Homepagina » Het Complot » Zanger Eagles of Death Metal noemt aanslagen Parijs een complot (en is gelijk niet meer welkom)
Zanger Eagles of Death Metal noemt aanslagen Parijs een complot

Zanger Eagles of Death Metal noemt aanslagen Parijs een complot (en is gelijk niet meer welkom)

Zanger Jesse Hughes van de Eagles of Death Metal heeft opnieuw kritiek geleverd op de bewaking van de Parijse concertzaal Bataclan. Daar schoten terroristen in november tientallen mensen dood tijdens een concert. Volgens de zanger waren de aanslagen onderdeel van een ‘complot’, meldt Sky News.

Hughes insinueerde in maart dat de bewakers van Bataclan betrokken waren bij de aanslag. De directie van de concertzaal reageerde boos, waarna Hughes zijn excuses aanbood. Nu heeft hij zijn opmerkingen toch weer herhaald in een interview met het Amerikaanse Taki’s Magazine.

“Het valt niet te ontkennen dat de terroristen al binnen waren tijdens het concert,” zei Hughes. “Ze moeten toch op de één of andere manier zijn binnengekomen. Tijdens de schietpartij liep ik naar buiten, waar ik zag dat de backstage-deur open stond. Hoe valt dat te verklaren?”

Samenwerking

Hughes zei ook dat een deel van de bewaking zich ‘vreemd gedroeg’ voor het concert in de Bataclan. Hij zei daarnaast Salah Abdeslam, de enige nog in leven zijnde dader van het zelfmoordcommando in Parijs, in de concertzaal te hebben gezien.

De zanger zei dat hij tijdens de aanval moslims in de straat had zien feestvieren. “Hoe wisten zij wat er gaande was? Daar moet zeker één of andere vorm van samenwerking geweest zijn.”

Blatende schapen

Twee Franse festivals, Cabaret Vert en Rock Seine, hebben besloten concerten van de Eagles of Death Metal te schrappen omdat ze het oneens zijn met de opmerkingen van de zanger.

De negatieve Franse reactie is volgens Hughes te wijten aan politieke correctheid. “Er bestaat een volledige generatie blanke kinderen die stom en blind zijn,” klonk het. “Het doet me denken aan de blatende schapen uit Animal Farm. Ze zijn opgegroeid in een liberale omgeving en worden overspoeld met verheven begrippen die eigenlijk niet meer zijn dan gebakken lucht.”

[Sky]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. “Er bestaat een volledige generatie blanke kinderen die stom en blind zijn,”

  En dat is de enige HARDE waarheid!

  Dom, stom, achterlijk, compleet de weg kwijt, maar zelf denken ze dat ze de hele wereld
  perfect “zien” en menen ze helemaal super mega geweldig te zijn…
  Dezelfde doelgroep die als het helemaal verkl*ten door pappie en mammie nog geprezen
  en vertroeteld worden!

  51 likes
 2. Het is zeker een complot….Kan je aan de foto’s zien dat er gesleept is met lijken….Die waren zo neergelegd dat het zeker is georganiseerd. Net als 9-11….Toen werden er belangrijke mensen opgebeld om thuis te blijven…..Het is 1 groot complot!

  30 likes
 3. Wat Hughes in ieder geval wel doet,is keihard polariseren.
  Hij scheert miljoenen moslims alvast de scalp,terwijl een handjevol terroristen de wereld opschud buiten hun schuld om.
  Beetje jammer Hughes,maakt jezelf wel een beetje verdacht zo met al dat haat zaaien.
  Het kan trouwens bijna niet anders dan dat het een false flag is,want het overgrote deel van de moslimgemeenschap wordt helemaal strontziek van al die zogenaamde moslimextremisten (nwo-soldaatjes),en zou haar eigen rommel allang opgeruimd hebben als dat kon.
  En terwijl de gemiddelde westerling zijn gokspelletjes op repeat heeft staan,en is afgestompt door a-social media wordt er door de westerse idioot een subjectieve mening gevormd die mede door dit soort mannetjes is verkondigd…

  3 likes
  • Ik werk met moslims en die worden helemaal niet strontziek van al die zogenaamde moslimextremisten, maar geven de schuld volledig aan Amerika, israel en het westen, en roeptoeteren alleen maar voor de vorm dat het geen moslims zijn, maar doen verder niets, net als de rest van de moslimgemeenschap, en dat doe jij ook door het een false flag te noemen…

   De moslimgemeenschap is niet in staat de hand in eigen boezem te steken.

   10 likes
 4. helemaal eens met de man m Natuurlijk was het een complot !! Die verrukte ISLAM die gek zijn en gek worden gemaakt door een paar idioten ! De echte islam is anders maar helaas is het nu niet meer te onderscheiden !b! Nu worden het allemaal idioten !

  5 likes
 5. Eagle has landed.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers in opstand tegen Macron: ‘Wij zijn wanhopig. Wij geloven niet meer in u’

Nu de Franse lockdown stapje voor stapje ...

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...