Homepagina » Buitenland » ‘Coronavaccin beschermt slechts 2 maanden tegen het virus’
coronavaccin
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

‘Coronavaccin beschermt slechts 2 maanden tegen het virus’

Twee maanden. Dat is hoelang je volgens de Amerikaanse staat North Carolina beschermd bent tegen Covid-19 als je het coronavaccin haalt. In de Verenigde Staten is men al begonnen met vaccineren tegen corona. In Nederland begint de vaccinatiecampagne in januari.

Voor de massa zal het vaccin pas tegen het einde van de lente beschikbaar zijn, zei dr. Mandy Cohen van het ministerie van Volksgezondheid in North Carolina. Volgens haar ministerie beschermt het coronavaccin van Pfizer mogelijk slechts twee maanden tegen het virus, meldt zender WJZY.

Hoe langer mensen gevaccineerd zijn, hoe meer we te weten komen over immuniteit op de lange termijn, schrijft het ministerie op haar website. “We leren gaandeweg; hoeveel vaccins we op een dag kunnen uitdelen en hoeveel mensen zich laten vaccineren,” zei dr. Cohen.

Bijwerkingen

Het Europees geneesmiddelenbureau EMA heeft het vaccin van Pfizer enkele dagen geleden goedgekeurd. Het is het eerste coronavaccin dat beschikbaar komt voor de lidstaten van de EU. Volgens het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) krijgt naar verwachting 8 procent van de gevaccineerden koorts. Veel meer mensen zullen na hun inenting last krijgen van hoofdpijn (39 procent), vermoeidheid (37 procent) en spierpijn (25 procent).

Nederland verwacht 7,8 miljoen coronavaccins van Pfizer. Als het slechts twee maanden bescherming biedt, zou je je dus om de twee maanden moeten laten vaccineren.

Acteur Rob Schneider reageert op Twitter: “Ik hoef niet, bedankt.”

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
4 maanden geleden

Tsja er moet toch een verdienmodel aan zitten natuurlijk, dus u haalt een niet werkend vaccin en bij de 2de ronde doen we dat gewoon nogmaals, want we doen wat we willen….

NEE 2021 wordt ONS JAAR. Klaar met deze poppenkast, tijd voor een reset voor HET VOLK.

ONZE RESET onder onze voorwaarden. Laat ze lekker de touwtyfus krijgen in Den Haag. Het gaat tenslotte om ONZE KINDEREN en in welke wereld wij willen dat ze opgroeien.

2021 het jaar van EENHEID of de ondergang!

Christina
Christina
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

EENHEID! zeker vast! dat is er nodig! en dan SAMEN alle belachelijke maatregelen NEGEREN! dan is ‘t ineens gedaan met die onderdrukking!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

2021 is het einde van de EU !!

Kees
Kees
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Begin NWO?

Barry
Barry
Reactie op  Kees
4 maanden geleden

Volgens mij is die er al, wereldwijd dezelfde maatregelen en afspraken, lijkt me wel.

Kees
Kees
Reactie op  Barry
4 maanden geleden

Daarmee bedoel ik de daadwerkelijke controle over de mens.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Je moet niet teveel luisteren naar die fake profeet Sadhu Sundar Selvaraj. Heb je geen eigen visioenen of inzichten? Je papegaait maar na wat er her en der staat.

Lies
Lies
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

Als we niet opstaan gaan we ten onder door deze dictatuur, Rutte zei al in maart het word nooit meer hetzelfde (voorkennis) ze willen met alle geweld ons dwingen tot vaccinatie zoniet geen vrijheid en denk maar niet dat het al over is ze gaan steeds een stapje verder. Kijk 95% loopt al maanden met een muilkorf dat zegt toch genoeg.

Rob
Rob
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

Op de planeet zijn diverse machtsblokken die georganiseerd zijn. De enige groep die niet georganiseerd is is de bevolking. Die wordt gecontroleerd en onderdrukt door in ieder geval één machtsblok dat de controle over de hele wereld wil hebben. Als 2021 het jaar van het volk dan vrees ik dat dat niet uit ons land voort komt. Overal staan mensen in grote getale op maar in Nederland is het volk te verdeeld. Af en toe lijkt het wel of het trauma van de tweede wereldoorlog hier nog steeds greep op de bevolking heeft. Toen kwamen de Nazi’s met hun oorlogsindustrie het land in en had Nederland slechts een paar buksen waardoor ons land geen weerstand had. Nu lijkt die weerstand er ook niet te zijn tegen terreur vanuit eigen land door het toenemende autoritaire fascisme. Ook nu laat het gros volledig over zich heen lopen. Toen de Nazi’s binnen kwamen was de overheerser duidelijk, nu zien de meesten de overheerser überhaupt niet eens. Maar de twee wereldoorlogen zijn net als het huidige autoritaire fascisme onderdeel van de plannen van de NWO. Dat plan is al een aantal eeuwen oud en wordt over generaties heen uitgevoerd. We zitten nu alleen in het eindstadium, ook wel de eindstrijd genoemd. Ik moet dan soms wel eens denken aan een gezegde van ‘the oracle’ uit de film The Matrix: one way or the other, this war will end. Dat kan inderdaad de eenheid (organisatie) van het volk om zelf oplossingen te bedenken of de totale vernietiging van het menselijke ras inhouden op een groepje ultieme slaven na. Maar volgens veel berichten zijn er ook kosmische veranderingen gaande die invloed hebben in het aardse gebeuren. Voor de mens werkt dat in op de kern in eigen lichaam. Misschien dat in het grote plaatje dan daardoor de uiteindelijk bevrijding voort komt. Dat schijnt alleen nog nooit eerder gebeurd te zijn dus er kan niet uit ervaring gezegd wordt hoe dat precies te werk gaat. We gaan het meemaken. Als dat werkelijk zo gaat dan krijgen de meest duistere machtswellustelingen het het zwaarst want die gaan recht tegen de evolutie in. Zij maken geen deel uit van wat de schepping genoemd wordt want zij en hun bloedlijnen zijn al duizenden jaren vernietigend. Dat is de top, maar ook de trekpoppen zoals in de politiek, het bankwezen, de geheime diensten, de politie en vele andere vlakken gaan het dan heel erg moeilijk krijgen als ze ineens geen macht meer hebben. Er wordt zelfs gezegd dar er dan een hoop zouden kunnen overlijden. Dan hebben ze uiteindelijk zichzelf vernietigd. Die kunnen dan een wereld met een veranderd bewustzijn helemaal niet aan.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

En geen enkel objectief tegengeluid van artsen die een ander verhaal hebben met goede onderbouwing in de mainstream media. Dat alleen al moet mensen wakker schudden. Helaas heb ik onder mijn familie en vriendenkring alleen maar brainwashed brain-dead useful idiots die kritiekloos de mainstream volgen. Vandaar dat ik veel contacten heb beeindigd met de bruikbare idioten. Familie of niet, wie te dom is om te begrijpen dat we in groot gevaar zijn, wil ik niet meer onder mijn ogen hebben. Om te kotsen, dergelijk vijandelijk volk, ook dat zijn ze, vijandelijk en kwaad op degenen die ze probeert wat te vertellen rond de enorme corona leugens.

Rob
Rob
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Ja, dat is iets wat in deze tijd blijkt te spelen: een scheiding van wegen. Sommigen nemen het ook wel een splitsing van tijdlijnen. Persoonlijk denk ik soms ‘we zitten met zijn op dezelfde planeet maar we maken niet allemaal van dezelfde wereld deel uit. Van welke wereld je deel uit maakt hangt af van hoe je in elkaar steekt. Een deel maakt alleen maar puur deel uit van een wereld van macht, controle, leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding enz. Daar maken ze het leven nooit mee en er is geen wezenlijk bewustzijn. Dan heb je een deel dat wel het leven ervaart maar vaak ook niet (direct) ziet wat er in die wereld van macht etc gaande is en sommigen zien het wel. Dan heb je tegenwoordig ook een deel dat met een wakker (wezenlijk) bewustzijn rond loopt, het van het leven moet hebben en ook meestal niet zien wat er in de wereld van macht gaande is. Sommigen misschien ook wel maar vaak zijn het nog jonge generaties die de macht zelf niet kennen en daarom ook vaak menselijker zijn dan de oudere generaties in de wereld van macht en controle. Dan zijn er daarnaast nog misschien enkelen die echt bewust zijn en zich wezenlijk verbonden kunnen voelen maar dat zijn er letterlijk dan maar een paar. Ik heb in het verleden zo iemand meegemaakt en dat was wel de enige die ik in mijn hele leven zo gezien heb. Jouw situatie is duidelijk ook een afscheiding van een wereld van van leugens, bedrog enz. Dat gebeurt in deze tijd en je als je verder wilt kun je niet anders dan iedereen laten gaan en je eigen weg gaan, samen met anderen die zich daar ook van los aan het maken zijn. Je laat dan wel vrienden, familie etc achter maar je staat niet alleen in dat soort omstandigheden. En dat is niet iets wat leuk is om te doen maar je moet wel als je verder wilt, zeker in deze tijd. Misschien krijgen ze later nog de waarheid voor zich geschoteld, misschien ook niet. Maar als het wel gebeurt dan ben jij al een heel eind verder en zij krijgen de schok van hun leven omdat ze nog nooit enige waarheid hebben gekend. De waarheid gaat nu om wat er in die wereld van macht en controle gaande is maar er is ook waarheid over het leven zelf en meer. Dat is mij wel duidelijk geworden. Die hele zorg sector heeft ook niets met het leven te maken. Dat is ook allemaal de wereld van macht en controle. Ze gebruiken alleen termen die het voordoen alsof het om het leven gaat en dat is weer zo’n misleiding. Als het om het leven en gezondheid ging dan hadden we wel gezondheidscentra in plaats van ziekenhuizen, huisartsen etc. Die zijn allemaal met ziekte bezig, niet met gezondheid. Als ziekte zou verdwijnen dan zou die hele zorg sector ineens zonder werk zitten want er is dan niemand om te behandelen (met farmaceutisch gif vooral).

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Ik denk dat dat bij veel wakkere voorkomt. Ook bij mij familie vrienden…. je leert ze nu pas kennen. Als je in deze tijd de andere kant opkijkt ben je wmb net zo fout als de facisten die de misdaden daadwerkelijk plegen of organiseren.

Ron
Ron
4 maanden geleden

De mensen ontwikkelen antilichamen tegen PEG’s, waarschijnlijk als gevolg van de blootstelling aan cosmetica en medicijnen. Zo’n 7 procent daarvan loopt kans op anafylactische reacties, aldus de studie. Dit bij de eerste vaccinatie, bij de 4de of 5de inspuiting sterf je dan aan een anafylactische shock. Wat met griep, RMB, gele koorts en andere vaccins die ze inspuiten? Hoeveel medicijnen kan ik nog veilig nemen in de toekomst?

Christina
Christina
Reactie op  Ron
4 maanden geleden

Zo erg…. en regelrechte genocide….

Geen schaap
Geen schaap
4 maanden geleden

Als ze dan in januari starten, werkt het tot maart en dan begint de lente en verdwijnen virussen meestal weer vanzelf.

Barry
Barry
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Nieuwe golf, wedden?

salvar
salvar
Reactie op  Barry
4 maanden geleden

yep

Edward
Edward
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Vanaf 2 januari gaat eerst de avondklok worden ingevoerd tussen 20:00 en 4:00 ze laten ons niet meer vrij.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

no

salvar
salvar
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

dat dachten wij ook de afgelopen zomer.
niet dus ze toveren weer een besmetting uit de mouw.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

NS heeft een nieuwe reclame.. laat mensen zien zonder muilkorf gezellig in de trein !! Dit is een sluipreclame, m.a.w laat jezelf vaccineren dan kan je reizen zonder mondkap gezellig zoals vroeger…ZO’N RECLAME IN DEZE TIJD IS MENSEN MISLEIDEN

andré
andré
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

dat noemen we propaganda !

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Sluikreclame is totaal wat anders. Dit is zoals andré zegt propaganda. En emotionele chantage. En alhoewel ik al jaren wakker ben, al tientallen jaren mijn vertrouwen in de rechtstaat, in de democratie, maar ook in de medemens heb opgezegd ben ik toch elke keer weer verbaasd. Verbaasd omdat andere mensen dit gewoon niet zien. Ik ben heel blij dat jij het wel ziet!

Margie
Margie
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Ontspoord…

Henk
Henk
4 maanden geleden

Een Corona-19 vaccine dat vol zit met gif waarvan niemand weet wat het in ons lichaam uitspookt…
Een vaccine dat ons DNA veranderd waarvan niemand weet wat de gevolgen op korte of lange termijn zijn…
Een vaccine dat door Bill Gates en trawanten, plus onze eigen schofterige regering aan ons word opgedrongen…
Een vaccine dat om de 2 maanden moet worden herhaald zodat men nog meer onbekende rommel in ons lichaam kunnen spuiten…

Om je dood te lachen

Randi
Randi
Reactie op  Henk
4 maanden geleden

Eva wist ook niet wat er allemaal in de appel zat, maar ze heeft er toch een hap van genomen. Toen ontdekte zat dat Adam een sleutel had en zij een slot. Sindsdien plegen de mensen hun sleutel in de slot te steken en vinden ze dat aangenaam. Wie weet wat voor lekkers er in deze vaccins zit.

Frans
Frans
4 maanden geleden

En dat weten zd nu al.?

Fake.

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

Emeritus hoogleraar Pierre Capel stelt dat mensen die besmet waren met sars 1 nog steeds genoeg afweer hebben tegen de huidige sars varianten. Ook zegt hij dat ons immuunsysteem veel complexer is dan de “wetenschappers ” (in opdracht van de who ) ons willen laten geloven. Dat ze ook het begrip groepsinmunnitiet hebben aangepast, zegt hier natuurlijk al genoeg. Willen ze om de 2 maanden een spuit in ons duwen?

Bella
Bella
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

maar als ze iedereen op AI aan willen sluiten om zo over iedereen te heersen, begrijp je ook de waanzin van het uitrollen en de waanzin van macht gaat over lijken.

Wlliam
Wlliam
4 maanden geleden

Samengevat, je wordt als je pech hebt doodziek van het vaccin, je krijgt troep ingespoten wat je DNA verandert… je bent maar 2 maanden beschermd (wat ik niet geloof) en t virus zelf is niet erger dan een griep… als je het hebt gehad ben je een jaar immuun… je moet wel een volslagen debiel zijn als je je laat vaccineren…

gaatlekker
gaatlekker
4 maanden geleden

‘Hoe langer mensen gevaccineerd zijn, hoe meer we te weten komen over immuniteit op de lange termijn, schrijft het ministerie op haar website.’

Er wordt dus gewoon met gif geexperimenteerd op het volk en dan maar kijken hoe het afloopt.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  gaatlekker
4 maanden geleden

Ik vond het al raar dat mensen het toelieten dat er geëxperimenteerd ging worden met mondkapjes. Naast dat dat natuurlijk allerlei codes en grondwetten ondermijnt.

De corona-wappies, die mensen die denken dat het echt een killer-virus is, stonden namelijk toe dat er én een killer virus was én er met hun geëxperimenteerd werd met mondkapjes. Het werd letterlijk gezegd door de overheid. Die mensen lieten het dus toe dat de overheid met mondkapjes ging testen in drukke straten met de kans om het killer-virus op te lopen en/of verder te verspreiden.

Akkafietje
Akkafietje
4 maanden geleden

Je moet toch wel v/d pot gerukt zijn om dit medicijn in je lijf te laten spuiten.
Voorheen gebruikte ze proefkonijnen , dat duurt te lang dus maar uitproberen op mensen

Bas
Bas
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

Kunnen wij tijdens de aankomende great reset nog in vrijheid bepalen om het vaccin niet in te nemen? Begin volgend jaar neemt men een beslissing omtrent de digitale Euro. Wellicht later een valuta toegankelijk voor de hele wereld. Ze kunnen voor degenen die niet gevaccineerd zijn de rekening/ chip gaan blokkeren totdat je gevaccineerd bent.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Bas
4 maanden geleden

Ook de reden waarom het basisinkomen zo gevaarlijk is. Want wat is nu het verschil met het basisinkomen en de bijstand? Het basisinkomen is, naast dat we geen bezittingen meer mogen hebben, een controlemiddel. Oh, u gedraagt zich niet goed? Deze maand krijgt u 100 minder. Oh, u gedraagt zich nog niet zoals wij willen? 3 maanden 100 minder. Etc..

Dit basisinkomen rollen ze op dit moment uit in Spanje, op kosten van ons (lees: het coronafonds van 750miljard).

https://www.youtube.com/watch?v=fPt_WVXoFmU

Er liggen ook al plannen om, want straks krijgen we klimaat lockdowns, mensen het te verbieden hun auto op te laden. Als we over tien jaar allemaal in een EV rijden is de controle zeer groot. Op afstand kunnen ze figuurlijk de stekker eruit trekken.

Hans Gans
Hans Gans
Reactie op  Peter R de Elburger
4 maanden geleden

Dat gebeurt toch ook met de bijstand?

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Hans Gans
4 maanden geleden

Gedeeltelijk. Je hebt een sollicitatieplicht, maar vele mensen zitten al vele jaren in de bijstand. Het is ook een hele kleine groep, relatief gezien, en mensen die langdurig in de bijstand zitten zijn min of meer opgegeven.

Verdiep je anders even in het puntensysteem van China. Een soortgelijk iets staat ons ook te wachten. De groep die een basisinkomen krijgt is namelijk vele malen groter, en met een ‘sociale controle’ wordt iedereen ineens ‘bezit’ van de overheid. Het is een vorm van communisme, al doen de vele pro-websites je anders vermoeden. En stel jezelf de vraag; als het hetzelfde is als de bijstand, waarom moet dat veranderd worden naar een basisinkomen?.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2227440-big-brother-2-0-in-china-bepaalt-je-sociale-score-je-leven.html

Tel daarbij op de doelen van het WEF, de UN en de WHO en over 10 jaar heb je geen bezit meer, ben je chantabel op basis van je inkomen en ben je totaal controleerbaar en overgeleverd aan de overheid.

Mar
Mar
Reactie op  Peter R de Elburger
4 maanden geleden

Precies!! Ik heb ook mijn toeslagen stop gezet jaren terug na 20 jaar achtervolgd te zijn geweest door de belasting dienst,en wat denk je sinds de toeslagaffere waren ze opeens heel snel door mijn laatse aanslagen in de vriezer te zetten,ook misschien op de zwarte lijst??onterecht want ik heb en had niks,ik werkte om mijn aanslagen af te betalen.
Van een klein salaris en jawel! In de zorg.

Hier is natuurlijk een hel in vooraf gegaan,en niemand kon mij helpen,zelf heb ik klachten,ombudsman,rechtbank,telefoontjes,bezwaren..heeft niet kunnen baten.
Dus mijn enige noodgedwongen oplossing was opzeggen van mijn huur en zorgtoeslag

Margie
Margie
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

Proef konijnen lagen gister wereldwijd op tafel…zijn dus OP!!!

x

Check Also

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

87
0
We lezen graag je reactie!x