Mens en Dier

‘Wie nu nog steeds gelooft in Rutte spoort niet’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte kreeg woensdag tijdens een interview de vraag of hij de toeslagenaffaire als een smet op zijn premierschap ziet. “Dan maak ik het tot iets van mezelf, terwijl het om de getroffen ouders moet gaan. Wat er is gebeurd, vind ik verschrikkelijk en alles is erop gericht om ouders zoveel mogelijk te compenseren. En dat gaat langzamer dan je zou willen. Maar een smet? Daar moet ik over nadenken, of ik daar ja of nee op zeg,” zei hij.

Ayfer Koc, CDA-fractievoorzitter in Enschede, reageert: “De afstandelijkheid, onverantwoordelijkheid, leegheid en onbeschaamdheid van de premier spat hier vanaf.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Dit is zo beschamend. Moreel leiderschap is er niet meer bij. Het gaat hem alleen maar om het pluche zodat deze premier als langstzittende premier in de geschiedenis te boek kan staan,” vervolgt Koc.

Gedoemd te mislukken

Arts Matthijs Schoemacher heeft zijn buik vol van Rutte. “Ik zie tot mijn verbijstering en ongeloof dat de VVD in de opiniepeilingen nog steeds niet door het ijs is gezakt. Natuurlijk wel in één van die dik ondersteunde fabeltjeskranten, maar toch. Wie nu nog steeds gelooft in Rutte spoort niet,” schrijft hij.

“De coalitie […] wordt dankzij het cordon sanitair en de afschaffing van het volksreferendum nog in stand gehouden. En natuurlijk door de laffe steun van GroenLinks en de PvdA. Dit al tien jaar durend opportunistisch wanbeleid, gestuurd door de ‘groten’ der aarde, is gedoemd te mislukken, want het is gebouwd op drijfzand, leugen en bedrog. Op waardeloze, nietszeggende zogenaamde besmettingen met het echte virus. Whisful thinking,” aldus de arts.

4.7 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Word wakker
Word wakker
3 jaren geleden

Zijn karwei is nog niet af met behulp van zijn maatje Hugo. Let op wat er nog uit zijn koker komen zal.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
3 jaren geleden

En toch, er zijn bijzonder veel mensen die vinden dat ie het goed doet. Helaas 🙁

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Onze gelijkste onder de gelijken moest maar eens psychiatrisch onderzocht worden.
Mijn vermoeden is dat hij moreel gehandicapt is.

rop
rop
3 jaren geleden

Heeft het geloof in Iemand, wie en wat het ook Is, niet alleen maar vreugde en verdriet gebracht ,de mens kan beter op geen enkel geloof meer zijn Huis bouwen ,want het zorgt En Verzorgt En Onderhoud Deze Soort van slavernij met meer ellende in plaats dat het Oplost.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x