Homepagina » Mens en Dier » Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’
coronagezant
Foto: Bundesministerium für Europa, Integration und Äußeres CC BY 2.0

Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’

De speciale coronagezant van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), David Nabarro, heeft wereldleiders opgeroepen te stoppen met het instellen van lockdowns om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.

“Bij de WHO zijn we geen voorstander van lockdowns als voornaamste instrument om dit virus in te dammen,” zei Nabarro donderdag in een interview met The Spectator. “Een lockdown is in onze ogen alleen gerechtvaardigd om tijd te winnen zodat je kunt reorganiseren, hergroeperen en je uitgeputte zorgmedewerkers kunt beschermen, maar over het algemeen doen we het liever niet.”

Verschrikkelijke wereldwijde catastrofe

Nabarro wees erop dat lockdowns veel nevenschade veroorzaken, vooral bij arme mensen. Hij waarschuwde dat de wereldarmoede volgend jaar waarschijnlijk gaat verdubbelen. Ook kinderondervoeding gaat verdubbelen, aangezien kinderen geen maaltijden meer krijgen op school, aldus de coronagezant.

“Dit is een verschrikkelijke wereldwijde catastrofe,” benadrukte hij. “We roepen alle wereldleiders op: gebruik lockdowns niet langer als voornaamste manier om het virus in te dammen, ontwikkel betere systemen om dat te doen, werk samen en leer van elkaar. Onthoud dat lockdowns arme mensen een heel stuk armer maken.”


Robert Jensen reageert:


[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rudy
rudy
11 maanden geleden

Ik hoop dat pinokkio en bloemschoen hier goed naar luisteren voordat ze morgenavond weer wat onsamenhangend gaan staan brabbelen en liegen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
11 maanden geleden

Ach maar het World Hugo Organisation vind echt wel dat iedereen naar hem moet luisteren. Hij is niet voor niets Furher Hugo Claus. Hoe hoger de geest hoe groter het beest.

Harrie
Harrie
11 maanden geleden

Sinds de WHO, in het bijzonder de baas,buikspreekpop van Bill Gates, (Ha Tedros) aangeklaagd wordt voor misdaden tegen de menselijkheid vanwege hun lockdown scenario en diens gevolgen vanwege een griep met ifr van 0.13, draait de WHO, ze voelen de hete adem van een tribunaal. Als het aan Diederik Gommers en Rutte ligt komt die er, (tenzij Merkel dat niet wil). En dat terwijl het niet werkt.
https://t.co/KEDNlIjv92?amp=1

Willem
Willem
11 maanden geleden

Morgen de stemming noodwet en in de avond direct een persconferentie met nieuwe maatregelen, reken er maar op dat niemand meer de deur uit mag en doe je dat toch wordt je in elkaar getrapt door “onze” politie agenten, het zal niet lang duren voor ze op je schieten. Je hebt gezien de afgelopen 7 maanden hoe ze tekeer gingen tegen mensen, ik kan er niet meer om lachen om die lieden met mondkapjes en de winkels die het adviseren. Er zit trouwens Teflon in die mondkapjes dat langzaam je longen dichtslibt, er is meer “corona” in gebieden waar 5G (wat ingezet wordt als wapen zoals Mona Keyzer liet vallen in de 2e kamer, op youtube te vinden) actief is, ook geen toeval. Dit gaat om genocide en we kunnen er niks tegen doen want we zijn met te weinig, verdeel en heers heeft weer zijn werk gedaan.

x

Check Also

van houwelingen

Kamerlid Van Houwelingen haalt hard uit naar IC-baas Gommers: ‘Wat een totaalidioot’

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging ...

arts

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Volgende week wordt de coronapas in Nederland ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x