Het Complot

Zoon Waffen-SS’er was jarenlang hoogste militair VS

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanuit de voormalige Sovjetrepubliek Georgië zijn de NAVO en de wahabieten uit Saoedi-Arabië en Qatar van plan het zuiden van Rusland inclusief de Kaukasus op te delen in een groep marionettenregeringen.

Ze willen dat de vazalstaten onder invloed van Georgië, Panturkistische nationalisten of soennitische regimes komen te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De plannen voor het zuiden van Rusland zijn een identieke kopie van de plannen die indertijd in nazi-Duitsland waren gemaakt voor het gebied. De huidige neoconservatieve doctrine voorziet de val van de regeringen van Iran, Wit-Rusland en uiteindelijk Rusland en China. Damascus is een belangrijk strategisch punt en daarom bestaat het grootste gedeelte van de Syrische rebellen uit salafistische wahabieten die worden gesteund door Saoedi-Arabië en Qatar.

Neuordnung

Rusland heeft duidelijk een lijn getrokken en wil niet dat nog een Arabisch land ten prooi valt aan de neoconservatieven en globalisten. De situatie in Libië maakte duidelijk dat de neoconservatieven een bondgenootschap hebben gesloten met de wahabieten.

Voor Rusland staat er veel op het spel. Nazi-Duitsland sprak indertijd met betrekking tot de Sovjet-Unie en Perzië over de ‘Nieuwe Orde’ (Neuordnung). Georgië opent de deur naar de Kaukasus en Iran. In Georgië is in 2008 dictator Micheil Saakasjvili geïnstalleerd door George Soros. Saakasjvili nam de autonome republiek Adjara in bezit en opende havenstad Batoemi aan de Zwarte Zee voor NAVO-troepen. Toen Georgië ook de autonome republieken Abchazië en Zuid-Ossetië opeiste besloot Rusland de twee regio’s te steunen.

Generaal Sjalikasjvili

Saakasjvili vertolkt momenteel een rol die Adolf Hitler in gedachten had voor het Reichskommissariat Kaukasus. De hoofdstad van de Duitse provincie moest Tiflis gaan worden, het hedendaagse Tbilisi. De Kaukasus moest bestuurd gaan worden door Reichskommissar Arno Schickedanz. De Georgische Generalkommissariat zou de drie autonome regio’s gaan besturen: Adjara, Abchazië en Zuid-Ossetië.

Eén van de luitenanten van Schickedanz was prins Dimitri Sjalikasjvili van het Georgisch Legioen. Hij vocht met de nazi’s tegen de Sovjet-Unie. Het legioen van Sjalikasjvili werd later ingelijfd door de Waffen-SS Georgien. Zoon John Sjalikasjvili was tussen 1993 en 1997 Supreme Allied Commander, de hoogste militaire commandant van de NAVO-troepen in Europa en voorzitter van de gezamenlijke chefs van staven. Hij overleed in 2011.

Verslagen

De zoon van één van de belangrijkste pionnen van Hitler voor de Kaukasus voerde in Servië en Irak het bevel over de NAVO-troepen. De plannen zijn nu niet veel anders dan de genoemde ‘Nieuwe Orde’. Neoconservatieven en globalisten noemen het vandaag de dag de ‘Nieuwe Wereldorde’.

De plannen van de NAVO en de wensen van de Panturkistische Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (AKP) , CIA-agent Fethullah Gülen en de wahabieten zijn een exacte afspiegeling van de plannen die de nazi’s hadden met de Kaukasus en Centraal-Azië. De nazi’s hebben dit maal echter plaatsgemaakt voor onder andere de NAVO, het Huis van Saoed in Riyad en Al Thani in Doha. De NAVO-alliantie heeft echter niet geleerd van de geschiedenis. Nazi-Duitsland werd uiteindelijk verslagen omdat het meer wilde dan het militair potentieel toeliet.

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
do-mi-no
do-mi-no
11 jaren geleden

ze hebben wel van de geschiedenis geleerd – ze zijn vandaag de dag veel voorzichtiger, en toch kunnen ze niet anders dan uiteindelijk verliezen.
het is alleen jammer dat er alweer zoveel moeten lijden onder hun laars, maar het zal niet veel langer meer duren, toch!

magdalena
magdalena
11 jaren geleden

[quote name=”do-mi-no”]ze hebben wel van de geschiedenis geleerd – ze zijn vandaag de dag veel voorzichtiger, en toch kunnen ze niet anders dan uiteindelijk verliezen.
het is alleen jammer dat er alweer zoveel moeten lijden onder hun laars, maar het zal niet veel langer meer duren, toch![/quote]
Nee dit duurt niet lang meer ,dan worden ze allemaal opgeruimd.

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi,op deze wereld gaat de ene naar de andere beerput open.iedere dag krijg je weer iets schokkens te horen.dit is nog maar het puntje van de ijsberg het grootste stuk ligt onder water.en kiept straks om.wat dan eruit komt gaat dan heel snel.het nieuws is dan niet meer bij te houden.

RIk
RIk
11 jaren geleden

[quote name=”magdalena”][quote name=”do-mi-no”]ze hebben wel van de geschiedenis geleerd – ze zijn vandaag de dag veel voorzichtiger, en toch kunnen ze niet anders dan uiteindelijk verliezen.
het is alleen jammer dat er alweer zoveel moeten lijden onder hun laars, maar het zal niet veel langer meer duren, toch![/quote]
Nee dit duurt niet lang meer ,dan worden ze allemaal opgeruimd.[/quote]

Heb een ander lief zoals uzelf. Wat een mooie wereld wordt het dan.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x