Buitenland

Presidentskandidaat Robert F. Kennedy: dit is de waarheid over de oorlog in Oekraïne

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De defensie-industrie wil de NAVO continu uitbreiden. Waarom? Omdat landen die lid worden flink moeten investeren in wapens. En belangrijker nog: hun orders moeten plaatsen bij specifieke bedrijven.

De Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. noemt in een filmpje op X wapenfabrikanten Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Boeing en Lockheed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In maart 2022 zette de Amerikaanse overheid 113 miljard dollar opzij voor Oekraïne. Sindsdien zijn er nog vele tientallen miljarden vrijgemaakt. Na de oorlog moet alles wat we vernietigd hebben weer worden opgebouwd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voorwaarden

Senator Mitch McConnell liet zich ontvallen dat al dat geld niet echt naar Oekraïne gaat, maar naar Amerikaanse wapenfabrikanten.

En wie is de eigenaar van die bedrijven? BlackRock.

Senator Tim Scott zei dat Oekraïne het geld niet cadeau krijgt, maar dat het gaat om een lening. Waarom noemen ze het een lening? Zodat ze daar voorwaarden aan kunnen verbinden, zei Kennedy. Denk daarbij aan extreme bezuinigingen. Oekraïne moet bovendien alle staatsbezittingen verkopen aan multinationals, waaronder alle landbouwgrond, de meest vruchtbare landbouwgrond ter wereld, de broodmand van Europa.

Meer dan een half miljoen Oekraïense jongens zijn gestorven om die grond bij Oekraïne te houden. Dertig procent van de grond is inmiddels al verkocht aan DuPont, Cargill en Monsanto. Wie is de eigenaar van die bedrijven? BlackRock.

Recht voor onze neus

En wie gaat helpen bij de wederopbouw van Oekraïne? BlackRock.

Ze doen dit recht voor onze neus. Het interesseert ze niet dat wij het weten omdat ze weten dat ze ermee weg kunnen komen. Hoe? Door te zorgen dat wij oorlog met elkaar blijven voeren. Ze zetten mensen tegen elkaar op: blank tegen zwart, links tegen rechts, enzovoorts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 206 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
5 maanden geleden

Eindelijk de WAARHEID.
Alleen bijna niemand gelooft het.

Peter
Peter
5 maanden geleden

Klopt helemaal, iedereen word tegen elkaar opgezet en is een goed doordacht plan dat denktanks verzinnen , verdeel en heers ,blank/zwart , man/vrouw/trans/homo, immigranten tegen het volk, klimaat, XR,en mensen worden bang gemaakt door van alles en nog wat

Antiislam
Antiislam
5 maanden geleden

Meeste mensen hebben hier geen weet van

C Nagel
C Nagel
5 maanden geleden

Alleen mogelijk met militaire kracht,en strategie en ja 100% WAAR…. Dit keer is het raak ..volg Q of The Great Awakening. onderzoek zelf er is zo veel te vinden..

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x