de menselijke weerstand met ernstige ziekmakende bijwerkingen tot gevolg. Of zijn er al heel gedegen en onafhankelijke onderzoeken gedaan die aantonen dat 5G 100% onschadelijk is voor de volksgezondheid.

5G is een honderden of duizenden miljarden grote goudmijn voor de gehele industrie dat men daarom zeer zeker een verband tussen 5G en ziekmakendheid uit alle macht zal ontkennen, ook al zou uit onderzoeken anders blijken.

Bij 5G zie eenzelfde patroon gevolgd worden als wat met Roundup gebeurde, waarbij de ziekmakendheid van het middel en het
daarbij behorende gevaarlijke manipuleren van plantaardig (dierlijk?) DNA omwille van duizenden miljarden grote belangen altijd is blijven ontkennen. Kwaadaardig en boosaardig op de meest vijandige wijze heeft Roundup en de van hen afhankelijke industrie altijd uit alle macht geprobeerd aan te tonen dat het bestrijdingsmiddel en het manipuleren van plantaardig en dierlijk DNA geen schade brengt aan milieu en mens. Hetzelfde kwaadaardige traject gaat men nu volgen bij het implementeren van G5.

exegese
exegese
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

@IIS, het is inderdaad zeer belangrijk mensen te wijzen op de immense en onontkoombare gevaren van 5G. Het onderstaande filmpje haalt voor mijn gevoel alle twijfel daaromtrent weg. Het zal de mensheid grotendeels vernietigen en de schamele rest volledig op de knieën dwingen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Alle 5G masten zo snel mogelijk uitschakelen zou de enige redding voor dit moment nog kunnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=602&v=ChS3J893rpI&feature=emb_logo

En dan hier : Samengevat zal je lichaam in een constante vorm van stress verkeren zonder pauze 24/7. Bekijk de video !! An every day major cime is facing humanity.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=279&v=Ua1QzJi6Cwc&feature=emb_logo

We zijn letterlijk gedegradeerd tot laboratoriumratten van the deep state. Ze doen wat ze willen en hebben alles onder controle zolang wij mee blijven werken.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1284&v=TDvLCPe8viU&feature=emb_logo

Check out this site : https://gedachtenvoer.nl/2019/06/11/5g-netwerk-gezondheid-privacy-controle-grid/

Willem
Willem
Reactie op  IIS
3 maanden geleden

Zo is t macht maakt geld, geld maakt macht.
Ik kan een compleet verhaal schrijven. Maar 5G heeft over duidelijk te maken met corona.
En er komt nog iets anders bij. Een project waar ze al jaren mee bezig zijn om de mensen te manipuleren en voor de gek te houden dat ze geen weet hebben van nep of realiteit. Project
B L U E B E AM

Axel M.
Axel M.
1 jaar geleden

Wat schreef ik pak weg een week geleden , Het corona virus word geactiveerd door de 5G ook omdat het geen virus is maar het een lichaams eigen immuum systeem is wat dus wordt geactiveerd door de 5G straling, omdat het lichaam werkt door en met energie , je hersenen, lichaam en alle verbindingen er tussen zijn electromachnetische verbindingen wat door 5G verstoord worden.
Daar waar het ” corona ” als eerste opdook waren in landen, steden waar de 5G net werd uitgerold.
Nu gebruikt de staat ” welke en waar dan ook ” het corona virus ” om tijdens het uitrollen van de 5G hun vinger naar de corona te wijzen om de illusie te wekken dat het NIETS met de 5G temaken heeft .
De scholen zijn dicht om in alle rust het 5G systeem daar alvast te kunnen aanbrengen.

Lees mijn +- een week oudere berichten er nog maar eens opna en je zal zien ….

Axel M.

Willem
Willem
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

Lijkt op het onderhoud aan de WTC gebouwen voor de demolition, arme kinderen en niemand die er iets aan kan doen want niet te bewijzen en als het te bewijzen valt is het te laat, welkom op aarde

anargie
anargie
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

hehe EINDELIJK iemand die de werken van Rudolf Steiner en Stefan Lanka BEGRIJPT!

Elise
Elise
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

In de ziekenhuizen enz. idem dito.
https://www.nu.nl/eindhoven/6027452/high-tech-campus-opent-5g-hub-om-de-technologie-in-praktijk-te-brengen.amp In dit ziekenhuis(wetenschappelijk) ben ik behandeld. Kunst daar lijkt op de kunst van in het vaticaan.
Geweldig dit systeem daar. Je kunt niet eens een afspraak maken voor het volgend jaar. Afdelingen werken niet samen, omdat het programma niet eens weet of je nieuw bent voor een afdeling. enz.
Google bedankt nu alle publieke zorginstellingen en wetenschappers die meegewerkt hebben.
Wij zijn dus gewoon een proefkonijn. Ik ben dus ook proefkonijn geweest.
Oh ja, in het ed stond dat alle afspraken op de oncologie door zouden gaan. Hoorde van iemand dat zijn chemo uitgesteld is voor 2 maanden. Midden in de behandeling dus. Dat kan dus echt niet. Maar we moeten wel ons gaan bekommeren om de corona zieken/zorgpersoneel(velen hebben niks te doen, want niemand wil nog naar het ziekenhuis)
Tuurlijk, want die brengen nu geld op.(wetenschap 5g/vaccin enz.) Niet te vergeten: de verzekeraars houden dus nu veel geld over.
Fuck the system!

Né S
Né S
1 jaar geleden

Facebook, Zuckerberg, is eigenaar van Whatsapp meen ik me te herinneren sinds ‘n paar jaar, correct me If I’m wrong, dat zegt al genoeg wat betreft data verzameling. Ik heb geen Facebook, Whatsapp of wat voor ‘n social onzin media dan ook. De verborgen agenda gaat zich langzaamaan ontvouwen, total control over mankind. We zullen het zien, of niet ? Trek je eigen conclusie. Blijf gezond en sterk.

frans
frans
1 jaar geleden

5g veroorzaakt geen corona.
5g veroorzaakt grote schade aan ons immuunsysteem en daarom vatbaar voor virussen.
5G is een gezondheids-ondermijnende golflengte.
Nu ons immuunsysteem reeds al is verzwakt door 4G radio en radar is 5G de meest agressieve dooddoener.
De cabal had miljarden doden op hun verlanglijstje. dat is niet gelukt. en dus hun plan mislukt.
Er komt na deze crisis een veilige 5G op de markt of in de lucht zo je wil.

vladi
vladi
Reactie op  frans
1 jaar geleden

niets in de lucht.geen draadloos,maar optic fiber.

Jeromy Johnson on 5G.

fff

Karel
Karel
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Onzin , als dat zo is zouden er veel meer Doden en besmettingen zijn.
Hoe verklaar je dat er dan zoveel doden in Ecuador Te betreuren zijn? Lijkt mij niet echt een 5g land…

vladi
vladi
Reactie op  Karel
1 jaar geleden

dus het IS onzin,omdat het jouw niet LIJKT dat 5g actief is in Equdor?

man man man

fff

Axel M.
Axel M.
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Hoy Frans
Ik denk dat je dit moet weten voordat je zegt dat 5G het corona niet aanwakkerd ; De officiele benaming van corona is multivesiclar endosome wat een lichaamseigen afweersysteem is tegen infecties en ook word geactiveerd door straling doordat de multivesiclar endosome het als een bedreiging dus als een infectie ziet . Zij hebben dit omgedoopt tot corona en er een virus van gemaakt wat het geen van beide is !

Axel M.

Né S
Né S
1 jaar geleden

Facebook, Zuckerberg, heeft Whatsapp overgenomen een flinke tijd terug, correct me If I’m wrong, dus dan weet je wel genoeg over de data verzameling. Ik heb geen Facebook, Whatsapp of wat voor andere Social media onzin dan ook. De geheime agenda wordt doorgevoerd, democratie is stervende. Stay safe en sterk.

Robin
Robin
Reactie op  Né S
1 jaar geleden

Uh deze website hoort ook bij social media. Misschien moet je niet hypocriet zijn en gewoon geen internet gebruiken.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Niet alleen 5G sowieso de bjzarre hoeveelheid straling is slecht voor mens en dier.

Boon
Boon
1 jaar geleden

Ok feiten,
5 G draait op ik meen 700 MHZ en 3.4 GHZ en 34 GHZ
Wifi wat bijna iedereen gebruikt draait op ruim 2400MHZ dus 2,4 GHZ
De bedoeling is dus 34 GHZ of hoger in je huis want dat werkt alleen op korte afstand.
Pik het gewoon niet kap met die zooi, koop een telefoon met kaart.
Vroeger hadden wij dat niet hoor, als we iemand nodig hadden gingen we naar een telefoon cel
Blijf ook allemaal lekker zoveel mogelijk contant betalen, pik het niet
Laat je niet opsluiten en geniet van je leven.
Laat je vooral niet chippen en of je in laten spuiten met gif van die gifmengers.
Kom op voor je zelf en verdedig je het is de dood of de gladiolen , dan maar dood maar neem er wel wat mee, goodluck everybody

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x