Homepagina » Binnenland » ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’
coronapandemie
Foto: YouTube/Lange Frans

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd dat de coronapandemie niet is wat het lijkt. Bill Gates heeft de hele gezondheidszorg in zijn zak. De WHO en aanverwante instanties hebben gewoon een Joop van den Ende-theaterproductie in scène gezet, zegt de hiphopartiest in zijn podcast.

“Kijk wie Gates de afgelopen jaren allemaal heeft betaald in Nederland. Maar liefst 149 instellingen – waaronder de journalistiek, media, universiteiten en ziekenhuizen – hebben een ‘donatie’ ontvangen om de duistere vaccin-agenda van Gates door te voeren.”

Lange Frans gelooft dat 9/11 ook zo’n staged operatie is geweest. “Nieuwsberichten werden eerder de wereld in geholpen dan de dingen daadwerkelijk gebeurd waren, denk bijvoorbeeld aan de BBC.”

‘Het is allemaal gepland’

“WTC7 was een ongelooflijk groot kantoorpand waar de CIA, Belastingdienst en dingen van het Pentagon zaten. Een kleine kantoorbrand zou ervoor hebben gezorgd dat het hele ding instortte. Dat de twee main torens instortten, was op zich al een raadsel en had nooit kunnen gebeuren.”

Als dat al gestaged was, dan is iets als een coronapandemie [al helemaal gestaged], aldus Lange Frans.

Zijn gast Robert Tettero voegde toe: “Het is allemaal gepland. Je moet ervan uitgaan dat alles wat je op het wereldtoneel ziet, georkestreerd is. Ze proberen alles te vernietigen. We hebben te maken met criminelen, met psychopaten en die behoren tot een cult. En die cult gaat duizenden jaren terug. De Babylonische priesterorde.”

“Ik hoopte heel lang dat het niet waar is, maar de verhalen die naar buiten komen via verschillende wegen zijn dat we geregeerd worden door een in en in slechte, satanistische, bloed drinkende elite die toch op een bepaalde manier geloven dat het aanbidden van het slechte hen een bepaalde power geeft.”

Bekijk het gesprek hieronder. Frans legt ook uit waarom hij hard bidt voor het gevangenschap van voormalig minister Hillary Clinton.

[Lange Frans]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 maanden geleden

Beste mensen. Naar mijn mening zijn de aanslagen op de WTC gebouwen in scene gezet. Ik heb van iemand gehoord, en dat is al weer vele jaren geleden, dat Joodse werknemers de dag er voor benaderd zijn om de bewuste dag van de aanslag niet naar hun werk te gaan. Het zou dus wel eens interessant kunnen zijn om daadwerkelijk uit te zoeken hoeveel Joodse mensen er in het WTC-gebouw werkten en hoeveel Joodse mensen er omgekomen zijn. Dat zou het een en ander kunnen verklaren.

In het 3e gebouw dat is vernietigd werd onderzocht waar de vele miljarden naar toe waren gegaan, waar geen verklaring voor was. Dat gold ook voor de vernietigde afdeling in het Pentagon. Het waren dus gerichte aanslagen.

Maar waar het er nou echt om gaat is het volgende. Sindsdien is de paniek toegeslagen, angst overheerst, en is de Irisscan in gebruik om internationale reizigers te monitoren. Met dat systeem kun je de bewegingen van mensen wereldwijd, maar ook veel andere zaken, in een digitaal bestand vastleggen. Denk bijvoorbeeld ook aan al die digitale financiele transacties die er sinds het begin van de crisis zijn gedaan. Alles is dus te controleren, maar ook te manipuleren. Ik heb geen idee waar dit zal ophouden en de onderhuidse chip, waarvoor de uitvoerende taak bij Ian Monk ligt, zal daar ook mee te maken hebben. Daarvoor moest dus ook een reden worden bedacht om dit plan door te voeren.

Dan zou het wereldwijd inenten van mensen, n.a.v. het zogenaamde Coronavirus, dit mogelijk maken. En daarvoor moet je dus alle regeringen op je hand krijgen en dus manipuleren, anders lukt dit plan niet.

Daar gaat het in deze crisis om. Het is onderdeel van een veel groter plan. Tot hoever, en op welke manier, kun je nieuwe systemen doorvoeren, zonder dat mensen en regeringen dit door hebben of niet meer accepteren.

Daar is door de boosdoeners en uitvoerders van dit mens vernietigend plan heel goed over nagedacht. De ideale man om dit uit te dragen en er zelf heilig in gelooft is Bill Gates. Hoe je het ook wend of keert, en wat er ook gebeurt, hij zal er alleen maar rijker van worden. Zijn financiele belangen zijn groot, denk aan al die nieuwe fabrieken die hij bouwt om serums te produceren. Hij is geestesziek en gelooft in zijn eigen fabeltjes. Door gezondheidsinstanties wereldwijd en ook regeringen wereldwijd te manipuleren en angst aan te jagen, hebben Bill Gates, het WHO en de gehele farmaceutische industrie het voor mekaar gekregen de wereld aan niet alleen banden te leggen, maar ook in een financiele crisis te storten. Dan hebben wij het nog niet eens over het humane aspect. Het is diep triest, maar helaas wel werkelijkheid geworden.

Met een gemanipuleerd virus kun je alles precies plannen en reguleren. Dat laat Bill dan ook heel vaak duidelijk weten. Zet alles wat hij zegt en doet, maar eens op een rij. Dan zit daar logica in en een stelselmatige planning. Het is allemaal crimineel en onmenselijk. Dat is wat er nu daadwerkelijk in het laatste jaar, maar ook in de vele jaren daarvoor, gebeurd is.

Met een 100% natuurlijk virus is dat niet mogelijk, want dat is niet te controleren en te reguleren. Dat het 5 G netwerk daar mee te maken heeft weet ik wel zo goed als zeker en zal er dan ook onderdeel van uitmaken. Het kan geen toeval zijn dat alles op hetzelfde moment plaats vind.

Smeergeld (in de vorm van donaties) betalen is verleidelijk, zeker als je er nog eens een flinke dosis angst bij in stopt en mensen als Bono en Madonna op je hand hebt. Regeringen zijn eenvoudig te manipuleren. Helaas werkt dat en daar is de bevolking wereldwijd de dupe van.

In mijn directe omgeving is er niemand die dit van mij wil aannemen. Zij denken dat ik gek ben. Ik denk dan ook dat zij het inenten zullen accepteren. Ik niet, want ik wil niet vergiftigd worden.

Ik ben nog lang niet klaar met mijn werk.

JOKE vander velde
JOKE vander velde
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

ja,ik zeg dit ook al jaren en iedereen verklaart mij voor gek.de nieuwe wereld orde moet en zal er doorgedrukt worden en als we nu niet zorgen dat we iets doen zijn we verloren en geven we al onze vrijheid op.ik roep op om flink burgerlijkongehoorzaam te zijn en geen 1,5 meter meer te doen, je zaak open te gooien en je bekeuringen NIET te betalen.mensen word wakker en ga lezen over de nieuwe wereld orde, bill gates, de bilderberg groep. enz enz .LANGE FRANS EN tony, BEDANKT VOOR DEZE BERICHTEN.

Jelle
Jelle
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Ik denk er net zo over en mijn kennissenkring gelooft mij ook niet.
Maar één ding is zeker ,ze zullen niet overwinnen. Hou 21 dec 2020 maar in de gaten. Die datum zal nooit iemand kunnen vergeten.

Elise
Elise
Reactie op  Jelle
3 maanden geleden

Wat is daar mee dan? De winter wende? Leg uit?

Elise
Elise
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

oh begin of age of aquarius.

Mike
Mike
Reactie op  Jelle
3 maanden geleden

Beste

Waar baseer je de datum op 311220 ?

Ruben
Ruben
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Tony,
Je bent niet gek hoor.
Maar de meeste mensen begrijpen het niet.
Vele denken dat er niets aan de hand is.

Rob
Rob
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Veel mensen lopen weg met Trump en Q. We lezen over de arrestatie van Maxwell en zo maar dat is niet eens het belangrijkste wat er nu moet gebeuren. De arrestaties van diverse types stoppen niet wat nu het belangrijkste is. Chippen, de vaccinaties en een aan de mens gekoppeld cryptomunt systeem. Dat zijn de zaken die gestopt moeten worden en dat zijn de meest belangrijke zaken op dit moment. De arrestaties zijn momenteel niet meer de meest belangrijkste zaken. Die kunnen altijd later nog uitgevoerd worden. Als die drie zaken erdoor komen dan zijn we ‘fucked’ dus dat moet voorkomen worden. Dat is het de vraag of Trump en Q zich er bewust van zijn en of ze het gaat stoppen.

vladi
vladi
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

helemaal mee eens.

fff

Tony
Tony
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Ik vertrouw die Fauci ook niet. Die lijkt mij een sta in de weg. Volgens mij is hij onderdeel van de farmaceutische industrie en dus diens belangen behartigt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Wat dacht van dit filmpje van de bbc. Die kondigt het instorten van building 7 aan terwijl het er nog staat. En dan is plotseling storing in de live uitzending. Youtube haalt het filmpje steeds weg maar het zit ook verwerkt in de 2e een muziek clip met meer onzin die de msm verspreidt.
https://m.youtube.com/watch?v=LEsjv9vKCGc

https://m.youtube.com/watch?v=5-TufKpSgPs

Walter
Walter
3 maanden geleden

Ik snap niet dat er nog geen aanslag op Gates is gepleegd. De meeste afrekeningen vinden in het criminele circuit plaats.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Walter
3 maanden geleden

@Walter

Goede opmerking, zoveel aanslagen op onschuldige mensen door zogenaamde doorgedraaide zelfmoord-idioten onschuldige mensen aanvallen, maar te laf zijn groten der aarde en de deep state aan te vallen? Iets klopt er heel duidelijk niet en lijken (zelfmoord)terroristen meer op soldaten van de cabal.

JOKE vander velde
JOKE vander velde
Reactie op  Walter
3 maanden geleden

walter, en waarom niet op onze eigen regering want die zorgen dat wij straks in de armoede en ellende zitten en er een burgeroorlog komt die zijn weerga niet kent.

Rob
Rob
Reactie op  JOKE vander velde
3 maanden geleden

Als de regering je grootste probleem is dan zie je niet welk groter gevaar er boven je hangt. De politiek zijn slechts trekpoppen maar voor de plannen die er zijn hebben ze niet persé politici nodig. Daar zijn wel allerlei andere instanties bij betrokken die door Gates betaald zijn. Voor de armoede bestaat wel een oplossing maar daarvoor moet wel eerst het ware gevaar uit de weg geruimd worden. Dat zijn de plannen van de elite. Die blijven zelf achter de schermen, Bill Gates is een voorman die dat regelt in deze tijd.

Margie
Margie
Reactie op  JOKE vander velde
3 maanden geleden

Problemen, ongemakken en ziektes altijd bij de wortel aanpakken beste joke

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Walter
3 maanden geleden

Beste dat komt natuurlijk doordat de meeste mensen die wakker zijn gewoon nette mensen zijn die geen geweld gebruiken. Dit uiteraard in tegenstelling tot machtswellustelingen als soros en gates die een beter prive leger hebben dan de Nederlandse krijgsmacht. Dit soort types alsmede de volgelingen in diverse overheden en instituties bedienen zich met misleiding, fraude, manipulatie, chantage en schuwen uiteindelijk ook geen geweld.

GeenNL
GeenNL
3 maanden geleden

Respect voor Lange Frans, een man met stalen ballen en is niet als de kliek liegende jank BN’rs die voorover buigen voor leugens ten behoeve van het slopen van de bevolking en net als politici, onze grootste vijanden zijn geworden.

De mainstream media Soros slinkse artiesten en acteurs zijn de lutsers en verraders van het volk!

Lange Frans is de stem van het volk!

Harry
Harry
3 maanden geleden

Ik zie het zo, bij elke crisis probeert men een agenda erdoor te drukken. Dit corona draaiboek lag al kant en klaar voordat er sprake was van een epidemie, daar kan niemand omheen. Ruggengraatloze leiders als Rutte voeren die dan uit alsof het Gods woord is.

Margie
Margie
Reactie op  Harry
3 maanden geleden

Het laatste woord van “god” is nog niet verspreid

Corona…de krans van licht 👑

Er wordt veelste hoog van dat torentje geblazen
Onzin uitgekraamd, helemaal van god los
Ze wringen zich in allerlei bochten…richting kwijt
Stuurloos proberen ze op de rem te trappen
Dat geeft brokken…je kunt geen “huis” op drijfzand bouwen, daar heb je een rotsblok voor nodig! Zelfs met molens lopen ze te Koop…
Polders, zijn polders…een authentieke creatie met een doel. Dat doel wordt door gekleurde partijen als een kip zonder kop de grond in geboord! Energieparken…wat een klucht, verkopen van gebakken lucht tot diep in de nacht wordt alles verkracht.
S’nachts hoor je te slapen om echte dromen te maken

Sjazon
Sjazon
3 maanden geleden

In sommige landen stijgt het aantal besmettingen nog hard, zoals in India.

Elise
Elise
Reactie op  Sjazon
3 maanden geleden

Wat wil je daar mee zeggen? Wat betekent/houdt in besmet zijn? Voor de meeste mensen die besmet zijn gebeurt er weinig.

Margie
Margie
Reactie op  Sjazon
3 maanden geleden

Luchtvervuiling en…281.511 testen op 1 dag met n DNA test die niet voor opsporen van zgn ‘virussen’ bestemd was, geeft vanzelf positieve resultaten.

De vereende krachten achter de schermen draaien nergens hun hand voor om… india is één van de grote doelen.

Geen NL
Geen NL
Reactie op  Sjazon
3 maanden geleden

@Sjazon

Wat er niet is kan ook niet stijgen. Wat wel kan is het laten stijgen van het ziekelijke geloof dat er een verschrikkelijke onzichtbare vijand is die ons doodt als wij niet luisteren naar de bevelen van de corrupte overheid en politiek. Trump was voor de corona zwendel uitbrak in India, toeval of moest hij de Indiase leiders even voorbereiden, bijspijkeren en vertellen wat er van hen wordt verwacht in de ‘toekomst’? Cijfers en leiders, vertrouw jij ze nog? En vergeet niet, angst is een slechte raadgever.

Petra
Petra
3 maanden geleden

Het aantal besmettingen is m.i. helemaal niet zo interessant. Hoe meer je test, hoe meer besmette mensen je zult vinden. Het gaat erom hoeveel mensen er nog ziek zullen worden, meer dan om hoeveel mensen er covid-19-restverschijnselen hebben terwijl ze daar wellicht helemaal geen last hebben (gehad).

Bertus
Bertus
3 maanden geleden

Als je aan zo’n satanist zou vragen (Rockefellers, Rothschild Bilderbergers, Gates)
Is er een God?
Dan zouden ze antwoorden;
“nog niet”

x

Check Also

de jonge

Dit zei mondkapjesdrager De Jonge op 3 april over mondkapjes

Coronaminister Hugo de Jonge zei eerder deze ...

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x