CoronaBuitenland

Coronazelftests bevatten toxische stof die schadelijk kan zijn

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Eerder dit jaar kregen zo’n 60 miljoen Amerikanen coronazelftests toegestuurd. Er is alleen een probleem: ze kunnen gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid.

Volgens Poison Control bevatten veel van de coronatestkits een stof die schadelijk kan zijn. De stof zit in de testvloeistof. Het gaat om natriumazide, een kleurloze en reukloze toxische stof die in vroege airbags werd gebruikt. Natriumazide wordt in verband gebracht met het zelfdodingspoeder ‘Middel X’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Als je de stof binnenkrijgt, kun je duizelig worden en last krijgen van hoofdpijn en hartkloppingen. In ernstige gevallen kunnen mensen een beroerte krijgen, het bewustzijn verliezen of zelfs sterven, meldde NewsNation.

De hoeveelheid natriumazide in de meeste coronasneltesten veroorzaakt bij volwassenen niet meteen vergiftiging, maar ze moeten wel buiten het bereik van kleine kinderen worden bewaard, aldus Poison Control.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je moet er toch niet aan denken

Vorig jaar werd de hond van Wilma uit Heelsum heel erg ziek nadat het dier de plastic ampul met testvloeistof van een coronazelftest van tafel had gegrist. De hond kauwt op alles wat van plastic is. “Ze was erg onrustig en moest veel hoesten en overgeven,” zei de vrouw tegen Omroep Gelderland.

Na onderzoek bleek dat in de test natriumazide zat. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) vond een waarschuwing niet nodig.

Snel ingrijpen door de dierenarts heeft de hond het leven gered. “Dit kan dus ook met andere dieren gebeuren, of zelfs met een peuter. Je moet er toch niet aan denken,” zei Wilma.

Vals materiaal

Overigens is het nog maar de vraag of de test die je gebruikt wel echt is. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat honderdduizenden Belgen op corona zijn getest met vals materiaal.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Een man beweert te hebben deelgenomen aan een proef in 2013 met meer dan 200.000 mensen die op mRNA gebaseerde medicijnen testten. Hij verklaart dat bij 100% van de deelnemers het hart stopte, en dat er tot op de dag van vandaag slechts 5 in leven zijn. Hij zegt dat het twee jaar duurde voordat alle symptomen aan de oppervlakte kwamen (Myocarditis, etc).

Marjo
Marjo
1 jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik via deze site fatsoenlijk kan lezen wat er in de wereld gebeurt.

Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Leuke aan deze test is dat wanneer je de te testen vloeistof in het venster van de uitslag doet ipv daaronder het negatief weergeeft.

Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Denk er ook nog maar eens goed over na voordat je zo’n wattenstaafje in je neus laat duwen of een mondkapje opzet.

https://www.redvoicemedia.com/2022/08/exclusive-report-shows-live-ribbons-found-on-pcr-test-swabs-from-china-stew-peters/

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x