BinnenlandCorona

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lange Frans is er heilig van overtuigd dat de coronapandemie niet is wat het lijkt. Bill Gates heeft de hele gezondheidszorg in zijn zak. De WHO en aanverwante instanties hebben gewoon een Joop van den Ende-theaterproductie in scène gezet, zegt de hiphopartiest in zijn podcast.

“Kijk wie Gates de afgelopen jaren allemaal heeft betaald in Nederland. Maar liefst 149 instellingen – waaronder de journalistiek, media, universiteiten en ziekenhuizen – hebben een ‘donatie’ ontvangen om de duistere vaccin-agenda van Gates door te voeren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Lange Frans gelooft dat 9/11 ook zo’n staged operatie is geweest. “Nieuwsberichten werden eerder de wereld in geholpen dan de dingen daadwerkelijk gebeurd waren, denk bijvoorbeeld aan de BBC.”

‘Het is allemaal gepland’

“WTC7 was een ongelooflijk groot kantoorpand waar de CIA, Belastingdienst en dingen van het Pentagon zaten. Een kleine kantoorbrand zou ervoor hebben gezorgd dat het hele ding instortte. Dat de twee main torens instortten, was op zich al een raadsel en had nooit kunnen gebeuren.”

Als dat al gestaged was, dan is iets als een coronapandemie [al helemaal gestaged], aldus Lange Frans.

Zijn gast Robert Tettero voegde toe: “Het is allemaal gepland. Je moet ervan uitgaan dat alles wat je op het wereldtoneel ziet, georkestreerd is. Ze proberen alles te vernietigen. We hebben te maken met criminelen, met psychopaten en die behoren tot een cult. En die cult gaat duizenden jaren terug. De Babylonische priesterorde.”

“Ik hoopte heel lang dat het niet waar is, maar de verhalen die naar buiten komen via verschillende wegen zijn dat we geregeerd worden door een in en in slechte, satanistische, bloed drinkende elite die toch op een bepaalde manier geloven dat het aanbidden van het slechte hen een bepaalde power geeft.”

Bekijk het gesprek hieronder. Frans legt ook uit waarom hij hard bidt voor het gevangenschap van voormalig minister Hillary Clinton.

[Lange Frans]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Beste mensen. Naar mijn mening zijn de aanslagen op de WTC gebouwen in scene gezet. Ik heb van iemand gehoord, en dat is al weer vele jaren geleden, dat Joodse werknemers de dag er voor benaderd zijn om de bewuste dag van de aanslag niet naar hun werk te gaan. Het zou dus wel eens interessant kunnen zijn om daadwerkelijk uit te zoeken hoeveel Joodse mensen er in het WTC-gebouw werkten en hoeveel Joodse mensen er omgekomen zijn. Dat zou het een en ander kunnen verklaren.

In het 3e gebouw dat is vernietigd werd onderzocht waar de vele miljarden naar toe waren gegaan, waar geen verklaring voor was. Dat gold ook voor de vernietigde afdeling in het Pentagon. Het waren dus gerichte aanslagen.

Maar waar het er nou echt om gaat is het volgende. Sindsdien is de paniek toegeslagen, angst overheerst, en is de Irisscan in gebruik om internationale reizigers te monitoren. Met dat systeem kun je de bewegingen van mensen wereldwijd, maar ook veel andere zaken, in een digitaal bestand vastleggen. Denk bijvoorbeeld ook aan al die digitale financiele transacties die er sinds het begin van de crisis zijn gedaan. Alles is dus te controleren, maar ook te manipuleren. Ik heb geen idee waar dit zal ophouden en de onderhuidse chip, waarvoor de uitvoerende taak bij Ian Monk ligt, zal daar ook mee te maken hebben. Daarvoor moest dus ook een reden worden bedacht om dit plan door te voeren.

Dan zou het wereldwijd inenten van mensen, n.a.v. het zogenaamde Coronavirus, dit mogelijk maken. En daarvoor moet je dus alle regeringen op je hand krijgen en dus manipuleren, anders lukt dit plan niet.

Daar gaat het in deze crisis om. Het is onderdeel van een veel groter plan. Tot hoever, en op welke manier, kun je nieuwe systemen doorvoeren, zonder dat mensen en regeringen dit door hebben of niet meer accepteren.

Daar is door de boosdoeners en uitvoerders van dit mens vernietigend plan heel goed over nagedacht. De ideale man om dit uit te dragen en er zelf heilig in gelooft is Bill Gates. Hoe je het ook wend of keert, en wat er ook gebeurt, hij zal er alleen maar rijker van worden. Zijn financiele belangen zijn groot, denk aan al die nieuwe fabrieken die hij bouwt om serums te produceren. Hij is geestesziek en gelooft in zijn eigen fabeltjes. Door gezondheidsinstanties wereldwijd en ook regeringen wereldwijd te manipuleren en angst aan te jagen, hebben Bill Gates, het WHO en de gehele farmaceutische industrie het voor mekaar gekregen de wereld aan niet alleen banden te leggen, maar ook in een financiele crisis te storten. Dan hebben wij het nog niet eens over het humane aspect. Het is diep triest, maar helaas wel werkelijkheid geworden.

Met een gemanipuleerd virus kun je alles precies plannen en reguleren. Dat laat Bill dan ook heel vaak duidelijk weten. Zet alles wat hij zegt en doet, maar eens op een rij. Dan zit daar logica in en een stelselmatige planning. Het is allemaal crimineel en onmenselijk. Dat is wat er nu daadwerkelijk in het laatste jaar, maar ook in de vele jaren daarvoor, gebeurd is.

Met een 100% natuurlijk virus is dat niet mogelijk, want dat is niet te controleren en te reguleren. Dat het 5 G netwerk daar mee te maken heeft weet ik wel zo goed als zeker en zal er dan ook onderdeel van uitmaken. Het kan geen toeval zijn dat alles op hetzelfde moment plaats vind.

Smeergeld (in de vorm van donaties) betalen is verleidelijk, zeker als je er nog eens een flinke dosis angst bij in stopt en mensen als Bono en Madonna op je hand hebt. Regeringen zijn eenvoudig te manipuleren. Helaas werkt dat en daar is de bevolking wereldwijd de dupe van.

In mijn directe omgeving is er niemand die dit van mij wil aannemen. Zij denken dat ik gek ben. Ik denk dan ook dat zij het inenten zullen accepteren. Ik niet, want ik wil niet vergiftigd worden.

Ik ben nog lang niet klaar met mijn werk.

Walter
Walter
3 jaren geleden

Ik snap niet dat er nog geen aanslag op Gates is gepleegd. De meeste afrekeningen vinden in het criminele circuit plaats.

GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Respect voor Lange Frans, een man met stalen ballen en is niet als de kliek liegende jank BN’rs die voorover buigen voor leugens ten behoeve van het slopen van de bevolking en net als politici, onze grootste vijanden zijn geworden.

De mainstream media Soros slinkse artiesten en acteurs zijn de lutsers en verraders van het volk!

Lange Frans is de stem van het volk!

Harry
Harry
3 jaren geleden

Ik zie het zo, bij elke crisis probeert men een agenda erdoor te drukken. Dit corona draaiboek lag al kant en klaar voordat er sprake was van een epidemie, daar kan niemand omheen. Ruggengraatloze leiders als Rutte voeren die dan uit alsof het Gods woord is.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x