Mens en Dier

Fleur Agema haalt snoeihard uit: ‘Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een met corona besmette man mocht samen met zijn vrouw overal naar binnen. De man belde de GGD en kreeg de bevestiging dat hun QR-code gewoon geldig zou blijven vanwege hun vaccinatie.

Het stel kon na een positieve coronatest uit eten, naar het Amsterdam Dance Event én op vakantie. “Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die na een vaccinatie toch besmet wordt en zijn QR-code behoudt om overal toegang te blijven houden,” zei de man tegen Hart van Nederland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Geef ons onze vrijheid terug nu!

Het ministerie van Volksgezondheid zei in een reactie: “Het is wat het is.” Volgens het ministerie is het ‘technisch niet haalbaar’ om dat aan te passen.

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt op Twitter snoeihard uit naar de coronaminister. “Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid. Geef ons onze vrijheid terug nu!”

Hugo de Jonge vraagt met spoed 400 IC-plekken. O nee, wacht…

Agema vindt het ook onbestaanbaar dat er na ruim anderhalf jaar nog altijd geen extra IC-bedden zijn geregeld. Toen minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus burgemeesters maandag vroeg om snel 800 opvangplekken voor asielzoekers in te richten, twitterde ze: “Hugo de Jonge vraagt met spoed 400 IC-plekken. O nee, wacht…”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
2 jaren geleden

grijns
ja hoe duidelijk kan het zijn

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Is het toeval dat de woorden beleid en debiel uit precies dezelfde letters bestaat ?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Totaal Ziek Beleid?!!…..Hahahahaha…had je iets anders verwacht dan, van een compleet doorgesnoven Narcistische, Psychopatische, Levensgevaarlijk Gestoorde Oorlogsmisdadiger & Landverrader als Herr Doktor Hugo Mengele dan? Er is sinds de Start van deze hele Prik-Campagne nog helemaal NIEMAND geweest, niet bij het RIVM, het Ministerie van VWS, GGD, OMT…die me de simpele vraag kan beantwoorden:

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen Gevaccineerden & Ongevaccineerden…want dat is er namelijk NIET…behalve dan dat Gevaccineerden hun immuunsysteem kapot hebben gemaakt en vanaf nu dus ALLE Ziekenhuisbedden gaan bezetten..

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Waren mensenrechten maar net zo onschendbaar als de ministers die ze met voeten treden.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x