StralingCorona

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een theorie die stelt dat 5G de uitbraak van het coronavirus heeft veroorzaakt, wordt massaal verspreid op WhatsApp. Dat schrijft The Sun.

Het begon allemaal met een YouTube-video waarin dr. Thomas Cowan de corona-uitbraak tijdens een bijeenkomst in de Verenigde Staten linkt aan 5G.

Het filmpje, dat al honderdduizenden keren is bekeken, maakte veel los en leidde tot hevige kritiek.

Bekijk het hieronder:

Afrika

Tijdens zijn presentatie claimt dr. Cowan dat Afrika niet getroffen is door de corona-uitbraak omdat het continent ‘geen 5G-regio is’.

Sinds publicatie van de video zijn er duizenden coronagevallen geregistreerd in Afrika.

Mensen verspreiden de theorie nu massaal op Twitter en Whatsapp.

Officiële informatie

WhatsApp zei in een reactie samen te werken met ministeries, factcheckers en ngo’s, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie en de Britse overheid, om officiële informatie over het coronavirus aan te bieden.

De populaire chatapp heeft ook maatregelen getroffen die ervoor moeten zorgen dat berichten zich minder snel kunnen verspreiden.

[The Sun]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
2 jaren geleden

Censuur staat gelijk aan dictatuur!!

Mike
Mike
2 jaren geleden

Aha!!!

Hoe kunnen ze weten dat dit massaal op whatsapp gedeeld wordt????

Whatsapp is toch end-to-end encrypted?

Of verklapt whatsapp zich hier dat ze TOCH elk bericht (geautomatiseerd) lezen?

Bespioneert whatsapp ons toch?

Krikkem
Krikkem
2 jaren geleden

end to end encryption bestaat niet meer .zelfs bij geschreven brieven is er de mogelijkheid om de brieven ongeopend te scannen.alleen een idioot denkt dat whattsap berichten versleuteld zijn .als ze al pgp kunnen kraken…..

IIS
IIS
2 jaren geleden

Het is wel degelijk een causaal verband tussen 5G en verzwakking van de menselijke weerstand met ernstige ziekmakende bijwerkingen tot gevolg. Of zijn er al heel gedegen en onafhankelijke onderzoeken gedaan die aantonen dat 5G 100% onschadelijk is voor de volksgezondheid.

5G is een honderden of duizenden miljarden grote goudmijn voor de gehele industrie dat men daarom zeer zeker een verband tussen 5G en ziekmakendheid uit alle macht zal ontkennen, ook al zou uit onderzoeken anders blijken.

Bij 5G zie eenzelfde patroon gevolgd worden als wat met Roundup gebeurde, waarbij de ziekmakendheid van het middel en het
daarbij behorende gevaarlijke manipuleren van plantaardig (dierlijk?) DNA omwille van duizenden miljarden grote belangen altijd is blijven ontkennen. Kwaadaardig en boosaardig op de meest vijandige wijze heeft Roundup en de van hen afhankelijke industrie altijd uit alle macht geprobeerd aan te tonen dat het bestrijdingsmiddel en het manipuleren van plantaardig en dierlijk DNA geen schade brengt aan milieu en mens. Hetzelfde kwaadaardige traject gaat men nu volgen bij het implementeren van G5.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x