Homepagina » Buitenland » Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld
coronavirus

Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld

Het dodelijke coronavirus dat zich over de wereld verspreidt, is mogelijk afkomstig uit een laboratorium in Wuhan dat gelinkt is aan een geheim Chinees programma gericht op biologische oorlogvoering. Dat zegt althans een Israëlische deskundige.

Radio Free Asia besteedde vorige week aandacht aan een item uit 2015 over één van de meest geavanceerde laboratoria voor onderzoek naar virussen, het Wuhan Institute of Virology.

Het laboratorium is de enige plek in China waar wordt gewerkt met dodelijke virussen.

Geheim Chinees wapenprogramma

Dany Shoham, een voormalige Israëlische inlichtingenofficier die gespecialiseerd is in biologische oorlogvoering, zei dat het instituut is gelinkt aan een geheim Chinees wapenprogramma.

“Bepaalde laboratoria binnen het instituut houden zich waarschijnlijk bezig met Chinese biowapens,” zei hij tegen de Washington Times.

Shoham werkte tussen 1970 en 1991 voor de Israëlische militaire inlichtingendienst.

Hij deed onderzoek naar biologische en chemische oorlogvoering in het Midden-Oosten en de rest van de wereld.

Slechts 30 kilometer

China heeft in het verleden ontkend te beschikken over biowapens.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken schreef afgelopen jaar echter in een rapport dat China vermoedelijk in het geheim werkt aan biowapens.

Gao Fu, directeur van de Chinese gezondheidsdienst, zei tegen de staatsmedia dat het virus, waar inmiddels tientallen mensen aan zijn overleden, afkomstig is van wilde dieren die op een markt in Wuhan zijn verkocht.

Het Wuhan-instituut, dat zich op slechts 30 kilometer afstand van de bewuste markt bevindt, heeft in het verleden vaker onderzoek gedaan naar het coronavirus, waaronder varianten die SARS en vogelgriep veroorzaken.

Eén van de vier

“Coronavirussen (met name SARS) zijn bestudeerd door het instituut en worden daar waarschijnlijk bewaard,” zei Shoham.

“SARS is onderdeel van het Chinese wapenprogramma,” voegde hij toe.

In een artikel dat in juli is verschenen in het tijdschrift van het Institute for Defence Studies and Analyses wordt het Wuhan-instituut genoemd als één van de vier Chinese laboratoria die betrokken zijn bij de ontwikkeling van biologische wapens.

Het instituut valt officieel onder de Chinese Academie van Wetenschappen, maar bepaalde afdelingen zijn volgens Shoham onderdeel van het Chinese defensie-apparaat.

[Washington Times]
4 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

Het coronavirus (heeft een vorm van een kroon) is volgens het “Lancet” de meest dodelijke tot nu toe met een 85% kans op besmetting waarvan 15% van de mensen sterft. Degene die wel overleven hebben hartproblemen, blijvende aandoening aan de luchtwegen enz. Het virus gedijt het best in warme vochtige landen rond de evenaar, wat geen garantie wil geven dat het niet in Nederland komt. Het meest gevaarlijke van dit virus is dat het een “stealth” virus is. Dat hou in dat de incubatietijd tussen de 7 a 10 dagen is. De besmetting vind dus plaats door ogenschijnlijk gezonde mensen. 1 tot 2 mensen op de 100 heeft geen koorts bij besmetting.. die glippen dan door de strenge controles heen. Het is dus onmogelijk om dit onder controle te krijgen. Ik ben er zelf van overtuigd dat dit een biowapen is wat “per ongeluk” is vrijgekomen. Maar ook al zou het zo zijn dt het van een soep van een vleermuis is gekomen dan laat het alleen maar zien wat voor een krankzinnige mensen de Chinesen zijn.. wie eet nu een vleermuis? Ze eten alles wat los en vast zit… judgment day voor de mensheid.. er zullen honderden miljoenen mensen sterven vrees ik met het gevolg dat de wereldwijde voedselvoorziening inelkaarstort.. en laten we eerlijk zijn… idereen denkt dat het een ver van het bed show is.. totdat het te laat is

Joris
Joris
Reactie op  William
1 jaar geleden

Hoe komt het eigenlijk dat dit ((we gaan allemaal dood door virus X) telkens weer werd voorspeld (Mexicaanse griep, avian flu, SARS) en telkens weer niet waar bleek te zijn

FreeThinker
FreeThinker
Reactie op  Joris
1 jaar geleden

Omdat alle virus uitbraken gewoon bangmakerij is. Met de huidige middelen kan een virus heel snel de kop in gedrukt worden. Daarnaast zijn ebola, corona etc met alle respect lang niet zo dodelijk. Er zijn nu 80 mensen aan het coronavirus dood gegaan, in vergelijking, aan malaria gaan ruim tweeduizend mensen per dag dood.

PRAVDA
PRAVDA
Reactie op  FreeThinker
1 jaar geleden

Idd en van malariavpillen wordt je ook ziek, al is het met of zonder malaria, alsnog rollen mijn haren van mij kop, rotzooi om niets…

Het zou mij niet verbazan dat we zodadelijk een flinke dosis vaxpropaganda over ons heen krijgen.

Skalenski
Skalenski
Reactie op  FreeThinker
1 jaar geleden

Late reactie maar toch:

Je maakt een denkfout. Denk jij nu serieus dat de vrijgegeven cijfers uit China over het aantal doden en besmette mensen op waarheid berusten ?

Er gebeurt hier het omgekeerde. In plaats van ons onterecht bang te maken en een vaccin aan te smeren, worden de zaken zwaar gebagatelliseerd. Inmiddels minstens 20 steden in Quarantine (+ 100 miljoen inwoners) om een paar honderd doden ??

Haha, keep dreaming ! Ik raad je de website aan van Hal Turner Radio Show. Er zijn ook genoeg andere bronnen overigens. Search and thy will find !

IIS
IIS
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

@Margie

Alles om te onderstrepen hoe zogenaamd super belangrijk ziekmakende vaccinaties en vaccins zijn?…..Voor de miljarden rovende farmaceuten? Als imperialistische oorlogen in de wereld te riskant worden om te voeren, dan doen -ze- het o.a. maar zo?

Margie
Margie
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Inderdaad IIS… Biowapen

Shem64
Shem64
1 jaar geleden

Wat is het nou, gepatenteerd door de Engelsen of afkomstig uit een Chinees laboratorium?

Speculatie?

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Shem64
1 jaar geleden

Het Corona virus schijnt ook, of bestanddelen daarvan, gebruikt te worden bij de behandeling van zware, chronische bronchitus gevallen. Het schijnt dus ook als medicijn ontwikkeld te zijn.
Op je vraag, het is gepatenteerd door de Engelsen, was in onderzoek in een Chinees laboratorium maar waarom het nu ‘in de lucht zit’, geen idee.
Maar, ik zou wel in de gaten houden waar Meghan en Harry (google Cult of Ares…) zich in Canada bevinden. Als die in een resort ergens hoog in Canada zitten, wegens de kou dus minder kans op besmetting, wel je begrijpt het wel denk ik…

Willem
Willem
1 jaar geleden

Mocht het zo zijn dan denk ik niet dat het ontsnapt is, maar dat er bewust geïnfecteerd is. Zo’n laboratorium is dermate goed beveiligd dat ontsnappen uit een goed afgesloten vriezer en een reageerbuis of bewaarspriet of hoe ze dat ook noemen dat zomaar ontsnappen mij niet mogelijk lijkt. Maar in China martelen ze ook honden voor ze die op eten dus wie zal het zeggen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

“bewust geïnfecteerd is”. Het is gewoon een test om te kijken hoe het zich ontwikkeld.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Ik neb al voorgesteld km een zeer zware delegatie van de regering van Pinokkio richting China te sturwn om poolshoogte te nemen en wie weet kunnen ze wel wat handel drijven

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Door de strijd in Syrie hebben we geleerd dat niets is wat het lijkt.
Steeds weer waren er berichten die vals bleken te zijn, inclusief (in Engeland) gemaakte filmbeelden met figuranten.
Ik bekijk tegenwoordig het nieuws met argwaan.
De MSM brengt alles naar buiten, ongeacht of het waarheid is, of niet.
Geen controle op feitelijkheden.
Zou het nu anders zijn ???
Ik denk het niet.
Het zijn dezelfde nieuwsagentschappen. Bedenk dat.

Louise
Louise
1 jaar geleden

Hoe het virus er is gekomen is nu niet van belang, hoe het onder controle te krijgen dat is belangrijk .. Er staan op internet genoeg plaatjes en grafieken om een inzicht te krijgen van de problemen . .De informatie die wij binnen krijgen klopt niet…Het is het meest drukke seizoen om te reizen i.v.m Chinees nieuwjaar afgelopen weekend, er wordt zowel binnen China als vanuit de hele wereld heen en weer gereisd….Waarschijnlijk is dat de reden dat dit pas een begin is van de snelle verspreiding……Werkelijk in alle uit hoeken van China en dat is een heel groot land, bevinden zich slachtoffers.. Twee dingen vallen direct op, de snelle besmetting en verspreiding, is het virus gevaarlijker dan wordt gezegd?? Volgens mij moet dit al langer gaande zijn en wilde ze daar geen paniek zaaien….En China sluit geen hele gebieden af voor een paar tientallen doden, de kunt er donder op zeggen, er zullen er al veel meer zijn…. En wat te doen met al die Chinezen die terug reizen deze week jawel ook naar Europa?Ook hier naar toe want ik ken Chinezen ( Acupunctuur ) die daar zijn of nu terug komen….Dat geldt ook voor al het handels verkeer en toeristen…. Ben benieuwd want het jaar 2020 wordt een heftig jaar……..

vladi
vladi
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

hoe het virus er is gekomen is van essentieel belang.

fff

Louise
Louise
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Hi vladi, de meeste mensen weten wel dat er geëxperimenteerd wordt met biologische wapens(zooi)…. Zoals er ook genoeg mensen zijn die precies weten om welk virus met consequentie het nu gaat… Alleen de gewone burger weet niks als hij/zij niet zelf op zoek gaan naar nieuws, om zich eventueel te beschermen (?) Mijn punt is eigenlijk dat het vele malen ernstiger is dan ons wordt verteld.. Overigens gaat het China zoveel geld kosten deze hele operatie dat er wereld wijd naar een oplossing gezocht wordt…… En dan ?? Dan begint het gewoon weer van voor af aan met expermiteren , de mens leert uiteindelijk niks…..

Tony
Tony
Reactie op  Louise
7 maanden geleden

Dat had je goed voorspeld.

Louise
Louise
1 jaar geleden

Nog even deze, http://www.angel-wings.nl heeft een paar artikelen op haar site staan, geeft een beter beeld dan we van de reguliere media krijgen….

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

Men maakt zich druk over WWIII, klimaat maar stilletjes is de echte aanval gelanceerd, vlak voor Chinees Nieuwjaar.
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/etpyiy/nurse_in_wuhan_trying_to_spread_awareness_about/
http://stateofthenation.co/?p=5500

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden
Louise
Louise
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

Hi Henk Azië ……pfffffff dat zeg ik al heel lang dat het klimaat geneuzel met een zielige puber een dwaalspoor is…….Maar zoals gewoonlijk luistert er niemand.. Afgelopen klimaat bijeenkomst met elite privé jets👿 hoe dom / of eigenlijk moet ik zeggen hoe onwetend……. is de mens eigenlijk……….

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Ha Louise, onwetend denk ik, invoering mammoetwet waardoor algemene ontwikkeling werd weggenomen en moeders die voorheen thuis huishouden deden en karakter van hun kinderen vormden en nu moeders veelal bezig met eigen carriere en dus deze karakter vorming overlaten aan derden, scholen etc. Dan kon ik nogkrantewijk lopen en in de kassen werken, nu hebben allochtone kinderen dat overgenomen, dat begon al in de jaren 70, dus de autochtone jeugd kon alleen maar soort hangjongeren worden, verveelt etc. Daarmee de kans om initiatief, creativiteit etc ontwikkelen missen. Dit loopt nu zo’n dikke veertig jaar, en hebben we nu dus een groot deel bevolking die het geen zak interesseerd.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Dagelijks vinden er wereldwijd besmettingen plaats van dier op mens, maar maakt het geen wereldnieuws. Dat dit wel onmiddellijk wereldnieuws met deze besmetting werd geeft aan dat er vooraf meer aan de hand moet zijn geweest, ook omdat gelijk erna het bericht kwam van de zogenaamde mens op mens besmetting.

Of China zelf of de VS en Mossad spelen hier, om wat voor reden dan ook, een spel.

Het is in ieder geval te toevallig dat de wereldwijde media er onmiddellijk een grote zaak van maakten.

x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

ganges

Smerige propaganda: lijken in Ganges hebben niets met corona te maken

Tientallen lichamen van mogelijke coronaslachtoffers zijn in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x