Mens en Dier

‘Ik weet gevoelsmatig zeker dat mijn broer er nog was geweest zonder de vaccinatie’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zaterdag organiseerde de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 de zogenoemde dag van de vaccinatie. Mensen konden die dag een verklaring afleggen over sterfgevallen die in hun naaste omgeving zijn opgetreden na de coronavaccinatie.

Eén getuige meldde zich bij de commissie omdat zijn broer is overleden na toediening van het vaccin. Het gaat om een 79-jarige Nederlandse man die naar Duitsland is geëmigreerd. Op 13 april kreeg hij het vaccin van BioNTech tegen corona. De getuige zei dat hij de zondag ervoor nog gekscherend appte: ‘ik hoop dat ik je de volgende week nog zie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 1 mei kreeg de broer van de getuige een beroerte en vele hersenbloedingen. Hij werd opgenomen op de IC en beademd. Op 3 mei is de beademing gestopt en op 5 mei is hij overleden, zonder nog bij kennis te zijn geweest. “Ik weet gevoelsmatig zeker dat hij er nog was geweest zonder de vaccinatie,” verklaarde de getuige bij de BPOC2020.

België: geen Janssen meer voor 41-minners na overlijden

Gisteren werd bekend dat België voorlopig stopt met het inenten van mensen van 40 jaar en jonger met het Janssen-vaccin. De Belgische regering zegt in een verklaring dat het besluit genomen is na het overlijden van een vrouw. Ze had ernstige trombose en een verlaagde hoeveelheid bloedplaatjes.

“Omdat er inderdaad een verband is tussen het overlijden en het vaccin, hebben we het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) gevraagd om de zaak verder te onderzoeken,” zei minister van Volksgezondheid Wouter Beke.

[BPOC]

4.8 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

En het zoveelste droevige verhaal over iemand, die, omdat hij onterecht vertrouwen had in overheid en artsen, zich overgegeven heeft aan een experimenteel gebeuren, met de dood tot gevolg.
Dit wordt zo langzamerhand van kwaad tot erger. Als de regeringsleiders niet allemaal zo ontzettend corrupt zouden zijn, dan was deze hele poppenkast al lang afgeblazen. Maar omdat zij allemaal financieel totaal kapot zijn, moeten zij als marionetten dansen aan de touwtjes van de cabal (schrijf het niet met een hoofdletter, omdat ik alleen maar minachting heb voor dergelijk gespuis).
Het enige wat je nog kunt doen, is met een gezonde dosis wantrouwen kijken naar alles wat onze overheid uit de hoge hoed tovert. En vervolgens goed beoordelen of je daar WEL of NIET aan mee wilt doen.

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

Hoever gaan ze nog door met t afspuiten met een experimteel vaccin van de mensen In hun ogen zijn we zeker een plaag dat opgeruimd moet worden voor hun doeleinden Word toch wakker ipv blindelings t kwaad gehoorzamen Er zijn nu toch verdomme genoeg bewijzen dat dit niet normaal is Om moedeloos van te worden Straks de kinderen nog die worden geofferd ipv van worden beschermt tegen deze ?? taferelen ???

TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Goed dat dit er is en openbaar wordt gemaakt !

Ron Swart
Ron Swart
2 jaren geleden

De EMA (European Medicines Agency) is i.v.m. Brexit verhuisd naar Amsterdam en sinds 2019 gevestigd in een kantoorpand aan de Zuidas, want Europa betaalt toch.
De EMA is niets meer of minder dan een verlengstuk van Big Pharma met als enig doel de mensheid ziek(er), zwak(ker) en misselijk(er) te maken, zodat ze de Big Reset klakkeloos aanvaarden.
De enigen die profiteren zijn de CEO’s en directieleden, die krankzinnig hoge bonussen incasseren. Corona is de overtreffende trap van deze ultieme oplichterij.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x