Homepagina » Buitenland » Coronavirus onthult links tussen China, Sanofi, George Soros en Bill Gates
coronavirus
Foto links: Niccolò Caranti CC BY-SA 3.0 Foto rechts: DFID - UK Department for International Development CC BY 2.0

Coronavirus onthult links tussen China, Sanofi, George Soros en Bill Gates

Het coronavirus laat zien wat China, de Franse farmaceut Sanofi Pasteur, George Soros en de Bill & Melinda Gates Foundation met elkaar gemeen hebben. Website The Gateway Pundit linkt alles aan elkaar.

In december 2019 waarschuwden Chinese gezondheidsfunctionarissen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het coronavirus was uitgebroken in Wuhan.

De Chinese autoriteiten verdoezelden de epidemie in eerste instantie. Op 15 januari meldde China dat er 41 gevallen waren geregistreerd.

Sanofi

Eind januari riep de WHO het coronavirus uit tot internationale gezondheidscrisis.

Op 18 februari, toen Amerika zich voorbereidde op het nieuwe coronavirus, vroeg het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid Sanofi Pasteur om te helpen een coronavaccin te ontwikkelen.

Ondertussen werd het gebruik van hydroxychloroquine als medicijn tegen corona afgeraden.

Soros

Sanofi Pasteur is gelinkt aan één van de eerste westerse laboratoria in China. Eén van de geldschieters van dit lab is miljardair George Soros.

Soros investeert ook in een bedrijf in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon. Het bedrijf heet WuXi AppTec en ontwikkelt onder andere vaccins.

Raymond J. Fitch, een oud-topman van Sanofi, werkt nu voor WuXi AppTec.

Gates

Voormalig hoofd van de Communistische Partij van China Jiang Zemin zou banden hebben met dit bedrijf.

De Bill & Melinda Gates Foundation, de stichting die is opgezet door miljardair Bill Gates, werkt sinds eind maart samen met Sanofi aan vaccins en behandelingen in de strijd tegen Covid-19.

[The Gateway Pundit]
5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Starseed
Starseed
1 jaar geleden

Er word een vies spelletje gespeeld.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Starseed
1 jaar geleden

Het is veeeeel erger dan een ‘spelletje’!

exegese
exegese
1 jaar geleden

Mooi, nu we dan weten wie precies onze vijanden zijn kan daar op gepaste wijze naar gehandeld worden. Hoeveel ellende die mensen inmiddels op hun geweten hebben is immers in een hele bibliotheek niet te herbergen. Het wordt tijd dat zulk soort gasten deze planeet voor goed verlaten en wel zeer snel. Het zou de grootste weldaad zijn voor de mensheid uit de hele geschiedenis.

Roger
Roger
1 jaar geleden

Was het ook Soros niet die begin Januari zegde dat indien er niets gebeurde inde Amerikaanse samenleving ,Trump zo zijn tweede termijn zonder inspanning zou verkrijgen.?.

Nico
Nico
Reactie op  Roger
1 jaar geleden

De Nobelprijswinnaar Luc Montagier
De man die in 1983 hiv ontdekte zeg dat het nieuwe corona virus in een laboratorium is gemaakt
Professor Montagier claimt dat covid 19 door mensen is gemaakt en uit een laboratorium is ontsnapt
Chinees onderzoekers zouden coronavirussen bestuderen om een aidsvaccin te ontwikkelen
In het genoom van het corona virus zou hiv DNA zijn gevonden
Montagier die in 2008 de Nobelprijs kreeg zeg dat het lab in w. ėėn van de coronavirussen probeerde te gebruiken
Als vector een middel dat men gebruikt om genetische materiaal meestal DNA in een cel of organisme te brengen
Voor hiv in de zoektocht naar een aidsvaccin het goede nieuws is dat het virus volgens hem zal verdwijnen
De waarheid komt altijd naar buiten zeg de professor de Chinese overheid oproept om haar verantwoordelijkheid te
Nemen…..

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Waarom worden die lui niet verhoord ?
Zo gaat dat toch.
Ze verdenken je van een misdrijf, en je wordt van je bed gelicht.
Deze jongens niet dus.
Ze duiken zelfs niet weg. Ze zijn gewoon te benaderen door de autoriteiten.
Zelfs onze premier Rutte schenkt hier geen aandacht aan.
Merkwaardig.
Zou het dan toch waar zijn dat alle hoge politici worden gechanteerd door de werkelijke machthebbers ?

Philip
Philip
Reactie op  Herman de Graaf
1 jaar geleden

Omdat die lui de puppet masters zijn, politici zijn hun puppets en doen dus wat de masters hen opdragen om te doen/niet te doen.
Sommige van die masters lopen zich in de kijker, maar de meeste anderen blijven zich angstvallig verbergen, want de pleps mogen nu eenmaal niet alles weten/zien.

Zij worden ook nog eens beschermd door hun privé militie, ook wel politie en het gerecht genoemd.

Peter snijder
Peter snijder
Reactie op  Herman de Graaf
1 jaar geleden

Deze leiden staan zelfs met Rutte op de foto.
Dan weet je hoe laat het is.

rop
rop
1 jaar geleden

Zaken zijn nu eenmaal zaken, en geld verdienen is normaal geaccepteerd voor elk bedrijf op zijn eigen manier van verdienen,elk bedrijf wil natuurlijk zo veel mogelijk geld verdienen ,
op militaire gebied wereldwijd word er miljarden omgezet, als excuus voor de veiligheid ter verdediging [de zichtbare vijand,] wat natuurlijk een schijn veiligheid is, nu op schaal gezien een oorlog tegen de corona,waar straks miljarden mee word verdient ,
het is een soort oorlog voering tegen een onzichtbare vijand,komt zo,n onzichtbare vijand hun wel goed uit voor de betrokkenen geld investeren waar geld mee te verdienen valt,
en ook voor de regeringen die het hele stelsel wil aanpassen met meer controle, ja de economie moet toch op een een of ander manier draaien blijven. en daar hebben ze het volk en elk gezondheid voor elk burgen voor nodig, ziekenmensen worden er een beetje mee uitgeroeid,
dat is dan mooi mee genomen die kost alleen maar geld, het is een Groot Economische Monster een alles verslindende draak, als deze draak niet meer genoeg voeding heeft ,word er wel weer wat gerealiseerd om deze te Voeden, En iedereen deelt er in mee om deze genoeg te eten te geven.
het was Een Mooi gedachten een democratisch economische stelsel, die met geld draaiend word gehouden,en nu gaat deze MANK gebukt onder krampachtige kruipende stilstaande komende economie word langzaamaan deze kreupel draaiende economie moet door injecties worden opgekrikt ,daar beginnen ze straks mee om massaal de injectiespuit voor mensen te realiseren,zowel voor de economie als voor de Mens.

Elise
Elise
Reactie op  rop
1 jaar geleden

Zoals de bijbel zegt: de mens vernietigt uiteindelijk zichzelf. Vraag blijft: hoe kun je dit dan weer rechttrekken? Je zult de satellieten moeten gaan verwijderen om alles weer volgens de natuur te laten lopen.
En dat gaat ook weer gebeuren, maar pas als vele van ons opgeruimd zijn. Ik ga niet mee naar de toekomst/NWO. Dat weet ik nu al. Ben al jaren overbodig voor het systeem. Meer een kostenpost.
Ik zal zelf een manier moeten gaan vinden om hier mee te dealen. Zoals velen dat moeten gaan doen.
Ik heb er vrede mee, als ze dit allemaal doen voor een hoger doel.(wat dat dan ook mag zijn oa aardeveranderingen/vibraties/magnetisch veld veranderingen/binnen aarde opwarming enz.).
Probeer in het nu te leven.
Opdracht nu: hoe kunnen we er weer voor zorgen, dat men niet meer bang is voor elkaar?

rop
rop
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

[email protected]
Niet meer bang zijn voor elkaar,hoe kunnen we daar voor zorgen,
nee dat daar kan je persoonlijk niet echt voor zorgen, ieder mens heeft zo zn eigen karma te ondergaan, wel kan het een pad voor een iemand zijn die er voor open staat om zichzelf de vervuiling van bang of Angst grote deels te laten verdwijnen,die het gezicht van de samenleving is,want mensen spiegelen elkaar deze NA Elkander, , ,omdat men echt niet bewust hoe Angst de mens beheerst word het een soort virus voor allen, in het NU leven is in wezen alles uitschakelen om je heen, en daar vrede mee hebben gaat niet altijd op ,maar toch geeft het een soort behaaglijk gevoel,de verbintenis of verbonden daarmee is dat men verbonden wilt voelen met een ander die ook op dat pad zit,eigenlijk moet een ieder dat zelf ontdekken,en deze zit in werkelijkheid al in elk mens deze kracht ,maar men word te veel beïnvloed door het gezicht van deze wereld,deze dient men eerst geheel los te laten en het lijkt erop dat je dat ook al voor je zelf er vrede mee hebt,en dat zal een ieder persoonlijk voor zichzelf kunnen ontdekken, als men niet te vrede is zoek dan de vrede in het Zelf ,de buitenwereld is op een dualistische manier met elkaar verbonden en het leid tot vernietiging, een ding de vrede in het zelf kan Nooit ten nimmer worden vernietigt,in de buiten wereld is dat niet te vinden hoe graag we het ook willen,[dat kan nog weleens duizenden jaren duren] vrede hebben met alles om je heen om je heen zal niet mee vallen,het gaat er ook om ,dat je of men zelf van deze wereld vervuiling word gereinigd, deze vind plaats in het zelf kennen.. vrede is haal baar , maar het begint ook bij een ieder ZELF die ervoor open staat dan kan er een grote verandering plaats vinden,

aal
aal
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

zoals de bijbel zegt? De bijbel spreekt vooral over geld (zucht) als de wortel van al het kwaad. En dat is precies wat er aan de hand is. Geld en macht waardoor de elite blijft zitten en macht houdt dmv enorme bedragen waardoor meningen en onderzoeken gekocht zijn. Want men bijt niet in de hand die hen voedt.

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Stuur maar weer naar alle kranten…ik heb het al gedaan..

vladi
vladi
Reactie op  Mikkie
1 jaar geleden

ooit gehoord van ”rechtstreeks in de prullenbak”?
nee beste,deze keer moeten WIJ het zelf doen.

fff

Elise
Elise
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Ja, vind ik ook, maar als je niet bij elkaar mag zijn/elkaar mag helpen, hoe moeten we wij het dan zelf/samen gaan doen?

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
1 jaar geleden

Deze lui worden beschermt. It’s a part of the game. Ons kent ons is ons beschermt ons. Net als P. R. De Vries en het beschermen van pedo vriendje Demmink. Alles staat onder controle van hun.

Iets heel anders, dacht dat Iran anders was dan andere. Ben het aan het onderzoeken, ook 5g is daar van stal gehaald. Denk dat ze allemaal samenwerken.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Als de Chinezen wakker worden uit de Rothschilds natte droom van totale controle en de Chinezen erachter komen dat ze zwaar verneukt zijn en bemerken dat de economie in de macht is van anderen, dan zouden de Chinezen nog wel eens heel gevaarlijk kunnen terugslaan. De Chinezen hebben judas en de satanisten binnengelaten en dat zullen ze zeker bezuren.

How the Rothschilds prepared China to be the next USA

https://youtu.be/9HyK4pl6Tpk

Europa is overgeleverd en overgenomen, to China or not to China?

Elise
Elise
1 jaar geleden

En ondertussen gaat Noorwegen/Nederland enz. meehelpen om het vaccin maken. Via stichting CEPI. Hoofdvestiging: Oslo Noorwegen.

Joris
Joris
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

en the UK.

Oxford Vaccine group gaat testen met als controlegroup een ander vaccin, en dus geen saline-placebo. Ongehoord gevaarlijk, maar business as usual in vaccine land.

https://twitter.com/OxfordVacGroup/status/1247470457097465856

Kan iemand raden wie deze groep mede sponsort?

salvar
salvar
1 jaar geleden

ja hoor daar hebben we de teringlijders weer.
maak verder geen woorden meer vuil aan dit stelletje onkruid.

x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x