Het Complot

Zanger Eagles of Death Metal noemt aanslagen Parijs een complot (en is gelijk niet meer welkom)

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Jesse Hughes van de Eagles of Death Metal heeft opnieuw kritiek geleverd op de bewaking van de Parijse concertzaal Bataclan. Daar schoten terroristen in november tientallen mensen dood tijdens een concert. Volgens de zanger waren de aanslagen onderdeel van een ‘complot’, meldt Sky News.

Hughes insinueerde in maart dat de bewakers van Bataclan betrokken waren bij de aanslag. De directie van de concertzaal reageerde boos, waarna Hughes zijn excuses aanbood. Nu heeft hij zijn opmerkingen toch weer herhaald in een interview met het Amerikaanse Taki’s Magazine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het valt niet te ontkennen dat de terroristen al binnen waren tijdens het concert,” zei Hughes. “Ze moeten toch op de één of andere manier zijn binnengekomen. Tijdens de schietpartij liep ik naar buiten, waar ik zag dat de backstage-deur open stond. Hoe valt dat te verklaren?”

Samenwerking

Hughes zei ook dat een deel van de bewaking zich ‘vreemd gedroeg’ voor het concert in de Bataclan. Hij zei daarnaast Salah Abdeslam, de enige nog in leven zijnde dader van het zelfmoordcommando in Parijs, in de concertzaal te hebben gezien.

De zanger zei dat hij tijdens de aanval moslims in de straat had zien feestvieren. “Hoe wisten zij wat er gaande was? Daar moet zeker één of andere vorm van samenwerking geweest zijn.”

Blatende schapen

Twee Franse festivals, Cabaret Vert en Rock Seine, hebben besloten concerten van de Eagles of Death Metal te schrappen omdat ze het oneens zijn met de opmerkingen van de zanger.

De negatieve Franse reactie is volgens Hughes te wijten aan politieke correctheid. “Er bestaat een volledige generatie blanke kinderen die stom en blind zijn,” klonk het. “Het doet me denken aan de blatende schapen uit Animal Farm. Ze zijn opgegroeid in een liberale omgeving en worden overspoeld met verheven begrippen die eigenlijk niet meer zijn dan gebakken lucht.”

[Sky]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
7 jaren geleden

“Er bestaat een volledige generatie blanke kinderen die stom en blind zijn,”

En dat is de enige HARDE waarheid!

Dom, stom, achterlijk, compleet de weg kwijt, maar zelf denken ze dat ze de hele wereld
perfect “zien” en menen ze helemaal super mega geweldig te zijn…
Dezelfde doelgroep die als het helemaal verkl*ten door pappie en mammie nog geprezen
en vertroeteld worden!

Audrey
Audrey
7 jaren geleden

Het is zeker een complot….Kan je aan de foto’s zien dat er gesleept is met lijken….Die waren zo neergelegd dat het zeker is georganiseerd. Net als 9-11….Toen werden er belangrijke mensen opgebeld om thuis te blijven…..Het is 1 groot complot!

pietje
pietje
7 jaren geleden

helemaal eens met de man m Natuurlijk was het een complot !! Die verrukte ISLAM die gek zijn en gek worden gemaakt door een paar idioten ! De echte islam is anders maar helaas is het nu niet meer te onderscheiden !b! Nu worden het allemaal idioten !

frans
frans
7 jaren geleden

Eagle has landed.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x