CoronaMens en Dier

Jurist en ChristenUnie-Kamerlid botsen op Twitter: ‘Geen advies over coronafantasieën, maar strafrechtelijk onderzoek’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

“Yes! Mijn motie om als corona in de herfst op zou laaien naast het OMT ook een Maatschappelijk Impact Team te laten adviseren, is met brede steun aangenomen!” jubelde ChristenUnie-Kamerlid Mirjam Bikker op Twitter. “Alleen de VVD stemde tegen. Het is belangrijk om afwegingen te maken met het oog op de impact van de hele samenleving.”

Hoax

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols haalde fel uit naar het Kamerlid. “Niemand zit nog te wachten op wat voor advies dan ook over oplaaiende coronafantasieën. Niet van het OMT en ook niet van een ander team. De aandacht moet uitgaan naar een strafrechtelijk onderzoek tegen de mensen die verantwoordelijkheid dragen voor deze hoax,” repliceerde hij.

“Terwijl velen geliefden verloren hebben, er duizenden mensen met long-Covid zijn en de zorg de meest intense jaren van de afgelopen decennia heeft gehad, begint meneer Pols over een hoax en strafrechtelijk vervolgen. Je moet maar durven. Of zou het zelfreflectie zijn?” vroeg Bikker vervolgens.

Honderden kritische reacties

Het Kamerlid kreeg honderden kritische reacties op deze ene tweet. “Wakker worden!” riep Ria. Hanneke zei: “Succes, Mirjam, met je sprookje!” Fleur voegde toe: “Knap hoeveel fouten je in één tweet kan plaatsen.” Ton stelde: “Gewoon meestemmen met de coalitie, niet zelf nadenken en je mond houden.”

Pols haalde andermaal uit: “Bij een hoax wordt een beeld geschetst dat niet overeenkomt met de werkelijkheid, zoals Mirjam hier weer doet. Geen data en feiten, maar appelleren aan emotie.”


5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

JE BENT 100% BEDONDERD DOOR GEVAARLIJKE CRIMINELEN als je…

Nog steeds een booster nodig hebt nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds getest moet worden nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds een masker moet dragen nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds opgenomen moet worden in het ziekenhuis na volledig gevaccineerd te zijn, is het waarschijnlijk tijd dat je toegeeft dat je bedonderd bent!

Ros
Ros
2 maanden geleden

Zij van de Christen Unie staan erom bekend in sprookjes te geloven. De misplaatse blijheid over een MIT toevoegen is belachelijk. We moeten van dat OMT af en van die waardeloze politiek die steeds meer fungeert als tegenstander van ons burgers.

Underground
Underground
2 maanden geleden

(mirjam bikker) Simpele ziel, die denkt dat wat zei doet en zegt belangrijk is. Niets is minder waar, je bent een meeloper. En staat daar voor je eigen belang, 140,000 euro per jaar ? Om deze poppenkast draaiende te houden. En de mensen in Nederland dood te laten vallen. Ook jij word niet vergeten…

T,A
T,A
2 maanden geleden

het enige wat oplaait in de herfst is het protest van het volk tegen alle maatregelen.

en hopelijk het ontslag van het kabinet

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x