Mens en DierCorona

Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De speciale coronagezant van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), David Nabarro, heeft wereldleiders opgeroepen te stoppen met het instellen van lockdowns om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.

“Bij de WHO zijn we geen voorstander van lockdowns als voornaamste instrument om dit virus in te dammen,” zei Nabarro donderdag in een interview met The Spectator. “Een lockdown is in onze ogen alleen gerechtvaardigd om tijd te winnen zodat je kunt reorganiseren, hergroeperen en je uitgeputte zorgmedewerkers kunt beschermen, maar over het algemeen doen we het liever niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verschrikkelijke wereldwijde catastrofe

Nabarro wees erop dat lockdowns veel nevenschade veroorzaken, vooral bij arme mensen. Hij waarschuwde dat de wereldarmoede volgend jaar waarschijnlijk gaat verdubbelen. Ook kinderondervoeding gaat verdubbelen, aangezien kinderen geen maaltijden meer krijgen op school, aldus de coronagezant.

“Dit is een verschrikkelijke wereldwijde catastrofe,” benadrukte hij. “We roepen alle wereldleiders op: gebruik lockdowns niet langer als voornaamste manier om het virus in te dammen, ontwikkel betere systemen om dat te doen, werk samen en leer van elkaar. Onthoud dat lockdowns arme mensen een heel stuk armer maken.”


Robert Jensen reageert:


[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rudy
rudy
3 jaren geleden

Ik hoop dat pinokkio en bloemschoen hier goed naar luisteren voordat ze morgenavond weer wat onsamenhangend gaan staan brabbelen en liegen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Ach maar het World Hugo Organisation vind echt wel dat iedereen naar hem moet luisteren. Hij is niet voor niets Furher Hugo Claus. Hoe hoger de geest hoe groter het beest.

Harrie
Harrie
3 jaren geleden

Sinds de WHO, in het bijzonder de baas,buikspreekpop van Bill Gates, (Ha Tedros) aangeklaagd wordt voor misdaden tegen de menselijkheid vanwege hun lockdown scenario en diens gevolgen vanwege een griep met ifr van 0.13, draait de WHO, ze voelen de hete adem van een tribunaal. Als het aan Diederik Gommers en Rutte ligt komt die er, (tenzij Merkel dat niet wil). En dat terwijl het niet werkt.
https://t.co/KEDNlIjv92?amp=1

Willem
Willem
3 jaren geleden

Morgen de stemming noodwet en in de avond direct een persconferentie met nieuwe maatregelen, reken er maar op dat niemand meer de deur uit mag en doe je dat toch wordt je in elkaar getrapt door “onze” politie agenten, het zal niet lang duren voor ze op je schieten. Je hebt gezien de afgelopen 7 maanden hoe ze tekeer gingen tegen mensen, ik kan er niet meer om lachen om die lieden met mondkapjes en de winkels die het adviseren. Er zit trouwens Teflon in die mondkapjes dat langzaam je longen dichtslibt, er is meer “corona” in gebieden waar 5G (wat ingezet wordt als wapen zoals Mona Keyzer liet vallen in de 2e kamer, op youtube te vinden) actief is, ook geen toeval. Dit gaat om genocide en we kunnen er niks tegen doen want we zijn met te weinig, verdeel en heers heeft weer zijn werk gedaan.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x