CoronaBuitenland

Nigel Farage ontploft live op tv: ‘Ik wil weten waarom we voorgelogen zijn over de covidvaccins’

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Ons werd verteld: neem het vaccin, het zogenaamde ‘vaccin’, en je zult geen corona krijgen en bent niet besmettelijk. “Dat bleek volstrekt onwaar te zijn,” zei Nigel Farage op GB News.

Ons werd verteld dat het vaccin veilig was en inmiddels zijn er ouderen die al zeven zogenaamde ‘vaccins’ hebben gehad. Normaal gesproken neem je een vaccin en ben je voor de rest van je leven beschermd, aldus Farage.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerend aantal

Hij pleit voor een grootschalig onderzoek naar de schade die is veroorzaakt door het vaccin. Farage wees erop dat een ‘alarmerend aantal’ mensen – met name jonge mannen – myocarditis en andere hartaandoeningen kreeg.

“Ik wil weten waarom we zijn voorgelogen,” zei de politicus. “Ik wil weten waarom ze kinderen probeerden te vaccineren. Kinderen in de basisschoolleeftijd.”

Draconisch systeem

Boris Johnson tuigde een draconisch systeem op: als je het vaccin niet neemt, vermoord je je opa en oma. Het bleek allemaal volstrekt onwaar te zijn, benadrukte Farage, die nog eens pleitte voor een uitgebreid onderzoek.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 241 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
2 maanden geleden

Mocht Farage hiermee de kudde bereiken,
dan is de achilleshiel geraaktvan het moorddadige systeem en ’t meerderheidsgeloof in zijn legitimiteit.

Het heeft immers maar maar zoveel kracht als we het toestaan.
En dan….ja dan ontvlamt hopelijk de woedestorm los en krijgen ze de boemerang die al te lang op zich laat wachten….

De psychopaten zullen nu haast maken gebeurtenissen te veroorzaken ter afleiding daarvan…..stroomuitval, of zelfs de gruwelijkheid van oorlog……

Annette
Annette
2 maanden geleden

Geweldig om weer wat te zien en te horen van Nigel Farage.

Mijn man en ik hebben hem in 2016 live meegemaakt in Volendam. Hij was daar op uitnodiging van de club, die het Oekraïne referendum had georganiseerd.

Mijn man en ik waren toen vrijwilligers en hebben een paar duizend flyers in de brievenbussen gedaan.

Nigel was daar natuurlijk, omdat hij één van de belangrijkste gezichten was van de Brexit campagne.

Na de Brexit heeft hij zich enigszins teruggetrokken uit de politiek. Voor zover ik begrepen heb, werden hij en zijn gezin bedreigd.

Ik vond hem ook altijd al een grote kanjer in het Europees Parlement. Hij stak werkelijk met kop en schouders uit boven de rest.

Maar hij laat dus weer van zich horen. En NU dus wat betreft de verschrikkelijke gevolgen van de zogenaamde “corona” epidemie.

Goed dat hij zich uitspreekt hoor, maar, héél eerlijk, het blijft natuurlijk inmiddels wel het paard achter de wagen spannen.

Ook in het Verenigd Koninkrijk is de regering geïnfiltreerd door die vreselijke organisatie, genaamd World Economic Forum. Dus moeten de oogjes gesloten blijven en de kaken stijf op elkaar geklemd.

Toch zie ik ook wel weer een lichtpuntje: met alle informatie, die er de afgelopen paar jaren is vrijgekomen, lijkt het er op, dat steeds minder mensen nog vertrouwen hebben in hun regering EN de hele medische wereld.

WIJ begonnen jaren geleden met een gezonde achterdocht tegen de nodige instituties. En het aantal mensen, dat daar ooit mee begon, is inmiddels uitgegroeid tot een steeds groter geheel.

En dat geeft de burger in ieder geval moed.

Bij de laatste conferentie van het WEF was het belangrijkste thema: het terugwinnen van het vertrouwen.

IK doe bij deze een voorspelling: DAT GAAT ZEKER NIET MEER LUKKEN.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
2 maanden geleden

Waarom trekt Nigel er niet gelijk die globale moordenaars en die nazi van het wef er bij dat ze terugwillen naar een klein aantal mensen op de aardkloot.

Locke
Locke
2 maanden geleden

Hij vraagt naar iets wat die niet zou weten? Dit is het grootste staaltje volksverlakkerij na de stadsbrand van Londen in 1666, Nigel Farage spant nu wel de kroon, wat is dit Nigel niet iedereen is van gisteren! Ik had je altijd hoog zitten maar nu voor dombo spelen dat kan niet aar zijn.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x