Homepagina » Mens en Dier » Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’
coronagezant
Foto: Bundesministerium für Europa, Integration und Äußeres CC BY 2.0

Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’

De speciale coronagezant van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), David Nabarro, heeft wereldleiders opgeroepen te stoppen met het instellen van lockdowns om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.

“Bij de WHO zijn we geen voorstander van lockdowns als voornaamste instrument om dit virus in te dammen,” zei Nabarro donderdag in een interview met The Spectator. “Een lockdown is in onze ogen alleen gerechtvaardigd om tijd te winnen zodat je kunt reorganiseren, hergroeperen en je uitgeputte zorgmedewerkers kunt beschermen, maar over het algemeen doen we het liever niet.”

Verschrikkelijke wereldwijde catastrofe

Nabarro wees erop dat lockdowns veel nevenschade veroorzaken, vooral bij arme mensen. Hij waarschuwde dat de wereldarmoede volgend jaar waarschijnlijk gaat verdubbelen. Ook kinderondervoeding gaat verdubbelen, aangezien kinderen geen maaltijden meer krijgen op school, aldus de coronagezant.

“Dit is een verschrikkelijke wereldwijde catastrofe,” benadrukte hij. “We roepen alle wereldleiders op: gebruik lockdowns niet langer als voornaamste manier om het virus in te dammen, ontwikkel betere systemen om dat te doen, werk samen en leer van elkaar. Onthoud dat lockdowns arme mensen een heel stuk armer maken.”


Robert Jensen reageert:


[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rudy
rudy
7 maanden geleden

Ik hoop dat pinokkio en bloemschoen hier goed naar luisteren voordat ze morgenavond weer wat onsamenhangend gaan staan brabbelen en liegen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
7 maanden geleden

Ach maar het World Hugo Organisation vind echt wel dat iedereen naar hem moet luisteren. Hij is niet voor niets Furher Hugo Claus. Hoe hoger de geest hoe groter het beest.

Harrie
Harrie
7 maanden geleden

Sinds de WHO, in het bijzonder de baas,buikspreekpop van Bill Gates, (Ha Tedros) aangeklaagd wordt voor misdaden tegen de menselijkheid vanwege hun lockdown scenario en diens gevolgen vanwege een griep met ifr van 0.13, draait de WHO, ze voelen de hete adem van een tribunaal. Als het aan Diederik Gommers en Rutte ligt komt die er, (tenzij Merkel dat niet wil). En dat terwijl het niet werkt.
https://t.co/KEDNlIjv92?amp=1

Willem
Willem
7 maanden geleden

Morgen de stemming noodwet en in de avond direct een persconferentie met nieuwe maatregelen, reken er maar op dat niemand meer de deur uit mag en doe je dat toch wordt je in elkaar getrapt door “onze” politie agenten, het zal niet lang duren voor ze op je schieten. Je hebt gezien de afgelopen 7 maanden hoe ze tekeer gingen tegen mensen, ik kan er niet meer om lachen om die lieden met mondkapjes en de winkels die het adviseren. Er zit trouwens Teflon in die mondkapjes dat langzaam je longen dichtslibt, er is meer “corona” in gebieden waar 5G (wat ingezet wordt als wapen zoals Mona Keyzer liet vallen in de 2e kamer, op youtube te vinden) actief is, ook geen toeval. Dit gaat om genocide en we kunnen er niks tegen doen want we zijn met te weinig, verdeel en heers heeft weer zijn werk gedaan.

Peter
Peter
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Dat gebeurt alleen maar als je dat toelaat. “We kunnen er niks tegen doen” is nu juist hetgeen ze willen dat je denkt. Dat is de programmatie. Zij zijn 1%, wij 99%. We kunnen er niks tegen doen? Ik dacht het wél.
Het simpele antwoord is NEE op alles. NEE ik doe dat niet. Wat gaan “ze” er dan tegen doen?
Als miljoenen mensen dat zeggen.

LUCIA
LUCIA
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Ook domheid en wegkijken want het is anders zo’n klote werkelijkheid …neen dan maar liever je schermpjeswereld… weer een leuke selfie en banale boodschap, de wereld in… en dat moet allemaal nog sneller.
Na Evolutie komt Devolutie..and the devil likes that!!!!

Margie
Margie
7 maanden geleden

Als het kalf verdronken is, dempt men de put…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

DE KOP IS ERAF !… De media gaat straks een andere toon zingen !! We are WINNING !!

President Trump kan goed dansen
https://www.youtube.com/watch?v=u9X3nUmDJuY

BB
BB
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Laat Trump erbuiten! dit is Nederland!

johan den haag
johan den haag
7 maanden geleden

Diederik Gommers,

Ohohoh,

Wat sla je nu een modderfiguur!

Mikkel
Mikkel
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Weer zo iemand met hele dubieuze belangen.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Mikkel
7 maanden geleden

Ja Oh Oh den Haag , stad van dubbel boekhouden, draaimolen politici, idd dubieuze belangen en desastreuze maatregelen, ondersteund door u vraagt wij draaien instituten RIVM, Rijkswaterstaat, Planbureau allemaal Mengele’s met foute muziek!!

Tony
Tony
7 maanden geleden

Is hier de conclusie dat er binnen het WHO mensen wakker worden en door hebben dat zij door Bill Gates en Tedros op het verkeerde been zijn gezet. De vraag is dan of mensen binnen het WHO al die tijd monddood gemaakt zijn?

Dan kan er sprake zijn van een opsplitsing binnen het WHO. Dat is dan in elk geval hoopvol en ik hoop dat er nog meer mensen komen die zich tegen de plannen van Bill Gates en Tedros verzetten. Wat mij betreft mag dat gerust op een hardere en agressieve manier. Want voor de veroorzakers van deze “pandemie” met alle ellende die daar mee gepaard gaat, hoef je geen respect of medelijden te hebben.

Dan zouden regeringen toch ook moeten doorhebben dat zij gebruikt zijn om de sinistere plannen van Bill Gates en het WHO uit te voeren en dat het RIVM/OMT hiervan een verlengstuk zijn.

BB
BB
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

De WHO is niet op het verkeerde been gezet, want de WHO misleid de mensheid zelf door een niet gevaarlijk ‘virus’ te classifiseren tot de A-status van de meest gevaarlijke ziektes zoals HIV en Ebola. Ze zijn eerder geloofwaardigheid aan het verliezen dus wellicht daarom deze zet.

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

De regeringen zijn niet gebruikt, maar zitten, al dan niet vrijwillig, ook in het complot en worden ondersteund door het OMT en RIVM.
De WHO heeft sinds 16 maart de politieke macht v.w.b. volksgezondheid in Nederland overgenomen, wat dat betreft zijn Rutte en de Jonge alleen nog maar uitvoerders, ze beslissen niet veel meer zelf.
In het OMT zitten ook mensen die een functie binnen de WHO bekleden.

De meeste politici zijn wel op een of andere manier te chanteren of hebben gigantische belangen bij wat er nu gebeurt.
Er staan niet voor niets aardig wat Nederlandse politici op de zwarte lijst van Trump.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Bas Quarks
7 maanden geleden

Hebben allemaal op een eiland gezeten met een kind op schoot… vuile pedo’s, uitschot!!

Gladiator
Gladiator
7 maanden geleden

Dat tuig in het Haagse poppentheater weet zich met zekerheid niet meer hieruit te lullen wat betekend dat ze zullen doorgaan met hun achterlijke maatregelen en vasthouden aan het domme idee dat er een “virus bestaat dat mensen ziek maakt en zelfs kan doden” wat grenst aan totale waanzin!!!!

Deze “noodwet” zal doorgaan en met zekerheid NIET voor een virus dat niet bestaat maar voor heel iets anders. Alleen kom je gewoonweg niet door met woorden bij die psychopaten in den Haag.

Een ding hoop ik vurig…..en dat is dat de mensen in Nederland NOOIT zullen vergeten WAT hun is aangedaan en door WIE.

Daarbij, als dit tuig na dit desastreuze allesvernietigende beleid gewoon mag blijven zitten, en ik bedoel dus echt iedereen in dat totaal corrupte poppentheater dus INCLUSIEF de zogenaamde oppositie die geen oppositie is alsmede de top ambtenaren dan is het een kwestie van zéér korte tijd alvorens we wederom in zoiets terecht zullen komen alleen zullen ze dán van hun achterlijke fouten geleerd hebben en met volle kracht 5G in gaan zetten om een en ander in “goede banen te leiden” zodat de lijken opgestapeld langs de straten zullen liggen….

Dat zal namelijk het resultaat zijn van het laten zitten van doorgedraaide psychopaten…

Weg ermee inclusief dat Koninkje…..

Gladiator

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Helemaal met je eens rebelse gladiator !!! Nu nog hopen dat die dombo’s dat eindelijk gaan inzien… man wat een zielig naïef zootje mensen toch hier in dit land…het gros is zo dom als een deur!!!Die kunnen revolutie niet eens spellen laat staan uitvoeren. We zijn gewoon grandioso genaaid door coa en oppositie …left wing right wing same bird!!

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Wat is nog steeds de 1,5 meter, muilkorven en quarantaine flauwekul dan?
Mijns inziens is dit ook nog steeds behorende tot de lockdown en op zijn minst om het volk te onderdrukken.

Laat ons niets wijsmaken!

x

Check Also

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x