Homepagina » Mens en Dier » Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’
huisarts
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview met ic-arts Diederik Gommers in de Volkskrant. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) dwong hem eind maart te zeggen dat er voldoende ic-bedden waren zodat De Jonge zijn politieke hachje kon redden. Dat was de eerste keer dat Gommers zich er echt van bewust was dat hij in ‘het spel’ zat. “Ik stond perplex.”

Huisarts Glenn Mitrasing, die al eens de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) trotseerde, loopt op Twitter leeg over De Jonge. “Fijn dat Diederik Gommers nu begrijpt wat Pechtold bedoelde dat politiek vies en vunzig is. Zorgprofessionals: laat u niet gebruiken door zo’n misselijke CDA-mafkees als Hugo de Jonge en andere soortgelijke figuren,” schrijft Mitrasing, beter bekend als de Vogelvrije Huisarts.

Gommers moest De Jonge beloven dat er 1600 ic-bedden beschikbaar zouden zijn. De arts dacht dat hij in de maling werd genomen. Hoewel hij geen invloed had op het aantal beschikbare ic-bedden dacht hij: ‘Het moet dan maar’. De Vogelvrije Huisarts: “Niet Hugo de Jonge, maar Gommers was dan to blame ondanks dat De Jonge nul feitelijke onderbouwing had.”

Rotzooi van 10 jaar Mark Rutte

Het was opmerkelijk dat de Volkskrant het interview pas publiceerde na de eerste ronde van de CDA-lijsttrekkersverkiezing. De huisarts reageert: “Tja, waarom is de Volkskrant vandaag pas met het verhaal van Gommers en de pikante details over Hugo de Jonge naar buiten gekomen? De hoofdredactie van de Volkskrant heeft wat uit te leggen.”

Hij komt op stoom: “Het CDA heeft Nederland ook de Irakoorlog ingeloodst op basis van leugens. Tot op de dag van vandaag zijn de negatieve gevolgen te voelen, exclusief de meer dan 1 miljoen doden.”

De huisarts nuanceert nog enigszins: “Hugo de Jonge heeft de rotzooi van 10 jaar Mark Rutte geërfd. Laten we dat ook vooral niet vergeten.”

Hij sluit af:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  cda een christelijke partij laat me niet lachen , schijtbakken zooi ze verloochenen hun geloof en staan las een paal achter de vrijmetselaar rutte.
  hoe kun je nog geloofwaardig overkomen bij je achterban de jonge?
  ik gelukkig niets met christelijke partijen , trouwens met de hele politiek niet , ze jassen je in een wereld als die eenmaal gevormd is niemand er eigenlijk in wil leven.
  ik heb eens goed naar de ogen gekeken van de kaag, rutte , de jonge , ollogron en klaver ze zijn allemaal knettergek.
  mijn god wat een krankzinnige wereld is het geworden.
  die badgasten moeten echt verdwijnen anders verdwijnen wij voorgoed.

  75 likes
  • jtprf schreef:

   Salvar, het komt neer op je eigen doen en laten, net zoiets als de hells angels en soortgelijken.
   Fuck de wereld en doe jouw ding, want je kan niet op aan van anderen. Klinkt misdadig, maar is
   het niet in die zin. Als je niet voor eigen opkomt, is het kansloos. Zo’n wurmke als de jonge vreet ik
   op met ontbijt, dat onnozel menneke. Het zijn lafaards en verschuilen zich achter een dicht gebouwd
   bescherming denken ze. Aan mijn voordeur is stop, egaal wie er staat.
   Nogmaals, Je zult voor je eigen moeten opkomen en vechten, anders word het niks, geld voor iedereen die
   de vrijheid van leven wil!!

   23 likes
 • jan doornbos schreef:

  Tja, kijk naar die kop. Wij horen niet op van dit soort praktijken. We hebben zelf de macht om het zooitje op te ruimen. De overheid schuwt de middelen niet, dus hoeven wij dat ook niet. Zelf ben ik doorgaans tegen fysiek geweld. Echter, nood breekt wet.

  57 likes
 • Henk schreef:

  Ik snap niet dat een Christen op hem kan stemmen. Deze man probeert een mondkapjes en vaccinatieplicht af te dwingen. Zonder deze kan je straks de winkel niet meer in. Ik dacht dat er in de bijbel er een hoofdstuk aan gewijd was.

  52 likes
  • Steven schreef:

   Als de uitslag van de verkiezing niet is als verwacht, dan worden de stemmen gewoon ongeldig verklaard met een of ander lulverhaal. Desnoods wordt er gesjoemeld met de uitslag want de winnaar is al van tevoren bekend en die moet het worden.
   De Jonge is een kwijl van een vent die iedereen verplicht met GIF wil injecteren, maar als je dan de verkiezingen moet geloven, hebben de meesten op HEM gestemd (uiteraard door fraude) en zo gaat dat ook met die klote VVD waar Rutte iedere keer maar wint terwijl heel NL die vent wel kan uitkotsen!

   41 likes
  • frans schreef:

   @Henk,
   Omdat het woord Christen een hol woord geworden is. Het is ontdaan van geest en ziel en van God.
   Daar heeft de Kerk , ook een machtsinstituut, zelf voor gezorgd.

   24 likes
  • Jeff schreef:

   Omdat als je de bijbel avant la lettre leest, het ook moord, sodomie, incest predikt. Daar gaat het keurige volk gewoon in mee hoor. Michael Jackson was niemand minder als de nieuwe Jezus, om maar is een voorbeeld te noemen.

   3 likes
  • Riekie schreef:

   Inderdaad is er in de Bijbel iets over gezegd: Wie niet het merkteken draagt van het beest mag niet kopen en verkopen.

   2 likes
 • Gladiator schreef:

  Ik denk dat dit ratje gewoon blijft zitten én, wat veel erger is, dat hij blijft doen wát hij doet, namelijk de mensen waarvoor hij EIGENLIJK op dit droombaantje zit, blijft beliegen en bedriegen.

  Mensen welke op dit ogenblik nog enig vertrouwen hebben in dit politieke poppentheater die zijn met zekerheid niet meer te redden….en nu druk ik me zeer netjes uit!!!

  Ik weet zekert dat niemand in Nederland gestemd heeft op dit beleid!!

  Ik weet zeker dat niemand wil dat een ploegje zelfverrijkers hun leugens en onzin op de mouw speld!!!

  Ik weet daarbij zeker dat voor mij de media de allergrootste bandieten zijn want als deze heel gewoon hun werk hadden gedaan, althans dat wat ze op hun journalistenschooltje aan kennis hebben opgedaan naar eer en geweten hadden uitgevoerd, dan was nu gewoon alles bij het oude!!!

  Ook had een figuur als deze, een schertsfiguur dus en absoluut niet serieus te nemen nooit een plek gehad waar dan ook!!

  Ik walg van politiek en niet zo’n beetje ook en ik begrijp niet dat het slaapzaalvolk deze sprookjes nog steeds voor waar kan aannemen en ook nog actief mee helpt om dit achterlijke leugenachtige zelfzuchtige tuig telkens maar weer voor 4 jaar een algehele machtiging geeft om gedurende een periode van 4 jaar te doen en te laten wat ze maar willen en ons daarbij in het verlengde steeds meer geld en bezittingen EN natuurlijk vrijheden middels meer en meer achterlijke wetjes afnemen!!!

  Dit systeem is door en door rot en moet weg, helemaal weg met heel het apparaat (ambtenaren) en dit gaat niet lukken met stemmen en ook niet meer geweldloos, daarvoor zijn we veel te ver weg van de werkelijkheid….

  En zie daar, de overheid geeft ons het juiste voorbeeld want nog nooit heb ik meegemaakt dat er dag in dag uit door mensen welke er zijn om ONS GEWONE MENSEN voor pijn, leed, onrecht en wat dies meer zei te beschermen en dit interpreteren in steeds meer buitenproportioneel geweld en zij weten precies waar ze mee bezig zijn en wát ze aan het doen zijn.

  Wat mij betreft……oog om oog….tand om tand…..we zijn het zelf schuld en moeten het ook zelf weer oplossen…..en niet met bloemetjes en liefde……was het maar waar!!!

  Wake up people….wake up….
  Gladiator
  Dit overstijgt werkelijk mijn voorstellingsvermogen.

  40 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Tja, welkom in Bananenrepubliek der Nederlanden

  Coalitie staat hoger dan ooit in de peilingen.
  VVD 45 zetels!

  De volkskrant? Was al bekend dat zij jegens de overheid geen kritiek meer uiten, is in een interview door de hoofdredacteur bekend gemaakt.

  Het volk vindt het allemaal prima kennelijk.

  28 likes
 • Louise schreef:

  Man man man,kunnen we die zielige opportunist niet op zo’n windmolen zetten op zee, kan hij lekker draaien………..
  Het verhaal was al bekend , maar inmiddels zijn er meer oogjes open gegaan, bij medici…..

  25 likes
 • Walter schreef:

  Jammer dat de Volkskrant nu pas tegengas geeft. Mocht van mij wat eerder.

  24 likes
  • frans schreef:

   @WAlter
   Het is aan de tijd dat sommige berichten die de MSM doet moet rectificeren met meer waarheid!
   Dat komt omdat de massa steeds een beetje meer wakker wordt!
   Als de MSM dit niet doet wordt zij echt, (lees dubbel), ongeloofwaardig!
   Als de waarheid glashelder verschijnt voor de massa dan kan MSM niet meer liegen.!
   Ze ontmanteld nu zichzelf, in een poging om toch nog geloofwaardig te zijn. !

   10 likes
 • H.J. schreef:

  Deze clown met zijn Pipo schoenen is op alle bestuurlijke vlakken een totale mislukking.

  Geef Rutte een hand en rot samen op.

  19 likes
 • GeVanK schreef:

  Hij heeft een broer: Marien de Jonge.

  Marien de Jonge werkt o.a. voor het Radboud University Nijmegen Medical Center.

  Dezelfde universiteit die flinke sommen geld van Bill Gates ontvangt: https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2020/03/INV-001822

  Belangenverstrengelingen mijnheer de Jonge??

  17 likes
 • Sjazon schreef:

  Een van de kenmerken van demonen is dat ze de levens (keuzes) van anderen willen bepalen.

  15 likes
 • Mikkel schreef:

  De hoofdredacteur van de volkskrant had al toegegeven dat hij en de ‘krant’ samenspannen met de politiek om maar één narratief in de hoofden van de burgers te stampen. Dat heer propaganda. Hugo Holocaust ziet er eng uit met zijn zwarte ogen.

  13 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  De hoofdredactie van VK drinkt nog steeds een kopje thee hoor, 1 keer per maand lekker tea-time. in Den Haag. Maar CDA is een harde liberale partij en nul christelijk.

  13 likes
 • John schreef:

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel (toch). idd vertrekken de Jong.
  Jan dijkgraaf (briefje van Jan) is wel positief over de Jong haha.

  12 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  coronagezant

  Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

  Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid ...

  >