CoronaMens en Dier

Jurist en ChristenUnie-Kamerlid botsen op Twitter: ‘Geen advies over coronafantasieën, maar strafrechtelijk onderzoek’

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

“Yes! Mijn motie om als corona in de herfst op zou laaien naast het OMT ook een Maatschappelijk Impact Team te laten adviseren, is met brede steun aangenomen!” jubelde ChristenUnie-Kamerlid Mirjam Bikker op Twitter. “Alleen de VVD stemde tegen. Het is belangrijk om afwegingen te maken met het oog op de impact van de hele samenleving.”

Hoax

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols haalde fel uit naar het Kamerlid. “Niemand zit nog te wachten op wat voor advies dan ook over oplaaiende coronafantasieën. Niet van het OMT en ook niet van een ander team. De aandacht moet uitgaan naar een strafrechtelijk onderzoek tegen de mensen die verantwoordelijkheid dragen voor deze hoax,” repliceerde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Terwijl velen geliefden verloren hebben, er duizenden mensen met long-Covid zijn en de zorg de meest intense jaren van de afgelopen decennia heeft gehad, begint meneer Pols over een hoax en strafrechtelijk vervolgen. Je moet maar durven. Of zou het zelfreflectie zijn?” vroeg Bikker vervolgens.

Honderden kritische reacties

Het Kamerlid kreeg honderden kritische reacties op deze ene tweet. “Wakker worden!” riep Ria. Hanneke zei: “Succes, Mirjam, met je sprookje!” Fleur voegde toe: “Knap hoeveel fouten je in één tweet kan plaatsen.” Ton stelde: “Gewoon meestemmen met de coalitie, niet zelf nadenken en je mond houden.”

Pols haalde andermaal uit: “Bij een hoax wordt een beeld geschetst dat niet overeenkomt met de werkelijkheid, zoals Mirjam hier weer doet. Geen data en feiten, maar appelleren aan emotie.”


5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

JE BENT 100% BEDONDERD DOOR GEVAARLIJKE CRIMINELEN als je…

Nog steeds een booster nodig hebt nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds getest moet worden nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds een masker moet dragen nadat je volledig gevaccineerd bent…
En nog steeds opgenomen moet worden in het ziekenhuis na volledig gevaccineerd te zijn, is het waarschijnlijk tijd dat je toegeeft dat je bedonderd bent!

Underground
Underground
2 jaren geleden

(mirjam bikker) Simpele ziel, die denkt dat wat zei doet en zegt belangrijk is. Niets is minder waar, je bent een meeloper. En staat daar voor je eigen belang, 140,000 euro per jaar ? Om deze poppenkast draaiende te houden. En de mensen in Nederland dood te laten vallen. Ook jij word niet vergeten…

T,A
T,A
2 jaren geleden

het enige wat oplaait in de herfst is het protest van het volk tegen alle maatregelen.

en hopelijk het ontslag van het kabinet

T.van den Dries.
T.van den Dries.
2 jaren geleden

Zo is het Mijnheer Pols. Allemaal voor een tribunaal.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x