Homepagina » Mens en Dier » ‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’
jesse klaver
Foto: GroenLinks CC BY 3.0

‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’

Kandidaat-Kamerlid Femke Marije Wiersma van de BoerBurgerBeweging ergert zich groen en geel aan politici die stellen dat de agrarische sector flink moet inkrimpen. “Boeren hebben hun uitstoot al gereduceerd, met 70 procent sinds 1990. En dan zal je maar gezegd worden dat je ongewenst bent. Terwijl je al honderden jaren in de eerste levensbehoefte van mensen voorziet,” zei ze in het radioprogramma Dit is de Dag op NPO Radio 1.

Wiersma noemde GroenLinks-partijleider Jesse Klaver op social media een slecht mens, omdat hij het boerenprotest bewust verkeerd neerzette als intimidatie. Klaver suggereerde dat er tijdens het werkbezoek van minister Schouten van Landbouw aan Zeeland agressieve boeren aanwezig waren.

Leugens

“Dat is aantoonbaar onjuist,” aldus Wiersma. “Als volksvertegenwoordiger moet je bij de feiten blijven. Dit soort dingen raakt mij in het hart. Willens en wetens leugens verkondigen over mensen. Dit is een gevoel van onrechtvaardigheid die ik niet trek.”


Volgens Wiersma moet minister Schouten eens goed luisteren naar de verhalen van de boeren. Overigens beloofde Den Haag de boeren juist minder regels. We weten inmiddels wat daarvan terecht is gekomen. “Minder gedoe,” beloofde Rutte in 2016. Een jaar later beloofde Schouten om te proberen het aantal regels terug te dringen. En in 2018 was ze nog stelliger: “U gaat er alles aan doen om het voor de boeren zo makkelijk mogelijk te maken? Zeker.”

Wel zorgde ze ervoor dat onze koning 5 miljoen aan onterecht verkregen subsidie mag houden. Bedankt, Carola! In onderstaand filmpje zie je nog een paar voorbeelden waaruit blijkt dat Schouten haar beloftes niet nakomt.


[BoerBurgerBeweging]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JOKE vander velde
JOKE vander velde
7 maanden geleden

de regering wil de landbouw gronden onteigenen om de immigratie handophouders woningen te geven en daarom hebben ze de grond nodig om deze vol te bouwen met huizen voor de testosteronbommen en dat speelt nu dus.als we niets doen komt het nooit meer goed.

Bewustzijn
Bewustzijn
Reactie op  JOKE vander velde
7 maanden geleden

Ze gaan onze voedsel bevoorrading controleren, komt het bekend voor met de GMO zaden.
Ook in de VS delven de boeren het onderspit.

NWO Is taking out the Farms #agenda21
https://www.youtube.com/watch?v=TyX3AvBDs2Y

they have shut a big meat factory here in Germany Richie this thing is global

Margie
Margie
Reactie op  JOKE vander velde
7 maanden geleden

Het rijst de pan uit…

Johan de Wit
Johan de Wit
Reactie op  Margie
7 maanden geleden

Ik ben het daar helemaal mee eens,Nederland is ziek dit danken we aan het kartel van linkse partijen,wees gewaarschuwd voor Groenlinks en D66
Ui

Mikkel
Mikkel
7 maanden geleden

Klaver voert net als de rest van het zooitje de agenda’s uit van de hogere bazen (van al die ongekozen internationale sektarische clubs). Klaver verzint net als de rest van het zooitje argumenten om die agenda te kunnen uitvoeren, hoe stompzinnig die argumenten ook zijn. Het gaat alleen maar om het uitvoeren van de opgelegde agenda’s. Klaver IS net als de rest van het zooitje een slecht mens.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Zeker een smerig ventje die wannebee.

Alex
Alex
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

= Wannabe. We got your point though.

Geenidee
Geenidee
7 maanden geleden

Hoe de f*ck is de boerburgerbeweging?! Gaan we hier nu iedere schreeuwer van een splintergroep zijn/haar oprisping vermelden? Vooral als die weer eens tegen een linkse groep gericht is?
Het was trouwens niet alleen Klaver die tegen de boerenaktie ageerde, vrijwel alle kamerleden van links naar rechts. Zo’n artikel hier plaatsen riekt mijns inziens een beetje naar “linksbashen”…..

CHiXiStigma
CHiXiStigma
Reactie op  Geenidee
7 maanden geleden

Er kan niet genoeg links gebasht worden.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  CHiXiStigma
7 maanden geleden

Er kan niet genoeg links gecrushed worden.

Medusa
Medusa
7 maanden geleden

Laat ze die bloembollentelers maar onteigenen…..de bollenstreek staat stijf van het gif incl. De duinen….bewoners uit noordholland hebben zelf gelapt en onafhankelijk onderzoek laten doen….maar natuurlijk nergens meer terug te vinden.Altzheimer en kanker floreert hier!

m de la rie
m de la rie
Reactie op  Medusa
7 maanden geleden

Neem die uit Rijnsburg e.o. dan ook gelijk mee.

Peter
Peter
7 maanden geleden

Deze aarsmade heeft zo’n groot ego dat hij op exploderen staat.
Samen met die andere soortgenoor van D66, Jetten, wekken ze bij mij een enorme afkeer op, echt een walgelijke afkeer.
Maar ooit zal karma raad weten met dit soort politiek ongedierte…

m de la rie
m de la rie
Reactie op  Peter
7 maanden geleden

@Peter; Laten we hopen dat karma heel snel plaatsvindt. Vooralsnog lijkt dit alleen het plebs – zoals deze elitaire parasieten ons zien – te treffen.

Jan Reebok
Jan Reebok
Reactie op  Peter
7 maanden geleden

Gelijk heb je. Bewust liegen.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
7 maanden geleden

Weer een politieke splinter in het Nederlandse landschap.
De BoerenBurgerBeweging – een Boerenpartij 2.0.
Tijd om een kiesdrempel in te stellen van 3%.
Het Forum voor Democratie en de Partij voor de Vrijheid doen hun uiterste best
om de belangen voor de boeren te behartigen en de SGP (vroeger de CHU) heeft
vanouds aanhang bij de ondernemers van de agrarische sector.
Jesse Klaver komt op voor de belangen van mensen met een lager inkomen.
Dat kun je hem moeilijk kwalijk nemen.

kuus
kuus
Reactie op  't Roode Vaan
7 maanden geleden

Jesse klaver komt niet op voor de lage inkomens nee die komt op voor de mensen die niet willen werken ze vrienden uit Afrika en doet dat door de boeren weg te pesten met het zoveelste lul verhaal uit Den Haag het zelfde als die bio centrales nooit goed onderzoek naar gedaan nu staan ze er en komen ze er achter dat het toch niet goed is die Carola Schouten wil regels op stellen die ook niet werken nu ze het te heet krijgt wil ze dan eerst maar eens wetenschapers laten onderzoeken of het wel werkt wat ze wil ,er is er niet 1 in die regering die daar verstand van zaken heeft ze kloten maar wat aan en de burger is weer de sjaak.

m de la rie
m de la rie
Reactie op  't Roode Vaan
7 maanden geleden

@’t Rode Vaan: “Jesse Klaver komt op voor de belangen van mensen met een lager inkomen.” Meen je dat nu echt???? Wat een nonsens.
Hij komt met name op voor immigranten en asielzoekers met vooral een islamitische achtergrond, die onder het mom van oorlogsvluchteling naar hier komen en hier dus niets te zoeken hebben en die alleen maar van de sociale voorzieningen in NL komen profiteren. Hiervan wordt de autochtone bevolking met een laag inkomen de dupe.
Nee, Klaver is evenals 80% van de politici een grote griezel die NL naar de afgrond helpt. Niets meer en niets minder.

Doosje Kleenex
Doosje Kleenex
7 maanden geleden

Klaver is een eng kereltje. Hij is totaal nep. Iemand die echt verwijderd is van zichzelf, omdat hij op Trudeau en Obama wil lijken. Een interview bij hem thuis, toonde dat opzichtig aan. Kasten vol met boeken over strategisch profileren, boeken die moesten aantonen hoe “woke” meneertje Klaver was. Ergens moet ik het ook maar zielig vinden. Hij heeft kennelijk psychische issues omtrent zijn identiteit.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

De boeren graven zelf hun graf door massaal voor de technologie te kiezen. Ouderwets boeren met eenvoudige middelen is er haast niet meer bij. Alles moet sneller, met minder mensen, met minder middelen en met minder grond en ruimte. De boeren protesteerden daar niet tegen. Ze moesten wel flink lenen van de banken, maar protesteerden niet. Nu komen ze zichzelf tegen. Hoe meer technologie je afneemt, des te meer kom je onder druk.

vladi
vladi
Reactie op  Sjazon
7 maanden geleden

keiharde waarheid.

fff

Daaristieweer
Daaristieweer
7 maanden geleden

Wakker worden. Corona hoax heeft duidelijk gemaakt dat de regering en Tweede Kamer niet het belang van volk noch vaderland dient. Alleen internationale corporate verpakt via de “WHO”.

Puur landverraad. Kabinet vastzetten en alleen partijen in de Tweede Kamer per direct opheffen.

Nieuwe partijen oprichten en een controlerende commissie voor de aanstelling van de ministers en premier. Die commissie bestaat uit burgers. Van het volk voor het volk.

x

Check Also

rutte

Campagnefilmpje Rutte valt niet in goede aarde

Demissionair premier Rutte plaatste gisteren een campagnefilmpje ...

rutte

Kijk: Rutte grijnst terwijl hij wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn beleid

Kamerlid Wybren van Haga en premier Rutte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x