Mens en Dier

‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kandidaat-Kamerlid Femke Marije Wiersma van de BoerBurgerBeweging ergert zich groen en geel aan politici die stellen dat de agrarische sector flink moet inkrimpen. “Boeren hebben hun uitstoot al gereduceerd, met 70 procent sinds 1990. En dan zal je maar gezegd worden dat je ongewenst bent. Terwijl je al honderden jaren in de eerste levensbehoefte van mensen voorziet,” zei ze in het radioprogramma Dit is de Dag op NPO Radio 1.

Wiersma noemde GroenLinks-partijleider Jesse Klaver op social media een slecht mens, omdat hij het boerenprotest bewust verkeerd neerzette als intimidatie. Klaver suggereerde dat er tijdens het werkbezoek van minister Schouten van Landbouw aan Zeeland agressieve boeren aanwezig waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Leugens

“Dat is aantoonbaar onjuist,” aldus Wiersma. “Als volksvertegenwoordiger moet je bij de feiten blijven. Dit soort dingen raakt mij in het hart. Willens en wetens leugens verkondigen over mensen. Dit is een gevoel van onrechtvaardigheid die ik niet trek.”


Volgens Wiersma moet minister Schouten eens goed luisteren naar de verhalen van de boeren. Overigens beloofde Den Haag de boeren juist minder regels. We weten inmiddels wat daarvan terecht is gekomen. “Minder gedoe,” beloofde Rutte in 2016. Een jaar later beloofde Schouten om te proberen het aantal regels terug te dringen. En in 2018 was ze nog stelliger: “U gaat er alles aan doen om het voor de boeren zo makkelijk mogelijk te maken? Zeker.”

Wel zorgde ze ervoor dat onze koning 5 miljoen aan onterecht verkregen subsidie mag houden. Bedankt, Carola! In onderstaand filmpje zie je nog een paar voorbeelden waaruit blijkt dat Schouten haar beloftes niet nakomt.


[BoerBurgerBeweging]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JOKE vander velde
JOKE vander velde
3 jaren geleden

de regering wil de landbouw gronden onteigenen om de immigratie handophouders woningen te geven en daarom hebben ze de grond nodig om deze vol te bouwen met huizen voor de testosteronbommen en dat speelt nu dus.als we niets doen komt het nooit meer goed.

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Klaver voert net als de rest van het zooitje de agenda’s uit van de hogere bazen (van al die ongekozen internationale sektarische clubs). Klaver verzint net als de rest van het zooitje argumenten om die agenda te kunnen uitvoeren, hoe stompzinnig die argumenten ook zijn. Het gaat alleen maar om het uitvoeren van de opgelegde agenda’s. Klaver IS net als de rest van het zooitje een slecht mens.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Zeker een smerig ventje die wannebee.

Geenidee
Geenidee
3 jaren geleden

Hoe de f*ck is de boerburgerbeweging?! Gaan we hier nu iedere schreeuwer van een splintergroep zijn/haar oprisping vermelden? Vooral als die weer eens tegen een linkse groep gericht is?
Het was trouwens niet alleen Klaver die tegen de boerenaktie ageerde, vrijwel alle kamerleden van links naar rechts. Zo’n artikel hier plaatsen riekt mijns inziens een beetje naar “linksbashen”…..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x